Η επιστήμη είναι σαφής: Αυτή την ημέρα της εβδομάδας έχουμε περισσότερη όρεξη για σεξ

Κάποιοι πιστεύουν πως κάθε μέρα είναι καλή για σεξ, ωστόσο ερευνητές του London School of Economics and Politics Science, κατέληξαν πως η καλύτερη μέρα για σεξουαλικές περιπτύξεις είναι η Πέμπτη!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η προσδοκία του Σαββατοκύριακου κατά το οποίο το ζευγάρι θα έχει περισσότερο χρόνο να περάσει μαζί και να χαλαρώσει, ενεργοποιεί τις ορμόνες που σχετίζονται με το σεξ την Πέμπτη σύμφωνα με το Περουβιανό περιοδικό ElPopular.

Την Πέμπτη, η ανδρική τεστοστερόνη φτάνει στα πιο υψηλά επίπεδα ενώ αντίστοιχα και οι γυναικείες σεξουαλικές ορμόνες πολλαπλασιάζονται .

Σύμφωνα με την έρευνα 45% των γυναικών θα ήθελαν να κάνουν σεξ όπως το βλέπουν στις ρομαντικές ταινίες ενώ 38% των ανδρών όπως το βλέπουν σε ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με το El Popular, υπάρχει και ένα αρνητικό σημείο στα συμπεράσματα της έρευνας και αυτό είναι ότι αν θέλουμε να κάνουμε σεξ με τον σύντροφό μας από την Πέμπτη και δεν τα καταφέρουμε, οι προσδοκίες μεγαλώνουν και μπορεί τελικά να μην ικανοποιηθούν.

Οπότε επιστρέφουμε στην πρώτη μας διαπίστωση: Κάθε μέρα είναι καλή για σεξ…