Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/03/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, που ο Ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα, μπορείς να ακούς την διαίσθηση σου και να αρπάξεις την ευκαιρία να ανανεωθείς! Ωστόσο, μέσα από αποκαλύψεις, που θα έρθουν από κουτσομπολιά ή κρυφές συζητήσεις, πιθανόν να απογοητευτείς! Όπως και να έχει, οι αλήθειες που θα μάθεις, θα σε ωφελήσουν, με αποτέλεσμα να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σε ανακουφίσουν από τοξικές σχέσεις ή πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε σήμερα, αφού είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις ή μυστικά και ψέματα και τελικά, να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, η νοσταλγία και οι αναμνήσεις, σε γυρνούν σε ένα άτομο του παρελθόντος! Χωρίς μεγάλες προσδοκίες, κάνε το βήμα της επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικές συμφωνίες! Ωστόσο απέφυγε αποφάσεις τελεσίδικες ή υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα στον Ιχθύ, ετοιμάσου για αλλαγές, οι οποίες θα είναι κυρίως θετικές για σένα! Σίγουρα θα απολαύσεις νέες εμπειρίες, αλλά και επαναφορά ευκαιριών που έχασες παλαιότερα! Ναι στην διεκδίκηση των ονείρων σου και στην απόλυτη ανανέωση του φιλικού τομέα, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος! Επιπλέον, έρχονται επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, ακόμα και με άτομα που έχεις να συναντηθείς καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ανέλπιστες ευκαιρίες, για ερωτική επανασύνδεση, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, μέσα από φιλικές συναναστροφές και μέσα από μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την σπουδαία ευκαιρία σήμερα, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με τον σύντροφο, να βελτιώσεις τα πάντα και να λύσεις παλιά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διορθώνονται σήμερα με ποικίλους τρόπους οι συναδελφικές σου σχέσεις! Κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα έρχονται, όμως ξεπερνιούνται σύντομα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πρέπει να προσγειωθείς και κυρίως να σοβαρευτείς επικοινωνιακά, αφού η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, ενδεχομένως να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα σε επαφές και σχέσεις! Θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις κάθε είδους, να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον αμέριστο σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου! Μην επιτρέψεις λοιπόν σε λάθη παρορμητικά να σε οδηγήσουν σε ψευδαισθήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να σκέφτεσαι πολύ πριν δράσεις ή αποφασίσεις για το επόμενο βήμα, για μία επανασύνδεση, γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε να μην μιλήσεις και να μην συζητήσεις για σοβαρά θέματα τώρα με τον σύντροφο σου! Το πιθανότερο είναι η συζήτηση, να μην έχει το αποτέλεσμα που θες και να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται επαγγελματικά, γιατί θα κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη, λόγω απροσεξίας! Οικονομικά, πες όχι σπουδαίες συμφωνίες σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, είναι σίγουρα μία ευχάριστη ημέρα, ιδίως για επαφές που έχουν να κάνουν με επίλυση παλαιών προβλημάτων, λόγω της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ! Επίσης, θα υπάρξουν κάποιες επικοινωνίες με άτομα που έχεις να δεις καιρό, οι οποίες φέρνουν αισιοδοξία, χαρά και κέφι στην καθημερινότητα σου! Προσοχή μόνο πρέπει να δείξεις, σε μετακινήσεις και οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, χαρμόσυνα νέα αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν! Τυχαίες συναντήσεις, σου χαρίζουν χαμόγελο! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να συζητήσεις με τον σύντροφο και να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, μία για πάντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια προβλήματα επανέρχονται στον επαγγελματικό τομέα και απαιτούν άμεσα λύση! Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές στα έξοδα ή το ρίσκο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα παραδόξως, αποφασίζεις να κλειστείς στον εαυτό σου και αφήνεσαι στις σκέψεις σου, στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες! Ταυτόχρονα, απαλλάσσεσαι από παρελθοντικά βάρη και κακές αναμνήσεις, με την βοήθεια της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα! Συνδυάζεις άψογα την διορατικότητα σου, την δημιουργικότητα σου με την λογική και βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα για τις προθέσεις των άλλων, για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κινητοποιήσου ερωτικά με προσοχή και λογική, ιδίως αν σε ενδιαφέρει ένας έρωτας του παρελθόντος, που τώρα επιστρέφει σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα, καυτές στιγμές και βαθύ συναίσθημα στην σχέση σου! Ο σύντροφος σε ξαναερωτεύεται, λόγω της ισχυρής σου γοητείας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σχετικά ήρεμη ημέρα για τα επαγγελματικά σου η σημερινή, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις! Οικονομικά, έρχεται μία θετική εξέλιξη, που καιρό περίμενες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, γιατί θα απογοητευτείς! Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παλαιά προβλήματα που τις αφορούν και που ακόμα σε απασχολούν! Μπορείς να λύσεις παρελθοντικές παρεξηγήσεις, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο μπορεί να χαρακτηρίζεται γενικά από ασυνεννοησία και θολούρα! Αν παραμείνεις λογικός και ήρεμος, θα καταφέρετε και θα λύσετε, προβλήματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μία επικοινωνία με άτομο του ερωτικού παρελθόντος, αλλά χωρίς υψηλές προσδοκίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά αλλά και επαγγελματικά, απέφυγε σημαντικές αποφάσεις σήμερα, όπως και νέα ξεκινήματα ή συμφωνίες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα στον Ιχθύ, θα σε αγχώσει λίγο, αφού θα επαναφέρει σήμερα, κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες όμως τώρα, πρέπει άμεσα να διευθετηθούν! Ανοιχτές υποθέσεις που είχες παραλείψει στο παρελθόν, βρίσκουν σήμερα την λύση τους, αρκεί να επικεντρωθείς σε αυτές! Μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, θα τα καταφέρεις όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει από τον χώρο του επαγγέλματος, ίσως δείξει τώρα το ενδιαφέρον του! Ωστόσο, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην παρασύρεσαι από κομπλιμέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες και ανούσια θέματα, επικρίνοντας τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η απόδοση σου στην δουλειά είναι άψογη και λύνεις ακόμα και παλαιά προβλήματα, σήμερα! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα απρόσμενα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, απολαμβάνεις σίγουρα μία απόλυτα διασκεδαστική, λαμπερή και κοινωνική ημέρα! Το ενδιαφέρων όλων, είναι πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Μπορεί να κάνεις κάποια λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω της τάσης σου για έπαρση και υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ωστόσο η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, θα προστατέψει την φήμη και την δημοτικότητα σου! Έρχονται τυχερές συγκυρίες που διορθώνουν ακόμα και παλαιά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά! Το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν που σκέφτεσαι ακόμα, επιστρέφει σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στην σχέση σου! Προσοχή όμως! Μην είσαι άπληστος και μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου, παραμελώντας τις επιθυμίες του συντρόφου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τύχη σε βοηθά με κάθε τρόπο, σε επάγγελμα και χρήμα! Επίσης καταφέρνεις να ξεπεράσεις ακόμα και παρελθοντικές δυσκολίες, πέρα από τις τωρινές!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, πρέπει να προσγειωθείς και να ηρεμήσεις! Έχεις την ευκαιρία να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, χωρίς να έχεις απατηλές ελπίδες! Οι παλαιότερες εμπειρίες σε δίδαξαν και ξέρεις τι να κάνεις ώστε να πετύχεις στόχους! Οικογενειακές σχέσεις, εξομαλύνονται και βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα, θα φέρει συναίσθημα, ρομαντισμό, γλυκύτητα και αισθησιασμό στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν αποφύγεις γκρίνια και παράπονα, θα είναι σίγουρα μία όμορφη τρυφερή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία που τόσο καιρό περίμενες! Είναι εδώ η επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετική η ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα προβλήματα που αφορούν το σπίτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα στο Ζώδιο των Ιχθύων, διορθώνει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά του παρελθόντος! Εξομαλύνεις αρκετές προβληματικές επαφές, που στο παρελθόν σε μπέρδευαν και σε προβλημάτιζαν! Είσαι πολύ δημοφιλής τώρα και περιζήτητος στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι’ αυτό απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται επιτέλους το μήνυμα που περίμενες από το πρώην ταίρι σου και οφείλεις να αρπάξεις την ευκαιρία για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες και οφείλεις να κάνεις πίσω, ώστε να διορθώσετε κάποια πράγματα μεταξύ σας και να γλιτώσετε καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι κάποια χαρούμενα νέα, σχετικά με ένα θέμα που σε αγχώνει, καιρό τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Η σημερινή Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, φίλε Υδροχόε, θα επικεντρώσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου και στις μεγαλύτερες αξίες σου! Ορισμένα παλαιά προβλήματα, τώρα λύνονται, αφού είσαι αποφασισμένος να δώσεις τέλος στην αστάθεια και την αβεβαιότητα! Οφείλεις να είσαι αντικειμενικός, υπομονετικός και να προσπαθήσεις αρκετά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο! Φρόντισε μόνο να μην καταστρέψεις την ερωτική ατμόσφαιρα, με ανούσιες σκηνές ζήλιας και κτητικότητας! Μπορείτε μέσα από ήρεμη συζήτηση να λύσετε, ακόμα και παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, μην πάρεις πρωτοβουλία για επανασύνδεση! Άσε το πρώην ταίρι σου να κάνει το πρώτο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα, παρουσιάζει εύνοια, αρκεί να προστατέψεις με σκληρή δουλειά, ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Οικονομικά ίσως έρθουν κάποια έξοδα, αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, πραγματοποιείται η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, στο δικό σου ζώδιο! Ετοιμάσου για αρκετές επαφές και επικοινωνίες, οι οποίες όμως θέλουν προσοχή από μέρους σου, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και ασυνεννοησία! Η ημέρα φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις και εξόδους, που αφορούν άτομα από το παρελθόν ή που έχεις να δεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα τώρα, για συζητήσεις με τον σύντροφο, προκειμένου να βρείτε λύσεις στα παρελθοντικά προβλήματα της σχέσης σας! Ωστόσο μην εμπιστεύεσαι απόλυτα μεγάλες υποσχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την επανασύνδεση που περίμενες τόσο καιρό! Πες ναι στον έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει και σε θέλει ξανά στην ζωή του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κάποιες ιδέες σου, θα φέρουν την λύση σε ένα παλιό πρόβλημα! Οικονομικά όμως, κάποια προβλήματα, επανέρχονται, σε αγχώνουν και σε απογοητεύουν!