Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/03/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις κάποια κρυφά όνειρα και ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον έκανες κάποια λάθη και η όψη θα επαναφέρει φόβους και ανασφάλειες! Το ταυτόχρονο όμως Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτων θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις στο «παρά πέντε», που θα σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κρυφός και ίσως παρακινδυνευμένα απαγορευμένος έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Ωστόσο, τελευταία στιγμή, θα αναγνωρίσεις τα λάθη σου και θα επανέλθεις στα… νόμιμα επίπεδα του έρωτα! Επιπλέον, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να αλλάξει όλη την θεωρία σου και τον τρόπο, που βλέπεις ένα συγκεκριμένο άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάποιες υποχρεώσεις που είχες αμελήσει, απαιτούν για άμεση διευθέτηση! Κάποια περιττά έξοδα του παρελθόντος, τώρα φανερώνουν τις συνέπειες τους και αγχώνεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα ενισχύεις την επαφή σου με τους φίλους σου, νιώθεις σιγουριά μαζί τους και με την βοήθεια τους, πετυχαίνεις στόχους! Προσοχή όμως, αγαπητέ Ταύρε! Το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες παροδικές ανατρεπτικές αναθεωρήσεις όσον αφορά τις φιλίες σου, αφού στο παρελθόν, έκανες αρκετές υπερβολές, σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία και θεώρησες δεδομένες κάποιες καταστάσεις και ανθρώπους, οι οποίοι τώρα φαίνεται να αντιδρούν σε αυτή σου την παλαιά συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην θεωρείς ότι μία φιλική και ευγενική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει απαραίτητα και ερωτικό ενδιαφέρον! Λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, μπορεί να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και τελικά να απορριφθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς χωρίς λόγο, με την συμπεριφορά σου τον σύντροφο, επειδή απλά θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά πες όχι στην προκλητικότητα και στους καυγάδες εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος! Οικονομικά, περιόρισε τα πολλά έξοδα, ιδίως αν αφορούν άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, οφείλεις να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λάθος ενέργειες και υπερβολές, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν τις επίτευξη των στόχων σου και τις φιλοδοξίες σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε συνετίζει και θα καταφέρεις, ακόμα και τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις κακοτοπιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μην ελπίζεις σε παρελθοντικά πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει και επιμένεις να υπεραισιοδοξείς. Στρέψε και αλλού το ενδιαφέρον σου και θα δεις ότι σήμερα θα έρθει η ερωτική εκπλήρωση, χωρίς εσύ να προσπαθήσεις καν! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφο, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετή προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, στον τομέα της εργασίας, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που ύστερα, θα δυσκολευτείς να διορθώσεις! Οικονομικά μην παρασύρεσαι σε ρίσκα με ανούσιες αγορές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου και να αυξήσεις τα επίπεδα της διορατικότητας σου, αφού ευτυχώς το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, είναι υπέρ σου! Δώσε όσο περισσότερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό τομέα, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες οφείλεις να αναγνωρίσεις και να προλάβεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου, την τάση σου για υπερβολές, υπεραισιοδοξία και ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, γιατί μάλλον θα εκτεθείς και θα χαλάσεις την κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και διάφορες συγκυρίες, θα διαπιστώσεις πως ήσουν υπερβολικά ενθουσιασμένος τελευταία και είχες θέσει ιδιαίτερα υψηλούς ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν επιστρατεύσεις, σοβαρότητα και ωριμότητα στα επαγγελματικά σου, η επιτυχία είναι στα χέρια σου! Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε λάθη και υπερβολές!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητό Λιοντάρι, μπορεί το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα να σε κάνει διορατικό, οξυδερκή και αποφασισμένο να κατακτήσεις πόθους, επιθυμίες και σκοπούς, όμως με το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις κα απέφυγε τον παρορμητισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα κρύβει κάποιους κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανάγκη για επικράτηση και έχεις μάλλον μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου! Πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα αυτή σου η συμπεριφορά και να φέρει αντιδράσεις από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις τώρα, μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις σε αυτή για κοινό μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή χρειάζεται ο τομέας των οικονομικών σου και γι’αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, ακόμα και καχύποπτος στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν τα συμφέροντα σου και τους σκοπούς σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Εξαγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, φροντίζει για σένα, ώστε να είσαι προσγειωμένος και να ξέρεις να ακούς και τι έχει να πει ο συνομιλητής σου! Ωστόσο με το Τετράγωνο μεταξύ Ανάδρομου Ερμή και Δία, δεν θα γλιτώσεις κάποια λεκτικά λάθη, αφού η όψη θα φέρει αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και αρκετές αρνητικές συνέπειες, λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, που σε έριξε σε γκάφες, ιδίως επικοινωνιακές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στην σχέση και τον σύντροφο, αφού θες να διορθώσεις κάποια πράγματα, δεδομένου το παράκανες με εγωισμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες και δεν έβλεπες καθαρά κάποια πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις εύκολα σε νέες γνωριμίες, λόγω ενθουσιασμού και αισιοδοξίας! Μάθε πρώτα καλά τον άλλο, πριν προχωρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, απέφυγε ανώριμες συμπεριφορές, ώστε να αποφύγεις απογοητεύσεις! Προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού είσαι επιρρεπής σε λάθος έξοδα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, μάλλον έχεις πάρει κάποια πράγματα αρκετά χαλαρά, ενώ ξεχνάς συνεχώς αυξημένα καθήκοντά και υποχρεώσεις! Μπορεί το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να σου επαναφέρει λύσεις και ευκαιρίες, όμως με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική σου εμφάνιση και το σέξι στυλ σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές στην ερωτική ζωή! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ρίχνεις ευθύνες εκεί που δεν πρέπει, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να υπερεκτιμάς τον εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας, γι’αυτό διατήρησε καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν εκείνοι σε προκαλέσουν! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά θα είναι για εποικοδομητικούς λόγους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου, σε βοηθάει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου και τραβάει τα βλέμματα του θαυμασμού των άλλων, πάνω σου! Ωστόσο το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία, εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, στον ερωτικό τομέα, θα βιώσεις σίγουρα όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος! Η σχέση σου θα γίνει σίγουρα πιο φλογερή και ο έρωτας δυνατότερος, μεταξύ εσένα και του συντρόφου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο νομίζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε οποιοδήποτε ρίσκο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα που ο Ανάδρομος Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο στενό σου περιβάλλον! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές σχέσεις και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Ευτυχώς που το παράλληλο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε βοηθά, αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα και να προχωρήσεις σε μια σημαντική συμφωνία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα την λογική σου, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες χρόνο, εμπιστοσύνη και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης, αφού πιθανόν η επανένωση να έχει σκοπό, μόνο το σεξ! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην ονειροπολείς και μην απαιτείς να διορθώσει άμεσα ο σύντροφος, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται, του είχες συγχωρέσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Επιπλέον σήμερα, πρέπει να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες, που κάνεις χωρίς σημαντικό λόγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, ίσως αισθανθείς πως η λογική σου είναι απούσα σήμερα και δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αφού παρασύρεσαι σε λόγια αυθόρμητα, λόγω υπεραισιοδοξίας! Ευτυχώς το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα θα σε ωθήσει να σκεφτείς πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια! Είναι απαραίτητο την σημερινή ημέρα, να προσέχεις πολύ στις μετακινήσεις σου και να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, στη συνεννόηση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αδιαμφισβήτητα, ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, αλλά οφείλεις να πειθαρχήσεις και να βάλεις όρια στον έρωτα! Προσπάθησε να επιδιώξεις άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις λόγω κάποιων αποκαλύψεων και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα! Οικονομικά, ίσως υπάρξουν έξτρα έξοδα για μετακινήσεις ή το αυτοκίνητο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα, λόγω του Εξαγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω, αγαπητέ Υδροχόε! Ωστόσο, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, ίσως δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές και συναναστροφές, ιδίως ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, κυρίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μην νομίζεις ότι μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει» και τα «μη» της καρδιάς! Μην αποβάλλεις ενοχές και τύψεις και ρισκάρεις με ποικίλους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής! Μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι αργοί σου ρυθμοί, σου βάζουν εμπόδια στο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά έστω και αργά το καταφέρνεις! Οικονομικά, έρχονται αρκετές πιέσεις σήμερα, αλλά και κάποια έξτρα πηγή εσόδων!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη διάθεσή σου που σου χαρίζει το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αφού το το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, δεν συγχωρεί έπαρση και επιπολαιότητα! Μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα και ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή ο ερωτικός τομέας, ιδίως επικοινωνιακά! Μην παρασύρεσαι από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα ανθρώπους! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και οξυθυμία, απέναντι στον σύντροφο! Δεν το αξίζει κι όταν θα το καταλάβεις, θα είναι αργά…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς δεδομένα αυτά που έχεις πετύχει σε επάγγελμα και οικονομικό τομέα! Το ρίσκο και η επανάπαυση, θα φέρουν άσχημες συνέπειες, εκεί που δεν το περιμένεις!