Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 18/05/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει επίσης κάποιες ειδήσεις και επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου! Επιπλέον απολαμβάνεις ηρεμία, ξεκούραση και ανακούφιση από τα προβλήματα! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει κάποια νέα, μηνύματα ή συγκυρίες, που σε ανανεώνουν ψυχικά και συναισθηματικά και σταθεροποιεί κάποιες καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να απολαύσεις στιγμές ερωτισμού και αισθησιασμού, με τον σύντροφο σου, αποφεύγοντας όμως εκρήξεις ζήλιας απέναντι του! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ένα νέο και ξαφνικό έρωτα που θα σου αλλάξει την ζωή και θα σου δώσει την σιγουριά που έψαχνες τόσο καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι ιδιαίτερα εργατικός, αλλά και πολύ αφηρημένος! Μείνε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο τύχη και πολλές ευκαιρίες για βελτίωση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να αλλάξεις ό,τι δεν σ’ αρέσει και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές και συγκυρίες κάθε είδους! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, υλοποίηση σχεδίων, αλλά και ένα πολύ ευχάριστο νέο, είδηση ή μήνυμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει σίγουρα νέες ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μάλιστα απρόσμενα! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος, θα έχεις μήνυμα ή τηλεφώνημα του, εκεί που δεν το περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ανανέωση της σχέσης σου, μέσα από εξόδους, αλλά και συζητήσεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις μία είδηση ή μία απάντηση σε επαγγελματικό ή οικονομικό τομέα, σήμερα είναι η μέρα που θα ακούσεις αυτό που θες, αφού η τύχη τώρα σε ανταμείβει απρόσμενα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ιδανική ημέρα, για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά! Να πετύχεις ψυχική ηρεμία και αγαλλίαση και να θέσεις νέους στόχους για το άμεσο μέλλον! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες παρασκηνιακές εξελίξεις και συγκυρίες, γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ, στην μετέπειτα πορεία σου! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σου φέρνει μία είδηση ή επικοινωνία, που θα σε ανανεώσει συναισθηματικά και θα νιώσεις ιδιαίτερα χαρούμενος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κάτι απαγορευμένο, λόγω πάθους και ανάγκης για αλλαγή, διότι οι αποκαλύψεις θα βλάψουν σοβαρά την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται η ευκαιρία για μία νέα σταθερή και πολλά υποσχόμενα σχέση, που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα επαναφέρει την καλή σου διάθεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ξαφνικές συγκυρίες σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους και σκοπούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις σίγουρα πολύ όμορφα, ιδίως μέσα από επαφές και συναντήσεις! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, θα φέρει ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, ξαφνικά χαρούμενα νέα, θετικές αλλαγές και διασκέδαση! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει τύχη και εύνοια στον φιλικό τομέα και επιπλέον, θα σε οδηγήσει στην εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου, με την βοήθεια των φίλων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία γνωριμία γοητευτική, θα σου δώσουν χαρά και θα σου αλλάξουν την ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο ψυχαγωγίας με τον σύντροφο σου, που θα ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ένα καλό απρόσμενο νέο ή πρόταση, έρχεται! Στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για συμφωνίες, υπογραφές και συνεργασίες!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Μία ημέρα ουσίας αλλά και θετικής έκπληξης, που θα σε ανανεώσει με κάθε τρόπο φίλε Λέοντα, είναι εδώ! Έχεις τώρα την ευκαιρία και την δυνατότητα να βάλεις γερές βάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, σε καθιστά απόλυτα γοητευτικό και καταφέρνεις απρόσμενα, να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου υπόσταση. Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, φέρνει ένα χαρμόσυνο μήνυμα, που θα σε κάνει ξανά να νιώσεις βέβαιος και ικανοποιημένος με αυτά που έχεις καταφέρει ως τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές, αλλά κυρίως σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σου! Ο σύντροφος, σου αποδεικνύει με πράξεις, την αφοσίωση του στο πρόσωπο σου! Αν είσαι ελεύθερος καταφέρνεις και γοητεύεις ουσιαστικά το άτομο που επιθυμείς, λόγω της ώριμης γοητείας που εκπέμπεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έρχονται ξαφνικά κέρδη και στα επαγγελματικά, απρόσμενη επιτυχία! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει θετικές εκπλήξεις και ανέλπιστη χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ! Πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε θέλουν δίπλα τους σήμερα, αφού το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα βοηθήσει κυρίως τις φιλικές και κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις! Ένα χαρμόσυνο νέο από κάποιο φίλο, σε βοηθά να κάνεις τις αλλαγές που θες και να κατακτήσεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου, για ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα, τώρα ικανοποιείται πλήρως και μάλιστα, χωρίς καν να το περιμένεις! Εξομολογήσεις, προτάσεις, εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα ή σχέσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και ωφέλιμες συζητήσεις μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, διορθώνεις κάθε κλονισμένη συναδελφική σχέση και οικονομικά πετυχαίνεις υψηλούς στόχους, χωρίς καν να το περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, είναι γεμάτη ικανοποίηση και ψυχική ανανέωση, που σε απαλλάσσει από άγχος και προβληματισμούς! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει βελτίωση της διάθεση σου, ψυχολογική ενδυνάμωση και σιγουριά στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου, μέσα από ξαφνικές συγκυρίες! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου δώσει επίσης τύχη και εύνοια, προκειμένου να εκπληρώσεις μία βαθιά σου επιθυμία, που είχες εδώ και αρκετό καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές καυτές στιγμές με τον σύντροφο, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον πόθο του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα άτομο μυστηριώδες και ιδιαίτερα γοητευτικό! Το φλερτ μεταξύ σας, υπήρχε καιρό, αλλά τώρα πλέον το πάθος σας δεν μπορεί να κρυφτεί και θα εκδηλωθεί καθαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που ευνοείται κυρίως, σήμερα! Η επιτυχία είναι εδώ για σένα και οποιαδήποτε πρωτοβουλία, ενδείκνυται σήμερα! Επαγγελματικά, απαλλάσσεσαι από παρελθοντικά προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, ετοιμάσου για μία απόλυτα τυχερή, ευχάριστη και διασκεδαστική ημέρα! Όλα τα γεγονότα που θα προκύψουν τώρα, θα είναι ανέλπιστα θετικά! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές, έντονη κοινωνική ζωή, λάμψη και ξαφνικές επιτυχίες κάθε είδους! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σου δώσει κι αυτό τύχη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου δικαιώνεσαι και καταφέρνεις να επαναφέρεις την αρμονία και την ηρεμία, στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα κουραστείς να μετράς επιτυχίες! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές και θα χορτάσεις σίγουρα κολακείες, κομπλιμέντα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε κακομαθαίνει και σου φέρεται καλύτερα από ποτέ! Κάτι έχει αλλάξει και σε χαροποιεί πολύ η όλη κατάσταση! Δεν αποκλείεται μάλιστα, να σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, η αυξημένη δημιουργικότητα σου, θα σε ξεχωρίσει και θα χορτάσεις επαίνους! Τύχη θα έχεις σήμερα στα τυχερά παιχνίδια, αλλά προσοχή στα υπερβολικά ρίσκα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, ανασφάλειες, στεναχώριες και βάρη της
καθημερινότητας! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, σε ομορφαίνει, φέρνει απρόσμενες ευχάριστες στιγμές μέσα στην ημέρα, φέρνει λύσεις και ενδυναμώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα λύνει κι αυτό μέσω της επικοινωνιακής οδού, όλα τα προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, στρέφεις το ενδιαφέρον σου, σε ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλον και ναι, σήμερα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει απροκάλυπτα! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο, παρελθοντικά λάθη και προβλήματα και ανανεώνετε την καθημερινότητα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, αφού στόχοι και η επιτυχία είναι σίγουρη! Οικονομικά, θα ανταπεξέλθεις εύκολα σε τυχόν απρόσμενα έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, πετυχαίνεις στόχους, αλλά ταυτόχρονα περνάς και τέλεια! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές σου δραστηριότητες και επαφές και συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει νέες γνωριμίες, σε κάνει περιζήτητο, αλλά και δέκτη απρόσμενων χαρούμενων νέων ή μηνυμάτων! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, επίσης φροντίζει για την διασκέδαση σου, αλλά και για την καλή φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία! Οι ερωτικές επαφές σου, θα είναι πολλές και φέρουν θετικές αλλαγές και μέσα από ερωτικές συναντήσεις, πετυχαίνεις στόχους συναισθηματικούς! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και βρίσκετε μαζί λύσεις για τα μέχρι τώρα προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είναι η καλύτερη ημέρα για νέες συνεργασίες, όπως επίσης και στις οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, ήρθε η ώρα, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μετά από κάποια χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες, να προστατέψεις την ψυχική σου ηρεμία και να αποδείξεις το δίκιο σου, μέσα από επαφές και συζητήσεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βεβαιώνεσαι μετά από κάποιες πράξεις ή γεγονότα, για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου! Επιπλέον λύνετε κάποια παλαιά προβλήματα και απολαμβάνετε συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει και επιθυμεί επανασύνδεση! Συνδύασε λογική με συναίσθημα και πράξε ανάλογα, χωρίς να βιαστείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτη επαγγελματική επιτυχία σε περιμένει! Λύνεις παλαιά προβλήματα και δέχεσαι μόνο καλά νέα! Οικονομικά, έρχονται αγχωτικά και ξαφνικά έξοδα, που αφορούν το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι απόλυτα ευνοημένος και τυχερός σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως σε όλες τις διαπροσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις! Συγκεκριμένα, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, σε ανανεώνει και φέρνει απανωτά ευχάριστα νέα και χαρμόσυνες εκπλήξεις, κάθε είδους! Το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σου χαρίζει άπλετη τύχη μέσα στην κοινωνική ζωή, αλλά και μέσα από μετακινήσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι σε ετοιμότητα για τα καλύτερα! Νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις, τύχη, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, πολλά μηνύματα και νέα, προτάσεις και γενικά μία απόλυτα ανανεωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, χάρη στην άψογη επικοινωνία που έχεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έξοδα προκύπτουν ξαφνικά, που έχουν να κάνουν με κάποιο όχημα ή κάποια μετακίνηση! Επαγγελματικά να είσαι λίγο πιο συγκεντρωμένος, γιατί παραείσαι ανέμελος και ξεχασιάρης!