Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 29/01/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, πες αντίο στα προβλήματα και καλωσόρισε την τύχη! Σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Επίσης, έρχονται χαρούμενες επαφές με φίλους, αλλά και βοήθεια από αυτούς, σε προσωπικά θέματα που ίσως σε απασχολούν! Ναι, οι συμβουλές ενός φίλου σου σήμερα, θα σε οδηγήσουν στο μεγάλο σου όνειρο και την επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές σχέσεις ή συγκεντρώσεις, θα γεννηθεί ένας έρωτας πολλά υποσχόμενος και σίγουρα θα είναι διαφορετικός από αυτά που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος και είχες προβλήματα τελευταία με τον σύντροφο, αποδέξου την λύση που σου δίνει ένας φίλος και θα δεις ότι έχει δίκιο. Γενικά, ανανεώνεις την αγάπη σου με το ταίρι σου και περνάτε όμορφα οι δυο σας ή με καλή κοινή παρέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί στόχοι, μπορούν τώρα να εκπληρωθούν, χάρη στις πρωτότυπες και αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Οικονομικά να αναμένεις προβλήματα, κυρίως λόγω της τάσης σου για υπερβολικές σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Στα καλύτερα σου σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε! Με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, εκπέμπεις γοητεία και προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, σε ανταμείβουν για το κύρος και την ωριμότητα που έχεις δείξει τον τελευταίο καιρό σε όλες σου τις υποθέσεις! Είσαι φιλόδοξος και πιο σίγουρος από ποτέ, για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της δουλειάς, θα δείξει επιτέλους ενδιαφέρον για σένα και θα σου δώσει βήμα, να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο μεταξύ σας, από μία απλή εργασιακή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η εύνοια είναι ακόμα μεγαλύτερη! Είναι η ιδανική ημέρα για να βάλεις πιο γερές ή και επίσημες βάσεις στην σχέση σου ή απλά για να λύσετε μία και καλή τα παρελθοντικά σας θέματα και προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία και πρόοδο! Οικονομικά, καλά κάνεις και «μαζεύεσαι» στα έξοδα! Θα δεις ότι θα σου βγει σε καλό!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα φίλε Δίδυμε, είναι μία άκρως θετική, τυχερή και επικοινωνιακή ημέρα, που σίγουρα θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα! Η μεγαλειώδης Σύνοδος Ήλιου-Δία, θα φέρει άπλετη τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, σπουδές και θέματα που αφορούν συγγενείς εξ αγχιστείας! Μπορείς να είσαι σίγουρος πως η τύχη είναι φίλη σου και εσύ μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητος στην εκπλήρωση των υψηλών σου στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συζητήσεις και την επικοινωνία με τον σύντροφο σου! Σήμερα βρίσκετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις απίστευτη τύχη και εύνοια, σε φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ερωτικές συνομιλίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, όχι στις υπερβολές, το ρίσκο και τις επιπολαιότητες! Επαγγελματικά, έρχεται μία ανέλπιστα καλή νέα πρόταση ή είδηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, μπορείς να απαλλαγείς από ό,τι μέχρι τώρα σε βάραινε και να μεταμορφώσεις την ζωή σου ολόκληρη, αλλά κυρίως να βελτιώσεις την ψυχολογία σου! Σε χαρακτηρίζει ψυχική ενδυνάμωση και διορατικότητα, γεγονός που σε βοηθά, να αναγνωρίζεις τις προθέσεις των άλλων και δύσκολα «πέφτεις έξω» στις υποθέσεις που κάνεις! Πολλές αποκαλύψεις, θα λειτουργήσουν υπέρ σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις την απόλυτη μεταμόρφωση στην σχέση σου! Ο σύντροφος ξαφνικά «πάει με τα νερά σου» και σε κακομαθαίνει, εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σου! Πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας! Αν δεν έχεις σχέση, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και σαγηνευτικός, γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Μην διστάσεις να παίξεις το παιχνίδι της… αποπλάνησης! Τόλμησε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές, ωστόσο στον οικονομικό τομέα, έρχονται απόλυτα θετικές εξελίξεις, τύχη, ευχάριστα νέα και ευνοϊκές για σένα συμφωνίες και συναλλαγές! Πες ναι σε επενδύσεις και συμβόλαια σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Η Σύνοδος Ήλιου-Δία, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, φίλε Λέοντα! Βελτιώνει, εξισορροπεί και χαρίζει τύχη και θετικές εξελίξεις, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις και την τύχη, αλλά και τα ταλέντα σήμερα να πετύχεις πολλούς από τους στόχους και σκοπούς, μέσα από τις επαφές σου με τους άλλους. Κερδίζεις πόντους, με την ευγένεια σου, την χαρούμενη φύση σου και τους καλοπροαίρετους τρόπους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μόλις έφτασε μία απόλυτα συντροφική, τυχερή, συναισθηματική και ερωτική ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου κάνει όλα τα χατίρια, πετυχαίνεις στόχους που αφορούν την σχέση σου και -γιατί όχι- δέχεσαι ή βρίσκεις ανταπόκριση σε προτάσεις επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι απόλυτα θετική, είτε για να κάνεις μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, είτε για να κάνεις δικό σου, το άτομο που θες! Πες ναι στην τόλμη του πρώτου βήματος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και συμφωνίες, είναι η απόλυτη εύνοια και επιτυχία για σένα σήμερα! Επιδίωξε τώρα τους στόχους σου! Ξοδεύεις αρκετά χρήματα, όχι τόσο για ανάγκες, όσο για ευχαρίστηση και μόνο! Θέλει αυτοσυγκράτηση η μέρα, στην διαχείριση των χρημάτων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, επιτέλους ηρεμία, καθησυχασμός και ευεξία! Με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητα σου, να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις με άνεση τις υποχρεώσεις σου, να βρεις λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολούσε, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και κυρίως να γλυκάνεις την ρουτίνα σου, γεμίζονταν την με χαμόγελο και καλή διάθεση, αφού έρχονται σήμερα χαρούμενα γεγονότα και νέα, από το πουθενά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, θα σου προσφέρουν μικρές χαρές μέσα στην ημέρα, θα σου δώσουν ικανοποίηση και κυρίως ανακούφιση! Ωστόσο, υπάρχει και η πιθανότητα ένας έρωτας να εξελιχθεί μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, με ένα άτομο που μέχρι τώρα, δεν είχες καν φανταστεί! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος γοητεύεται από την ανανεωμένη σου εμφάνιση και νιώθετε ικανοποιημένοι για τις μεταξύ σας εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν άπειρες ευκαιρίες για να αποδείξεις την αξία σου και να αναγνωρισθεί η βελτιωμένη απόδοσή σου! Οικονομικά, η μέρα ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Μπορείς να υποδεχθείς, φίλε Ζυγέ, την πιο ευχάριστη ημέρα της περιόδου! Με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, χαμογελάς ξανά, αφού όλα τα επικείμενα γεγονότα, είναι «κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου!» Έχεις κέφι, ζεστασιά, ισχυρή δημιουργικότητα, λάμψη, δημοτικότητα και αποτελεσματική προβολή του εαυτού σου! Αυξάνεται η φήμη σου, είσαι περιζήτητος, νιώθεις επάνω σου όλα τα βλέμματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, έχεις σίγουρα την μεγαλύτερη τύχη σήμερα! Θαυμαστές, φλερτ, κατακτήσεις, εξομολογήσεις, γνωριμίες και άπειρες ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό ή να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα έχεις σίγουρα αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εκπλήξεις, πάθος, ρομαντισμό με τον σύντροφο! Ακριβώς ότι χρειαζόσουν η σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, γι’αυτό βάλε τα δυνατά σου! Έχεις τύχη, αλλά το ρίσκο σε τυχερά παιχνίδια, δεν θα σου βγει σε καλό, γι’αυτό προσοχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, θα καταφέρεις να διορθώσεις προβλήματα και να βελτιώσεις καταστάσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Τύχη σε θέματα οικιακά, αλλά και ένθερμες, γλυκές οικογενειακές στιγμές θα σε ανανεώσουν! Τα νέα είναι χαρμόσυνα και τα επικείμενα γεγονότα, ανακουφιστικά για σένα, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς! Το μεγαλύτερο μήνυμα της ημέρας, είναι σίγουρα η ψυχική σου και συναισθηματική σου ασφάλεια και ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές, τρυφερές και… αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφο σου! Επιπλέον, μετά από πολύ καιρό, το ταίρι σου με τις πράξεις του, θα σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια δίπλα του! Συζήτηση για συγκατοίκηση, είναι πιθανή τώρα! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει με κάποιο τρόπο το ερωτικό σου παρελθόν! Εάν αυτό που επιθυμείς λοιπόν, είναι επανασύνδεση, σήμερα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να το πετύχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται κάποια έξοδα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Ωστόσο είναι απαραίτητα και προσφέρουν λύσεις, οπότε μην αγχώνεσαι! Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθει επιτυχία και επιπλέον, θα νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια στο εργασιακό σου περιβάλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, θα ευχαριστηθείς επαφές, επικοινωνίες και συζητήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να αναμένεις θετικά νέα, χαρούμενες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που χαρίζουν χαμόγελα, εποικοδομητικές συζητήσεις και συμφωνίες! Οι σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, εξομαλύνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές εξομολογήσεις, συναρπαστικές νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ! Ο επικοινωνιακός τομέας είναι αυτός που θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες, σήμερα! Το ίδιο και για σένα που είσαι δεσμευμένος! Μέσα από επικοινωνίες, θα βρεις πολλές λύσεις για τυχόν θέματα που είχες με τον σύντροφο και σίγουρα θα νιώσετε και οι δυο ικανοποιημένοι από αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το γρήγορο μυαλό σου και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, σε οδηγούν σε επαγγελματική επιτυχία! Μην διστάσεις να τολμήσεις να πεις αυτό που σκέφτεσαι σήμερα! Οικονομικά, κάτσε σήμερα και σκέψου, ώστε να βρεις λύσεις και περιόρισε τα περιττά έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου, φίλε Αιγόκερε! Τα γεγονότα που αναμένονται σήμερα, θα σου δώσουν ξανά σιγουριά και βεβαιότητα για τα κεκτημένα σου και θα σε οδηγήσουν, με σύμμαχο την λογική σου πάντα, σε μικρές, αλλά τόσο απολαυστικές χαρούμενες στιγμές! Βρίσκεις τον τρόπο και λύνεις πολλά από τα προβλήματα σου και επιπλέον, ανανεώνεις την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη με κάποιον, μία συγκυρία σήμερα, σου αποδεικνύει την αξιοπιστία του συντρόφου σου και την αφοσίωση του σε σένα! Επιπλέον, μπορείς να απολαύσεις ερωτικές καυτές στιγμές μαζί του και –γιατί όχι- να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή με νέες εμπειρίες! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα δείξει επιτέλους το ενδιαφέρον του για σένα και θα καταλάβεις πως έπεσες μέσα στις υποθέσεις που έκανες όλον αυτόν τον καιρό, για εκείνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, «σπάσε» τα κουτάκια σου και βρες νέες ιδέες για αναδειχθείς! Οικονομικά, από το πουθενά αυξάνονται τα έσοδα σου, βρίσκονται λύσεις και έχεις επιτυχία, σε οποιοδήποτε εγχείρημα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Η πιο τυχερή ημέρα για σένα είναι εδώ, φίλε Υδροχόε! Η Σύνοδος Ήλιου-Δία, σου προσφέρει ανταμοιβές και δώρα που δεν τα περίμενες καν! Εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην διεκδίκηση των στόχων σου, στην βελτίωση της εμφάνισης σου, στην καλυτέρευση κάθε σημαντικού τομέα της ζωής σου, αλλά και σε θέματα που αφορούν έρωτα και χρήματα! Ναι, σήμερα κάτι εκπληκτικό, μπορεί θα συμβεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή στα καλύτερα της! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα σήμερα την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, που μπορεί να οδηγήσει σε μία ρομαντική και σταθερή σχέση ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο, εκπλήξεις και δώρα από εκείνον και εξομαλύνετε οποιαδήποτε διαφορά κι αν είχατε μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την τελειότητα αγγίζουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις, γεγονός που εξυπηρετεί άψογα τους επαγγελματικούς σου στόχους! Οικονομικά μπορεί να έχεις εύνοια, όμως η τάση σου για σπατάλες, ενδεχομένως να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με την Σύνοδο Ήλιου-Δία, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά από ποτέ! Η εύνοια αφορά τον εσωτερικό σου κόσμο, την ικανοποίηση των συναισθηματικών σου αναγκών, αλλά και τις παρασκηνιακές σου σχέσεις ή δραστηριότητες! Η επιτυχία θα έρθει μέσα από κρυφές ενέργειες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα μυστικά σου θα διαφυλαχτούν επιτυχώς! Η ευτυχία έρχεται, απλά φρόντισε να μην την διατυμπανίζεις παντού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας παρασκηνιακός, κρυφός και ίσως απαγορευμένος έρωτας, θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα! Ακόμα κι αν ξέρεις πως δεν πρέπει, παρασύρεσαι στο πάθος του και αφήνεσαι στο συναίσθημα του και περνάς υπέροχα! Αν το… παράνομο, δεν είναι το φόρτε σου, τότε σήμερα μπορείς να περιμένεις ευτυχισμένες και άκρως ρομαντικές στιγμές, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί σήμερα να αισθάνεσαι πως δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά, ωστόσο καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι πλήρως στα καθήκοντα σου! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες, κυρίως για να διευθετήσεις τις μέχρι τώρα εκκρεμότητες σου!