Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 18/02/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, με τον Ήλιο να περνάει σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματα σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Από σήμερα, έχεις σκοπό να αναθεωρήσεις σχέσεις, αισθήματα και καταστάσεις, ώστε αργότερα να προχωρήσεις με τα σωστά βήματα! Έχεις ήσυχη την συνείδηση σου και διαφυλάσσεις με επιτυχία τα μυστικά σου! Μην «μοιράζεσαι» λεκτικά την ευτυχία σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ποιοι σε ζηλεύουν ή ακόμα χειρότερα, σε φθονούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα συναρπάσει και θα ταράξει την καθημερινότητα σου, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε απολαμβάνεις στο έπακρο τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό της ημέρας, προφυλάσσοντας τις όμορφες στιγμές που θα περάσεις, από τα αδιάκριτα μάτια και από τους κρυφούς εχθρούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πες όχι στην αφηρημάδα, αφού είσαι επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, αρπάζεις ευκαιρίες για να διευθετήσεις σημαντικές εκκρεμότητες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα ανανεώσεις τον εαυτό σου, όπως πρέπει, φίλε Ταύρε! Μετά από μία ομολογουμένως κουραστική και πολυάσχολη περίοδο, ο Ήλιος με το πέρασμα του, στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα σου δώσει την ικανότητα για την μεγάλη θετική αλλαγή που εδώ και καιρό ήθελες! Θα έχεις βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες που θα σε χαροποιήσουν! Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου, αυτήν την περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις μια ευχάριστη έκπληξη! Κινήσου διακριτικά, ώστε να διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, συμβουλέψου τώρα έναν φίλο, για να σου δώσει την λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν στην σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή σήμερα, στα αυθόρμητα έξοδα! Επαγγελματικά, κάνεις την αλλαγή και πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς, να επικεντρωθείς σε φιλοδοξίες και να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά για αυτές, τώρα με την σημερινή είσοδο του Ήλιου στο Ζώδιο των Ιχθύων! Πλέον, μπορείς να καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους υψηλούς στόχους σου, αλλά και σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις! Επιπλέον κερδίσεις με περισσότερη ευκολία τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει σήμερα ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας, που η μεταξύ σας σχέση, θα αποκτήσει απρόσμενα ερωτισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα τώρα, να συζητήσεις την επισημοποίηση ή να επιδιώξεις μία κουβέντα με τον σύντροφο, για επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων, που καιρό τώρα σας ταλαιπωρεί αμφότερους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αρπάξεις ευκαιρίες και να πετύχεις πολύ μεγάλους στόχους! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου, πια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Καρκίνε, είναι η έναρξη μίας ιδιαίτερα τυχερής, δραστήριας, κοινωνικής και επικοινωνιακής περιόδου! Ευνοείσαι σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, ειδήσεις, νέα, γνωριμίες και τηλεφωνήματα, όπως και σε θέματα που αφορούν σπουδές, εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων, συγγενείς εξ αγχιστείας ή άτομα που βρίσκονται μακριά! Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, θα σε κάνει χαρούμενο, τολμηρό και αισιόδοξος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται πολύ σήμερα οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αφού θα βρεθούν ξαφνικά λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα, ραντεβού και πολλά νέα ερωτικά ξεκινήματα κάθε είδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξοδεύεις αλόγιστα, χωρίς να σκέφτεσαι λογικά και αυτό αργότερα θα σου φέρει οικονομικές πιέσεις! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους, αρκεί να αποφύγεις επιπολαιότητα και ρίσκα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή είσοδο του Ήλιου στο Ζώδιο του Ιχθύ, αποφασίζεις να μεταμορφώσεις την ζωή σου, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Μέσα σου νιώθεις σαφώς πιο ισχυρός και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με πλάγιους ή έμμεσους τρόπους! Η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει τους στόχους σου, όπως και η πειθώ σου! Είσαι γοητευτικός, μυστήριος και έχεις ισχυρή διορατικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε το ερωτικό πάθος των ημερών με τον σύντροφό σου και ζήστε μαζί καυτές στιγμές! Γι’αυτό απέφυγε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στην σχέση σου, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις τώρα μία γοητευτική γνωριμία και την σαγηνεύεις χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αφού βρίσκεις λύση σε κάθε εκκρεμότητα! Επαγγελματικά, απέφυγε το άγχος και θα έχεις θετικές εξελίξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα ο Ήλιος περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο των Ιχθύων! Από σήμερα κιόλας, σου δίνει την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου και οι ιδιαίτερα καλοί σου τρόποι, θα σε εξυπηρετήσουν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς! Καταφέρνεις και διορθώνεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα και έρχεσαι κοντά με άτομα που είχες τσακωθεί ή απομακρυνθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς επιτέλους να απολαύσεις μία άκρως συντροφική και ερωτική ατμόσφαιρα! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να προχωρήσουν σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα σκεφτείς το επόμενο βήμα, την επισημοποίηση ή την συγκατοίκηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα απολαύσεις πετυχημένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, όλα θα κυλήσουν θετικά αρκεί να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, απλά για να ευχαριστηθούν οι άλλοι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην τρέχουσα καθημερινότητα και στην άμεση διευθέτηση των υποχρεώσεων σου! Έχεις τώρα το σθένος, την ικανότητα και την όρεξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου, να διευκολύνεις την ζωή σου με ποικίλους τρόπους, αλλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου, την ψυχολογία, την εμφάνιση και το σώμα σου, κόβοντας κακές και βλαβερές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα στην σχέση σου, αλλά και επιτέλους ηρεμία! Κινήσου με βάση την λογική και όχι τόσο το συναίσθημα σου, προκειμένου να βρεις λύσεις με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα τώρα, να γεννηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, που θα σου αλλάξει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείται απόλυτα σήμερα, ο επαγγελματικός τομέας! Έχεις επίσης άπειρες ευκαιρίες, να βρεις οικονομικές λύσεις σε ό,τι σε προβληματίζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων, νιώθεις ξανά ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Χαρακτηρίζεσαι από κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη και αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου, εκμεταλλευόμενος τα χαρίσματα και τα ταλέντα σου! Είσαι δημοφιλής και ομολογουμένως ο πρωταγωνιστής των ημερών, αφού όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τα έχεις όλα σήμερα στον ερωτικό τομέα και γι’αυτό οφείλεις να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμός, σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα στην σχέση σου και κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκπληρώνεις φιλοδοξίες και στόχους! Μην παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή είσοδο του Ήλιου στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια σου! Μπορείς να απολαύσεις τώρα, τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αλλά και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, που ίσως μέχρι τώρα να ήταν προβληματικές. Σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα, αποζητώντας την οικογενειακή θαλπωρή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου είναι σχετικά στάσιμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν. Έχεις ιδιαίτερη εύνοια για επανασύνδεση, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις, λόγω υπερβολικών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, πριν κάνεις τα παράπονα σου στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται έκτακτα έξοδα τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Επαγγελματικά νιώθεις ξανά σιγουριά, αφού καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και δουλειές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, περνάει ο Ήλιος στο Ζώδιο των Ιχθύων, γεγονός που θα φέρει εύνοια σε επαφές! Δέχεσαι απανωτά ευχάριστα νέα, χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Επιπλέον απολαμβάνεις ωφέλιμες συζητήσεις, που βοηθούν την εκπλήρωση των σκοπών σου! Σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες, βελτιώνονται στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Μία σαφώς εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει ερωτική επιτυχία μέσα από λόγια, μηνύματα και ειδήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύσεις σε ένα πρόβλημα της σχέσης σου, μέσα από μία ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές οι γκάφες στον οικονομικό τομέα και θα το μετανιώσεις αργότερα! Επαγγελματικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις σήμερα, μία συμφωνία που περίμενες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Η σημερινή είσοδος του Ήλιου στον Ιχθύ, φίλε Υδροχόε, θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, ήρεμος, με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μετά από μία γεμάτη εντάσεις και γρήγορους ρυθμούς περίοδο, η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει με αρμονία και ησυχία, σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς και απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή, αποφεύγοντας όμως, διατροφικές υπερβολές και παράλογα πείσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις τώρα την δυνατότητα, να αρχίσεις κάτι σταθερό στην ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, ώστε να μην χάσεις την παροντική εύνοια! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους βέβαιος, σβήνοντας κάθε αμφιβολία, όσον αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, προς το πρόσωπο σου και επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί στιγμές γεμάτες αισθησιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις νέες πηγές εσόδων, που πραγματικά σε ανακουφίσουν! Επαγγελματικά, οφείλεις να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, ώστε να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα φίλε Ιχθύ, με σπουδαίες για σένα εξελίξεις! Ο Ήλιος περνά πλέον στο δικό σου Ζώδιο και σου δίνει εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, αλλά και σε θέματα ομορφιάς, εμφάνισης και προσωπικής λάμψης! Χρησιμοποίησε την ενισχυμένη γοητεία σου, σε επικοινωνίες και συζητήσεις, προκειμένου να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς! Ιδανική ημέρα για ουσιαστικές αποφάσεις, κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου σχέση, σήμερα βελτιώνονται με ευκολία, αφού οι ευκαιρίες και η εύνοια, χαρακτηρίζουν την παροντική περίοδο, την ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη! Το σίγουρο είναι πως θα χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την καλή σου σχέση, που έχεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά βρίσκεις εύκολα λύσεις και κάνεις νέα σχέδια για να αυξήσεις τα έσοδά σου!