Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 11/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητό μου Κριάρι, η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και με την επιθυμία να υπερασπίσεις αυτό που σου ανήκει, αυτό που έχεις κοπιάσει για να μπορέσει να γίνει δικό σου! Λίγο πριν αποχωρήσει ο Άρης από το δικό σου ζώδιο, έχεις όλη την ενέργεια και τον δυναμισμό, για να προχωρήσεις μπροστά τα προσωπικά σου σχέδια, δεν λείπει όμως και η απόλυτη ή και νευρική στάση σου που σε φέρνει αντιμέτωπο με μπελάδες. Σήμερα θα επικεντρωθείς περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και μέσα σου θα κυριαρχεί η πεποίθηση ότι : «Είμαι δυνατός, τα έχω καταφέρει τόσες φορές, τώρα θα μασήσω»;

Αισθηματικές Προβλέψεις

«Τίποτα δεν είναι τόσο συνηθισμένο, όσο η επιθυμία να’σαι ξεχωριστός.» Ουίλιαμ Σαίξπηρ… Ακριβώς αυτό το απόφθεγμα σκιαγραφεί τις τάσεις της ημέρας για τα αισθηματικά σου! Έχεις την ανάγκη να νιώσεις ότι κάπου ανήκεις, ότι είσαι ξεχωριστός και ιδιαίτερος για το άτομο που σε ενδιαφέρει … Για να το καταφέρεις αυτό, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και ναι, αργά αλλά σταθερά πετυχαίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο δράσης και αντίδρασης στις επαγγελματικές σου υποθέσεις για να αποφύγεις τα λάθη βιασύνης. Τα οικονομικά είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, περιόρισε τις επιπολαιότητες, όμως έχεις την άνεση σήμερα να ελιχθείς κατάλληλα για να έχεις βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Έχεις την ανάγκη να ανοιχτείς και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου αυτή την Δευτέρα αγαπητέ μου Ταύρε. Μπορεί να σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου, όμως αντιλαμβάνεσαι τα ζητούμενα της καρδιάς σου και κοιτάζεις με κάθε τρόπο να μοιραστείς το μεγαλείο των συναισθημάτων που κρύβεται μέσα σου! Επιπλέον, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και καλό είναι να την ακολουθήσεις, γιατί τα μηνύματά της θα σε οδηγήσουν στον κατάλληλο δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το μυαλό είναι σαν την ομπρέλα. Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό, λένε και όντως σήμερα αγαπητέ μου Ταύρε έχεις την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα τις βαθύτερες σκέψεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Πολλά πράγματα μπορεί να μην καταφέρνεις να τα εξηγείς με λογικά επιχειρήματα, όμως έχεις την ικανότητα σήμερα να μπεις περισσότερο στην θέση του άλλου και να τον νιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν θες να είσαι ευτυχισμένος, βάλε ένα στόχο που θα οδηγεί τις σκέψεις σου, θα απελευθερώσει την ενεργητικότητά σου και θα σου δώσει ελπίδες. Andrew Carnegie … Αυτό ακριβώς το απόφθεγμα ταιριάζει για σήμερα σε σένα αγαπητέ Ταύρε … Βάζεις στόχους, κοιτάζεις μπροστά, αφιερώνεις όλη την ενεργητικότητά σου στα επαγγελματικά σου και προετοιμάζεσαι για νέα ξεκινήματα που είναι τώρα να γίνουν. Οικονομικά μπορεί να μην καλύπτεσαι ακόμα αλλά …δεν σε φοβάμαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον που αγαπάμε είναι να του δώσουμε να καταλάβει πως τον δεχόμαστε όπως ακριβώς είναι. Φ. Σαμπέο… Αυτή ακριβώς η φράση ταιριάζει απόλυτα σε εσένα αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα. Οι εξελίξεις που συμβαίνουν σήμερα σου δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να αποδεχθείς κάποιους ανθρώπους – αλλά και κάποιες καταστάσεις- ακριβώς όπως είναι, κάνοντας τις ανάλογες υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς. Φρόντισε να αποφύγεις τις κακοκεφιές και τις απαισιόδοξες σκέψεις που οφείλονται σε γεγονότα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν…

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν λείπει ο ερωτισμός αυτή την περίοδο, όμως συναισθήματα φόβου, ζήλειας ή και προσωπικές ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να μπορείς να αφεθείς με άνεση στην αισθηματική σου ζωή! Βάλε νερό στο κρασί σου και περιόρισε τις υπερβολές Διδυμάκι, γιατί … δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα Δευτέρα Δίδυμε , μπορείς να έχεις πολύ καλές αποδόσεις τα επαγγελματικά σου, παράλληλα, θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες που σε άγχωναν. Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια και λαμβάνεις και χαρούμενα μηνύματα / έγγραφα που αφορούν την διευθέτηση χρεών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη είναι ο στίχος ενός πολύ αγαπημένου σου τραγουδιού αγαπημένε μου Καρκίνε, όπου σήμερα ταιριάζει απόλυτα στις σκέψεις, στα συναισθήματά σου και στις εξελίξεις της ημέρας. Από το ξεκίνημα της ημέρας, έχεις την ανάγκη να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι στους ανθρώπους που αγαπάς. Κάποιες προσδοκίες σου εκπληρώνονται ενώ η ζεστή συντροφιά των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, αποτελεί αυτές τις ημέρες το «οξυγόνο» που σου προσφέρει ζωντάνια και εγρήγορση. Ζητούμενό σου; Η σύσφιξη σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω – και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα να συνεχίζει να σε επηρεάζει θετικά – η μέρα φέρνει ονειρεμένες εξελίξεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι πληρότητα και ζεστασιά. Ετοιμάσου για ρομαντικές στιγμές…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε ψυχραιμία στις επαγγελματικές ανακατατάξεις που προκύπτουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας και θυμήσου τη συμβουλή μου: Αφού μπήκες στο χορό θα πεις και ένα τραγούδι. Τι εννοώ;;;; Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά θα χρειαστεί να επιδείξεις με όλο τον δυναμισμό σου τις ικανότητες σου και θα τα καταφέρεις, πιστεύω πολύ σε εσένα αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της λέει ο Βίκτωρ Ουγκώ και πραγματικά αυτό το απόφθεγμα σου ταιριάζει απόλυτα «γάντι» για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Λέοντα. Είναι επιτέλους η δική σου στιγμή να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου, να ικανοποιηθούν όνειρα και προσδοκίες σου, να κάνεις ένα σημαντικό ξεκίνημα και να αφήσεις πίσω σου τα περιοριστικά όρια που σου έθεταν εδώ και καιρό οι φόβοι και οι ανασφάλειες. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας τα γεγονότα σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου Λέοντα, βλέπεις λίγο πιο μπροστά και προσπαθείς να βάλεις τα θεμέλια εκείνα που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο μία σχέση που διατηρείς, ή μία γνωριμία που έχεις κάνει! Βάζεις στόχους και θέτεις μπορώ να πω και τα όρια ή και τους κανόνες σου, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και αυτό το μάθημα σου έχει δοθεί ουκ ολίγες φορές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η λέξη κλειδί στις σημερινές αστρολογικές τάσεις των επαγγελματικών σου είναι : «Δημιουργικότητα»! Άφησε την έμπνευσή σου ελεύθερη, αξιοποίησε όλες τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Αφροδίτη που κινείται στον Αιγόκερω και δημιούργησε ένα πιο όμορφο, αρμονικό και ισορροπημένο πλαίσιο στα επαγγελματικά. Οικονομικά ευνοείσαι για την διευθέτηση χρεών και την αποκατάσταση εκκρεμοτήτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Με τάσεις φυγής ξεκινάς την εβδομάδα αλλά και την ημέρα σου αγαπητέ μου Παρθένε. Θέλεις να κάνεις μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σου , να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους και να εφαρμόσεις στη ζωή σου τα σχέδια εκείνα που σε κάνουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση των στόχων σου! Επιπλέον οι επικοινωνίες σου σήμερα θα είναι μία νότα χαράς και αισιοδοξίας που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να σκεφτείς ότι τελικά έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αισθηματική σου ζωή σήμερα αγαπητέ μου Παρθένε. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω – και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ – τα αδύνατα γίνονται δυνατά και τα όνειρα επιτέλους πραγματοποιούνται. Μην σε φοβίζει να κάνεις σχέδια για την πορεία μίας σχέσης, μα ακόμα περισσότερο μην φοβάσαι να μοιραστείς αυτά τα σχέδια με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές αυτή τη Δευτέρα αγαπητέ μου Παρθένε, προσπάθησε όμως να μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό και βάλε προτεραιότητες για να μη σε πιάσει το άγχος σου! Στα οικονομικά δέχεσαι υποστήριξη και δεν μένεις ξεκρέμαστος, για αυτό ησύχασε και όλα θα πάνε καλά!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τρώγεσαι με τα ρούχα σου αγαπητέ μου Ζυγέ γιατί υπάρχουν παρελθοντικές καταστάσεις που σε ζορίζουν, δεν μπορείς να τις αφήσεις πίσω σου και αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί συναισθηματικό αναβρασμό. Η κατάσταση αυτή ωστόσο θα είναι προσωρινή, για αυτό και προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις ακρότητες. Η εργασιο – θεραπεία θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή της ημέρας νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς στην ζεστή αγκαλιά του ανθρώπου που τον ξέρεις εδώ και καιρό, που μαζί του νιώθεις οικειότητα και ζεστασιά. Αν είσαι σε σχέση είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου τις στεναχώριες του παρελθόντος και να κάνεις μία νέα αρχή. Αν δεν έχεις σχέση φρόντισε να μην κολλάς συναισθηματικά σε αδιέξοδες καταστάσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συνεργασίες σου, σου προκαλούν έντονο αναβρασμό γιατί οι απαιτήσεις που έχουν από εσένα είναι υπερβολικές. Η διπλωματία σου που είναι το βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Με την οξύνοια που σε διακρίνει βρίσκεις λύσεις. Οικονομικά δεν φαίνονται σπουδαίες μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αυτή την Δευτέρα ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελα και με την διάθεση να μοιραστείς στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά και εκτιμάς. Διαχειρίζεσαι πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις, μαλακώνουν οι διαθέσεις σου , συγχωρείς και κοιτάζεις μπροστά. Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά πιεστικό και ο χρόνος για ξεκούραση εξαιρετικά περιορισμένος όμως θυμήσου κάτι σημαντικό: Δεν είναι κακό να ζητάμε κάποιες στιγμές και βοήθεια ή συμπαράσταση από τους ανθρώπους. Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που το «μαζί» θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από το «εγώ»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πες αυτά που αισθάνεσαι χωρίς δισταγμό και να ξέρεις ότι θα βρεις την πλήρη κατανόηση και ανταπόκριση. Η μέρα είναι ιδανική για ερωτικό ραντεβού, για αισθηματικές επικοινωνίες ή ακόμα και για αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και αυτό στο λέω γιατί οι απαιτήσεις της ημέρας στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές και θα προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Η γρήγορη δουλειά όμως φέρνει και προχειρότητα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν το θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Η μέρα σου ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις, αρκετές ευθύνες, όμως θα έχεις την προθυμία να ακολουθήσεις γρήγορους ρυθμούς για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά όλα όσα πρέπει να γίνουν. Αυτό που σε ικανοποιεί αυτή την Δευτέρα είναι το γεγονός ότι οι προσπάθειες που κάνεις – ιδιαίτερα στα επαγγελματικά – πιάνουν τόπο, αποδίδουν και φέρνουν οικονομικά αποτελέσματα. Σίγουρα όμως θα κουραστείς – ή και θα εκνευριστείς- από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντός σου να τα περιμένουν όλα στο χέρι από εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα είναι απλά στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο και όσο και να προσπαθούν να στα κάνουν σύνθετα εσύ δεν πρέπει να χάνεις το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου, γιατί η αισθηματική σου ζωή δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αυτό που έχω να σε συμβουλέψω και να σου πω είναι ότι κάποια πράγματα εξαρτώνται από εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με φορτωμένο το πρόγραμμά σου και αρκετές υποχρεώσεις θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και όχι μόνο θα τα καταφέρεις, αλλά επιτέλους θα δεις και μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου! Η περίοδος ενδείκνυται για οικονομικές συνδιαλλαγές αλλά και για να βρεις νέες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Είναι από τις λίγες Δευτέρες αγαπητέ μου Αιγόκερε που ξεκινάς την εβδομάδα σου με χαμόγελο, αλλά και με διάθεση να ασχοληθείς με αρκετά πράγματα μαζί! Η εκφραστικότητά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις αυτή την ημέρα. Μεγάλο «ατού» δέχεσαι στον τομέα των αισθηματικών σου όπου εκεί ικανοποιούνται οι προσδοκίες σου! Την προσοχή σου θέλω μόνο να μου δείξεις στις ενδοοικογενειακές εντάσεις και διαφωνίες, δεν αξίζει τον κόπο να καβγαδίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου (και να βρίσκεται ακόμα σε εξάγωνο με Ποσειδώνα) δεν λείπει και σήμερα ο ρομαντισμός, η ζεστασιά και η τρυφερότητα στην αισθηματική σου ζωή! Σημαντικά μηνύματα ή και συναντήσεις λύνουν το γρίφο που υπήρχε μέχρι σήμερα στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανησυχία σου αυτή την εβδομάδα είναι για τα οικονομικά σου τα οποία έχουν σκαμπανεβάσματα ενώ και οι υποχρεώσεις στο σπίτι και στην οικογένεια είναι αυξανόμενες. Στα επαγγελματικά σου τα πας καλά, αρκεί να μην σε πιάνουν οι εκνευρισμοί σου με τους συνεργάτες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

«Αν αγαπάς τη ζωή μην σπαταλάς χρόνο γιατί απ’ αυτόν είναι φτιαγμένη η ζωή. Bruce Lee»… Αυτή την Δευτέρα λοιπόν αγαπημένε μου Υδροχόε, όπως καταλαβαίνεις δεν πρέπει να χάσεις άσκοπο χρόνο σε καταστάσεις που δεν ωφελούν και που γνωρίζεις πολύ καλά ότι πάντα σε οδηγούν στην στασιμότητα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και η ευθιξία δεν λείπουν όμως θυμήσου αυτό που έχω να σου πω: αυτές τις μέρες ίσως τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και για αυτό δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Η μέρα είναι ιδανική για να νιώσεις την ζεστασιά της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρατάς μέσα σου τα συναισθήματά σου γιατί σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου σήμερα αγαπητέ μου Υδροχόε. Ίσως νιώσεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην αισθηματική σου ζωή, ή να αντιλαμβάνεσαι ότι μία ερωτική ιστορία είναι σε φάση αδιέξοδη. Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για συναισθηματικό απολογισμό αλλά και αναθεώρηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις βρίσκεσαι αυτή την Δευτέρα και λύνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις οικονομικού περιεχομένου. Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να δεις κάποιες εξελίξεις οι οποίες είναι ικανοποιητικές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Μέρα γεμάτη επικοινωνία, αυθορμητισμό, αρκετές επαφές αλλά και εύνοια σε συμφωνίες και σε συνδιαλλαγές! Για σήμερα Ιχθύ μου είσαι μέσα στην εξωστρέφεια ενώ δεν σου αποκλείω και το γεγονός να οργανώνεις και κάποια μετακίνηση. Το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι, να μην βιάζεσαι να κάνεις επενδύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές πριν καν αντιληφθείς αν αξίζει να χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κυριαρχεί ο αυθορμητισμός σήμερα στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Ιχθύ και δεν θα λείψουν τα τρυφερά ερωτικά μηνύματα κα οι επικοινωνίες που θα σου δώσουν μία μορφή επιβεβαίωσης… Ετοιμάσου γιατί στο προσκήνιο έρχονται όμορφες ερωτικές αλλαγές ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι μπορεί ξαφνικά να διαπιστώσεις ότι αρχίζουν και σου αναπτύσσονται συναισθήματα ερωτικά με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική ρέντα συνεχίζεται και γίνονται νέα ξεκινήματα τώρα τα οποία συμβάλουν στην πορεία της καριέρας σου! Έτσι λοιπόν και σήμερα ασχολείσαι με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου! Στα οικονομικά σου είναι σημαντικό να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλη.