Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 17/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα όχι μόνο νιώθεις, αλλά είσαι και πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, ζεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και ίσως μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας! Ευνοούνται σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων, παρασκηνιακές επικοινωνίες και βελτίωση της εικόνας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα καταφέρεις ουσιαστικά να αγγίξεις και την ερωτική ευτυχία! Ιδίως αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας, παρασκηνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ότι στόχο κι αν έχεις! Διεκδίκησε σήμερα φιλοδοξίες, προαγωγή ή ακόμα και αύξηση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είσαι αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και επικοινωνιακά… μαγευτικός! Είσαι περιζήτητος και πολύ δημοφιλής σήμερα, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς! Επιπλέον, αφού η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και απαραίτητες αλλαγές, που τόσο καιρό επιδίωκες! Μία θετικότατη και άκρως εποικοδομητική ημέρα για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, τον απόλυτο έρωτα μπορείς να τον βρεις παντού, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην κλειστείς στο σπίτι! Αυτήν την περίοδο, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την ερωτική ευτυχία! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα και έχεις επιτυχία σε κάθε συ δραστηριότητα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά! Χρησιμοποιείς το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα! Προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τα κέρδη σου! «Διάβασε» την γλώσσα του σώματος, των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και αφού καταλάβεις τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου, τότε εμπιστεύσου τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ζήλιες τώρα και φτιάξε το ιδανικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου! Αναμμένα κεριά παντού και εσύ με το αντικείμενο του πόθου σου, όλη νύχτα (ή και μέρα) απολαμβάνετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου, η αυξημένη σου γοητεία και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου στην καριέρα! Έχεις οικονομική εύνοια αρκετή, όμως εσύ προσπάθησε να μην ξοδέψεις χρήματα αλόγιστα για χάρη των απολαύσεων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε οι άλλοι, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο! Επίσης, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, ωφέλιμες επαφές, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, η συντροφική σου ζωή γεμίσει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα μεταφέρει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο και η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με τον σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, ίσως οδηγήσει σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται αρκετά σήμερα, ιδίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά και ισορροπημένα! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα νιώθεις και είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου. Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών που θα σου φέρουν ευκολίες στην καθημερινότητα, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις! Επίσης το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσεις πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου! Ιδανική μέρα για αλλαγές στην εμφάνιση, για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εξάρσεις πάθους και βαθέως συναισθήματος με τον σύντροφο σου! Έρχεστε ουσιαστικά πιο κοντά και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις σας σήμερα, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει, το κρυφό του πάθος για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην επαγγελματική ζωή θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, καταφέρνεις σήμερα με πρόγραμμα, να πετύχεις επίλυση ενός παλαιού χρηματικού θέματος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα πραγματικά φίλε Παρθένε, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις! Είσαι σίγουρα περιζήτητος, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός! Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα! Επιπλέον, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης και έτσι, οποιαδήποτε δραστηριότητα σου, στέφεται με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνε μια ερωτικού περιεχομένου ευχή σήμερα και άσε το σύμπαν να σου χαρίσει ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους και όλα μπορούν να συμβούν τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις κατακτήσεις κι αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική και ερωτική πληρότητα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι τόσο αξιαγάπητος και άψογος συνεργάτης, που σταδιακά όλα κι όλοι θα έρθουν με τα «νερά» σου! Οικονομικά, ευνοείσαι ιδιαίτερα στα τυχερά παιχνίδια σήμερα, αρκεί να μην το παρακάνεις με το ρίσκο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς. Ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου! Ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα, χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο και τρυφερές πράξεις και λόγια, θα έχεις σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης, είτε μετά από δική σου προσέγγιση, είτε μετά από μία επικοινωνία που θα επιδιώξει, το πρώην ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια πράγματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα στην κυριολεξία «στάζουν μέλι» και γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Μπορείς να αποκτήσεις ότι ποθείς ή σκοπεύεις τώρα, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Έχεις κοφτερό μυαλό και λαμπερή προσωπικότητα! Η ημέρα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα, όπως και πολλές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία σε κάνει να νιώσεις έντονα το γνωστό χτυποκάρδι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και διασκέδαση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σε περιμένει! Ιδανική ημέρα για συζητήσεις, meeting, συμφωνίες και υπογραφές ή συμβόλαια, που αφορούν τα οικονομικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς να εμπιστεύεσαι! Μπορεί η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου να είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα, λόγω κάποιων συγκυριών, αλλά εσύ είσαι αποφασισμένος να μην μοιραστείς την χαρά σου με τους πολλούς, αλλά με τους λίγους και καλούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με το ταίρι σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτα σας και κάνετε σχέδια ουσιώδη για το κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παλιά αγάπη θα σε απασχολήσει σήμερα! Είτε θα υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή απλά θα «πάρεις το αίμα σου πίσω», νιώθοντας δικαίωση και προσωπική ικανοποίηση, από το «πισωγύρισμα» του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ίσως είσαι λίγο αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει καθυστερήσεις! Οικονομικά, πρόσεχε μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για απολαύσεις και άνεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις κιόλας, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου! Επιπλέον, ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις επικείμενες συγκυρίες και τα σημερινά γεγονότα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκορπιέ, όλοι οι δρόμοι της σημερινής ημέρα, είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα στην ερωτική σου ζωή. Έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις μέρες, αν είσαι ελεύθερος, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα ρομαντική γνωριμία! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου! Μία κοινή σας επιθυμία ή όνειρο πραγματοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο, αν καταφέρεις συνεργασία μεταξύ της δημιουργικότητας σου και της λογικής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου δίνει μία συμβουλή: Ακολούθησε την διαίσθηση σου, σε ότι κίνηση κι αν κάνεις! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και εν μέρει να «μαντεύεις» ποιο θα είναι το αποτέλεσμα τους και οι συνέπειες τους! Μία αποκάλυψη ενός μυστικού, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις πολύ θετικά, όμορφα έως και μαγικά, λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισης του συντρόφου στις ανάγκες και τα «θέλω» σου! Αν πάλι σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, σήμερα λες ναι σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και αισθάνεσαι παραμυθένια, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει ότι κάνεις λάθος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις ωφέλιμες, σε ευνοούν στον τομέα της εργασίας! Οικονομικά, παρασύρεσαι από την παροντική εύνοια και κάνεις έξοδα ανούσια, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και σε ευνοεί ιδιαίτερα, σε αλλαγές που θες να κάνεις και μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό, να πετύχεις! Έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην ζωή σου! Δένεσαι πολύ συναισθηματικά με φίλους και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή και δυνατή φιλία! Είσαι πολύ θετικός και χαρούμενος στην συμπεριφορά σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο περιβάλλον τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου. Είτε κάποιος φίλος προωθήσει μία νέα ενδιαφέρουσα και γοητευτική γνωριμία, είτε μια φιλία θα αλλάξει πρόσωπο και θα μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα τρυφερό και ρομαντικό! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ξαφνικές συγκυρίες και αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Αρπάζεις ευκαιρίες και πετυχαίνεις το όραμα που έχεις εδώ και καιρό!