Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/09/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Ζυγού, σου δίνεται άμεσα η δυνατότητα, να έρθεις ξανά κοντά σε άτομα που ενδεχομένως απομακρυνθήκατε, λόγω κάποιας παρεξήγησης του παρελθόντος! Επιπλέον, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις, ποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σου και ποιες όχι! Θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και αν είχες στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιους, τώρα θα βρεις επιτέλους το δίκιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να του κάνεις κουβέντα για το μεγάλο βήμα! Ναι, θα υπάρξει ανταπόκριση! Η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες και εσένα που είσαι ελεύθερος, να κάνεις μία νέα σχέση, μία αξιόλογη γνωριμία, να βρεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην ξοδεύεις τόσα χρήματα σε θέματα καλλωπισμού! Έχεις σημαντικότερες ανάγκες! Στην καριέρα, πες ναι σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και ίσως πιεστικές, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού! Αν όμως δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες της καθημερινότητας σου αλλά και σε υποθέσεις άλλων, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά! Ωστόσο, μην υπερεκτιμάς τις αντοχές σου και μην ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια σε ανάγκες τρίτων, επειδή απλά θες να τους ευχαριστήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις να βλέπεις ένα συναδελφικό πρόσωπο, με διαφορετικό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για τελειότητα και εμμονή με την λεπτομέρεια, που φέρνει γκρίνια και μουρμούρα στην σχέση, χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο. Δεύτερον, καλό είναι να προσαρμόζεσαι σε κάποια θέματα, αλλά όχι και στις παράλογες απαιτήσεις του άλλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις σήμερα και έχεις άψογη απόδοση εργασιακά, αλλά και άριστες σχέσεις με τα άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σου! Κανένα οικονομικό ευτράπελο και καμία μεταβολή, δεν θα σε απασχολήσει την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, μετά από μία κλειστή, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις περίοδο, έρχεται η σημερινή μέρα και φέρνει καλοπέραση! Ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει διασκέδαση, απαλλαγή από προβληματισμούς, χαρά, τύχη, φήμη και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσεις επιθυμίες και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για τα ερωτικά σου! Γεγονότα και συγκυρίες στον ερωτικό τομέα, δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Έχεις σήμερα την ευκαιρία, να βρεις ένα ταίρι ή να βελτιώσεις μια σχέση που έχει τυχόν προβλήματα. Κατακτήσεις, θαυμασμός, κομπλιμέντα και πράξεις που σε κακομαθαίνουν από άτομα που ενδιαφέρονται για σένα ή από τον σύντροφο σου, σου δίνουν χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έρχονται πιθανά κέρδη, μέσα από τυχερά παιχνίδια! Στον τομέα της εργασίας, στηρίξου στα ταλέντα και την δημιουργικότητα σου για να πετύχεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, σε ωθεί σε αναβίωση αναμνήσεων, αναδρομή σε γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος, νοσταλγία και ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια! Απόλαυσε λοιπόν την ηρεμία του προσωπικού χώρου σου, όπως και την συντροφιά των αγαπημένων σου συγγενικών προσώπων και χόρτασε ηρεμία και γαλήνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι δεσμευμένοι, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μία απόλυτα ήρεμη και συναισθηματική ημέρα με τον σύντροφο τους! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις ένα μήνυμα από ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος ή μία τυχαία συνάντηση με έναν παλιό σου έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται κάποια έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του σπιτιού σου! Επαγγελματικά, είναι μία ικανοποιητική ημέρα η σημερινή!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Ζυγού και σου δίνει σήμερα, ευχάριστα νέα, τηλεφωνήματα, επαφές, αλλά και συναντήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες είναι εδώ, φίλε Λέοντα και μην ανησυχείς καθόλου που ενδεχομένως, να νιώσεις πως δεν σου μένει καθόλου προσωπικός χρόνος, λόγω έντονης κοινωνικής δράσης! Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, νιώθεις δημοφιλής, αλλά και υπερκινητικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να βγεις έξω και να βρεθείς με κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, ετοιμάζει μία πρόταση ψυχαγωγίας για τους δυο σας! Μην πεις όχι, ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος! Θα περάσετε πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, οφείλεις να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά που αφορούν συναδέλφους, γιατί θα εκτεθείς! Κάνε άμεσα οικονομικό προγραμματισμό, γιατί μάλλον έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες σήμερα φίλε Παρθένε, με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής και ικανοποιημένος! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο αξιόλογες και αξιόπιστες διαπροσωπικές σχέσεις με τις οποίες νιώθεις άνεση και σιγουριά και επιπλέον ασχολείσαι και με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αρκεί βέβαια να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν το πάθος που σε διακατέχει, να το χρησιμοποιήσεις σε αισθησιακές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο και όχι σε εκρήξεις ζήλιας ή κτητικότητας! Για τους ελεύθερους η ημέρα είναι ευνοϊκή για τα ερωτικά τους, οι οποίοι λόγω ερωτικής ανταπόκρισης, ανακτούν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές ή εξελίξεις, ωστόσο μπορείς να χαρείς με τα οικονομικά σου, τα οποία θα είναι σε καλή ομολογουμένως κατάσταση!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου αγαπητέ Ζυγέ και ξεκινούν τα γενέθλια σου! Από τώρα λοιπόν, ξεκινά μία περίοδος πολλών ευκαιριών, δυνατοτήτων και διευκολύνσεων, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε σπουδαία για σένα, διαπροσωπική σχέση! Παρέμεινε επίμονος και σταθερός σε αυτά που θες και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως σήμερα, αρκετούς από τους στόχους σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα έχεις την ευκαιρία, να ζητήσεις και να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου από τον σύντροφο σου, αφού θα υπάρξει ανταπόκριση και κατανόηση από μέρους του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες, αλλά και ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα ή μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας κατακτάς στόχους, αφού επιτέλους δραστηριοποιείσαι όπως πρέπει! Αν ψάχνεις για δουλειά, σήμερα είναι καλή ημέρα για να κάνεις κινήσεις! Προσοχή μόνο στην τάση σου για οικονομική σπατάλη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Ζυγό και ήρθε η ώρα, για σένα φίλε Σκορπιέ, να αντιμετωπίσεις όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Ιδανική ημέρα για να αποδεχτείς τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους! Από σήμερα, βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια φόβοι, σκέψεις, ανασφάλειες, ψυχικές ανάγκες και καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς όπως πρέπει και όπως σου αξίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αφού από σήμερα είσαι επιρρεπής σε κρυφές απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες! Μην ρισκάρεις την σχέση σου, για μία προσωρινή απόλαυση! Ανακαλύπτεις σήμερα ένα μυστικό που σε αφορά άμεσα στην συναισθηματική ζωή! Είτε ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται, είτε μαθαίνεις κάτι κρυφό, το οποίο εξυπηρετεί απόλυτα τα ερωτικά σου συμφέροντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χωρίς καν να προσπαθήσεις, η τύχη σε βοηθά σήμερα, να βρεθούν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε μέχρι σήμερα σε εργασία και χρήμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις με ευχάριστες εμπειρίες, αλλά και συναίσθημα, τις φιλικές σου σχέσεις! Επιδίωξε τώρα, να έρθεις σε επαφή με άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογίες και εκτός του ότι θα περάσεις πολύ όμορφα, θα καταφέρεις παράλληλα να επωφεληθείς με κάποιο τρόπο, για τους προσωπικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει σίγουρα άπειρες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Γνωριμίες, φλερτ και αρκετές συναναστροφές, θα σε κάνουν και πάλι να ξαναχαμογελάσεις και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να ακούς και να ακολουθείς τις συμβουλές των φίλων σου! Είναι αυτοί που θα σου δώσουν την λύση, για τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον χώρο της εργασίας, καταφέρνεις λόγω των καλών συναδελφικών σχέσεων, να εκπληρώσεις στόχους και υποχρεώσεις! Η επιπόλαιη διαχείριση των οικονομικών σου, θα φέρει και απώλειες, γι’αυτό καλύτερα να παραμείνεις συγκρατημένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, είναι η ιδανική μέρα, για να αναδείξεις την καλή πλευρά του εαυτού σου, να γίνεις γνωστός και περιζήτητος σε πιο αξιόλογο κόσμο και να αποδείξεις την αξία σου στην κοινωνία! Το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, θα σου δώσει όμως και την ευκαιρία να πετύχεις, να ανέβεις σκαλιά καταξίωσης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό από τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει όλες οι αποφάσεις και οι ενέργειές σου, να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές και θα δεις ότι θα κάνεις μεγάλα βήματα βελτίωσης για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι κατακτήσεις σου να είναι μειωμένες αριθμητικά, αλλά σίγουρα είναι πιο αξιόλογες και αξιόπιστες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να ασχοληθείς με την καριέρα σου και τα οικονομικά σου ζητήματα! Η επιτυχία βρίσκεται τόσο κοντά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Ετοιμάσου για μία όμορφη ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε! Σήμερα, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, αλλάζεις φιλοσοφία και ανοίγεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Οι γνώσεις σου αυξάνονται, όπως και οι επαφές σου! Μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις λοιπόν, καταφέρνεις και κατακτάς στόχους, επαναφέρεις την αισιοδοξία σου και φυσικά, περνάς υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε στον σύντροφο να πάτε έξω για φαγητό ή καφέ σήμερα! Σίγουρα, θα περάσετε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, μην αρνηθείς μία πρόταση για έξοδο, αφού έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό ή να έχεις μία συναρπαστική συνάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η τάση σου για ψυχαγωγία και ανεμελιά, ίσως δημιουργήσει προβλήματα σε εργασία και χρήμα! Προσοχή!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Επιτέλους, φίλε Ιχθύ, έφτασε η μέρα που θα καταφέρεις να κάνεις αυτές τις ριζικές αλλαγές, που τόσο καιρό ήθελες! Με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό, επιλέγεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, σε πολλά θέματα που δεν σε ικανοποιούν και να αναγεννηθείς! Απαλλάσσεσαι σήμερα από τοξικές σχέσεις ή καταστάσεις και νιώθεις πλήρως ανανεωμένος ψυχικά! Επίσης, ένα μυστικό που τώρα αποκαλύπτεται, εξυπηρετεί απόλυτα τις επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ελεύθεροι, ανακαλύπτουν έναν κρυφό θαυμαστή τους και αυτό τους αλλάζει όλα τους τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα στην σχέση σου! Λόγω της ισχυρής σου διορατικότητας και διαίσθησης, θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλει ο σύντροφος από σένα και θα ξέρεις που ακριβώς βρίσκεστε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές σήμερα! Ωστόσο, είναι ιδανική ημέρα, να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα, όπως χρέη, επενδύσεις, κεφάλαια και κληρονομιές.