Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/04/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να απολαύσεις την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και πολλά χαμόγελα! Η αγάπη των γύρων σου, είναι πλέον φανερή και απροκάλυπτη, γεγονός που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου! Όλη αυτή η εύνοια, δεν σημαίνει πως σου δίνει το δικαίωμα να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες ή έχοντας έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα περάσεις σίγουρα μία ημέρα πολύ θετική σήμερα! Θα απολαύσεις ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές και άπλετη ερωτική τύχη, που θα σου δώσει την πολυαναμενόμενη ευκαιρία, να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου εμπλουτίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρά, καλοπέραση και στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες, αρκεί να συνεχίσεις την προσπάθεια! Οικονομικά απέφυγε τα παράλογα έξοδα, απλά για λόγους εμφάνισης!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα ένα θέμα που εδώ και καιρό σε απασχολεί και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, θα έχει εξελίξεις και πιθανόν να βρεθούν λύσεις, αν κινηθείς με γνώμονα την λογική! Το σίγουρο είναι, πως οι καταστάσεις βελτιωθούν, σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Δεν πειράζει όμως, αφού αυτό θα σε βοηθήσει επιτέλους να ηρεμήσεις λίγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η έντονη τωρινή σου νοσταλγία σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα, γιατί μπορεί να απογοητευτείς από την ανταπόκριση που έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια και επιδίωξε μία όμορφη, ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα βελτιωθείς ως εργαζόμενος και ως επαγγελματίας, γεγονός που θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου! Οικονομικά θα έχεις άγχος για τα έξοδα του σπιτιού!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, μόλις έφτασε μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα για σένα! Προσοχή όμως, όσο κι αν πάνε όλο και καλύτερα τα πράγματα, εσύ να αποφύγεις βιασύνη, υπέρμετρο ενθουσιασμό, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί ενδεχομένως να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος! Πάντως όπως και να έχει, ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις περιζήτητος και αγαπητός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις την σοβαρή συζήτηση που εδώ και καιρό θες να πραγματοποιηθεί με τον σύντροφο σου και να βρείτε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, ένα καλό νέο για τα ερωτικά σου έρχεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, επιβραβεύεσαι για τις ιδέες σου και την άψογη υλοποίηση τους! Οικονομικά, μπορεί να έχεις τύχη, αλλά μάλλον ρισκάρεις υπερβολικά και σπαταλάς αλόγιστα χρήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα διεκδίκησε, αποφεύγοντας βιασύνες, τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σου ανήκει δικαιωματικά! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις και θα δεις πως οι καταστάσεις και οι συγκυρίες τώρα, θα ωφελήσουν την δράση σου, στην διεκδίκηση της προσωπικής σου σιγουριάς και ασφάλειας! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις το γεγονός πως το ταίρι σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις και όλη του την ενέργεια, να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν τον είχες υποψιαστεί καν, σου αποκαλύπτει και σου εξομολογείται το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, παρόλο που σε πιέζει ο χρόνος, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις! Οικονομικά θα έχεις την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα σε διακρίνουν τόλμη, θάρρος, ενθουσιασμός, δυναμικότητα, ενέργεια, καλή διάθεση και είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου! Φρόντισε λοιπόν να μην κολλάς σε αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες χωρίς ουσία, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και με νέα πρόσωπα αφού αναμένονται και νέες γοητευτικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά την ευθύτητα και αμεσότητα του λόγου σου, όπως και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην το παρακάνεις, λέγοντας λόγια που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή να τον πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για επιτυχία σήμερα, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια και ανέμελα! Οικονομικά, η τάση σου για υπερβολικά έξοδα, θα φέρει ενδεχόμενες απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι μία ημέρα, όπου μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν, θα καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις όμως, φρόντισε να κινηθείς παρασκηνιακά και προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου! Δεν είναι κακό μάλιστα, να επιλέξεις τώρα την απομόνωση και την ηρεμία σου, επικεντρώνοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου γαλήνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή! Αν είσαι δεσμευμένος πιθανόν να υπάρξουν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Ίσως νιώσεις μέσα από την συμπεριφορά του, πως ο σύντροφος σου καταχράστηκε άθελα του την συναισθηματική γενναιοδωρία σου και την τρυφερή δοτικότητα σου! Προσπάθησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, χωρίς να προκαλέσεις καυγά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε στον χώρο της καριέρας, ίντριγκες και κουτσομπολιά, για να μην εκτεθείς! Οικονομικά, αν οργανωθείς, θα βρεις λύσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, εκπλήξεις και ενθουσιασμό! Οι φίλοι θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή, σε κάθε σου δραστηριότητα και θα έρθεις σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά μαζί τους! Θα σου αποδείξουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε σένα, με ποικίλους τρόπους και καλό θα ήταν τώρα να ακολουθείς τις πολύτιμες συμβουλές τους! Γενικά, ετοιμάσου για ανατροπές και αλλαγές, σίγουρα θετικές στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα σου, απέναντι στον σύντροφο σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της ημέρας για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τελευταία να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε ένα νέο άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, διατηρείς σε θετικά και εποικοδομητικά επίπεδα τις συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά έρχονται αρκετά ξαφνικά έξοδα και αγχώνεσαι λίγο παραπάνω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα καταφέρεις σήμερα, να έχεις το «πάνω χέρι» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να κινήσεις τα νήματα όπως επιθυμείς και να δείξεις με ποικίλους τρόπους τι αξίζεις! Πετυχαίνεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη τώρα! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και η σωστή σου συμπεριφορά, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Προσοχή μόνο σε ανταγωνιστές και ζηλόφθονους συνομιλητές, που επιβουλεύονται την επιτυχία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέδειξε στο άλλο σου μισό, την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου! Μπορείς να του εκφράσεις το συναίσθημα σου, χωρίς περιττές υπερβολές και λόγια μεγάλα, αλλά μέσα από πράξεις σεβασμού προς το πρόσωπο του! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, αφού σε διακρίνει πνεύμα αποταμίευσης και οργάνωσης! Επαγγελματικά, έχεις επιτυχία και εκπληρώνεις πολλές φιλοδοξίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα είσαι αισιόδοξος, κεφάτος και γεμάτος ενέργεια, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους και σε όλες σου τις συναναστροφές! Καταφέρνεις και μετατρέπεις τα αισθήματα και τις ανάγκες σου, σε δράση και πράξεις! Μπορείς εύκολα πια να διεκδικήσεις την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου, αρκεί να μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, ώστε να μην κάνεις λάθη σε επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε νεύρα, κόντρα και ανούσιες καυγάδες με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, πολλές ερωτικές επαφές και φλερτ, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές, που θα σε χαροποιήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τομέας της καριέρας χρειάζεται προσοχή, αφού είσαι αρκετά παρορμητικός και πολύ πιθανόν να κάνεις λάθη! Οικονομικά, πετυχαίνεις στόχους και ευνοείσαι για οικονομικά συμβόλαια και συμφωνίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, απέφυγε σήμερα, συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς τώρα! Προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή ενέργεια και την αυξημένη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική εύνοια της ημέρας με το άλλο σου μισό! Προσπάθησε μόνο να μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η σεξουαλικότητα σου, είναι αυτά που θα σου προσφέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα και εντάσεις! Οικονομικά έρχονται μη αναμενόμενες θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς κάποια λάθη σου που προκάλεσαν απομάκρυνση με κάποιες επαφές ή συναναστροφές! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αντιμετώπισε πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα νέες γνωριμίες, αλλά και αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα και χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου! Για το λόγο αυτό και για να μην καταστρέψεις την τωρινή εύνοια, πες όχι στην τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αρμονικές συναδελφικές σου σχέσεις και συνεργασίες, θα εξυπηρετήσουν απόλυτα, τους ερωτικούς σου στόχους! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν με ευεξία, έναρξη διατροφής, αλλά και άσκησης! Ο κοινωνικό ς περίγυρός σου, θα επιδιώξει σίγουρα επαφή μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που απλόχερα και ανιδιοτελώς, τους προσφέρεις! Παρά τις μπόλικες υποχρεώσεις, καταφέρνεις και βρίσκεις την άνεση και την ευκολία που τόσο καιρό ήθελες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στον σύντροφο σου, για κάποια μικρά λάθη του, επειδή απλά προσκολλάσαι σε λεπτομέρειες! Αν συνεχίσεις έτσι και το παρακάνεις, θα τον φέρεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει την εξέλιξη που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σκληρή δουλειά και η αξιοθαύμαστη απόδοση σου, θα σου φέρει και επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά θα είναι τα αναμενόμενα!