Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 09/09/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα έχεις μεγάλες απαιτήσεις από εσένα τον ίδιο, σε σημείο μάλιστα που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Το θέμα είναι, πως κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις την ζωή σου, την ψυχολογία σου, την καθημερινότητα σου ή απλά την ρουτίνα σου, στέφεται από επιτυχία και εσύ είσαι πλήρως ικανοποιημένος! Ξεπερνάς άγχη και ασχολείσαι με τον εαυτό σου, την εμφάνιση σου, το σώμα σου και την ξεκούραση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση σήμερα, πολύ πιθανόν να εκφράσεις το παράπονο σου, ότι δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη, ιδίως με έμπρακτο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, στο να εξυπηρετείς και να συμπαραστέκεσαι στους άλλους ξεχνώντας ίσως και τον ίδιο σου τον εαυτό! Παρ’ όλ’ αυτά, αυτή σου η συμπεριφορά, σε καθιστά απόλυτα ερωτεύσιμο και οι κατακτήσεις σου, θα είναι αξιόλογες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, κάποια χαρακτηριστικά σου, όπως εργασιομανής και τελειομανής, θα σου φέρουν και την απόλυτη επιτυχία στην καριέρα! Τα έσοδα σταδιακά αυξάνονται και τα έξοδα μειώνονται!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα σήμερα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Ο αισιόδοξος χαρακτήρας σου, θα ενισχύσει και θα εμπλουτίσει με πρόσωπα και επαφές, την κοινωνική σου ζωή! Η ημέρα, σου φέρνει τύχη, απολαύσεις, χαρά, καλοπέραση, διαίσθηση , ανεπτυγμένη δημιουργικότητα και άψογη αντίληψη σε θέματα που αφορούν ψυχαγωγία, τέχνες, παιδιά και προβολή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μόνο θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σήμερα, αρκεί να μειώσεις την τάση ναρκισσισμού που έχεις και την εμμονή σου να τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων, συνεχώς! Μπορείς να απολαύσεις, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, φλερτ, ερωτικά μηνύματα, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, προτάσεις και εξομολογήσεις από τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και σίγουρα σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους φιλόδοξους στόχους σου! Οικονομικά, μπορεί να είσαι επιρρεπής σε περιττές σπατάλες, η τύχη όμως είναι με το μέρος σου και δεν θα επιτρέψει να αντιμετωπίσεις, καμία δυσκολία!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Η εύνοια σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αφορά τα άμεσα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς. Μέσω της επικοινωνιακής οδού, βελτιώνεις σχέσεις οικογενειακές, αλλά βρίσκεις και λύσεις που αφορούν το σπίτι! Γενικά σήμερα προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στους άλλους και λαμβάνεις ως αντάλλαγμα εκτίμηση και αγάπη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μια ισχυρή τάση να ζεις στο ερωτικό παρελθόν σήμερα, όμως τα νέα είναι καλά! Καταφέρνεις και επαναπροσεγγίζεις έναν παλιό έρωτα και σου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν ωστόσο, είσαι ήδη σε σχέση, ο σύντροφος εκτιμά την καλοσύνη σου, την φροντίδα και την ευαισθησία των σκέψεων σου και σε ερωτεύεται ξανά από την αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, αδικαιολόγητες αγωνίες και πανικός για κάποια επαγγελματικά θέματα, πρέπει να κατανικηθούν! Ένα οικονομικό πρόβλημα, θέλει νέες ιδέες για να καταπολεμηθεί! Μην επιμένεις σε δοκιμασμένες μεθόδους που δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, κερδίζεις πόντους και ευκαιρίες λόγω της εφευρετικότητας σου, της ευστροφίας σου, του επικοινωνιακού σου ταλέντου και του ζωηρού μυαλού σου! Είσαι απόλυτα ικανός να πετύχεις σκοπούς και στόχους, αφού πλέον είσαι ορθά πληροφορημένος και έτοιμος να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου! Συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, θα σου δώσουν σίγουρα την ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές προσεγγίσεις και γνωριμίες, απλά για λόγους καλοπέρασης! Λόγω διάθεσης για ανέμελο φλερτ και ερωτικό επιφανειακό παιχνίδι, μπορεί να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και μεταδίδεις με άνεση τις ανάγκες σου στο ταίρι σου και εκείνος κάνει τις επιθυμίες σου, πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επιχειρηματικό και ζωντανό μυαλό σου σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις και να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και τις δημόσιες σχέσεις σου! Πες όχι στο υπερβολικό άγχος και στη σύγχυση, εξαιτίας ενός μικρού οικονομικού προβλήματος που θα προκύψει! Η λύση είναι στα χέρια σου και είναι απλή!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, απολαμβάνεις υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Μέσα από αποκτήματα και κεκτημένα, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, την αξία του και τη δύναμή του! Δεν χρειάζεται να εκφράζεις με κτητικότητα ή καταπίεση, αυτό που θες, αφού μία σου λέξη αρκεί την σημερινή ημέρα, για να σου κάνουν όλα τα χατίρια οι άλλοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις πιο ισχυρό το δέσιμο με τον σύντροφο σήμερα! Θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής, κάτω από την προστασία της αγάπης και της αφοσίωσης του σε σένα! Επιπλέον απολαμβάνετε μαζί, αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, η ιδιαίτερη γοητεία σου θα σου φέρει μία συναρπαστική γνωριμία σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις να διαχειρίζεσαι πολύ καλά τα χρήματά σου και έτσι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα! Στην εργασία, καλύτερα να αποφύγεις ισχυρογνωμοσύνη και οι άκαμπτες αντιλήψεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, διακρίνεσαι για την γρήγορη σκέψη σου, την καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δημοφιλής και η αυτοεπιβεβαίωση σου, είσαι σίγουρη σήμερα! Δέχεσαι ευχάριστα νέα και μηνύματα και απολαμβάνεις τους καλούς τρόπους των άλλων απέναντι σου! Είσαι τόσο εύστροφος και επικοινωνιακός σήμερα, που όλα μπορούν να συμβούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, μηνύματα και χαρμόσυνες επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις και πετυχαίνετε βελτίωση στην σχέση σας! Ο αυθορμητισμός σου και ο γοητευτικός τρόπος ομιλίας σου, είναι αυτά που μπορεί να «μαγέψουν» το άλλο σου μισό σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανυπομονησία, η έπαρση και η ανεπάρκεια σωστού προγράμματος, μπορεί να εμποδίσουν την πρόοδο σου στον επαγγελματικό τομέα σήμερα, γι’αυτό προσοχή! Είσαι αρκετά γενναιόδωρος και ορθώς βοηθάς αυτούς που έχουν οικονομική ανάγκη, αφού κι εσύ δεν θα στερηθείς κάτι, προσφέροντας!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, ξεχωρίζεις για την καλοσύνη σου και την ευσπλαχνία σου. Είσαι αρκετά συγκαταβατικός και ευαίσθητος, γεγονός που θα γλυκάνει και θα ευνοήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η γόνιμη φαντασία σου, αλλά και η ισχυρή διαίσθηση σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο, την σημερινή ημέρα και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσοχή σήμερα στα απαγορευμένα μονοπάτια του έρωτα! Πληθωρικός και έντονος συναισθηματισμός σε διακρίνει και απαιτεί διέξοδο μέσα από μία αγάπη παρασκηνιακή, κρυφή και ίσως παράνομη! Απολαμβάνεις αυτόν τον κίνδυνο του μυστικού έρωτα, όμως καλό θα είναι να φυλάγεσαι από αποκαλύψεις και κατ’επέκταση από απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενώ δίνεις όλο σου το «είναι» στην εργασία, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Οικονομικά, καλό είναι να προσφέρεις στους άλλους, αλλά όχι να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα βγάλεις στην επιφάνεια τον πρωτότυπο και επινοητικό σου χαρακτήρα, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Εμμένεις με πείσμα στις αντιλήψεις σου και καταφέρνεις σήμερα με πρωτοφανή ευκολία, πολλούς από τους στόχους σου! Θέματα που σε απασχολούν σχετικά με μέσα επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά μηχανήματα, λύνονται και τα νέα ή μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά και χαρμόσυνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες και φλερτ, αναμένονται για σένα σήμερα που είσαι ελεύθερος, ωστόσο ίσως χαρακτηριστείς άστατος, στα ερωτικά σου, αφού είσαι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και αντισυμβατικός! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ικανότητα να βλέπεις τόσο μπροστά, που προλαβαίνεις όλα τα κακώς κείμενα, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μπορεί οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι, να μην μπορούν αρχικά να σε κατανοήσουν, τελικά όμως οι ιδέες σου, αποδεικνύονται οι σωστότερες! Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου και όλα μπορούν να γίνουν εφικτά σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα είσαι περήφανος, σοφότερος και σίγουρος για τον εαυτό σου αγαπητέ Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν και θα σε σέβονται! Αυτό θα βοηθήσει πολύ την κοινωνική σου καταξίωση και θα αναθεωρήσεις το προσωπικό σου μέτρο της αξίας και σημαντικότητας σου! Είναι προσηλωμένος στους στόχους σου, ξέρεις πολύ καλά πώς να τους δουλέψεις και να τους πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πάρεις σήμερα το ρόλο του «αφεντικού» και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις και πρωτοβουλίες μόνος σου! Μπορεί να φανεί αυταρχική αυτή η τάση σου, ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και εσένα και το ταίρι σου! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ουσιαστικές και αξιόλογες κατακτήσεις, λόγω της ορθής ικανότητας σου να προβάλλεσαι κοινωνικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λόγω του ορθολογικού, σοβαρού, ώριμου και υπολογιστικού σου νου, εκπληρώνεις επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχους! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να φερθείς με μεθοδικότητα και τυπικότητα στις υποχρεώσεις σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιλαμβάνεσαι και να συλλαμβάνεις άμεσα τις καταστάσεις! Έχεις σίγουρα αυξημένη συγκέντρωση της προσοχής σου και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Μέσα από κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις απολαμβάνεις ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και καλοπροαίρετη διάθεση από τους άλλους! Στιγμές καλοπέρασης, τύχης και ανεμελιάς, αναμένονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τον σύντροφο, είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα! Προσπάθησε να τον προσεγγίσεις λοιπόν, αφού θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις όπως επιθυμείς την συζήτηση και να του μεταδώσεις με ευκολία την άποψη σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ασταμάτητο φλερτ, μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες και τύχη στα νέα ερωτικά ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το έξυπνο μυαλό, τα εκφραστικά σου ταλέντα και οι ιδέες σου, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία! Προσοχή πολύ σε έξοδα και ανούσιες σπατάλες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, σε χαρακτηρίζει ισχυρή διορατικότητα και πνευματική ευελιξία. Μπορεί εσύ να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα στους άλλους, αλλά καταφέρνεις εύκολα, μέσα από μικρές λεπτομέρειες, βλέμματα ή την γλώσσα του σώματος, να καταλάβεις έγκαιρα τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή ή τις προθέσεις του άλλου. Το ένστικτο σου δεν θα σε προδώσει την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο, τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, παρόλο που δεν το συνηθίζεις αυτό, αφού γενικά απεχθάνεσαι τα επιφανειακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, πιθανόν να σε έχουν τρομάξει, ωστόσο θα συνεχίσεις να δίνεις την εντύπωση ενός πολύ δυνατού ανθρώπου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα! Οικονομικά απαλλάσσεσαι από δυσκολίες και άγχη επιτέλους!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, δίνεις τέλος στην αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα της τελευταίας περιόδου, με το Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Είσαι ικανός να κρίνεις δίκαια και σωστά τις καταστάσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής και να δεις κάποια πράγματα και από τις δύο όψεις! Με τον τρόπο αυτό, σήμερα θα υπάρχει επιτυχία στην προσπάθεια σου να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί ή να εξομαλύνεις σχέσεις, μέσα από ήρεμη επικοινωνία και συζήτηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις ήδη μία σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα! Παραδόξως σήμερα, θα υποχωρήσεις στα δικά σου «θέλω» και έτσι θα αποφύγεις εντάσεις ή τσακωμούς με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό, κοινωνικό και ευγενικό εαυτό σου, με αποτέλεσμα να έχεις αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι ένας καλλιεργημένος πνευματικά συνεργάτης-συνάδελφος, με ισορροπημένη σκέψη και καταφέρνεις αυτό που θες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, μην χρησιμοποιείς υπεκφυγές και υποκίνηση, ρίχνοντας ευθύνες και βάρη στους άλλους!