Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 12/07/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα περιόρισε την καχύποπτη συμπεριφορά σου, διότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει εναντίον σου! Οι καταστάσεις και τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι, σε καθιστούν ιδιαίτερα υποψιασμένο για τα πάντα! Για κάποιο λόγο, προσπαθείς υπερβολικά και επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσεις καταστάσεις και πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις και να περιορίσεις, είναι η τάση σου για ζήλια! Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα και της αποπλάνησης του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί! Οικονομικές συναλλαγές και δραστηριότητες σήμερα, θα έχουν σίγουρη επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, προσπάθησε σήμερα να μην κολλάς στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία! Η αλήθεια είναι πως τώρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’ την αποδοχή των άλλων, προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, αλλά μένεις εκεί, χωρίς να δώσεις προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα θέματα! Αν το θελήσεις, σήμερα μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός και έτσι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να βγεις νικητής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες για μία νέα σχέση! Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι μόνο στην εμφάνιση και στα εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα, αλλά στα ουσιώδη χαρακτηριστικά, που χρειάζεται μία σχέση για να έχει βάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή για ένα μεγάλο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην αποποιείσαι ευθύνες, διότι θα έχεις αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους ομορφιάς ή ψυχαγωγίας!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι η κατάλληλη περίοδος, για διακοπή κακής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης! Δεν σε συγκινούν πια οι περιπέτειες και οι εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πιο πρακτικά θέματα! Αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου και δεν σε ενδιαφέρει πια τίποτα επιφανειακό στην συμπεριφορά των άλλων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά η ουσία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αρκετά πιο επιλεκτικός σήμερα παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Επιλέγεις να φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε ουσιαστικά και σου αξίζει και αυτό θα σου βγει σε καλό! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην κολλάς σε πρακτικά πράγματα, διότι ενδεχομένως, να προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, λόγω βελτιωμένης απόδοσης, θα έχεις επιτυχία! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από το άγχος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη! Βάζεις και πάλι σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την καλοπέραση σου, προβάλλεις και δείχνεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι γύρω σου σε λατρεύουν για αυτήν την προσιτή συμπεριφορά σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Η τύχη θα είναι δίπλα σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις υπερβολικές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, απλά για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλά από αυτά! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις σήμερα φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις, πράγμα που τονώνει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης από αυτούς που βοηθάς ανιδιοτελώς! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται τα προβλήματα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οι γύρω σου, σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Όσο για το σπίτι και την οικογένεια, λύνεις προβλήματα και διαχειρίζεσαι καλύτερα, βελτιώνοντας τις συγγενικές σου σχέσεις! Ομολογουμένως, είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και στην κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο σου, διότι ενδεχομένως κάποιες στιγμές να φαίνεσαι καταπιεστικός! Περιποιήσου τον και φρόντισε τον, αλλά με μέτρο! Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική, πριν κάνεις κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρας, αφού η τάση σου για ευθιξία και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός, αφού μέσα από συναναστροφές και επαφές, πολλά πρόσωπα θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε ποικίλους τρόπους! Θα διαπρέψεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς και μάλιστα, η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις και υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις φλερτ, κυρίως διαδικτυακά ή τηλεφωνικά και επιπλέον έρχονται και νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι κάπως ψυχρή και ο σύντροφος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία στην δουλειά! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω της κακής διαχείρισης σου, σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα ηρεμήσεις γρήγορα, λόγω της καλοπροαίρετης προσωπικότητας σου! Με τον τρόπο αυτό, θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει, αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και άκρως συναισθηματική ημέρα! Θα πρέπει μόνο να περιορίσεις την κτητική σου διάθεση και την ζήλια σου, απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, αρπάζεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και γι’ αυτό δεν αναλώνεσαι σε επιφανειακά φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πιθανόν να υπάρξει αρκετό άγχος, αφού θα έρθουν κάποιες καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα, υπερβολές και απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά, θα αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις και θα απολαύσεις με ποικίλους τρόπους την εύνοια της ημέρας, αφού έχεις σίγουρα μία θετική ημέρα, λόγω κάποιων συγκυριών που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και την ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και παρορμητικός, για να αποφύγεις εντάσεις! Χρησιμοποίησε την παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα, για να απολαύσεις αισθησιασμό με το ταίρι σου στην κρεβατοκάμαρα! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα με μία νέα γνωριμία, γιατί πιθανόν να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, απέφυγε την ανούσια ανταγωνιστικότητα, αλλά πες ναι στην αυτοπεποίθηση! Οικονομικά κάνεις απερίσκεπτες σπατάλες και το μετανιώνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση! Όπως και να’χει, θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου! Γενικά όμως, καλό θα ήταν, να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα κάνεις κάποια λάθη, λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οι φίλοι σου, σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς που έχεις θέσει και επιθυμείς άμεσα να υλοποιήσεις! Γενικά, τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί που σε έχουν στην ζωή τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να μεταμορφωθεί μία φιλία, σε ερωτική έλξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις ξεχωριστές ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματα σου, μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, με τους οποίους θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω εύθικτος και απότομος απέναντι τους! Αυτή η συμπεριφορά σου, πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και να βλάψει την καλή κοινωνική σου εικόνα, γι’αυτό μην το παρακάνεις! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν καλώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές και σταδιακές, αλλά μην ξεχνάς, αφού κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα στην σχέση σου είναι μεν αεικίνητα, αλλά οπωσδήποτε ανακουφιστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, πετυχαίνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις σου, θα έχουν σίγουρη επιτυχία!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις παραστάσεις, αλλάζεις νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς χωρίς σταματημό! Πρόκειται για μία ημέρα, που οφείλεις να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Ετοιμάσου για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο γίνεται γκρίνια, ξεσπάσματα και τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα, φλερτ και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν θετικά τα δεδομένα σου στον έρωτα! Πιθανότατα, θα έχεις και μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιπόλαιη συμπεριφορά σου, σε επάγγελμα, αλλά και σε χρήμα, φέρνει απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός και ώριμος!