Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 15/11/2020

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σου προσφέρουν την μοναδική ευκαιρία, να ανανεωθείς, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν θες να ζητήσεις μία χάρη από κάποιον, θα πρέπει να το κάνεις τώρα, αφού οι συνθήκες είναι απόλυτα ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής επιρροής του λόγου σου και των ρητορικών σου ταλέντων! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις για σένα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα, για μια νέα ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία διαδικτυακή και να αλλάξει ριζικά όλη σου την ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και να αυξάνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές, όπως τις αρχές της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια ή χρήματα που σου χρωστούν! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς και τους στόχους σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, φέρνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές τώρα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική, εποικοδομητική και ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει προβλήματα σε θέματα καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη, καμία νέα ερωτική επικοινωνία, ακόμα και ένα απλό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς πλέον, να λήξεις τσακωμούς και να τις κατάλληλες λύσεις στην σχέση σου, με τον σύντροφο! Πολύ πιθανόν σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε για κάποιο είδος επισημοποίησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, θα βοηθήσει τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου! Οικονομικά, αν κρατήσεις σωστές ισορροπίες, θα έχεις κέρδος!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό που πραγματοποιείται σήμερα, όπως και με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να οργανωθείς και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε παρασύρει σε γκάφες, λόγω έπαρσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί σήμερα να μην βάζεις σε προτεραιότητα τα ερωτικά σου ζητήματα, όμως θα ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, από ένα άτομο που ούτε καν φανταζόσουν ότι σε βλέπει διαφορετικά! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά αναμενόμενα! Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις τώρα, στα επαγγελματικά σου, αφού η απάντηση που περιμένεις, θα είναι καταφατική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σου δίνουν την μοναδική ευκαιρία τώρα, να δημιουργήσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις που ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την υπεροχή σου, να χορτάσεις θαυμασμό των γύρω σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει οικογενειακά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη εποχή για σένα και τον σύντροφο σου και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Θα σου δείξει την αδυναμία του, τα πλούσια συναισθήματα σου και δεν αποκλείεται να σου έρθει και ένα δωράκι από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι άπειρες, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Εκμεταλλεύσου το με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, προκειμένου να γίνεις αρεστός στους άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα και αυτό θα σου φέρει προβλήματα! Επαγγελματικά, προβάλλεις την καλή σου εικόνα και την δημιουργικότητα σου!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η παροντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σου προσφέρουν μία περίοδο, κατά την οποία η ενασχόληση σου με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει μία δυσάρεστη είδηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα η εύνοια, αλλά και το ενδιαφέρον σου, όσον αφορά τον έρωτα, βρίσκεται σε ιστορίες του παρελθόντος! Θα μπορέσεις με ποικίλους τρόπους, να επικοινωνήσεις με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που έχεις να μιλήσεις μαζί του καιρό και να επιδιώξεις με σύνεση, την επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον εργασιακό και τον οικονομικό τομέα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία και θα σου δώσουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία με τους άλλους και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις και επαφές! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει αβεβαιότητα και ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις, φλερτ μέσω διαδικτύου και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα και ρουτίνα και να ανανεωθείτε, μέσα από κοινές δραστηριότητες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές συνεργασίες, είναι αυτές που θα σου δώσουν και σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα! Ιδανική ημέρα για αγορά αυτοκινήτου ή εξαρτημάτων αυτού!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ και θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο και επαναλαμβανόμενα! Ξέρεις τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει προβλήματα και δυσκολίες στις επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, αφού θα νιώσεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο σου, ο οποίος μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν σε εκκρεμότητα και επιτέλους ξέρεις που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων! Επαγγελματικά, οφείλεις να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, αν θέλεις όντως άμεση επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σε καθιστούν φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Όλοι οι προβολείς είναι τώρα επάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους εκπληρώσεις! Η σημερινή ημέρα, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σπουδαία έναρξη στη ζωή σου, ώστε να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι με χαμόγελο νέες ερωτικές προτάσεις και εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα πιο ακαταμάχητο στυλ! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε όλο και καλύτερα στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα επαγγελματικούς στόχους, που μπορεί να σου εξασφαλίσουν, ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου! Οικονομικά, η εύνοια είναι εδώ, αρκεί να σταματήσεις επιπόλαια έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σε ωθούν να επιλέξεις την απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό θόρυβο, προκειμένου να βρεις λύσεις, να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να ηρεμήσεις! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει προβλήματα σε φιλικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς επιφανειακά φλερτ και εφήμερους έρωτες! Ωστόσο θα επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει και δεν θα την κοινοποιήσεις σε κανένα, τουλάχιστον προς το παρόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς τώρα, σε έναν έρωτα κρυφό και παράνομο! Πρόσεξε πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις, τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου, όλο και βελτιώνονται τώρα! Τα επαγγελματικά σου, θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα, κυρίως λόγω της ασθενούς σου μνήμης και της αφηρημάδας σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, αποτελούν για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί και να απολαύσεις κοινωνικές και φιλικές επαφές και στιγμές εποικοδομητικής συνεργασίας! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει προβλήματα όσον αφορά την κοινωνική σου υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου θα έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές, σήμερα! Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και να βελτιώσετε την σχέση σας, με ψυχαγωγικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, καλωσόρισε φλερτ και προτάσεις! Όλα αλλάζουν και εσύ κάνεις απανωτά νέα ξεκινήματα, στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά υπάρχει αρκετή εύνοια, αφού θα βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα ή εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, βρίσκεις νέους τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, είναι η ευκαιρία, για να προχωρήσεις σε δραστηριότητες, που θα σου δώσουν καλή φήμη, καταξίωση και κύρος. Να είσαι ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα, οι οποίες θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και καινούργιες προοπτικές στην ζωή σου! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει προβλήματα σε επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Τυχόν νέα φλερτ, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα ευνοημένες είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και μάλιστα, η παροντική εποχή είναι η κατάλληλη για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα! Οικονομικά, σταματάς να κάνεις λάθος κινήσεις και αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ και απόλυτα τυχερέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Σκορπιού, όπως και το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, σε ευνοούν απόλυτα! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να έχεις ωφέλιμες επαφές! Ωστόσο, το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει μία δυσάρεστη αποκάλυψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις και δραστηριότητες ή εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με τον σύντροφο και ανανεώνεται πλήρως! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και μηνύματα! Γεγονότα και συγκυρίες επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Γλέντα το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο «large» και γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να ξεμείνεις!