Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 11/01/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Καλό θα ήταν, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου διορατικότητα και σοφία, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα και να κερδίσεις πολλά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και όχι μόνο! Αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες θα υπάρξουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κοινωνική καταξίωση! Γεγονότα και συγκυρίες θα σε καθησυχάσουν, αφού σήμερα απολαμβάνεις οικογενειακή ευτυχία και σταθερότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής! Οι δεσμευμένοι κάνουν ένα μεγάλο βήμα και οι ελεύθεροι έχουν αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις! Ωστόσο, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες ερωτικές στιγμές! Η γοητεία σου, είναι ο σύμμαχος σου, στην κατάκτηση των επιθυμιών αλλά και των… πόθων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, είσαι απόλυτα ευνοημένος! Σήμερα ανταμείβεσαι για όλη την υπομονή και την προσπάθεια που έκανες τον τελευταίο καιρό σε δουλειά και χρήμα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι η μέρα που ναι, θα καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Ιδίως τα θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται, όπως και θέματα εξωτερικού! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν τώρα! Νέες γνωριμίες και πλούσιες κοινωνικές επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε ωφελούν σημαντικά. Μπορείς επίσης να διευθετήσεις νομικά ζητήματα και να σχεδιάσεις επικείμενες μετακινήσεις ή και ταξίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πολύ να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο ή και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους! Έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις και αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν πολύ στα ερωτικά σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για τα «θέλω» και τις ανάγκες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οφείλεις να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω σήμερα, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είσαι στην καλύτερη σου φάση και σήμερα είναι η καλύτερη μέρα για συμφωνίες χρηματικές!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, βάζεις τέλος σήμερα σε παρελθοντικά προβλήματα ή βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν και ανανεώνεσαι ψυχικά! Μία αποκάλυψη ή ανακάλυψη, σε βοηθά πάρα πολύ να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά! Αν έψαχνες την ιδανική περίοδο για να κάνεις μία συζήτηση κάθε είδους, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα! Η γοητεία σου, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτυχία θα έχεις στον συναισθηματικό τομέα σήμερα, ιδίως για παρελθοντικά θέματα που σε απασχολούν! Σε διακρίνουν πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα και διαισθητική ικανότητα και καταφέρνεις να ανακαλύψεις ότι συμβαίνει παρασκηνιακά και σε αφορά άμεσα! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα μπορείς να απολαύσεις αισθησιασμό και έντονο βαθύ συναισθηματισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ακόμα και σε τυχόν έντονες δυσκολίες! Οικονομικές δραστηριότητες στέφονται από επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Οι επαφές, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας, φίλε Καρκίνε! Η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και νέες συνεργασίες ή ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων. Ξέρεις σήμερα πως πρέπει να μιλήσεις και να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό στους, προκειμένου να πετύχεις στόχους! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην υπακούσεις, στην πιθανή διάθεση σου για μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση θα έχεις αν είσαι ελεύθερος και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αν είσαι ήδη με το ταίρι σου! Ερωτισμός, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμός και πάθος χαρακτηρίζουν την ερωτική ζωή. Μπορείς σήμερα να εκπληρώσεις ακόμα και την πιο βαθιά ή κρυφή επιθυμία, αρκεί να αποφύγεις ερωτική ζήλια και καχυποψία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καλύτερη ημέρα για βελτίωση συναδελφικών σχέσεων είναι εδώ! Καταφέρνεις να “περάσεις” αυτό που θες και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος! Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά του συντρόφου ή ενός στενού συγγενή!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητό Λιοντάρι, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, με την συνάντηση Ήλιου και Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, με την βοήθεια της οργανωτικότητας σου και της λογικής σου! Σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, ενέργεια, ευεξία και αποτελεσματικότητα! Αλλαγές στην εμφάνιση ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, όπως και αγορές ρουχισμού ή καλλωπισμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για τους δεσμευμένους! Το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας μέσα από μία τυχαία συνάντηση ή μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργασιακή αποδοτικότητα που οδηγεί στην επιτυχία! Πετυχημένες αλλά και ωφέλιμες επαγγελματικές σχέσεις ή οικονομικές συμφωνίες θα έχεις σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης, ήρθε αγαπητέ Παρθένε, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Εκφράζεσαι απόλυτα μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την κοινωνική ζωή! Βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις την ζωή! Οι γύρω σου σε κακομαθαίνουν, σου κάνουν χατίρια και είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Καλλιτεχνικές ή διακοσμητικές δραστηριότητες ευνοούνται, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται ανέλπιστες ευκαιρίες και επιλογές στον ερωτικό τομέα! Δυνατότητες για εδραίωση ή έναρξη νέας σημαντικής σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις και καυτές ερωτικές στιγμές με σύντροφο, θα έχεις! Η σημερινή ημέρα θα τελειώσει σίγουρα με χαμόγελο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, πέρα από την δική σου υπερβολική ανεμελιά και επιθυμία για ψυχαγωγία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητική για εσένα, αν την εκμεταλλευτείς σωστά, φίλε Ζυγέ! Επιστρατεύοντας διαίσθηση αλλά και λογική, καταφέρνεις σήμερα να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα εκκρεμεί, λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις και ευκαιρίες επίλυσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο λοιπόν, την αυξημένη εσωτερική σου δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ημέρα γεμάτη ερωτική εύνοια! Αν είσαι παντρεμένος, απολαμβάνεις την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα γίνει συζήτηση για συγκατοίκηση και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά είσαι αποτελεσματικός, αποδοτικός και εργατικός, γεγονός που αναγνωρίζεται! Οικονομικά, ίσως χρειαστείς οικονομική βοήθεια από κοντινό συγγενή, σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να φύγει ανεκμετάλλευτη αγαπητέ Σκορπιέ! Έχεις περίσσια τύχη σήμερα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα και οι ευκαιρίες έρχονται απανωτά, ώστε να καταφέρεις τώρα, εκπληρώσεις στόχους! Συγκεκριμένα, καλοδέχεσαι πλούσια αλλά ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Οι πλανήτες σε «χειροκροτούν» για την ευφυΐα και την ευστροφία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι ελεύθερος, η μέρα θα φέρει σίγουρα ευχάριστες επικοινωνίες, γνωριμίες και συναντήσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς, θα πετύχεις τον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο με τον σύντροφο σήμερα και δεν θα το μετανιώσει κανένας από τους δυο σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αν δεν παρασυρθείς σε επιπολαιότητες, καταφέρνεις και πετυχαίνεις φιλοδοξίες σήμερα! Οικονομικά είσαι μάλλον υπερβολικά σπάταλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα φέρουν τα γεγονότα της ημέρας για σένα, φίλε Τοξότη. Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου εκεί που επιθυμείς και κερδίζεις εύκολα αυτό που βαθιά επιθυμείς, τώρα που ξέρεις τον τρόπο να το πετύχεις! Προστατεύεις τα μυστικά σου, ενώ από την άλλη, ανακαλύπτεις μυστικά άλλων, γεγονός που σε ωφελεί! Ενδέχεται σήμερα να ασχοληθείς με εναλλακτικές θεραπείες, που πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσουν πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήρθε η ώρα, για σένα που είσαι ελεύθερος να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει ψυχικά, συναισθηματικά, αλλά και σωματικά! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από φλόγα, πάθος και ένταση. Επιτυχία στον αισθηματικό τομέα και ιδιαίτερα στις σταθερές σχέσεις, αρκεί να αποφύγεις καχυποψία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακαλύψεις μέσα στον εργασιακό χώρο, σε ωφελούν ιδιαίτερα! Οικονομική ευημερία που αν την εκμεταλλευτείς, φέρνει επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, Αιγόκερε, αρκεί να εκμεταλλευτείς ορθά την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιο σου! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί. Σε διακρίνει ισχυρή θέληση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν για να έχεις επιτυχία κάθε είδους, ξαφνιάζουν μέχρι και εσένα! Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου, χαράζουν τον σωστό δρόμο, για εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ευχαρίστηση! Τι πρέπει να προσέξεις όμως; Έπαρση και εγωκεντρισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προσωπική και ιδιαίτερα η ερωτική ζωή ευνοείται σημαντικά σήμερα, για σένα! Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών σκοπών και στόχων! Το ερωτεύσιμο γοητευτικό παρουσιαστικό σου, θα σου δώσει την ευκαιρία, για μία νέα παθιασμένη σχέση ή αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσεις την ευγένεια σου και την διαλλακτικότητα σου, στην δουλειά, αν θες να κυλήσει ήρεμα η μέρα! Οικονομικά, θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση και χαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Μπορεί να νομίζεις πως τελευταία δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα, όμως σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, να σε σώζει την τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις, νιώθεις λες και έχεις έναν προστάτη άγγελο δίπλα σου, φίλε Υδροχόε! Έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και καλά κάνεις, αφού θα σε γλιτώσει στο παρα πέντε, από πολλές κακοτοπιές! Διαλογισμός και μοναχικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σήμερα, θα σε ανανεώσουν! Γενικά, έχεις εύνοια σε παρασκηνιακά θέματα, σε υποθέσεις του παρελθόντος, που τώρα διεκπεραιώνονται, αυξημένη εσωτερική δύναμη και έντονη διορατικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα νιώθεις τελευταία ότι τα δίνεις όλα, αλλά δεν τα εκτιμούν και συνεχώς σε εκμεταλλεύονται. Αναλογίσου μήπως ερωτεύεσαι άτομα που δεν πρέπει ή που είναι απαγορευμένα ή ανήκουν αλλού! Αν ωστόσο δεν σε ενδιαφέρει κάτι παρασκηνιακό, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να μάθεις εσύ κάτι που σου αποκρύπτουν στον έρωτα, καιρό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, αλλά απέβαλλε άμεσα αυτήν την αίσθηση ματαιότητας που έχεις άνευ λόγου και αιτίας! Κάνε απλά υπομονή και όλα θα περάσουν σήμερα! Οικονομικά, θυμάσαι ξαφνικά μία εκκρεμότητα, που τόσες μέρες, είχες ξεχάσει!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η μέρα σήμερα, ετοιμάζει θετικές αλλαγές, που καιρό επιδίωκες, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Συγκριμένα, απολαμβάνεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και ακατάλληλους φίλους για σένα, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη εποχή για μακροπρόθεσμους στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από φίλους σε θέματα που σε απασχολούν και επιπλέον, σε διακρίνει έντονη κοινωνικότητα και ευνοούνται νέες σημαντικές γνωριμίες και επιτηδευμένες μεταβολές και αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητευτική, ερωτεύσιμη, γενναιόδωρη και καλοσυνάτη συμπεριφορά σου, φέρνει πολλούς θαυμαστές στα πόδια σου! Ωστόσο, οι περισσότερες νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι όμως, ήδη σε σχέση, πετυχαίνεις την αρμονία και την ισότητα που ήθελες με τον σύντροφο, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όχι στα προκλητικά λάθη σε δουλειά και χρήμα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε υπερβολές, που ίσως αργότερα μετανιώσεις!