Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/05/2020

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου και σου δίνουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις και μηνύματα! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα αποκαλύψει ένα ψέμα και θα απογοητευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και να ανανεωθείτε! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτ μέσω διαδικτύου, ευνοείται ιδιαίτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για αγορές μέσω διαδικτύου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Διδύμου και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σε εξυπηρετήσουν πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές και απλές χαρές της ζωής! Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει ανασφάλεια και προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή μέχρι τώρα και εσύ πλέον ξέρεις, που ακριβώς βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ίσως σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου δεν σε βοηθήσουν στους στόχους σου και στην εκπλήρωση τους! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων που θα σε ανακουφίσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα δώσουν πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις στόχους και να κάνεις αλλαγές! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει μπερδέματα, ψέματα και απογοητεύσεις!.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το νέο αυτό φεγγάρι στο Ζώδιο σου έρχεται, προκειμένου να καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Φλερτ, προτάσεις για επισημοποίηση, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα καινούργιο στυλ που θα σου προσδώσει γοητεία και φυσικά πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους που μπορεί να σου εξασφαλίσουν, επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, η εύνοια είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε ωθούν να “μιλήσεις” με τον εαυτό σου, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει μπερδέματα, ψέματα και απογοητεύσεις!.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς επικοινωνιακά αυτήν την περίοδο, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο! Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου πάνε όλο και καλύτερα, τα επαγγελματικά σου ωστόσο θα παρουσιάσουν προβλήματα, κυρίως λόγω της ασθενούς σου μνήμης που θα σε κάνει επιρρεπή σε παραλείψεις και λάθη!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, αποτελούν μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να φιλικές συζητήσεις και στιγμές ομαδικότητας. Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε μεγάλες προσδοκίες που δεν εκπληρώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η ερωτική σου ζωή, έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος καλωσόρισε πολλά φλερτ! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο και να περάσετε μαζί υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά υπάρχει εύνοια, ιδίως αν προσπαθείς να βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους, κάτι που θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο των Διδύμων και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι κατάλληλη για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Παρθένε. Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σε παρασύρει σε υπερβολικές συμπεριφορές, που ενδεχομένως να σε εκθέσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, στην ερωτική σου ζωή θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Αρκετά φλερτ, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και η εποχή είναι ιδανική για έναρξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων! Ευνοϊκά θα είναι επίσης και τα οικονομικά σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Ζυγέ! Θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τους επικοινωνιακούς ορίζοντες σου και να έχεις ωφέλιμες επαφές! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σε προειδοποιεί για αναποδιές στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη με κάποιον, μέσα από συζήτηση, βελτιώνεται η σχέση σας και ανανεώνεται! Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση πάντως, σήμερα θα έρθει ένα καλό νέο όσον αφορά τα ερωτικά σου και θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να ξεμείνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί σε λανθασμένη τάση για χειραγώγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδιαίτερα θετικές οι εξελίξεις που αναμένονται, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ναι, σήμερα ένα γοητευτικό φλερτ, είναι πολύ πιθανόν να έρθει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις επικοινωνιακά, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά αποτελεσματικά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια ή χρήματα τρίτων! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου απόλυτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό των Διδύμων και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σηματοδοτούν κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προειδοποιεί για επικοινωνιακές εξιδανικεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση σου με τον σύντροφο! Κάνετε μαζί μία νέα αρχή και πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να φλερτάρεις και να βρεις το άλλο σου μισό, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ θετικά και να σου εξασφαλίσει την μελλοντική σου ευημερία, αλλά και οικονομικό κέρδος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω της Νέας Σελήνης στους Διδύμους που σχηματίζεται σήμερα και με το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να εντάξεις στη ζωή σου την γυμναστική και την άσκηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί σήμερα να μην είναι προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, ωστόσο αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα! Αν έχεις ήδη μια σχέση ή γάμο, προσπάθησε να αφιερώσεις όσο χρόνο γίνεται στον σύντροφο! Μην αμελείς τα συναισθήματα του συντρόφου, γιατί μπορεί αυτό να «βγει» σε γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού είτε περιμένεις μία απάντηση, είτε το «βήμα» για ένα νέο ξεκίνημα, θα καταφέρεις να το πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά δε θα αγχωθείς, αφού είναι κάτι που περίμενες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο του Δίδυμου με το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, σου δίνουν την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα, την δημιουργικότητα και την λάμψη σου και να χορτάσεις την προσοχή των άλλων! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί σε έπαρση και εγωκεντρισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Ίσως προτιμήσεις το φλερτ, από την ασφάλεια που σου προσφέρει μία μόνιμη σχέση αυτήν την φορά! Αν πάλι έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, θα περάσετε υπέροχα μαζί, θα σου δείξει την αδυναμία του και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, προβάλλεις την καλή πλευρά του επαγγελματία και φυσικά την δημιουργικότητα σου! Ωστόσο, προκειμένου να γίνεις αρεστός και δημοφιλής στους άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, με το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Ωστόσο ο Ερμής σε Σύνοδο με την Ανάδρομη Αφροδίτη και Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως δυσκολέψει ορισμένες συγγενικές προβληματικές σχέσεις, που θα θελήσεις να εξομαλυνθούν αυτό το διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η εύνοια στον έρωτα βρίσκεται στο παρελθόν! Θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο, αν είσαι ελεύθερος, να επικοινωνήσεις με άτομα από το ερωτικό παρελθόν! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που έχουν να κάνουν με την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον εργασιακό τομέα ή για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες!