Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 6/12/2020

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία, να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλες και σημαντικές επιθυμίες, που μέχρι τώρα, κρατούσες βαθιά κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν τίποτα τώρα και διαφύλαξε όσο πιο πολύ μπορείς τα μυστικά σου και κινητοποιήσου μονάχος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος και παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα! Κάποια γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να ξαναγίνεις έγκαιρα, έντιμος, λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και κυρίως επιφυλακτικός σε μεγάλα λόγια που ακούς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται και επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξει μία αποκάλυψη, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα, τις επιθυμίες και τους σκοπούς σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και αρκετά ευνοϊκές!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, είναι απόλυτα ωφέλιμο για σένα! Έχεις πλέον την ικανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου και την μετέπειτα πορεία σου! Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική και έτσι θα κάνεις σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις έφτασε η ιδανική ημέρα για να βελτιώσεις ουσιαστικά την συντροφική σου ζωή! Μία πρόταση, ένα μήνυμα ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, όσον αφορά την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής, ουσιαστικής και σοβαρής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία σπουδαία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα! Πες ναι σε οικονομικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ώστε να πετύχεις άμεση αύξηση εσόδων!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη, όπως επίσης και να βελτιώσεις εσένα τον ίδιο! Ιδανική περίοδος για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης και διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείψεις τώρα τον αγώνα! Κάποια λάθη, που έκανες στην ερωτική σου ζωή τελευταία, τώρα βρίσκουν την λύση που χρειάζεσαι και διορθώνονται! Οι προσπάθειες σου για την σχέση σου, αναγνωρίζονται από τον σύντροφο και θα ανταμειφτούν πλήρως τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εμπειρίες του παρελθόντος, σε ωθούν να προσπαθήσεις πιο πολύ στον τομέα της καριέρας και φυσικά να έχεις την επιτυχία που θες! Οικονομικά, θα έρθει μία ξαφνική λύση, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει την απόλυτα ευνοϊκή επιρροή τους, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μπορείς τώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα, αλλά και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και θα ανταμειφθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα βιώνεις την απόλυτη εύνοια στην αισθηματική σου σχέση! Η ημέρα, χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αυτή είναι η ημέρα, όπου θα μπουν γερές βάσεις στο δεσμό σου, που τις χρειάζεται για την μελλοντική του εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που μπορεί να υποσχεθεί μέλλον και σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε πρωτοβουλίες και κάνε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση και θα έχεις σίγουρη επιτυχία! Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες μεταβολές και εξελίξεις σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Επιπλέον, σου δίνεται η ευκαιρία, να συλλογιστείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, για πρωτοβουλίες, έρευνα, συμφωνίες και αποφάσεις! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις, τώρα διορθώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο, μετά από ώριμη και σοβαρή συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι άπειρες! Ακόμα κι αν δεν πάρει το άλλο άτομο την πρωτοβουλία, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, απλά με διακριτικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια παρελθοντικά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, καταφέρνεις επιτέλους να τα λύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου προσφέρει σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου και έτσι να πείθεις εύκολα τον συνομιλητή σου! Ήρθε η ώρα να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση της τελευταίας περιόδου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις μπροστά σου να ανοίγονται νέοι δρόμοι για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στις επιθυμίες σου και στα ιδανικά που έχεις για τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα, τα μηνύματα, οι γνωριμίες που θα έρθουν και τα λόγια που θα δεχθείς μέσα από φλερτ, φέρνουν μόνιμο χαμόγελο και ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές πρωτοβουλίες, για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου είναι και έτσι να προκαλέσεις βλέμματα θαυμασμού, από τον περίγυρο σου! Έχεις τώρα την δυνατότητα, να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Επιτέλους ηρεμείς και είσαι έτοιμος, να απολαύσεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται σταθερά και ουσιαστικά! Επίσης, η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και ερωτική αξιοπιστία και ειλικρίνεια από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά! Οικονομικά η ημέρα ενδείκνυται για συμβόλαια και συμφωνίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σε αφορά άμεσα! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για όλες τις προηγούμενες σου προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που είχες σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι όψεις αυτές, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για τώρα, αλλά και για αργότερα, όπως επίσης και νέες ισορροπίες στις επαφές και τις συναναστροφές! Δράσε και η επιτυχία θα είναι σίγουρη, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις σήμερα, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα, υποσχόμενο κοινό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας και ο δεσμός σας! Η απόφαση μίας επισημοποίησης, είναι κοντά τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές είναι οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο ή αν ψάχνεις για μία νέα εργασία! Οικονομικά όλα τακτοποιούνται σταδιακά και σταθερά!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου! Θα καταφέρεις να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις! Κάνε έναν ωφέλιμο απολογισμό των περασμένων γεγονότων, ώστε να οργανώσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου! Πες ναι στον συνδυασμό λογικής και διαίσθησης και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα σωστές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού όλα ξεκαθαρίζουν και βλέπεις την αλήθεια όπως είναι, ξέροντας πλέον πως πρέπει πλέον να κινηθείς! Πετυχαίνεις στην σχέση σου εντιμότητα, σταθερότητα και διαφάνεια! Αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα έχεις εύνοια λόγω της αυξημένης δημιουργικότητας σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικά νέα και επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό ανανεωτικό Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Τέλος πια οι στεναχώριες που σου έδωσαν στο παρελθόν, πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες και βασίστηκες πάνω τους! Τώρα πια, μπορείς να αισιοδοξείς και να κερδίσεις πολλά μέσα στο φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα έρθουν λύσεις, για ερωτικά θέματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους ουσιαστικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, εμπειρίες και εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις τώρα πολλές δυνατότητες που θα σου επιτρέψουν να κάνεις επαγγελματικά άλματα, ανοίγματα και να πετύχεις ουσιαστικά! Οικονομικά πες όχι σε υπερβολικά έξοδα και σπατάλες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου, όπως και να χαράξεις μια πορεία στην καθημερινότητα σου, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και στόχους! Σήμερα ξεφεύγεις από τις δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και από τις τοξικές σχέσεις! Βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, αν σε απασχολεί αυτήν την περίοδο μία παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, αφού πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πιο σοβαρό και επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους κοινωνικούς σου κύκλους! Γενικά, ένα γεγονός, θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ελπίδα για την βελτίωση των ερωτικών σου θεμάτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματική επιτυχία έρχεται, εδραίωση και σταθερότητα! Οικονομικά, καταφέρνεις και διευθετείς εκκρεμότητες!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να αισιοδοξείς ξανά και να μπορείς άφοβα να προχωρήσεις, στην υλοποίηση ιδεών και στόχων! Να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου, όσο πιο πολύ γίνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, επιτυχημένο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, κινητοποιήσου επικοινωνιακά προς τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην οριστική επίλυση προβλημάτων ή την ενδυνάμωση της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έρθουν κάποια θετικά νέα ή προτάσεις και ουσιαστικά, ωφέλιμα ξεκινήματα! Η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!