Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 19/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Οι πλανήτες σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και φοβίες! Επίσης, με την Πανσέληνο στη Παρθένο, ίσως αισθάνεσαι εξαντλημένος, αφού αυτή η περίοδος, θα φέρει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα κουραστείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετές θα είναι οι κόντρες με τον σύντροφο σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, γιατί μάλλον το παρακάνεις στην επιμονή σου να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που ενοχλεί σε αυτόν και στην γκρίνια που προκύπτει από αυτό! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις και εξελίξεις ερωτικές, που προσωρινά θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές στο παρασκήνιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, αφού δεν σταματές τις σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις, μέσα από φιλικές συναναστροφές και εξελίξεις, αφού άλλα περίμενες από τους φίλους σου και άλλα κάνουν! Παράλληλα, η υλοποίηση ενός προσωπικού μεγαλεπήβολου ονείρου ή στόχου, θα έχει αρκετές καθυστερήσεις, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και θα σε εκνευρίσει. Δεν είναι ιδανική ημέρα για νέες φιλίες ή γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στο Ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζει άμεσα τον συναισθηματικό σου τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις ξεσπάσματα και καυγάδες, όπως και την απαίτηση που ενδεχομένως έχεις τώρα, για συνεχή επιβεβαίωση και προσοχή από τον σύντροφο! Αν πάλι, είσαι ελεύθερος, προσγείωσε τις προσδοκίες σου και χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φυσικά απέφυγε το επιπόλαιο και ανώριμο φλερτ, που θα σε εκθέσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να αποφθεχθούν καυγάδες και τάσεις εγωισμού, στο χώρο εργασίας! Θα προκύψουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά με την βοήθεια της τύχης, θα ανταπεξέλθεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο της Παρθένου, σε επηρεάζει αρκετά φίλε Δίδυμε και οφείλεις να προσέξεις πολύ, ιδίως σε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή και ρήξεις! Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση των άλλων και να θυμάσαι πάντα, πως οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα είναι δίπλα σου! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, πιθανόν να πλήξει την κοινωνική σου εικόνα, αφού άλλο εαυτό θες να δείξεις και άλλα καταφέρνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πλανητικά δρώμενα, σε παρασύρουν σήμερα σε περίεργους και ίσως παρελθοντικούς έρωτες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός, πιθανόν γιατί είναι… απαγορευμένος. Φρόντισε λοιπόν, αν η λογική σου δεν συμφωνεί με τα «θέλω» σου, να μην παρασυρθείς σε λάθος έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, προσπάθησε να ξεπεράσεις τελειομανία και άγχος, αφού όλο αυτό σε παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν προβλήματα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, το πλανητικό σκηνικό θα πλήξει κυρίως κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα φέρει πολλά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, που έχουν να κάνουν με γνωστούς, συγγενείς, αδέρφια ή γείτονες, θα σε απογοητεύσουν! Κάποιο νέο, θα ανατρέψει τα δεδομένα σου και θα καταλάβεις πως τόσο καιρό, εμπιστευόσουν επικοινωνιακά, τα λάθος άτομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, κλονίζει άμεσα την ερωτική σου ζωή, ιδίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πως το λες! Αν είσαι δεσμευμένος και κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια στα λόγια σου προς τον σύντροφο σου, δεν χρειάζεται να φοβηθείς κάτι, αλλιώς για κάποια μυστικά και ψέματα, έρχονται αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος μην ξεκινάς κάτι νέο στον έρωτα τώρα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια από νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, θα απομυθοποιήσεις κάποιους συνεργάτες ή συναδέλφους, αφού τώρα θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο! Οικονομικά θα βρεθούν σημαντικές λύσεις σήμερα, ιδίως για ένα θέμα που σε απασχολεί καιρό τώρα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα απαιτεί λογική, υπομονή και ωριμότητα από μέρους σου, φίλε Λέοντα! Η Πανσέληνος στο Ζώδιο της Παρθένου, θα σου ξυπνήσει ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική, δογματική και απαιτητική συμπεριφορά! Ίσως τώρα τρίξουν τα θεμέλια κάποιων ουσιαστικών σταθερών διαπροσωπικών σχέσεων και έτσι να αναγκαστείς από σήμερα, να αλλάξεις τακτική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή Πανσέληνος θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και αναγκαστικά θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις ανασφάλεια και συναισθηματική κούραση τώρα, αφού δεν μπορείς να καταλάβεις λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα, αν τελικά ενδιαφέρεται ή όχι, το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σημερινά πλανητικά δρώμενα, επηρεάζουν άμεσα τον τομέα της οικονομικών σου και ίσως φέρει αρκετές δυσκολίες για το πορτοφόλι σου! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να οργανωθείς καλύτερα, αν θες να έχεις επιτυχία στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, ίσως παίρνεις συχνά-πυκνά κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο πρέπει! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι η προβολή του εαυτού σου και της αξίας του, δεν πραγματοποιήθηκε όπως επιθυμούσες και τώρα αναγκάζεσαι να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες στρατηγικές, αναγκαστικά αποδεχόμενος τις επικείμενες αλλαγές, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, πολύ πιθανόν να κλονιστούν κάποιες σημαντικές για σένα, σχέσεις λόγω της Πανσελήνου και θα αναγκαστείς τώρα, να πάρεις κάποιες απαραίτητες δύσκολες αποφάσεις, για το άμεσο ή έμμεσο μέλλον! Πολλές από τις προσδοκίες σου στον συντροφικό τομέα, θα αποτύχουν και ίσως το άτομο που σε ενδιαφέρει, να σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή μεγάλων υποσχέσεων που δεν κράτησε, λόγω της επιρροής της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αναπόφευκτες αλλαγές! Μπορεί στην αρχή να «πελαγώσεις», αλλά δέξου αργά ή γρήγορα τα νέα δεδομένα και θα δεις ότι είναι για το δικό σου καλό!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο, φίλε Ζυγέ, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες! Αν δεν διαφύλαξες προσεκτικά τα μυστικά σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και ενδεχομένως να σου κάνουν «ζημιά» όσον αφορά κάποιους ερωτικούς σου στόχους! Προσοχή επίσης θα χρειαστεί σήμερα και στις οικογενειακές σχέσεις, αφού ίσως έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στο χώρο του σπιτιού, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές ιστορίες, αφού θα υπάρξει η πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απέφυγε προς το παρόν οποιαδήποτε επαφή ή προσπάθεια για επανασύνδεση, αφού θα πέσει στο «κενό» και θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, κάποια παλαιότερα λάθη σου, επαγγελματικά και οικονομικά, θα φέρουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες, γεγονός που θα φέρει κάποιες ξαφνικές απογοητεύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα, επικεντρώνουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Η Πανσέληνος στην Παρθένο, επηρεάζει έντονα τις φιλίες σου, αλλά και έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, να κάνεις ξεκαθαρίσματα, να διατηρήσεις ισορροπίες και να αλλάξεις τακτική! Επιπλέον, η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, αποκαλύπτει κάποια ψέματα και αβάσιμα λόγια που απογοητεύουν! Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες συμπεριφορές, ψέματα και ασυνεννοησία στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Επίσης, φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά», τα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, απλά επειδή δεν θες να δεχτείς την αλήθεια! Κάποια είδηση που αφορά τα ερωτικά σου, σε απογοητεύει και ίσως προέλθει από ένα φιλικό σου πρόσωπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα υπάρξουν κάποιες διενέξεις με συναδέλφους και συνεργάτες και οικονομικά, θα έρθει μία αναπάντεχη απογοήτευση, την οποία όμως θα ξεπεράσεις σχετικά γρήγορα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, σου εφιστά την προσοχή και σε προειδοποιεί φίλε Τοξότη, για άμεση συνετή συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής σου! Το ολόγιομο φεγγάρι θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε επαγγελματικές, διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις! Μία ξαφνική ανασφάλεια και η αδικαιολόγητη μειωμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σήμερα, σε παρασύρει σε απρόσεκτα λάθη, που πιθανό να κλονίσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην επιτρέπεις στο άγχος να σε οδηγείς σε παρορμητικές εν βρασμώ αποφάσεις και κινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη μεταξύ εσένα και του συντρόφου, θα κλονιστεί αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων, είτε από εσένα, είτε από εκείνον! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ορισμένα γεγονότα και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να «προδώσουν» τις προσδοκίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες αποφάσεις ή δραστηριότητες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν σε βρίσκουν σύμφωνο, αφού θα δυσκολέψουν αρκετά την προσπάθεια σου για διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων! Οικονομικά, ίσως υπάρξουν κάποιες απώλειες, αλλά θα αποκατασταθούν γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, απέφυγε την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ψέματα και εξαπατήσεις, σε κάθε σου επαφή και συνάντηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι και ιδιαίτερα θετικές ή βοηθητικές για τους σκοπούς σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα φέρει κάποιες εξελίξεις μέσα από επαφές και μετακινήσεις, που πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας επηρεάζεται αρκετά, από της Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, αφού οι υποθέσεις, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, τώρα διαψεύδονται, γεγονός που θα σε απογοητεύσει! Επίσης, η ανάγκη σου για ερωτική προσοχή από τους γύρω σου, σε παρασύρει σε αυταπάτες, αλλά και πολλές ψεύτικες υποσχέσεις, για λόγους εντυπωσιασμού! Προσοχή όμως, γιατί αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα λάμψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόψε άμεσα τις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά έξοδα, γιατί πολύ πιθανόν να το μετανιώσεις αργότερα! Επαγγελματικά, πέρα από κάποιες επικοινωνιακές μικρές παρεξηγήσεις, όλα θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε στη διατήρηση της ευνοϊκής και ήρεμης καθημερινότητας σου! Δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές καταστάσεις σήμερα, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν! Με προγραμματισμό και οργάνωση, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις τα πάντα, να νιώσεις ξανά σίγουρος για τα κεκτημένα σου, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού κάποιες συγκυρίες, θα αυξήσουν την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος στην Παρθένο, αλλά και η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου φέρουν ίσως, απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις που βρίσκεται και θα οργανώσεις εκ νέου τις κινήσεις σου, προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον σύντροφο! Ωστόσο, χρειάζεται… χαλιναγώγηση το συναίσθημα μου, αφού ενδεχομένως και πάλι να επιλέξεις τον λάθος άνθρωπο, που θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, θα έρθουν αρκετοί προβληματισμοί και πιθανόν κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις! Φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος και λογικός!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σένα! Θα κλονιστούν σημαντικοί τομείς, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις, από το πλανητικό σκηνικό! Κάποιος ή και κάποιοι, μέσα από επαφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος σήμερα, κυρίως λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα! Πέρα από την ανέντιμη όμως συμπεριφορά των άλλων, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για ψέμα και μεγάλα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος απέναντι σου, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σε αναγκάσει μέσα από καταστάσεις, γεγονότα και αποκαλυπτικές συγκυρίες, να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην συντροφική σου ζωή! Αν έχεις ήδη σύντροφο, κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο απογοητευτικό σημείο, όπου η μόνη σανίδα σωτηρίας θα είναι η Αλήθεια! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σχέσεις κλονίζονται από μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων ή συμφωνιών! Οικονομικά, φρόντισε άμεσα εκκρεμότητες, για να μην αγχωθείς ύστερα!