Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 14/10/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης και υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο συνήθως! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει την απαραίτητη διορατικότητα, να ξεπεράσεις τις επικείμενες δυσκολίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο σου σήμερα, για αυτό καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος, ό,τι συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές από τις προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αναπόφευκτες εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν! Μην πάρεις αποφάσεις τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, εσωτερικό αναβρασμό ή θα ξυπνήσει ακόμα και φοβίες! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετά τρεξίματα και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σου! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει θετικές εξελίξεις, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού όλα θα πάνε καλά με την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Είναι προτιμότερο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά παλαιότερα λάθη σου, θα δείξουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες και θα απογοητευτείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Κριού, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι και πολύ απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα το παρακάνεις μάλλον με την έπαρση και τον εγωισμό! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει την απαραίτητη λογική, να προσγειωθείς έγκαιρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα και ασυνεννοησία στην σχέση σου, αν δεν θες να υπάρξει ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς τώρα και να μην παρασυρθείς σε έρωτες ανούσιους και επιφανειακούς, νομίζοντας πως εσύ κινείς τα νήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν θετικές σχετικά εξελίξεις! Οικονομικά, μην παίρνεις ρίσκα, που προκαλούν απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου! Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και στις οικογενειακές σου σχέσεις! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει κάποιες στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης, με τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, κατακτήσεις και καλοπέραση! Ένας νέος έρωτας, είναι προ των πυλών! Αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, θα κλονιστούν αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων ή κανόνων της σχέσης! Κατά τ’άλλα μπορείτε να περάσετε υπέροχα, μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις και εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν έντονα και θα σε απογοητεύσουν! Οικονομικά, μπορεί να υπάρξουν κάποιες απώλειες!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Πανσέληνο στον Κριό, απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή, μετακίνηση και συνάντηση! Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή μετακινήσεις, που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετές κοινωνικές επαφές, που θα σε απογοητεύσουν! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, διορθώνει προβλήματα σε σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για την συνεχή ερωτική προσοχή του συντρόφου σου, σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταμάτησε άμεσα τις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά έξοδα, διότι θα έχεις μεγάλες απώλειες! Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές επικοινωνιακές παρεξηγήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στον Κριό και το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Ίσως να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει στιγμές χαράς και αισιοδοξίας, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από αποκαλυπτικά γεγονότα, διότι θα καταλάβεις που βρίσκεσαι και θα οργανώσεις εκ νέου στρατηγικές κατάκτησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καυγάδες, λόγω της τάσης σου για ζήλια και καταπίεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά θα βρεις λύσεις! Επαγγελματικά, πιθανόν να έρθουν κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Ζώδιο του Κριού, αλλά και το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένοι, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει κάποια νέα και ειδήσεις, που θα επαναφέρουν την σιγουριά και την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου, στο σεξ! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, πλήττονται από παρεξηγήσεις και διαφωνίες! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Κριού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις και χωρίς λόγο αρνητικές σκέψεις! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει αποτελεσματικές λύσεις, σε κάθε προβληματισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με τον σύντροφο σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που ενοχλεί σε αυτόν, να τον επικρίνεις και να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ερωτικές στο επαγγελματικό περιβάλλον, που προσωρινά τουλάχιστον, θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές από το συναδελφικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τα προβλήματα που θα έρθουν τώρα στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Κριού, αλλά και με το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και μετακινήσεις! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να βρεις μόνιμες λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, σε τυχόν νέες γνωριμίες και φλερτ! Απέφυγε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά και κινήσου προς το παρόν παρασκηνιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τάση για επαναστατικότητα, εξαπάτηση, ξεσπάσματα και καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε σήμερα να αποφευχθούν επιπόλαια λάθη και νευρικότητα, στον επαγγελματικό τομέα! Θα υπάρξουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά ευτυχώς έχεις τύχη και θα ανταπεξέλθεις σε αυτά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, σε επηρεάζει πολύ και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και όσον αφορά την διατήρηση της καλής κοινωνικής σου εικόνας! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σου φέρει μία σπουδαία λύση, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το ολόγιομο φεγγάρι, θα σε παρασύρει σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω αυξημένης νοσταλγίας και έξαρσης αναμνήσεων, αλλά μπορεί να πληγωθείς! Αν πάλι θες μία νέα γνωριμία, τώρα είναι η ιδανική στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι τριβές και η γκρίνια στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φέρεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα χρειαστεί να αποφύγεις λάθη, που θα πλήξουν την σταθερότητα της εργασίας σου και την καριέρα σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, αλλά και το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα πλήξουν κυρίως κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Θα πρέπει να αναμένεις κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει την απαραίτητη σοβαρότητα, να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στον σύντροφο σου! Η Πανσέληνος σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πως το λες, διότι ίσως πεις πράγματα που θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, όλα θα πάνε όπως έχεις σχεδιάσει! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς ή για μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, απαιτεί από σένα, λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου! Θα ξυπνήσουν κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και επιπλέον, με το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα αυξηθεί η καχυποψία σου απέναντι στους άλλους ανθρώπους! Ευτυχώς το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σου δίνει την απαραίτητη τύχη, για να περάσει η ημέρα, ανώδυνα και με θετική έκβαση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται το άτομο που θες ή όχι! Μην φοβηθείς να τον ρωτήσεις ανοιχτά! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο σου, αλλά μετά από συζήτηση, θα καταλάβεις πως έκανες λάθος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα θα φέρει αρκετές δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα αγχωθείς! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς επικοινωνιακά και θα πετύχεις!