Κάπως έτσι θα είναι το τραγούδι της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg και φαίνεται πολύ τίμιο!

ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ; ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ!

Η Panik Records μας πέταξε το τυράκι κι εμείς τσιμπήσαμε κανονικότατα.

Η συνεργασία κόλαφος, η συνεργασία φωτιά, μεταξύ της Queen E, του Snoop Dogg και του ΚAAN, θα αποκαλυφθεί στο μουσικό τραγούδι «Sirens», το οποίο θα κυκλοφορήσει ολόκληρο την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Μέχρι τότε και επειδή η ανυπομονησία μας δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε ήσυχοι τα βράδια, η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί την Ελένη Φουρέιρα, και λογικά μια παραπάνω περηφάνια την έχει, ανέβασε ένα μικρό teaser από την επανεκτέλεση του θρυλικού Sweet Dreams, των Eurythmics, και στιγμιότυπα από το βίντεο κλιπ.

Κατ’αρχάς έχουμε πατήσει play τουλάχιστον 10 φορές, κατά δεύτερον τι εντυπωσιακό βίντεο κλιπ είναι τούτο;

Ας παραδεχτούμε βασικά πως η… εθνική μας pop τραγουδίστρια είναι φοβερή σε αυτό που κάνει, εξού και η υπερατλαντική καριέρα.

Το βίντεο κλιπ λοιπόν είναι γυρισμένο σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo, Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των γνωστών στην Ελλάδα PickCodes.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani, Chris Brown.

Ποιος να το περίμενε πάντως πως από τη συμμετοχή στην περσινή Eurovision θα κατάφερνε τόσα πολλά;! Τους έφαγε λάχανο το Ελενάκι!

Πάτησε το play και μετά πες μα την γνώμη σου γιατί θέλουμε να την ακούσουμε: