Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 14/06/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται σήμερα, ευνοεί απόλυτα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Συγγενικές σχέσεις που ίσως σε προβλημάτιζαν καιρό τώρα, σήμερα μπορούν να διορθωθούν και εσύ να κάνεις τις σημαντικές εποικοδομητικές αλλαγές, που χρειάζονται! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε παρασύρει σε υπερβολική γκρίνια και παράπονα, που ίσως φέρουν ανούσιες ρήξεις, που θα φέρουν τις αντίθετες συνέπειες από αυτές που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις τώρα, παλαιά προβλήματα της σχέσης σου και επιπλέον να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά, με τον σύντροφό σου! Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί του χωρίς προστριβές και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για την πολυπόθητη επανασύνδεση, που τόσο καιρό περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους, λύνονται πολλά από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζες στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, θα καταφέρεις με ποικίλους τρόπους, να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και θα αισθανθείς πως οι προσπάθειες σου, επιτέλους ανταμείβονται! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται και ανανεώνονται! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε παρασύρουν σε κουτσομπολιά, όπως και σε απροσεξίες σε μετακινήσεις και οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά και τα «θέλω» σου! Οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές, αλλά κυρίως αξιόλογες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο συναισθηματικός τομέας, σε καλύπτει απόλυτα και κυρίως επικοινωνιακά, αφού μέσα από μία συζήτηση με το ταίρι σου, παίρνεις χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θέματα, πες ναι σε πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα, αλλά μόνο αν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σήμερα, είναι σίγουρα η ιδανική ευκαιρία, για να προγραμματίσεις σωστά και να οργανώσεις την ζωή σου! Η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει, να προστατεύσεις αποτελεσματικά τα κεκτημένα σου και ό,τι πραγματικά αξίζει για σένα! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε παρασύρει σε δογματικές, κτητικές και επίμονες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί σήμερα, αφού υπάρχει η πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης σταθερής και βασισμένης στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ουσιαστική αγάπη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, έρχονται πολλές ευκαιρίες, ιδίως αν ψάχνεις εργασία! Οικονομικά υποδέχεσαι νέες πηγές κέρδους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Ήρθε η ώρα, να βάλεις τώρα τις σωστές ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και θα δεις πως θα έχεις επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που θα σου δώσει εγωκεντρισμό και παρορμητική έπαρση, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να χάσεις τις παραπάνω ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έχεις έντονα την ανάγκη, για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, η σημερινή ημέρα ωστόσο, σε παρασύρει σε λάθος επιλογές και επικοινωνιακές γκάφες, ιδίως σε φλερτ και μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου με πολλούς τρόπους, πετυχαίνοντας στόχους και απολαμβάνοντας βελτιωμένη σεξουαλική ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, αρκεί να αποφύγεις καυγάδες εντός εργασιακού περιβάλλοντος! Οικονομικά θα κάνεις αρκετά περίσσια έξοδα, για απολαύσεις και διασκεδάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σήμερα, θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς σωστά, θα δεις θεαματικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Αναζητάς μέσα σου και καταφέρνεις να αναγνωρίσεις τις αξίες, τις επιθυμίες και τις βαθιές ανάγκες σου, κάνοντας σχέδια εκπλήρωσης τους, για το άμεσο μέλλον! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που επαναφέρει αρνητικές μνήμες ή τοξικές σκέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και σβήνεις επιτέλους κάθε ανασφάλεια και αβεβαιότητα! Είσαι γοητευτικός, σαγηνευτικός και μπορείς σήμερα να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους στόχους σου στον έρωτα, κατακτώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάνοντας νέες γνωριμίες ή επιδιώκοντας την έναρξη μίας νέας σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διατηρήσεις την εντιμότητα και την σταθερότητα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, μπορείς να αγγίξεις την επιτυχία λόγω της δημιουργικότητάς σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος! Οικονομικά, τα σχέδια βελτίωσης που έκανες τόσο καιρό, δείχνουν επιτέλους τα θετικά αποτελέσματα τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα σε ανταμείψει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά επιπλέον, θα σε αποζημιώσει και για όλες τις απογοητεύσεις ή στεναχώριες που σου έδωσαν πρόσωπα και διαπροσωπικές σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες και στηρίχτηκες στο παρελθόν. Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που φέρνει εντάσεις και προστριβές στους φιλικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις οσονούπω, ερωτικές ευκαιρίες, νέες γνωριμίες και πολλές προοπτικές για την έναρξη μίας νέας ανανεωτικής σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένα πρόβλημα, εδώ και καιρό στην σχέση σου, ζήτα άμεσα συμβουλές από τους φίλους σου και ακολούθησε τες! Μπορούν να δουν κάποια πράγματα, πιο ξεκάθαρα από σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις σήμερα αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες σε χρήμα και επάγγελμα, που θα σου επιτρέψουν να διεκδικήσεις στόχους που επιδιώκεις, εδώ και καιρό!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου δίνει την σημερινή ημέρα, την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, το πρόγραμμα σου και να σχεδιάσεις στρατηγικές, ώστε να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Προσπάθησε σήμερα να πετύχεις την έξοδο σου από αδιέξοδες καταστάσεις και τοξικές σχέσεις και επιστράτευσε λογική και ωριμότητα! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε ωθεί σε παρορμητικές συμπεριφορές, οι οποίες πλήττουν την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο μπορείς μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση! Αυτό που χρειάζεσαι είναι να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα την σχέση σου και να μην την διακινδυνεύσεις, για την απόλαυση μίας στιγμής! Αν είσαι ελεύθερος επικεντρώσου σε νέες γνωριμίες, που είναι αξιόλογες και υπόσχονται μέλλον! Τα ανούσια φλερτ, δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν εργάζεσαι σκληρά, με σύνεση και με οργάνωση, σήμερα θα έχεις επιτυχία! Οικονομικά, καταφέρνεις επιτέλους και κλείνεις εκκρεμότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα σε ευνοήσει αρκετά, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα! Έχεις την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς με ποικίλους τρόπους την αυξημένη σου τύχη και να γευτείς την απόλυτη επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που φέρνει αναποδιές σε ταξίδια και γενικά σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διεκδίκησε συζητήσεις με το ταίρι σου, που στοχεύουν στην ενδυνάμωση και την ανανέωση της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο φλερτ, αλλά και πολλά ευχάριστα μηνύματα ή ένα χαρμόσυνο τηλεφώνημα, από το άτομο που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις ευκαιρίες για πολλά νέα ξεκινήματα, όπως και πολλά οφέλη από τον περίγυρο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, το υδάτινο Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου και να την μεταμορφώσεις. Η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική, για να κάνεις πράξη, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που θα φέρει ζήλια και φθόνο, από τους άλλους, για την επιτυχία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να παραμείνεις λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και ψύχραιμος απέναντι στον σύντροφο σου, ώστε να μην παρασύρεσαι σε ζήλιες και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το περιβάλλον σου, εκδηλώνεται επιτέλους, εκεί που δεν το περιμένεις και σου αλλάζει όλη την καθημερινότητα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, η διορατικότητα σου σε βοηθά να ξεχωρίσεις ποιους πραγματικά μπορείς να εμπιστεύεσαι στο εργασιακό σου περιβάλλον! Οικονομικά, κάτι ανέλπιστα καλό, έρχεται σήμερα, ωστόσο εσύ θα πρέπει να κόψεις τα περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα! Έρχονται θεαματικές, χαρμόσυνες αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, ανεβάζοντας τα επίπεδα χαράς στην ζωή σου! Πάρε τώρα τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου και καταστάσεων της ζωής σου και θα δεις ότι θα ανταμειφτείς! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε κάνει αρκετά παρορμητικό, εγωιστή και οξύθυμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία συναρπαστική πρόταση ή ένα χαρμόσυνο νέο από τον σύντροφο σου! Ωστόσο, οφείλεις και εσύ να ανταποδώσεις την καλοπροαίρετη συμπεριφορά του, απέναντι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει επιτέλους να ισορροπήσεις συναίσθημα με λογική! Είναι η κατάλληλη περίοδος για την έναρξη μίας νέας, σταθερής και σοβαρής σχέσης, γι’αυτό βρες ισορροπίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρα σήμερα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που εδώ και καιρό περίμενες, αλλά πριν κάνεις βήμα, επιστράτευσε λογική! Οικονομικά, κάνεις πολλά ανούσια έξοδα, που μετά θα μετανιώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα σήμερα, δίνει μία ανάσα ανακούφισης στην καθημερινότητα σου! Αυτή η όψη, θα ευνοήσει γενικά την ζωή σου, αλλά και εσένα τον ίδιο, αφού είσαι αποφασισμένος, να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις τα πάντα, διορθώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, η οποία σε ωθεί σε αδικαιολόγητη τάση για άγχος και νευρικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε έναν νέο έρωτα που έρχεται, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, κρατώντας όμως διακριτική στάση, για να μην εκτεθείτε! Αν είσαι δεσμευμένος, διόρθωσε λάθη που ενδεχομένως κάνατε με τον σύντροφο σου στο παρελθόν και ανανεώστε ουσιαστικά την σχέση σας, με το να απολαύσετε μαζί την γλυκιά παρούσα καθημερινότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεται μία οικονομική ή επαγγελματική λύση από το πουθενά τώρα, που σε βγάζει επιτέλους από το αδιέξοδο! Μην αγχώνεσαι υπερβολικά για μικροπροβλήματα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το απόλυτα θετικό για σένα Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, σε προτρέπει να αρπάξεις και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα και θα δεις ότι όλες σου οι προσπάθειες, για την υλοποίηση των στόχων και των σχεδίων σου, που αφορούν την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους στέφονται με επιτυχία! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Άρη-Κρόνου, που σε κάνει λίγο πιο εγωκεντρικό και απαιτητικό απ’ότι συνήθως, γεγονός που θα φέρει προστριβές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις την απόλυτη εύνοια στην αισθηματική ζω! Είναι πολύ πιθανό, να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία ή μία επικοινωνία, που θα εξελιχθεί σε μία σταθερή και όμορφη σχέση, όπως ακριβώς χρειάζεσαι και επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό και πάθος με τον σύντροφο, αλλά και πολλές ευκαιρίες να βάλεις τις βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην διστάσεις δευτερόλεπτο, να πάρεις πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική κίνηση ή συμφωνία, σε επάγγελμα ή χρήμα! Η επιτυχία είναι εδώ για σένα!