Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 30/03/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, την σημερινή ημέρα, λόγω της αυξημένης κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών και κοινωνικών σου σχέσεων! Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν χαρούμενο σήμερα, με ποικίλους τρόπους! Επιπλέον, θα σε βοηθήσουν με πράξεις και συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις θέσει! Δείξε τους την αγάπη σου και την ευγνωμοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες ή ακόμα και την μετατροπή μίας φιλίας, σε ένα μεγάλο έρωτα! Γενικά, πριν κάνεις κίνηση, φρόντισε να είσαι σίγουρος, ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και μην κινείσαι παρορμητικά! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να είναι και οι σωστές! Κάθε σου βήμα, φέρνει και το αποτέλεσμα που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις ιδιαίτερες ιδέες και το καινοτόμο μυαλό σου! Πες όχι σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αγορές σήμερα! Δεν είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για επιλογές ή για ψώνια!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Ναι, θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση της ημέρας για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Βγάλε τον σοβαρό, αλλά και ταυτόχρονα, εγκάρδιο εαυτό σου και θα δεις πως η επιτυχία, είναι στα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σε προσεγγίζει ερωτικά κάποιος από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί το τελευταίο που θες, είναι αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να μην ανακατέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου! Μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στον σύντροφο! Δεν είναι «σάκος του μποξ»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διάθεσή σου και το ενδιαφέρον σου, θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα σήμερα και σίγουρα θα έχεις επιτυχία, όπως και οικονομικά, αφού θα έχεις σίγουρη εύνοια και οικονομικές ωφέλιμες συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι ο εαυτός σου και το απολαμβάνεις! Έχεις μπόλικη όρεξη για περιπέτεια και είσαι πανέτοιμος να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα! Διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο! Είσαι αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις! Ετοιμάσου για ευχάριστες στιγμές κοινωνικοποίησης, ανακούφισης, ανεμελιάς, χαρούμενων στιγμών με την παρέα σου! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις ή να ξεκινήσεις μία εξόρμηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Επίσης πιθανόν να έρθει μία συναρπαστική γνωριμία, που θα σε απογειώσει και πιθανόν να σε κάνει να σκεφτείς την έναρξη μίας νέας σχέσης! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε σήμερα την ανάγκη με τον σύντροφο, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με φίλους και γνωστούς και να περάσετε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, απέφυγε κουτσομπολιά με ή για συναδέλφους, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα εκτεθείς! Οικονομικά, αρκετή η εύνοια, αλλά εσύ την «προσπερνάς» κάνοντας λάθος κινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, σε χαρακτηρίζει αποφασιστικότητα, εσωτερική δύναμη αλλά και ισχυρή διορατικότητα! Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά και σε διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, αφού διαπιστώνεις με ποικίλους τρόπους, τις κρυφές προθέσεις των άλλων! Η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις στις οποίες, θες εσύ να κινείς τα νήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα, μία απόλυτα ερωτική ημέρα! Ερωτισμός, πάθος και καυτές προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Γενικά διεκδικείς και κατακτάς το άτομο που σε ενδιαφέρει, με ευκολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου για ανταγωνισμό και χειραγώγηση. Οικονομικά, πιθανόν να έρθουν κάποια απρόσμενα έσοδα, τώρα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, δίνεις έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές σου! Είσαι ιδιαίτερα ζεστός, ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο φιλικά και πιο καλοπροαίρετα, από πριν! Η ημέρα είναι ιδανική, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις! Πέρασε μπόλικο ευχάριστο χρόνο, με αυτούς που αγαπάς και σίγουρα θα το χαρείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την γοητευτική σου εμφάνιση και την ισχυρή σου προσωπικότητα και να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Ξέχνα τον εγωισμό και κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου ή να επιδιώξεις να ενδυναμώσεις με οποιοδήποτε τρόπο τον έρωτα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μία συμφωνία ή συνεργασία, θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση και φυσικά, επιτυχία! Οικονομικά, χάνεις τον έλεγχο των εξόδων και αυτό θα σε αγχώσει αργά ή γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου! Λόγω της αξιοθαύμαστης οργανωτικής σου ικανότητα, αλλά και κάποιων συγκυριών, καταφέρνεις να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητα σου, γεγονός που θα ηρεμήσεις! Έχεις την ικανότητα να αναλύεις τα πάντα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Γλιτώνεις επιτέλους καταστάσεις άγχους και κούρασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να νιώσεις, πως δεν έχεις πολύ όρεξη για ερωτικές δραστηριότητες με τον σύντροφο, γεγονός που θα τον απογοητεύσει! Απέφυγε λοιπόν στιγμές ψυχρότητας ή συναισθηματικής ακινησίας. Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας μέσα σε περιβάλλον εργασίας, είναι πολύ πιθανός τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ενέργεια, θέληση για δουλειά και βελτιωμένη απόδοση στην εργασία, γεγονός που σε οδηγεί σε επιτυχία! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις για πολλά
προβλήματα, που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ετοιμάσου για χαμόγελα και για την απόλυτη καλοπέραση! Οι τυχερές για σένα συγκυρίες και γεγονότα που έρχονται τώρα, θα σου υπενθυμίσουν πως η ζωή θέλει… καλοπέραση και αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα παιχνιδιάρη, δημιουργικό και λαμπερό! Ιδανική ημέρα για να χαλαρώσεις λίγο από την σκληρή πραγματικότητα και περάσεις όμορφα, με ανθρώπους που σε κακομαθαίνουν και ξέρουν πως να σε κάνουν να χαμογελάσεις ξανά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις σήμερα και προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, στον ερωτικό τομέα! Χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτικές επιτυχίες! Τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα και είναι πολύ εύκολο σήμερα, με την βοήθεια της τύχης, να βρεις τον μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να κάνεις τον σύντροφό σου, να σε ερωτευτεί ξανά και να σε έχει στα «ώπα-ώπα»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχονται αρκετές επιτυχίες και εκπλήρωση φιλοδοξιών! Οικονομικά, μην προβληματίζεσαι τόσο πολύ! Άσε τα πράγματα στην τύχη και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, πιθανόν σήμερα, να αισθανθείς υπερευαίσθητος, κυκλοθυμικός και κάπως παραμελημένος από τους γύρω σου! Μην σε στεναχωρούν τόσο, κάποιες αρνητικές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική ζωή, αλλά αντίθετα εκμεταλλεύσου αυτές τις στιγμές μοναξιάς! Αποτραβήξου και ασχολήσου με τα άτομα της οικογένειας σου ή με το σπίτι! Πέρασε ποιοτικό χρόνο μαζί τους και αν θες, εκμεταλλεύσου την εύνοια της σημερινής ημέρας, για να κάνεις αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας, για τα ερωτικά σου ζητήματα είναι η νοσταλγία! Για τον λόγο αυτό, αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και πιθανόν να παρασυρθείς και να επιδιώξεις επικοινωνία μαζί του! Φρόντισε μόνο να είσαι σίγουρος για την ανταπόκριση του, πριν το κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς γκρίνιες, άνευ λόγου και αιτίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, καταφέρνεις και αποδίδεις άψογα, σε ό,τι σου έχουν αναθέσει! Οικονομικά, θα έχεις κάποια ξαφνικά οικογενειακά έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα ξαναβρίσκεις επιτέλους τον εαυτό σου! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια, οξυδέρκεια και όρεξη για κοινωνική ζωή, περιπέτεια και συναντήσεις! Η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι στα πάντα, όπως και η ευμετάβλητη προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και σίγουρα πολύ δημοφιλή! Χωρίς καν να το αναμένεις, θα έχεις άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή ψυχαγωγική έξοδο! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ιδιαίτερα όμορφη ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, κυρίως αν ενδιαφέρεσαι για… ανέμελα, εφήμερα και ξέγνοιαστα θέματα! Απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, διορθώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και εύκολα βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικεντρώσου σοβαρά στην δουλειά σήμερα, για να μην έχεις απώλειες! Το ίδιο ισχύει και για την οικονομική σου διαχείριση, η οποία χαρακτηρίζεται επιπόλαια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες για σένα καταστάσεις! Προσέχεις και προστατεύεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη σου! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τις επιλογές και τις αποφάσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα πολλές ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση σου! Κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός και επιθετικός χωρίς λόγο στον σύντροφο! Πες ναι στον αισθησιασμό της ημέρας, αλλά όχι σε εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει, χωρίς ιδιαίτερες επαγγελματικές εξελίξεις ή μεταβολές. Οικονομικά όμως, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποιες υποθέσεις σου, αλλά θα βρεις τρόπους, να λύσεις παλαιά προβλήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, σε καθιστά σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Όμως, ενδεχομένως το φεγγάρι, να σε ωθήσει να φερθείς κάπως εγωιστικά και νευρικά σε ορισμένες επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες! Αν προσέξεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις σίγουρα σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα, να πετύχεις στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τα πάντα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ισχυρός συναισθηματισμός, πάθος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, γεγονός που θα φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις
στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου και τον σύντροφο, γεγονός που δεν σε αφήνει να μπαίνεις στην θέση του και να κάνεις λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά παρορμητικός στο τομέα της καριέρας και ίσως κάνεις κάποια μικρά λάθη! Οικονομικά, όλα κυλούν θετικά, γι’αυτό πες ναι σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι για λίγο από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες! Κάνεις το λάθος και επικεντρώνεσαι σε φόβους, άγχος και σκέψεις, που πιθανόν να βγουν τώρα στην επιφάνεια και να σε «ρίξουν» ψυχολογικά! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη περίοδο, με σύμμαχο την ισχυρή διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή παλαιός έρωτας, που θα προκύψει μέσα από μία είδηση ή επικοινωνία! Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις αρκετά παράπονα σήμερα και αποζητάς την συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο, με έμπρακτο τρόπο! Η τρυφερότητα και η γλυκύτητα σου, σε βοηθούν ώστε να πετύχεις πράγματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και πολύ αφηρημένος! Οικονομικά, απολαμβάνεις ξαφνικά εύνοια και βρίσκεις μία σπουδαία λύση σήμερα!