Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/02/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ανέλπιστα την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από την σκληρή ρουτίνα σου και να αρχίσεις να ηρεμείς, να φτιάξεις την διάθεσή σου και να ασχοληθείς εποικοδομητικά με τον εαυτό σου! Σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου με προγραμματισμό, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά, σε ξαφνιάζει ευχάριστα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο, θα νιώσεις και πάλι ηρεμία, ανακούφιση και χαρά! Προσοχή μόνο, μην παρασυρθείς, σε παράλληλες ερωτικές σχέσεις και επαφές, γιατί πολύ πιθανόν να αποκαλυφθείς τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας, επιστρέφει ξαφνικά στην ζωή σου και σε αναστατώνει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχονται κάποιες απρόοπτες εξελίξεις και μάλλον θα σε αγχώσουν! Τα οικονομικά σου, βελτιώνονται και μάλιστα αναπάντεχα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, σου υπόσχεται μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα τραβήξουν τώρα το ενδιαφέρον σου, μετά από ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες! Θα έχεις αναπάντεχα την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες και εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά και να λάβεις ανέλπιστα χαρούμενα νέα και ειδήσεις, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη και βαθιά επιθυμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στην σχέση σου, θα είναι απόλυτα θετικές και μάλιστα πολύ περισσότερο απ’όσο περιμένεις! Έρχονται θετικές αλλαγές, ωφέλιμες συζητήσεις με τον σύντροφο και ευχάριστα νέα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πολλά ξαφνικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα και θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται αλλαγές που θα βοηθήσουν την πρόοδο σου! Στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για νέες συμφωνίες, υπογραφές και συνεργασίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, σηματοδοτεί εξαιρετικά σημαντικές και απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές, που θα επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, θέματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα σήμερα, ώστε να καταφέρεις πλέον, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα! Προσπάθησε επίσης, να κερδίζεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, χωρίς απαιτητικότητα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σε ενδυναμώσει ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να κάνεις υπομονή και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Μία ουσιαστική πρόταση από εκείνον, αρχικά θα σε σοκάρει, αλλά ύστερα θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να έχεις προσγειωμένη αυτοπεποίθηση, αλλά και σοβαρή γοητεία στις ερωτικές σου επαφές και επικοινωνίες σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται ξαφνικές εξελίξεις, τόσο στα οικονομικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου! Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να κάνεις υπομονή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, είναι απόλυτα ωφέλιμη για σένα! Η όψη αυτή, θα φέρει σίγουρα πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σο και μάλιστα στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα λάβεις, θα είναι ανέλπιστα χαρμόσυνα για σένα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα ευνοήσει τον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα μια νέα απρόσμενη και αδιαμφισβήτητα γοητευτική γνωριμία με ένα άτομο που θα μπορέσεις να σου προσφέρει σταδιακά, ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι εδώ! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να έχεις μία πρόταση, μια έκπληξη ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους, αφού οι ευκαιρίες θα είναι απανωτές! Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα σου είναι υπερβολικά και θα σου προκαλέσουν απώλειες στο άμεσο μέλλον!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και τα πραγματικά σου συναισθήματα! Μπορεί κάποια ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες να σε σοκάρουν και να σε αποσυντονίσουν, αλλά αυτός θα είναι ο τρόπος που θα μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα, για την πορεία της ζωής σου! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βοηθήσει την κοινωνική σου υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου, απλά πρέπει να προστατευτείς από καυγάδες και εντάσεις, για λόγους επικράτησης! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας κρυφός σου θαυμαστής, θα σου εξομολογηθεί τον έρωτα του! Γενικά, πολλές εκπλήξεις σήμερα, θετικές και αρνητικές, θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα σου στον ερωτικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις κάποιες προτεραιότητες για να βρεις λύσεις στα προβλήματα σου! Στην καριέρα, προχωράς σε ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, για το καλό της επαγγελματικής πορείας σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού και σου ετοιμάζει αρκετές ανατροπές στον τομέα των σχέσεων σου! Η όψη θα σου φέρει μεν απρόσμενες ευκαιρίες, αλλά θα δυσκολέψει επίσης και την ζωή σου, φέρνοντας αλλαγές, ξεσπάσματα και εντάσεις! Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ώστε να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές και να εξομαλύνεις έκρυθμες καταστάσεις! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει μία ευχάριστη είδηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μία ξαφνική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανά τώρα! Το θέμα είναι, πως δεν πρέπει να παρασυρθείς λόγω ενθουσιασμού, διότι όλη αυτή η θετικότητα, μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σου, αλλά ταυτόχρονα να παραμείνεις και ψύχραιμος, αποφεύγοντας εντάσεις και νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία ξαφνική είδηση, σε βγάζει σήμερα από το οικονομικό αδιέξοδο! Στον τομέα της καριέρας, αρκετές θα είναι οι εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα σου φέρει αρκετές ανατροπές, αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, υποχρεώσεις, λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και εξωτερική εμφάνιση, όπως επίσης και την φροντίδα της σωματικής σου κατάστασης! Μπορεί να αισθανθείς λίγο πιο κουρασμένος σήμερα, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή και θα δεις ότι η ημέρα θα σου εξασφαλίσει μια πλήρη προσωπική ανανέωση! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα μπορεί ξαφνικά να επικοινωνήσει μαζί σου! Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείς απρόσεκτα και αυθόρμητα, γιατί μπορεί να εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος να περάσετε μαζί με τον σύντροφο σήμερα, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αυτό το διάστημα! Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και ξαφνικές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, κάνοντας σου την έκπληξη μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει ανέλπιστα την ευκαιρία τώρα, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα ευνοήσει όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου και γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε με τον σύντροφο, θα επιφέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας και θα καταφέρετε μαζί να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως θα σου έρθει ένα ευχάριστο ξαφνικό ερωτικό νέο, μήνυμα ή γνωριμία! Χορταίνεις φλερτ, ερωτική τύχη και ανέλπιστα πολλές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει ξαφνική τύχη στα επαγγελματικά, αλλά και απρόσμενα έξοδα στα οικονομικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, αρκετή η συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού! Αυτήν την περίοδο, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή θέματα σπιτιού θα προκύψουν ξαφνικά! Πιθανόν να ξαναέρθουν απρόσμενα στο προσκήνιο, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί και τώρα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε τις λύσεις τους! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σε ανανεώσει την εμφάνιση σου και θα τονώσει την γοητεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μία συγκυρία ή μία σύμπτωση, επιστρέφει στην ζωή σου, έναν παλαιό έρωτα! Μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και τον ενθουσιασμό σου, σε ένα άτομο που σε έχει πληγώσει τόσες φορές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να προστατέψεις την σχέση σου από συναισθηματικά ξεσπάσματα, γκρίνια και παράλογα παράπονα, που ενδεχομένως να φέρουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανατροπές και ανασφάλεια αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα! Υπομονή! Επιπλέον, πιθανόν να έρθουν κάποια ξαφνικά οικιακά έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, είναι αρκετά θετική για σένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Τώρα, θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις που ίσως προκύψουν! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου δώσει κοινωνική χαρά και λάμψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που θα ωφελήσει την σχέση σου με τον σύντροφο και σίγουρα θα την ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και πάμπολλες προτάσεις! Γοητεύεις και σαγηνεύεις τους πάντες, με τα εκφραστικά σου μέσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε νέες ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά, κυρίως για τρίτους και όχι για σένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα σου δώσει μία ανέλπιστες ευκαιρίες, να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου, να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου και για τα κεκτημένα σου και να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Αναπάντεχα, αλλά σίγουρα ευχάριστα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε καθησυχάσουν και θα σε ηρεμήσουν, από το άγχος της τελευταίας περιόδου, που σε είχε εξαντλήσει και σου είχε δημιουργήσει, αρκετές ανασφάλειες! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει μία χαρά μέσα στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει, εκδηλώνει τα κρυμμένα μέχρι τώρα συναισθήματα του για σένα και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και σιγουριά, αφού θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αφοσίωση του σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να είσαι πιο πολύ παραγωγικός και σβέλτος! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει πολλές αλλαγές, ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στη ζωή σου, χωρίς καν να το περιμένεις και οι εξελίξεις θα είναι και αρνητικές, αλλά και θετικές ! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει ευχάριστες επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου φέρει νέες, ανέλπιστες, συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες! Επιπλέον, θα δεχθείς απρόσμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα, από το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές ανανέωσης στην σχέσης σου με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα! Ετοιμάσου να προσαρμοστείς, σε ο,τιδήποτε αλλαγές έρθουν τώρα!