Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/11/2020

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, ακόμα και ένα αθώο σου ψέμα ή μία λεκτική υπερβολή, να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα! Η ασυνεννοησία την σημερινή ημέρα, μπορεί να επιφέρει αρνητικές καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να είναι πρόσκαιρες, αλλά σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν, αφού θα είναι και αναπάντεχες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον σου, αλλά ίσως το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες και δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα, γεγονός που θα φέρει προστριβές! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε επιπόλαια φλερτ ή νέα ξεκινήματα τώρα, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού και αισιοδοξίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν απογοητεύσεις, ιδίως λόγω της επιπόλαιας συμπεριφοράς σου, μέσα στον εργασιακό χώρο! Προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού κάνεις λάθος και υπερβολικά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες, ομολογουμένως πολλές δουλειές σου! Επίσης, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος, παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να κατηγορείς τους άλλους για αυτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και το στυλάκι σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές και κατακτήσεις στον δρόμο σου! Ωστόσο, καλύτερα απέφυγε το ανεξέλεγκτο φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να εκτεθείς σε συναδέλφους και να έρθεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες αποκαλύψεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, φρόντισε να διατηρείς καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, όσο κι αν εκείνοι σε προκαλέσουν! Οικονομικά, κάνεις περιττά έξοδα, για λόγους καλλωπισμού ή αισθητικής!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, η ημέρα πιθανόν να κρύβει κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια! Όσο κι αν περνάς όμορφα, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν πραγματικότητα! Επίσης μην είσαι εύθικτος, απέναντι στην κριτική των ανθρώπων που σε αγαπούν, αφού ό,τι σου λένε, είναι για το καλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χορτάσεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με τον σύντροφο σου, αφού θα γίνει σίγουρα πιο φλογερός ο έρωτας μεταξύ σας! Μην παρασύρεσαι ωστόσο, σε παράλογες και επιπόλαιες απαιτήσεις, που πιθανόν να φέρουν αντιθέσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός σε νέα φλερτ, που μπορεί να μην είναι τόσο άψογες, όσο φαίνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, αφού είσαι μάλλον υπερβολικά αισιόδοξος και ευκολόπιστος! Οικονομικά, απέφυγε ρίσκα και σπατάλες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και σκεπτόμενος, σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι έχουν να σου πουν οι άλλοι και να μην κάνεις μονόλογο! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, αλλά εσύ θα πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μείνε οπωσδήποτε μακριά από ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, όσο κι αν σου λέει η διαίσθηση σου να προχωρήσεις, γιατί σίγουρα θα προσγειωθείς απότομα και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην απαιτείς με γκρίνια και παράπονα, να διορθώσει ο σύντροφος σου, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται έχετε ήδη ξεπεράσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις ανούσιες παρεξηγήσεις! Τα έξοδα σπιτιού αυξάνονται στα ξαφνικά σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, προσπάθησε κάθε στιγμή, να σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις αποφάσεις! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια αλλά φρόντισε να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα! Επιπλέον, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες που θα σου φέρουν προβλήματα! Μην παρασύρεσαι σε αυθόρμητα λάθος λόγια και κουβέντες, λόγω υπεραισιοδοξίας και υπέρμετρου ενθουσιασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα αυτήν την περίοδο έχεις ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, αλλά οφείλεις να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τις σωστές αξίες και τα ορθά όρια στον έρωτα, χωρίς να ξεφεύγεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί θα προκληθούν καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις και πιθανόν να αισθανθείς πως οι υποχρεώσεις είναι υπερβολικά πολλές σήμερα! Οικονομικά, δεν θα λείψουν απρόσμενα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, έχεις την τάση να μην στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στις αυθόρμητες επιθυμίες σου, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς για αυτές, προκειμένου να τις πετύχεις! Οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά, αφού μπορεί τώρα, να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους πρακτικές υποθέσεις, ιδίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σοβαρέψου άμεσα και μην νομίζεις πως μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από ενοχές και τύψεις, ρισκάροντας με ποικίλους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής και της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να δίνεις υποσχέσεις που μπορείς να κρατήσεις, ώστε να μην σε παρεξηγήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έρχονται κάποια απρόσμενα εμπόδια και δυσκολεύεσαι να τελειώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται αρκετές απώλειες σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, μπορεί να έχεις αρκετές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην απογοητευτείς και να μην ρισκάρεις ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει! Προετοιμάσου, διότι ήρθε η ώρα να προσγειωθείς απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς σήμερα από λόγια, συμπεριφορές ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι τυφλά το φλερτ σου! Απέφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα ή σχέσεις, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια τελικά. Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε απαιτήσεις και απληστία από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς δεδομένη την παρούσα επαγγελματική και οικονομική σου εύνοια! Το ρίσκο και η υπερβολική σιγουριά, θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες, χωρίς να το περιμένεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς την ύπαρξη της! Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα, να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες στο μυαλό σου! Δυστυχώς, επανέρχονται φόβοι και ανασφάλειες, κυρίως μετά από σημαντικές αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό του συντρόφου σου, που σε αφορά άμεσα και να νιώσεις προδομένος και εξαπατημένος! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις σήμερα να βάλεις ισορροπίες ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό και καλό θα ήταν να αφήσεις την λογική να υπερισχύσει, πριν κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μην ξεχάσεις τις ημερήσιες υποχρεώσεις σου! Αλόγιστα έξοδα που έκανες στο παρελθόν, τώρα δείχνουν τις δυσάρεστες συνέπειες τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, πιθανόν να καταλάβεις μέσα από συγκυρίες, πως έκανες αρκετές υπερβολές στο παρελθόν και πως σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία σε σχέσεις και πρόσωπα, οι οποίοι τώρα αντιδρούν σε αυτή σου την συμπεριφορά! Προσπάθησε να μην χαλάσεις σχέσεις με τους φίλους σου, μην τους θεωρείς δεδομένους και φρόντισε να αποφεύγεις κουτσομπολιά εις βάρος τους, γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και δεν θα ξέρεις πώς να δικαιολογηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις την φιλία με τον έρωτα! Μία φιλική συμπεριφορά, δεν σημαίνει και απαραίτητα ερωτική προσέγγισή, γι’αυτό πρόσεχε μην εκτεθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην θεωρείς δεδομένο τον σύντροφο σου, προκαλώντας καυγάδες, με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία και ατομικότητα, χωρίς κανένα απολύτως λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά απέφυγε καυγάδες στο συναδελφικό περιβάλλον, ενώ οικονομικά, πες όχι στα ανούσια έξοδα και σπατάλες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα προσωπικά σου και τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου από αυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την δογματική συμπεριφορά και φρόντισε να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις έρωτα και δουλειά και να μην παρασύρεσαι σε φλερτ, εντός εργασιακού χώρου, που σε εκθέτει και προκαλεί σχόλια εις βάρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας της εργασίας, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα μετά διορθώνονται! Οικονομικά απέφυγε συμφωνίες και αποφάσεις σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, να επιστρατεύσεις λογική και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, σε όλους τους τομείς! Λόγια και επαφές, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις αμέσων να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά απρόσεχτος επικοινωνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει σήμερα να προσέξεις την συμπεριφορά σου προς τον σύντροφο σου, να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές και ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου! Αν είσαι ελεύθερος μέσα από αποκαλύψεις και συγκυρίες, θα διαπιστώσεις πως ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει ιδιαίτερα υψηλούς ερωτικούς, δίχως λογικές βάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε σοβαρότητα και ωριμότητα! Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, που θα φέρουν απώλειες στο πορτοφόλι σου!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό τώρα! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σου στοιχήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη που πραγματοποιείται σήμερα, εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σε παρασύρει σε λάθη και σου δημιουργεί την ανάγκη για επικράτηση! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ενδιαφέρον νέο φλερτ, το οποίο όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις πάνω του! Υπομονή λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, προσεκτικός και σίγουρα καχύποπτος στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σου! Επαγγελματικά, θα έχεις αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν πολύ τα σχέδια σου!