Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 09/06/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, οφείλεις να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πάρα πολύ στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα δήθεν συμπεράσματα σου, βασιζόμενος μόνο σε λόγια και προσπάθησε να μην μπλεχτείς σε κουτσομπολιά! Θα νιώσεις πιθανόν πως η λογική σου, είναι απούσα και ότι δεν μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα σε αποφάσεις, συζητήσεις και διαπροσωπικές επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις επιτυχώς παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση με τον σύντροφο σου, ιδίως αν κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, αξιοθαύμαστη είναι σίγουρα η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία στην οποία είναι δύσκολο να μην υποκύψει κάποιος! Αν προσπαθήσεις να μην πιστεύεις ό,τι ακούς, σίγουρα στο παιχνίδι του φλερτ, θα βγεις νικητής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες γνώσεις, εμπειρία και πληροφορίες και πιθανόν να πελαγώσεις! Οικονομικά, προκύπτουν μη αναμενόμενα έξοδα για μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα λόγω της κόντρας Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις σίγουρα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά σου! Πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τον οποιονδήποτε τώρα, γιατί θα νιώσεις στο τέλος προδομένος, απογοητευμένος και ίσως αδικημένος! Μην στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου, γυρνώντας την πλάτη σε αντικειμενικά κριτήρια, γιατί απογοητευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μην νομίζεις ότι μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να σκέφτεσαι και χωρίς να σε περιορίζουν κάποιοι άγραφοι νόμοι του έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος πες όχι στην τάση σου να τα θες όλα δικά σου και φρόντισε να είσαι έντιμος και ολιγαρκής απέναντι στον σύντροφο σου! Μην θεωρείς τίποτα και κανέναν δεδομένο, διαφορετικά θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν σου φτάνει ο χρόνος σήμερα, για να τελειώσεις κάποιες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις και τελικά αγχώνεσαι! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και πιέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μάλλον θα προσγειωθείς απότομα σήμερα και η ομολογουμένως ανεβασμένη σου διάθεσή, τώρα θα πέσει, μετά από συγκυρίες και γεγονότα! Σίγουρα έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της απομυθοποίησης και της απογοήτευσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χρειάζεται αρκετή προσοχή ο ερωτικός τομέας! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι τελικά όπως φαίνονται! Καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρά νέα ερωτικά ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και απογοητευτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου, γιατί μάλλον δεν θα καταλήξουν όπως θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση και παρασύρεσαι από την τάση σου ρίσκο και υπερβολή, που θα φέρουν ζημιές, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ξυπνήσει τα κρυφά σου όνειρα και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Δυστυχώς όμως, θα επαναφέρει και κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις μίας αλήθειας, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να δεις και να αποδεχτείς! Καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί μάλλον και αυτή θα σε ξεγελάσει! Άκου μόνο την λογική σου και σε αντικειμενικά κριτήρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και έχεις μπλεχτεί σε μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε αυτός ο κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί, να σε εκθέσει και να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό σήμερα, που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος, αλλά και ξεχασιάρης! Μη αναμενόμενα έξοδα έρχονται σήμερα και ίσως αγχωθείς λίγο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μην χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην ξαναγίνεις θύμα των περιστάσεων, ιδίως σε φιλίες! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ να αποφύγεις κουτσομπολιά, που εμπλέκονται ονόματα φίλων σου! Ίσως έρθουν σήμερα, κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους, χωρίς να πάρεις τα ίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε πολύ! Μην θεωρείς ότι μία ζεστή φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή ακόμα και έρωτας! Μην κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση προσέγγισης, γιατί θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία τον σύντροφο σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, απέφυγε καυγάδες λόγω οξυθυμίας και ευθιξίας! Μην κάνεις έξοδα για άλλους συνεχώς! Καιρός να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, πρέπει να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και οπωσδήποτε να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από σένα! Φρόντισε να μην εξαντλείς τα όρια της αντοχής σου, να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Δώσε την απαραίτητη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι σε βολεύει. Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται και ιδίως σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, πιστός, ειλικρινής και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να αποφύγεις οπωσδήποτε σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται! Επίσης, καλό θα ήταν να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αλλαγές και αυθόρμητες κινήσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή από μέρους σου σε τυχόν συζητήσεις, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς άμεσα να αναγνωρίσεις. Προσοχή χρειάζονται επίσης και οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, ιδίως με συγγενείς εξ αγχιστείας! Τέλος, αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος πριν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως όσον αφορά φλερτ και νέες γνωριμίες! Τα λόγια που ακούς, κρύβουν πολλά από πίσω! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα της σχέσης και ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος τελικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σοβαρότητα, λογική, σκέψη και ωριμότητα απαιτούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, γι’αυτό επιστράτευσέ τα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται σήμερα, να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μην ξεχάσεις λεπτό, πως τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι και ότι σε αυτό που πρέπει να βασίζεσαι, είναι μόνο οι πράξεις ! Γενικά, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και να προκληθούν κόντρες με τον σύντροφο σου. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα, μια ρομαντική γνωριμία, στην οποία όμως δεν πρέπει να επενδύσεις πάνω της άμεσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι’αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τους στόχους και τους σκοπούς σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η κόντρα Ήλιου-Ποσειδώνα, θα δημιουργήσει σίγουρα σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου! Το θολό τοπίο των ημερών, σίγουρα θα σου δημιουργήσει αναπάντεχη ανασφάλεια και αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις και πρόσωπα! Η ασυνεννοησία και η δυσπιστία μπορεί να έχουν άσχημες συνέπειες, όχι σημαντικές αλλά σίγουρα έντονες! Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και να βλέπεις κατάματα την αλήθεια, για να μην πληγωθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση σου με τον σύντροφο σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και θα υπάρξουν ποικίλες απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα. Μπορείς να φλερτάρεις άφοβα, αλλά τις αποφάσεις και τα συμπεράσματα, άσ’τα για άλλη φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου! Προσοχή χρειάζεται και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποια πράγματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου! Προσπάθησε να μην ζητάς ευθύνες, εκεί που δεν υπάρχουν και να μην κατηγορείς τους άλλους, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου τα λάθη σου! Θα πρέπει επιπλέον, να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις δουλειές της καθημερινότητας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος η γοητευτική και ανανεωμένη σου εμφάνιση, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Ωστόσο, αν υποβόσκει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να το αποφύγεις σήμερα, ώστε να συνεχίσει να παραμένει κρυφό από τα αδιάκριτά βλέμματα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον σύντροφο σου την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται σίγουρα προσοχή ο τομέας της εργασίας σου, γι’αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μια αρμονική σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Οικονομικά μην αγχώνεσαι υπερβολικά για μικροπράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, σίγουρα εντείνει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθά να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και την λάμψη, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς υπερβολικά και επιπόλαια! Όσο κι αν περνάς όμορφα σήμερα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία και να μην πιστεύεις σε επαίνους, μεγάλα λόγια και μεγαλεπήβολες υποσχέσεις, που δεν πρόκειται να τηρηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν, να μείνεις επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο άψογες και… «κελεπούρια», όσο φαίνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό, ο οποίος θα κάνει πιο φλογερό τον έρωτα σου με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού εξαπατήσεις παραμονεύουν! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα που ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Αν δεν μπορείς να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε οι άλλοι και να μην προχωρήσεις σε καμία συμφωνία ή απόφαση ακόμα! Θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα, σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου και την ψυχραιμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι για άλλη μία φορά, με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Δυστυχώς, αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες, για άλλη μία φορά τον χρόνο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά όχι στα ανούσια παράπονα και την γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμία και ωριμότητα χρειάζονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου, αν θες να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Επίσης, πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια μεγάλη αγορά αυθόρμητα, σήμερα!