Κυκλοφόρησε δυνατό spoiler για το Game of Thrones κι έρχονται τα πάνω κάτω!

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones θααργήσει κατά ένα χρόνο να ξεκινήσει, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις ηθοποιών πρόκειται να δούμε τρομερά ωραία πράγματα .Θα αξίζει η αναμονή εν ολίγοις.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και τελειώνουν τον Δεκέμβριο του 2018, ωστόσο οι παπαράτσι και φανατικοί θαυμαστές που καίγονται να μάθουν έστω και την πιο μικρή πληροφορία, έχουν κατασκηνώσει σε σημεία κοντά στην περιοχή των γυρισμάτων. Κάπως έτσι κατάφεραν να γίνουν μάρτυρες ενός πολύ δυνατού spoiler.

Προχώρησε παρακάτω με δική σου ευθύνη!

Σύμφωνα λοιπόν με όσους βρίσκονταν στο σημείο την προηγούμενη εβδομάδα, είδαν το Winterfell να πιάνει φωτιά. Το γύρισμα ήταν πραγματικά μεγάλο και η μάχη στο Winterfell… τεράστια.

Αυτο σημαίνει ή ότι η μάχη των ζωντανών και των νεκρών θα φτάσει στο Winterfell και ο Night King θα κερδίσει ή ότι ο Jon και η Daenerys θα στήσουν παγίδα ή πρόκειται για έναν τρόπο να κάψουν τα πτώματα της μάχης προκειμένου να μην σηκωθούν οι νεκροί και πάνε με τον Night King.

Σε άλλα νέα, αν σε κάποιον αρέσει η συγγραφή φαντασίας, ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν είναι πρόθυμος να βοηθήσει να το πάει ένα βήμα παραπέρα με τις γνώσεις του. Ο συγγραφέας των βιβλίων της σειράς «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» (στα οποία βασίζεται το τηλεοπτικό «Game of Thrones»), διοργανώνει εντατικά σεμινάρια έξι εβδομάδων στο εργαστήρι γραφής Clarion West Writers Workshop στο Σιάτλ των ΗΠΑ, των οποίων τα έξοδα μάλιστα θα καλύψει ο ίδιος όπως ακριβώς και την διαμονή των συμμετεχόντων.

Την υποτροφία Worldbuilder μπορούν να την παρακολουθήσουν υποφήφιοι απ’όλο τον κόσμο. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 1η Μαρτίου, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα τελειώσουν στις 27 Ιουλίου.

«Δεν θα περιορίζεται από την ηλικία, τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, το χρώμα του δέρματος, τον τόπο καταγωγής ή το πεδίο μελέτης» σημειώνει ο συγγραφέας στην ιστοσελίδα του.

Το Worldbuilder δεν είναι η πρώτη υποτροφία που χαρίζει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Τον Απρίλιο του 2017 είχε ανακοινώσει υποτροφία για λογοτεχνία τρόμου στο εργαστήρι Odyssey του Μάντσεστερ, την οποία ονόμασε Miskatonic. Ενώ τον περασμένο Ιανουάριο, με την υποτροφία Terran καλούσε επίδοξους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας από μη αγγλόφωνες χώρες για ένα πρόγραμμα στο Taos Toolbox στο Νέο Μεξικό.