Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 07/01/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα Κριέ, είναι η αρχή μίας τυχερής και άκρως επικοινωνιακής περιόδου! Επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται, όπως και θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, συγγενείς εξ αγχιστείας ή που βρίσκονται σε απόσταση, σπουδές και εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων. Σήμερα θα νιώσεις ήδη την διαφορά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, αφού θα αισθανθείς και πάλι χαρούμενος και αισιόδοξος, έτοιμος να τολμήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, ευνοούνται πολύ οι επικοινωνίες με τον σύντροφο, αφού θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα και πολλά… πρώτα ραντεβού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις πολλά έξοδα, χωρίς να σκέφτεσαι πρώτα και αυτό αργότερα θα σου φέρει οικονομικές πιέσεις! Επαγγελματικά έχεις την ικανότητα να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά οφείλεις παράλληλα να αποφύγεις τυχόν επιπόλαια λάθη και ρίσκα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα αρχίσεις να μεταμορφώνεις την ζωή σου, αλλά και εσένα τον ίδιο! Είσαι γοητευτικός, μυστήριος και έχεις το χάρισμα της πειθούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, η ισχυρή διορατικότητα σου, σε συμμαχία με την λογική σου και την εμπειρία σου, θα σε βοηθήσει να «διαβάζεις» γλώσσα του σώματος και τις προθέσεις των άλλων! Μέσα σου νιώθεις πιο ισχυρός από ποτέ και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με διαφορετικούς τρόπους, από αυτούς που επιλέγεις συνήθως! Ναι, σήμερα η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στην σχέση σου! Απόλαυσε το πάθος των ημερών και ζήσε καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία γοητευτική γνωριμία και έχεις το “πάνω χέρι” στο φλερτ! Γοητεύεις χωρίς καν να προσπαθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ωστόσο καλό θα ήταν να γίνεις λίγο πιο φιλικός με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, θα έχεις πολλές και μόνο θετικές εξελίξεις! Μην αγχώνεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας σου την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου, η προσαρμοστικότητα σου και οι καλοί σου τρόποι, όπως και η μείωση του εγωισμού σου, θα σε εξυπηρετήσουν σε στόχους και σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου κυρίως, ζωή! Καταφέρνεις και διορθώνεις τα κακώς κείμενα και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες να ξαναέρθεις κοντά με άτομα που είχες τσακωθεί, ηρεμώντας αποτελεσματικά τα πνεύματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα, αποτελεί την αρχή μίας άκρως συντροφικής και ερωτικής περιόδου! Οι δεσμευμένοι σκέφτονται το επόμενο βήμα! Μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Οι ελεύθεροι κάνουν αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχημένες σήμερα οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και όλα θα κυλήσουν θετικά και ομαλά στην καριέρα! Προσοχή, μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν οι άλλοι και για να γίνεις συμπαθής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην διευθέτηση των υποχρεώσεων σου, αγαπητέ Καρκίνε! Έχεις τώρα διάθεση, σθένος και όρεξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου, να διευκολύνεις την ζωή σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου! Ιδανική μέρα, για να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση σου, να αρχίσεις γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή ή να απαλλαγείς από κακές και βλαβερές συνήθειες, που μέχρι τώρα, επιβάρυναν τον οργανισμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους και ηρεμία! Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να γεννηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, για τους ελεύθερους, που θα τους αλλάξει όλα τα δεδομένα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, προσπάθησε να κινηθείς με βάση την λογική και όχι τόσο το συναίσθημα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι τομείς που ευνοούνται απόλυτα σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα είναι σίγουρα ο επαγγελματικός και ο οικονομικός! Έχεις πολλές ευκαιρίες και βρίσκεις λύσεις σε ότι σε προβληματίζει!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητό Λιοντάρι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, νιώθεις ξανά ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Είσαι γεμάτο κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη και όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου! Είσαι περιζήτητος, ο πρωταγωνιστής των ημερών και ευχαριστιέσαι που όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν! Πες ναι σε μία πρόταση για έξοδο σήμερα, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα και θα το διασκεδάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα τα έχεις όλα σήμερα και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμός, σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και αν είσαι δεσμευμένος, ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας θα πάνε όλα καλά, εκτός από την εμμονή σου να είσαι ο καλύτερος, γεγονός που ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολές! Παρόλο που παρασύρεσαι σε αρκετά έξοδα σήμερα, η τύχη είναι με το μέρος σου και δεν θα έχεις σημαντικές οικονομικές απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα στραφείς προς το σπίτι και την οικογένεια σου! Τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αλλά και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Ίσως σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή! Βρίσκονται λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα ή θέματα που σε απασχολούσαν καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι σχετικά ήρεμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν. Έχεις εύνοια για επανασύνδεση, αρκεί πάλι να μην ζεις με ψευδαισθήσεις! Προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση και να προσεγγίσεις με σωστούς τρόπους το πρώην ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια έκτακτα έξοδα ίσως προκύψουν τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Επαγγελματικά τα πας όλο και καλύτερα και σήμερα ένα γεγονός, θα σε κάνει να νιώσεις ξανά σιγουριά, μέσα στο εργασιακό περιβάλλον!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, περνάει η Αφροδίτη στο φιλικό Ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που ευνοεί πολύ τις επαφές και τις μετακινήσεις σου! Έρχονται ευχάριστα νέα, χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σε χαροποιούν, ωφέλιμες συζητήσεις και συναντήσεις! Τα ιδιαίτερα εκφραστικά σου μέσα και επικοινωνιακά ταλέντα, θα σε βοηθήσουν πολύ να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο! Σήμερα μπορεί να προγραμματίσεις εκδρομή με καλή παρέα, τις επόμενες μέρες! Σχέσεις με αδέρφια, βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ θα απολαύσουν οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του Ζωδίου σου, ενώ οι δεσμευμένοι, βρίσκουν λύση σε ένα τους πρόβλημα, μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο! Μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει ερωτική επιτυχία μέσα από λόγια, μηνύματα και ειδήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις αρκετά λάθη στα οικονομικά σου και αν δεν σταματήσεις αμέσως τα έξοδα, αργότερα θα «πνιγείς»! Επαγγελματικά, έχεις μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις σήμερα, την συμφωνία που ήθελες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις ξανά σιγουριά για τον εαυτό σου, ήρεμος, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μετά από μία έντονη και με γρήγορους ρυθμούς περίοδο, η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει με αρμονία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Επιτέλους, μπορείς και απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή! Καλό θα ήταν βέβαια, σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να προσέξεις διατροφικές υπερβολές, ώστε να μην έχεις μεταβολές στο βάρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα νιώσεις σιγουριά, διώχνοντας μακριά κάθε αμφιβολία, που αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου. Επιπλέον, πιθανόν να απολαύσετε ως ζευγάρι αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρία για κάτι σταθερό στην ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μην πάει χαμένη η σημερινή εύνοια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες πηγές εσόδων, θα σου προσφέρουν ανακούφιση για σήμερα! Επαγγελματικά φτάνεις τον στόχο σου, αν και με καθυστέρηση! Δεν πειράζει! Σημασία έχει να τερματίσεις, όχι να φτάσεις πρώτος!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα φίλε Τοξότη! Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου Ζώδιο και σου δίνει εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε θέματα έρωτα, χρημάτων και ομορφιάς! Μπορείς σήμερα, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν να χρησιμοποιήσεις την ενισχυμένη γοητεία σου, σε διαπροσωπικές και επικοινωνιακές συναλλαγές, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Ιδανική μέρα για να αποφασίσεις ή να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου! Επιπλέον, με την βοήθεια του Δία, σήμερα πραγματοποιείται μία επιθυμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, σήμερα βελτιώνονται! Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρία για νέα σχέση και οι δεσμευμένοι, την ευκαιρία για το μεγάλο βήμα! Ό,τι εκκρεμότητα ή δυσκολία υπάρχει στην συναισθηματική σου ζωή, θα έχει σήμερα την ευκαιρία της, να λυθεί μια και καλή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις καλές σχέσεις που έχεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα στον χώρο εργασίας! Οικονομικά βρίσκεις επιτέλους λύσεις και κάνεις εκ νέου σχέδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, στα συναισθήματα σου και στις ψυχικές σου ανάγκες, φίλε Αιγόκερε. Από σήμερα, μαζεύεις δυνάμεις και αναθεωρείς σχέσεις και καταστάσεις, προκειμένου αργότερα να προχωρήσεις με τα σωστά βήματα! Είσαι πιο ήρεμος από ποτέ και ήσυχος με την συνείδηση σου! Τα μυστικά σου διαφυλάσσονται και καλό θα ήταν να μην διατυμπανίζεις παντού την ευτυχία σου, γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουν και φθονούν! Μαθαίνεις ένα μυστικό, που σε βοηθά σε ένα παροντικό σου σκοπό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα συναρπάσει και θα ταράξει την καθημερινότητα σου, ανανεώνοντας σε! Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, απλά απόλαυσε τον συναισθηματισμό της ημέρας, προφυλάσσοντας ωστόσο από τα αδιάκριτα μάτια, το γλυκό αυτό μυστικό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πρόσεξε την αφηρημάδα σου, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διευθετήσεις εκκρεμότητες! Εκμεταλλεύσου τες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα βρεις και πάλι τον εαυτό σου, αγαπητέ Υδροχόε, μετά από μία ομολογουμένως πιεστική και κουραστική περίοδο! Η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα σου δώσει την ικανότητα για την αλλαγή και την ανατροπή που εδώ και καιρό ήθελες! Βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες, θα σε ανανεώσουν! Οι φίλοι στο πλευρό σου και πρόκειται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους, γι’ αυτό μην αρνηθείς πρόταση για έξοδο σήμερα! Μην διστάσεις να σπάσεις κάποια όρια σου ή ταμπού σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις έκπληξη! Κινήσου προσεκτικά και διακριτικά και θα διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαίο! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, συμβουλέψου έναν φίλο, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, προκαλείς εντάσεις και σοκάρεις τους συναδέλφους σου, λόγω υπερβολικής οξυθυμίας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ηρεμήσεις! Προσοχή στα αυθόρμητα έξοδα, σήμερα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς, να επικεντρωθείς στις φιλοδοξίες σου και να προσπαθήσεις ουσιαστικά για αυτές, φίλε Ιχθύ! Με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Τοξότη, θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους στόχους σου, αλλά και στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, και επιπλέον να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα! Ένα γεγονός σήμερα, θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανοποιημένος με το φινάλε αυτού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα, που το κλίμα μεταξύ σας, θα αποκτήσει ξαφνικά ερωτισμό! Αν ωστόσο είσαι ήδη σε σχέση, είναι μια καλή μέρα να συζητήσεις την επισημοποίηση ή να επιδιώξεις μία συζήτηση για επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, είναι σαφώς η καλύτερη ημέρα, για να αρπάξεις ευκαιρίες και να πετύχεις στόχους! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!