Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 07/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και διαπροσωπικές σχέσεις, θα σου δώσει εύκολα την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες! Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να το παραδεχτούν ούτε στον εαυτό τους, αλλά θα τους δεις σταδιακά, να έρχονται με τα «νερά» σου! Άφησες να περάσει ο χρόνος, έδειξες πολύ υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές και σήμερα ανταμείβεσαι για αυτό, ιδίως σε υποθέσεις που έψαχνες το δίκιο σου! Επιτέλους αποδείχθηκε η αυθεντικότητα, η ποιότητα και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος, όσο περνά ο καιρός και παραμένει στη ζωή σου, τόσο πιο ειλικρινή είναι αυτά που αισθάνεται για σένα και τόσο πιο πολύ δένεστε μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, κόψε τις… πρωτοβουλίες στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ήρθε η ώρα να κάνει εκείνο το πρώτο βήμα! Θα πρέπει λοιπόν, να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς το πρόσωπο του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία θα πρέπει να αποδείξεις ότι όντως δουλεύεις σκληρά και συνεχώς, αφού σήμερα αυτό αμφισβητείται από κάποιους! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά, γι’αυτό κάνει κινήσεις και νέα ξεκινήματα άμεσα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα οφείλεις να γίνεις πιο καχύποπτος απ’ότι συνήθως και γι’αυτό μην παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα σου λένε, σε διαπροσωπικές επαφές και σχέσεις, αφού τα «μεγάλα λόγια» είναι πολλά σήμερα! Έχεις την τάση να μπερδεύεις τα συναισθήματά σου με τις σκέψεις της στιγμής και ίσως παρασυρθείς και εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε, γι’αυτό προσοχή! Επίσης καλό θα ήταν να συγκρατείσαι απέναντι σε κουτσομπολιά και να μην παίρνεις μέρος σε αυτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στην ζωή του ή την καρδιά του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός, παιχνιδιάρης και άνετος απέναντί του! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις να καταπιέσεις συναισθηματικά τον σύντροφο, με υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, γιατί θα νιώσει ότι θα «πνιγεί»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία έρχεται κάτι καινούργιο και πραγματικά σε ενθουσιάζει! Ο ενθουσιασμός αυτός ωστόσο, κάνει κακό στα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είσαι πολύ ανοιχτός και δεκτικός σε κάθε συναισθηματική προσέγγιση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα σου ανοίξουν όλα τα φύλλα της καρδιάς τους και εσύ θα νιώσεις πλήρη ικανοποίηση από αυτό! Η μεγαλύτερη ωστόσο ευχαρίστηση, είναι μία χαρούμενη είδηση που θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας, μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, το οποίο θα σου δώσει ξανά ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σου! Γενικά η ημέρα είναι στην κυριολεξία ένας συναισθηματικός θετικός χείμαρρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία έρχεται, με ένα άτομο αρκετά σοβαρό, σταθερό, ουσιαστικά γοητευτικό, συνεπές και συνεσταλμένο! Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη, απλά για κάποιες ερωτικές επιφανειακές διασκεδάσεις! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη για τον σύντροφο σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αγάπη του! Αν σε ενδιαφέρει ένας παλιός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα πρέπει να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, επανέρχονται κάποιες παλιές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις άμεσα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, γίνεσαι πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και βγαίνεις από το καβούκι σου! Θα υπάρξουν πολλές στιγμές όπου με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο, χαρά και διασκεδάσεις! Αναζητάς την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά το καταφέρνεις, αφού έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, βρίσκουν την σημερινή ημέρα λύσεις και εμφανώς βελτιώνονται! Επίσης ευνοούνται, δημιουργικές δραστηριότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν μάχη για να σε κερδίσουν, αλλά εσύ είσαι μάλλον… άστατος και «κάνεις παιχνίδι» παντού! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον εύθικτος και απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε λεπτό! Ωστόσο και εσύ τον βάζεις στην διαδικασία «μία κρύο, μία ζέστη», γεγονός που τον μπερδεύει, αλλά ταυτόχρονα του ξυπνά και του κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά απολαμβάνεις επαίνους και θαυμασμό και σε έχουν σίγουρα στα… ώπα-ώπα! Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση να σου αφεθεί κάποιος συναισθηματικά. Νιώθεις πως οι άλλοι απομακρύνονται από σένα χωρίς λόγο, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται χωρίς σταματημό! Δες λοιπόν την σημερινή ημέρα, ως μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και να απολαύσεις στιγμές ευεξίας και ηρεμίας μόνος σου, έστω και για λίγες ώρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα, όσο κι αν σε αγαπά, δεν θα σου εκφράσει με τα λόγια του όλα όσα αισθάνεται για σένα, αλλά μέσα από τις πράξεις του, θα φροντίζει να σου αποδεικνύει συνεχώς τα πλούσια συναισθήματα του! Μην ζητάς λόγια και ανούσια χάδια λοιπόν! Η πραγματική αγάπη, κρύβεται σε άλλα πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, σε ανανεώνει και σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έχεις επιλέξει να βάλεις σήμερα έναν «προστατευτικό τοίχο», στα έξοδα σου, γιατί μάλλον πιέστηκες από τις υποχρεώσεις! Εργασιακά, κάθε δραστηριότητα την σημερινή ημέρα, στέφεται από επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε καταφέρνεις να ξεφύγεις από τα τελευταία μπερδέματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Συγκεκριμένα, κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και επιλέγεις εσύ ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και στην καρδιά σου και ποιοι αξίζουν εμπιστοσύνη, συναισθήματα και φυσικά την δική σου παρουσία! Μην ανεχτείς την αναποφασιστικότητα κάποιων σήμερα και μην παρασύρεσαι από δήθεν δικαιολογίες που σου λένε! Αξίζεις μία έστω φορά, να πάνε και οι άλλοι με τα «νερά» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία γνωριμία έρχεται σήμερα, με άτομο που φαινομενικά μπορεί να δίνει την εντύπωση πως είναι άστατος και παρορμητικός στα συναισθηματικά του, όμως πραγματικά θα αναζητήσει στο πρόσωπο σου την αληθινή αγάπη! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, νιώθεις ξανά ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση και απολαμβάνεις με τον σύντροφο στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ζεστασιάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δύσκολες καταστάσεις που θα έρθουν στην εργασία, δεν θα σε πτοήσουν, αφού θα είσαι συνεχώς σε εγρήγορση! Οικονομικά κάποιοι θα σου βάλουν το «μαχαίρι στο λαιμό», ιδίως για χρέη και εκκρεμότητες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα φίλε Ζυγέ, είναι ομολογουμένως ένα δύσκολο παζλ για δυνατούς λύτες! Πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν έναν αινιγματικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η καχυποψία σου και η επιφυλακτικότητα σου! Θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει να τους εμπιστευτείς! Είναι αναγκαίο για σένα την σημερινή ημέρα, να νιώσεις ότι οι επαφές σου έχουν βάθος και ουσία και ότι διακρίνονται από διαφάνεια! Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνεις… ξεκαθαρίσματα;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπερδεύεις σήμερα πολλές φορές το πάθος, με τον αληθινό έρωτα και την πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, γεγονός που θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως η γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος, είναι πολύ λεπτή! Προσπάθησε λοιπόν να μην δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις και να μην λες «κακίες» μέσα στα νεύρα σου, λόγω ζήλιας και ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος σήμερα! Από την μια άτομα που σε στηρίζουν έντιμα και από την άλλοι άτομα που… «σκάβουν τον λάκκο σου»! Οικονομικά, θα υπάρξει μόνο εύνοια και αύξηση εσόδων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα επιβεβαιώσεις πως η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται! Ήδη από τις πρώτες ώρες, θα συμβούν γεγονότα και θα έρθουν συγκυρίες, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και μία διαφορετική θεωρία για την ζωή! Πως λοιπόν μετά να μην αγαπάς όλο τον κόσμο, αλλά και όλος ο κόσμος εσένα; Μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο! Η ημέρα θέλει πολυκοσμία, συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα με τόλμη και χωρία καμία δεύτερη σκέψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας, είναι γεμάτος… συναισθηματικά παιχνίδια σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφήνεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται ο σύντροφος και θα δεις πως θα σε πλησιάσει τελικά περισσότερο, αφού θα αναπτυχθούν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του! Αν είσαι ελεύθερος, δοκίμασε την στρατηγική του… σκωτσέζικου ντουζ στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Μια θες, μια δεν θες! Θα του κινήσεις έτσι, σίγουρα το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, θα χρειαστεί να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Η πρώτη εντύπωση που θα σου δώσει η σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, θα είναι δυσκολίες και αναποδιές! Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως αυτά τα εμπόδια που θα έρθουν στον δρόμο σου, θα λειτουργήσουν θετικά για σένα, αφού θα δώσεις αγώνα και θα καταφέρεις με επιτυχία να τα ξεπεράσεις μία και καλή! Πέρα όμως από την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν και ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να σου φανεί σήμερα, πως ο σύντροφος, είναι αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα σου δείξει την αγάπη του με πράξεις και έτσι δεν θα έχεις την ανάγκη για περίσσιους ρομαντισμούς. Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι άνευ όρων σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, βάλε σήμερα στόχους που έχουν πραγματική ουσία και θα δεις πως σταδιακά θα εκπληρωθούν! Οικονομικά είσαι διατεθειμένος να κάνεις θυσίες για χάρη των άλλων, αλλά αυτό θα σου στοιχίσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε αγαπάς όλο τον κόσμο και όλος ο κόσμος εσένα! Λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Αυτό φυσικά θα έχει και ανταμοιβή, η όποια έχει να κάνει με ανανέωση και θετικές αλλαγές που θα έρθουν στην ζωή σου! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, επιλέγεις να λειτουργείς εντελώς αυθόρμητα, αλλά και απρόβλεπτα για κάποιους! Καλό είναι να σε βλέπουν πιο ανέμελο, αλλά τα υπερβολικά σου σκαμπανεβάσματα, θα προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις, γι’αυτό κράτα το μέτρο και διατήρησε τα όρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους, ιδίως ψυχαγωγικούς. Ωστόσο, η τάση σου για ανεξαρτησία, θα τον κάνει πολλές φορές να νιώσει ανασφάλεια για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς ταμπού, όρους και κανόνες και αφήνεσαι σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν με την βοήθεια ενός φίλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες υπερβολικές και ίσως αναρχικές ιδέες και συμπεριφορές που επιδεικνύεις τώρα, θα φέρουν προβλήματα και σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα θέλει προσοχή και ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, απατηλές ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις, διαίσθηση και φαντασία, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν! Βάζε κάποια όρια στο καλό που κάνεις για τον άλλο, γιατί δεν είναι απαραίτητο πως και εκείνος θα στο ανταποδώσει! Ποτέ λοιπόν μην ξεχνάς την φωνή της λογικής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας για σένα είναι σήμερα ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης και γεμάτος συναισθηματισμό! Αυτό ναι μεν είναι καλό και όμορφο σαν παραμύθι, αλλά πολύ πιθανόν να σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς, που η λογική σου ξέρει πως δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους, αλλά το σώμα και η καρδιά δεν την ακούν! Πρόσεξε λοιπόν, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρχικά κάποιες τρυφερές στιγμές, αλλά στο τέλος να απογοητευτείς

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, σε βοηθά η αυξημένη δημιουργικότητα σου, αλλά σε βάζει σε μπελάδες η αφηρημάδα σου! Οικονομικά έχεις ευκαιρία να οργανωθείς και να κάνεις σχέδια, τα οποία όμως θα υλοποιηθούν αργότερα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, άλλη μία μέρα που είσαι αρκετά ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά και… καυγά! Μπορείς εύκολα να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου, αλλά και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να απαιτείς υπερβολικά κάποια πράγματα, γεγονός που μπορεί να φέρει ένταση και εκνευρισμό! Για να αναπτυχθούν πραγματικά και ουσιαστικά τα σχέδια σου, ώστε να πραγματοποιηθούν την σημερινή ημέρα, πρέπει να παραμείνεις υπομονετικός, ολιγαρκής και ταπεινός, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Καλό θα ήταν όμως, να μειώσεις έπαρση και επιθετικότητα στο φλερτ και γενικά στις ερωτικές σου επαφές, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει! Πες όχι στον άστατο συναισθηματικό σου κόσμο και προσπάθησε να επικεντρωθείς στην διεκδίκηση ενός και μόνο ερωτικού στόχου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν ανέχεσαι επαγγελματική και οικονομική καταπίεση! Προσοχή όμως! Αν πας υπερβολικά κόντρα στα «πρέπει», θα υπάρξουν απώλειες που δεν υπολόγιζες!