Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/11/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, ακόμη και το να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι για να φας με την οικογένεια σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε μια μίνι πολεμική σύρραξη. Αν δεν μπορείς να δώσεις τόπο στην οργή ή να συγκρατηθείς, απλά μην παραστείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, όλοι γνωρίζουμε πως η γλώσσα σου μπορεί να γίνει πιο καυστική και από καθαρό υδροχλωρικό οξύ. Οπότε σήμερα μην κάνεις μόστρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα γιατί κάτι που ξεκινά σαν αστείο μπορεί να καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, κάθε φορά που έχεις ελεύθερο χρόνο αγχώνεσαι γιατί θες να προλάβεις να κάνεις τα πάντα και να ικανοποιήσεις και τους πάντες. Αφού δεν μπορείς ακόμη να κλωνοποιηθείς εξασκήσου πάνω στην άγνωστη σε εσένα τεχνική του «Θέτω προτεραιότητες.»! Οι πιο αγαπημένοι άνθρωποι έρχονται πάντα πρώτοι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σίγουρα νιώθεις υπέροχα όταν υπάρχει μια πληθώρα προσκλήσεων για έξοδο και καλείσαι να επιλέξεις. Μήπως σήμερα να δοκιμάσεις να οργανώσεις εσύ κάτι με την παρέα σου για να νιώσουν και εκείνοι πως έχουν σημασία για εσένα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

E-mail φίλου Παρθένου που παρέλαβα χθες: «Stardome, αναρωτιέμαι συχνά αν είμαι υπερβολικά απαιτητικός από τον έρωτα και, εκβιάζοντας την αγάπη του Άλλου, αδυνατώ να διατηρήσω ανέπαφα τα όρια του εαυτού μου. Μήπως το μόνο που μου αξίζει είναι μια αψεγάδιαστη και επιτυχημένη κοινωνική περσόνα;». Παρθένε, το μόνο σου λάθος είναι πως οι παρυφές της αγάπης σου βρίσκονται στα άστρα, ενώ οι άνθρωποι περπατούν στη γη. Αλλά θα μάθεις να προστατεύεσαι με τον καιρό. Μαθαίνεις γρήγορα έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μερικές φορές είναι τόσο εύκολο να τσαντιστείς με κάποιον/α φίλο/η όσο και το να μετρήσεις ως το δέκα χωρίς να κάνεις λάθος. Αυτό συμβαίνει γιατί περιμένεις από αυτούς/ες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, αγνοώντας πως ίσως βρίσκονται σε χειρότερη θέση από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, ξέρεις πως η τεχνική μάχης που δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα είναι η ξαφνική επίθεση όταν το θύμα πιστεύει πως ο κίνδυνος έχει παρέλθει. Ακόμη λοιπόν και αν βρίσκεσαι έξω και διασκεδάζεις σήμερα, στο πίσω μέρος του μυαλού σου καταστρώνεις σχέδια για το πώς θα νικήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Παρ’ όλη την φιλότιμη προσπάθεια σου εδώ και μήνες να στριμώξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα σε κουτάκι σε μέγεθος κονσέρβας, βλέπεις πια πως δεν πετυχαίνει το εγχείρημα. Γεννήθηκες ένας/μια ρομαντικός/η της ζωής. Ζεις για το όνειρο όχι για την εξασφάλιση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι εκπληκτικό πόσο υπερασπίζεσαι την δικαιοσύνη και αποδοκιμάζεις τη γενναιοδωρία στην καθημερινότητα σου και, την ίδια στιγμή, να σου αρκεί μόνο ένα φωτεινό από πόθο βλέμμα για να αρχίσεις να προσφέρεις χωρίς μέτρο το χρόνο σου και την ενέργεια σου. Αυτές τις μέρες ή που θα αποσύρεσαι στο καταφύγιο σου χωρίς να απειλείσαι, ή που θα περπατάς σε διασταυρωμένα συναισθηματικά πυρά. Τρελό δεν είναι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω πως τα προσωπικά σου ζητήματα δεν πρέπει να τα συζητάς με συνεργάτες; Δίνεις πατήματα για να σε εκμεταλλεύονται! Μην το κάνεις!