Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 20/10/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, έχεις ιδιαίτερη εύνοια, όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε ωθούν να χρησιμοποιήσεις την ισχυρή σου διορατικότητα και την πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, να υλοποιήσεις σημαντικά σχέδια, για την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίσεις εσύ τον έλεγχο στην σχέση σου, ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς το άλλο σου μισό! Γενικά ανανεώνεις και να μεταμορφώνεις την ερωτική σου ζωή, με πάθος και σεξουαλικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά επιτέλους να σαγηνεύσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις όπως πρέπει τα προβλήματα όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις! Σήμερα τακτοποιείς οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε ωθήσουν σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις στόχους και σκοπούς! Άρπαξε τώρα λύσεις και ευκαιρίες, για να μπορέσεις να εξομαλύνεις μία συναναστροφή με ένα πρόσωπο, που είχατε για κάποιο λόγο απομακρυνθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις νέες σπουδαίες γνωριμίες και αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται πλήρη ουσιαστική ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία, βελτιώνεται φανερά και υπάρχει μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα για απόφαση επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, στηρίζεσαι στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και πετυχαίνεις έτσι άψογη συνεργασία, αλλά και στόχους! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αγαπητέ Δίδυμε, θα σου φέρουν ουσιαστική και μόνιμη επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Επίσης, κόβεις κακές συνήθειες, ομορφαίνεις και φροντίζεις αποτελεσματικά το σώμα και την ψυχική σου ηρεμία! Θα κάνεις, θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και έτσι, όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην χαραμίζεις πια τον χρόνο σου σε ερωτικά παιχνιδάκια! Βάλε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου και όταν βρεις ελεύθερο χρόνο, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η απόμακρη συμπεριφορά προς τον σύντροφο σου, θα σας απομακρύνει και θα προκαλέσει παράπονα από μέρους του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πετύχεις ότι επιθυμείς σήμερα, γι’αυτό άρπαξε κάθε ευκαιρία! Οικονομικά, τα προβλήματα επιτέλους τελειώνουν, όπως και τα άγχη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχονται σε σένα αγαπητέ Καρκίνε, μία ημέρα γεμάτη ουσιαστικές απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και γοητευτική λάμψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα του 24ώρου αυτού! Κατακτάς κάθε σου στόχο και επιθυμία, αφού είσαι απόλυτα τυχερός, δημοφιλής, ικανός και φυσικά ο πρωταγωνιστής στις κοινωνικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι απόλυτα γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και λάμψη και ένας νέος μεγάλος έρωτας, είναι πολύ πιθανόν να έρθει στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα, τρυφερότητα και πάθος και περνάτε υπέροχα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δέχεσαι επαίνους και έχεις επιτυχίες! Οικονομικά επίσης έχεις εύνοια, σε ό,τι κι αν επιδιώξεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, τώρα που έχεις την ευκαιρία, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές και η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις σημαντικά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, για να συζητήσεις με τον σύντροφο σου, το ενδεχόμενο της συμβίωσης, όπως και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και πολύ πιθανόν, να καταφέρετε, να προχωρήσετε σε επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις με ό,τι κι αν καταπιαστείς και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, κάποιες οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις, προκύπτουν ξαφνικά και ίσως αγχωθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα που θες να κάνεις, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα νέα, που θα σου δώσουν σιγουριά και πολλά οφέλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο σου και την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει θετικές συνέπειες και λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα και αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την το φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι θετικές, κυρίως μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις! Οικονομικά, πες ναι σε συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμηση σου και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ ήθελες και νιώθεις ξανά σιγουριά και ηρεμία! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να βιάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα αυτό! Ακόμα κι αν δεν έχεις ενθουσιαστεί με μία νέα γνωριμία τώρα, θα δεις αργά ή γρήγορα, πως όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα και πες ναι σε αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θέματα, πετυχαίνεις λόγω της αυτοπεποίθησης σου! Στα οικονομικά θα έχεις σίγουρα αύξηση εσόδων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με ουσιαστικό τρόπο, αφού τα καλά που έρχονται, θα έρθουν για να μείνουν! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις μεγάλες σου επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι επιλεκτικός! Πολύ πιθανόν μάλιστα, να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, που ενδεχομένως αργότερα να εξελιχθεί σε μία σταθερή, ουσιαστική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκουν επιτέλους την λύση τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένα γεγονότα σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συνδέεις την επιτυχία της σχέσης σου, με την ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Πιθανόν να αισθανθείς σήμερα, ότι σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μετατρέπεται σταδιακά σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά, όσον αφορά το παιχνίδι αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί! Οικονομικές συναλλαγές και δράσεις σήμερα, θα έχουν επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, έρχονται θετικά και κυρίως ουσιαστικά γεγονότα, εξελίξεις και ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο, κυρίως έμπρακτα, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά την σχέση σου! Μαζί με τον σύντροφο σου, αλλάζεις με ποικίλους τρόπους τον δεσμό σου και τον καλυτερεύεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν πολύ, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα και επιπλέον, σου δίνουν την σωστή λύση, για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις μέσα από επαφές και συμφωνίες, υψηλούς στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Με Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φίλε Υδροχόε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται με χαρά, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι! Αυτό, θα σε βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι σταματάς το ανούσιο φλερτ από δω και από κει! Έχεις μεγάλη πιθανότητα υπάρχει τώρα, να έρθει μία σπουδαία γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνετε σπουδαίους στόχους μαζί με τον σύντροφο σου, ωστόσο μην επιτρέψετε στα πρακτικά θέματα, να παραγκωνίζουν το συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, τα πράγματα εξελίσσονται άψογα και σίγουρα ένας στόχος υψηλός πραγματοποιείται! Αποφασίζεις να κάνεις οικονομία και αυτό θα λειτουργήσεις υπέρ σου!