Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/07/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα φρόντισε να μην κολλάς σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροαντιθέσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου! Σε διακρίνουν ενθουσιασμός, δυναμικότητα, ενέργεια, τόλμη, θάρρος, καλή διάθεση και είσαι φανερά στα καλύτερα σου! Επιπλέον, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις μία έξοδο ψυχαγωγίας ή ένα ταξιδάκι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου εκτιμά την ευθύτητα και αμεσότητα του λόγου σου, όπως και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην το παρακάνεις, λέγοντας λόγια που μπορεί να τον προσβάλλουν, να τον εκνευρίσουν, ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και νέες γοητευτικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για επιτυχία σήμερα, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια ! Οικονομικά, η τάση σου για περιττά έξοδα, θα φέρει ενδεχόμενες απώλειες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα είναι μία ημέρα, όπου καλύτερα να επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου, επικεντρώνοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου γαλήνη! Μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν τώρα, θα καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις όμως, φρόντισε να κινηθείς παρασκηνιακά και μυστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος πιθανόν να υπάρξουν αποτυχίες ή απογοητεύσεις εντός του δεσμού σου! Ίσως αισθανθείς μέσα από την συμπεριφορά του συντρόφου σου, πως καταχράστηκε άθελα του την συναισθηματική γενναιοδωρία σου και την δοτικότητα σου! Προσπάθησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, χωρίς εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε στον χώρο της εργασία κουτσομπολιά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους! Οικονομικά, αν οργανωθείς, θα βρεθούν οι λύσεις που θες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα οι φίλοι θα είναι δίπλα σου κάθε λεπτό, σε κάθε σου δραστηριότητα και θα έρθεις σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά μαζί τους! Θα σου αποδείξουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε εσένα, με ποικίλους τρόπους και εσύ θα εκμεταλλευτείς τις πολύτιμες συμβουλές τους! Γενικά, οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, εκπλήξεις και ενθουσιασμό, γεγονός που σε ανανεώνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα σου, απέναντι στο ταίρι σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να είχες εδώ και καιρό συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε ένα νέο άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, διατηρείς σε άψογα επίπεδα τις συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά έρχονται αρκετά ξαφνικά έξοδα και αγχώνεσαι αρκετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα πετυχαίνεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και η σωστή και έντιμη συμπεριφορά σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Καταφέρνει να ελέγχεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να κινήσεις εσύ τα νήματα όπως επιθυμείς, να δρομολογήσεις όπως πρέπει τις καταστάσεις και να δείξεις με ποικίλους τρόπους τι πραγματικά αξίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέδειξε στο ταίρι σου, την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου, προς το πρόσωπο του! Μπορείς να του εκφράσεις το συναίσθημα σου, χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές σήμερα, αφού σε διακρίνει πνεύμα αποταμίευσης και σωστής διαχείρισης! Επαγγελματικά, έχεις επιτυχία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα καταφέρνεις και μετατρέπεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, σε πράξη! Μπορείς εύκολα πια να διεκδικήσεις την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου, αρκεί να μετριάσεις βιασύνη, παρορμητικότηα και υπέρμετρο ενθουσιασμό, ώστε να μην κάνεις λάθη σε επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις! Επιπλέον, θα νιώσεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, μέσα από ερωτικές επαφές και φλερτ, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε νεύρα, σε κόντρες και ανούσιους καυγάδες με τον σύντροφο σου! Πες όμως ναι σε δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγικές εξόδους, μαζί με άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τομέας της καριέρας χρειάζεται αρκετή προσοχή, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη! Οικονομικά, ευνοείσαι για οικονομικά συμβόλαια και συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Περιόρισε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και εκμεταλλεύσου την ισχυρή ενέργεια και την αυξημένη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ακαταμάχητη γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η σεξουαλικότητα σου, είναι αυτά που θα σου προσφέρουν άπειρες κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλικότητα της ημέρας με το άλλο σου μισό! Προσπάθησε μόνο να μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα και παρεξηγήσεις! Οικονομικά, έρχονται κάποιες ξαφνικές θετικές εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για κάποιος λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις γενικά, τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς κάποια λάθη σου που προκάλεσαν απομάκρυνση με κάποιες επαφές ή συναναστροφές! Αντιμετώπισε πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, διακριτικότητα, ευγένεια και δικαιοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου με τον σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Για το λόγο αυτό και για να μην καταστρέψεις την παροντική εύνοια, πες όχι στην τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα νέες γνωριμίες, αλλά και αρκετά ερωτικά μηνύματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες σου, θα εξυπηρετήσουν απόλυτα, τους ερωτικούς σου στόχους! Οικονομικά, θα έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα παρά τις αρκετές υποχρεώσεις που έρχονται, καταφέρνεις και βρίσκεις την άνεση και τις ευκολίες που τόσο καιρό ήθελες! Γενικά, είναι η ιδανική ημέρα, για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν με ευεξία, διατροφή και άσκηση! Ο κοινωνικός περίγυρός σου, θα επιδιώξει σίγουρα επαφές μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που τους προσφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στον σύντροφο σου, για τα μικρά και τα ανούσια λάθη του, επειδή απλά κολλάς σε λεπτομέρειες! Αν συνεχίσεις έτσι, θα τον φέρεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σκληρή δουλειά και η απόδοση σου, θα σου φέρει επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έξοδα, αλλά θα είναι τα αναμενόμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα η αγάπη των γύρων σου, είναι πλέον φανερή και έντονη, γεγονός που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου! Όλη η σημερινή εύνοια, δεν σημαίνει πως σου δίνει το δικαίωμα να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες και έχοντας έπαρση! Θα μπορέσεις να απολαύσεις την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, αλλά περιόρισε τον εγωκεντρισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, εμπλουτίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρά και στιγμές καλοπέρασης, τρυφερότητας και ρομαντισμού! Αν είσαι ελεύθερος, θα περάσεις σίγουρα μία πολύ θετική ημέρα σήμερα! Θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπλετη ερωτική τύχη, που θα σου δώσει την πολυαναμενόμενη ευκαιρία, να βρεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπορέσεις σήμερα να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες, αρκεί να συνεχίσεις την σκληρή προσπάθεια! Οικονομικά απέφυγε τα περιττά έξοδα, απλά για λόγους διασκέδασης ή εμφάνισης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα το σίγουρο είναι, πως οι καταστάσεις βελτιωθούν, σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Μάλιστα, πολύ πιθανόν ένα θέμα που εδώ και καιρό σε απασχολεί και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, θα έχει εξελίξεις και πιθανόν να βρεθούν λύσεις, αν κινηθείς με γνώμονα την λογική! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, μπορεί να είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος στις κοινωνικές επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια, εντάσεις και παράπονα προς το ταίρι σου και επιδίωξε μία όμορφη, ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η έντονη νοσταλγία σου, σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα, για να μην απογοητευτείς από την ανταπόκριση του ατόμου που προσεγγίζεις ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα βελτιωθεί στο έπακρο η απόδοση σου, γεγονός που θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου! Οικονομικά θα υπάρξει άγχος για τα έξοδα του σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις περιζήτητος και αγαπητός! Μόλις έφτασε μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα για σένα, κατά την οποία όμως θα πρέπει να προσέξεις, αποφεύγοντας βιασύνη, υπέρμετρο ενθουσιασμό, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί ενδεχομένως να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και μπόλικους θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να επιδιώξεις την σοβαρή συζήτηση που εδώ και καιρό θες να πραγματοποιηθεί με τον σύντροφο σου και να βρείτε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, επιβραβεύεσαι για τις ιδέες σου και την υλοποίηση τους! Οικονομικά, μπορεί να έχεις τύχη, αλλά αν ρισκάρεις υπερβολικά, θα έχεις απώλειες!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάκτηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Διεκδίκησε, αποφεύγοντας βιασύνες, τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σου ανήκει! Απέφυγε όμως, οπωσδήποτε την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις και θα δεις πως οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα ωφελήσουν την προσωπική σου σιγουριά και ασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν το έχεις προσέξει καν, σου αποκαλύπτει και σου εξομολογείται το ερωτικό του ενδιαφέρον και πάθος για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις το γεγονός πως το ταίρι σου, προσπαθεί «με νύχια και με δόντια», να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, παρόλο που σε πιέζει ο χρόνος, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και τρεξίματα! Οικονομικά θα έχεις ευκαιρίες για αύξηση εσόδων!