Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 20/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά! Η ημέρα επιφυλάσσει για σένα, θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Θα καταφέρεις τώρα, να αναζητήσεις τις εσωτερικές σου αξίες και τις ανάγκες σου, αλλά και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να τις εκπληρώσεις, κάνοντας έναν ωφέλιμο απολογισμό των περασμένων γεγονότων και να οργανώσεις σωστά τις επόμενες κινήσεις σου. Αυτή την φορά συνδυάζεις λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, είναι σίγουρα ορθές

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού το τοπίο στον έρωτα ξεκαθαρίζει, βλέπεις την αλήθεια και ξέρεις πως πρέπει πλέον να κινηθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις και πετυχαίνεις εντιμότητα, σταθερότητα και διαφάνεια στην σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις μόνο θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, θα έχεις επιτυχία λόγω της αυξημένης και αποτελεσματικής δημιουργικότητας σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά σημάδια βελτίωσης

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ ανανεωτικό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η συγκεκριμένη όψη, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά και για όλες τις πιθανές στεναχώριες που σου έδωσαν στο παρελθόν, πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες και βασίστηκες! Τώρα όμως, μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα, έμπρακτα και λεκτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, θα δεις νέους ουσιαστικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, εμπειρίες και εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Ωστόσο, καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα, να συμβουλευτείς και τους στενούς σου φίλους! Μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα έρθουν λύσεις, για ερωτικά θέματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου δοθούν κατά την διάρκεια της ημέρας, αρκετές δυνατότητες που θα σου επιτρέψουν να κάνεις επαγγελματικά άλματα και να πετύχεις ουσιαστικά! Οικονομικά πες όχι σε έξοδα και σπατάλες! Η ημέρα θέλει σύνεση και αυτοσυγκράτηση!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την πολυπόθητη ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και τον χρόνο σου, όπως και να χαράξεις μια πορεία στην καθημερινότητα σου, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις ή και ακόμα και τοξικές σχέσεις! Πιθανό σήμερα, να χρειαστεί να συζητήσεις εκ νέου κάποια θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, αν σε απασχολεί μία μια παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, αφού πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πραγματικά πιο σοβαρό και επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να έχεις τώρα την ευκαιρία, να αποφασίσεις με τον σύντροφο, ένα είδος επισημοποίησης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, λες όχι σε επιφανειακούς έρωτες, αλλά ναι σε έναν έρωτα που εξελίσσεται στον χώρο εργασίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματική επιτυχία να περιμένεις και κυρίως εδραίωση και σταθερότητα! Οικονομικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να προχωρήσεις σε διευθετήσεις εκκρεμοτήτων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα ωφέλιμο για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου και εύκολα να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις! Ναι, τώρα πετυχαίνεις μακροπρόθεσμους στόχους, ανοίγεις τους ορίζοντες σου, αισιοδοξείς και μπορείς άφοβα να προχωρήσεις, στην υλοποίηση ιδεών και στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, επιτυχημένο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα, για σένα που είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, κινητοποιήσου επικοινωνιακά προς τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την ενδυνάμωση ενός γάμου! Η ρουτίνα δεν υπάρχει πια και η ψυχαγωγία, συνοδεύει την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έρθουν κάποια νέα, ουσιαστικά και ωφέλιμα ξεκινήματα! Η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον ορθό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου και θα σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου, σε κάθε τομέα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες χρόνιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλες και σημαντικές επιθυμίες, που μέχρι τώρα, κρατούσες κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν τίποτα τώρα! Διαφύλαξε τα μυστικά σου και κινητοποιήσου μόνος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος, παρασκηνιακός ή ακόμα και… απαγορευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα! Κάποια γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να ξαναγίνεις έγκαιρα, έντιμος, λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και κυρίως επιφυλακτικός σε λόγια που ακούς και σε μεγάλες υποσχέσεις! Ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται και επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα υπάρξει μία αποκάλυψη, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα, τις μετέπειτα κινήσεις σου! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι αρκετές και απόλυτα ευνοϊκές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα! Θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο στις συναισθηματικές, όσο και στις φιλικές, επαγγελματικές ή τις οικογενειακές! Έχεις πια την ανάγκη, αλλά και την ικανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου! Ισορροπείς με επιτυχία, συναίσθημα και λογική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μόλις έφτασε η ιδανική ημέρα για να βελτιώσεις ουσιαστικά την συντροφική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, όπως ακριβώς σου ταιριάζει! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα ή μία εκ βάθους εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, όσον αφορά την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποιες επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σήμερα, αφού θα σου δοθεί μία σπουδαία ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Πάρε τώρα οικονομικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ώστε να πετύχεις άμεση αύξηση εσόδων!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξαγώνου, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού ανανεώνεσαι και αναδεικνύεις την… πλέον βελτιωμένη εκδοχή σου! Τη σημερινή ημέρα, θα έρθουν κάποιες απόλυτα θετικές αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν, να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και σαφώς πιο ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή και υγιεινής διατροφής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια επιζήμια λάθη, που έκανες στην ερωτική σου ζωή τελευταία, τώρα βρίσκουν την λύση που χρειάζεσαι και διορθώνονται μια για πάντα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις τώρα τις προσπάθειες! Οι αγώνες σου στην σχέση σου, θα ανταμειφτούν πλήρως τώρα! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς σε συναδέλφους ή ανώτερους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εμπειρίες του παρελθόντος, ακόμα και οι αρνητικές, σε παροτρύνουν να προσπαθήσεις πιο πολύ στον τομέα της καριέρας και φυσικά να έχεις το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, θα έρθει μία ιδέα-λύση, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί τελευταία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής και ο Κρόνος, θα σου προσφέρει την εξαιρετικά ευνοϊκή επιρροή του, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου τώρα, κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και θα διαπιστώσεις πως οι μέχρι τώρα προσπάθειες σου για την υλοποίηση των στόχων σου και την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους ανταμείβονται με επιτυχία! Επίσης, μπορείς τώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απόλυτη εύνοια έρχεται σήμερα στην αισθηματική ζωή! Η ημέρα, χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αυτή είναι η περίοδος, όπου θα μπουν γερές βάσεις σε σχέσεις, που τις χρειάζονται για την μελλοντική τους εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα υποσχεθεί μέλλον και σταθερότητα! Κάτι μεγάλο έρχεται σήμερα στον έρωτα, γι’αυτό μην χάσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρε τώρα πρωτοβουλία και κάνε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση και θα έχεις επιτυχία! Τα οικονομικά σου δεν παρουσιάζουν μεταβολές ή εξελίξεις σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, την σημερινή ημέρα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές! Επίσης, θα σου δοθεί η ευκαιρία, να συλλογιστείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις τώρα μια νέα πορεία ζωής! Αν πρόκειται να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για πρωτοβουλίες, συμφωνίες και αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι τώρα εδώ και μάλιστα σε αφθονία! Κάνε την πρώτη κίνηση, απλά με διακριτικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν πάλι είσαι παντρεμένος ή συζείς, απολαμβάνεις ουσιαστικά ευτυχισμένες στιγμές, μέσα στο σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια παρελθοντικά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, έρχονται ξανά στην επιφάνεια, αλλά καταφέρνεις να τα λύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα που ο Κρόνος στο Ζώδιο σου, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ερμή, θα λάβεις σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ήρθε η στιγμή να νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται και πως άξιζε η κούραση των περασμένων μηνών! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις ορθά τις σκέψεις και τις ιδέες σου, με αποτέλεσμα να πείθεις εύκολα τον συνομιλητή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας, θα σου ανοίξει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα «θέλω» σου και στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή και τα ζητήματα καρδιάς! Ο έρωτας σήμερα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σε καλύπτει απόλυτα και ουσιαστικά, τόσο συναισθηματικά όσο και επικοινωνιακά. Τα νέα, τα μηνύματα και τα λόγια που θα δεχθείς, φέρνουν μόνιμα χαμόγελα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σήμερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές πρωτοβουλίες, για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να φτιάξεις και να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με αγώνα και σκληρή προσπάθεια και τώρα το σύμπαν σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις επιτέλους τις μικρές χαρές της ζωής! Η αυτοεκτίμηση σου είναι αυξημένη και αυτό προκαλεί βλέμματα θαυμασμού, από τον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οφείλεις σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται σταθερά και ουσιαστικά! Ναι, αν είσαι ελεύθερος, η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και ερωτική πίστη από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα εργασία και μάλιστα με ανέλπιστες οικονομικές αποδοχές!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις παρελθοντικές σου σκληρές προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκάλεσαν! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Η όψη αυτή, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για τώρα, αλλά και μακροπρόθεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας. Η κοινή ανάγκη σας, για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, πιθανόν να σας ωθήσει κιόλας, στην απόφαση μίας επισημοποίησης! Εάν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα, με μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές είναι οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να ψάξεις για εργασία! Οικονομικά όλα τακτοποιούνται αργά, αλλά σταθερά!