Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 06/04/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα προκύψουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις ή καταστάσεις της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα είχες δεδομένες, ανατρέπονται και αυτό ίσως σε αγχώσει! Προσπάθησε λοιπόν, να προσαρμοστείς και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, στα θετικά της ημέρας, είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που θα έχεις με τον σύντροφο. Ωστόσο η ημέρα έχει και αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα και ζήλια, γεγονός που θα φέρει κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του! Μην αργείς να δείξεις την ανταπόκριση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα, ίσως δώσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου ζητήματα, ενώ επαγγελματικά οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται συνεχώς, αλλά υπέρ σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να πέσουν όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και να τραβήξεις την προσοχή, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο! Αν φερθείς έξυπνα και διαλλακτικά, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές, που θα σε ενδυναμώσουν και θα σε ανανεώσουν! Μπορείς τώρα εύκολα να γίνεις ο «αρχηγός» των παροντικών καταστάσεων και να κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες τώρα να δρομολογηθούν, με τα «νερά» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στην λογική σου, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στην σχέση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή της Σελήνης, θα σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και κάποιες διαψεύσεις, για το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη σήμερα, λόγω παρορμητισμού! Οικονομικά, πρέπει να περιορίσεις άμεσα τα έξοδα σου, ιδίως τα περιττά!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα νιώσεις την επιθυμία και την ύστατη ανάγκη, να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις την ψυχική σου ηρεμία, τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινωνικού περίγυρου! Επίσης, μέσα από αποκαλύψεις που αφορούν κυρίως κάποιους άλλους, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν, ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όντως θέλουν το δικό σου καλό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις την σημερινή ημέρα, να κρατήσεις την συναισθηματική σου ζωή και τις εξελίξεις που την αφορούν, μυστικές. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θες να προστατέψεις την ευτυχία που θα πάρεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει, είτε ότι ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και συναισθηματισμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ίσως κάποια προβλήματα με τους συναδέλφους και καλό θα ήταν να κλειστείς στον εαυτό σου αυτήν την περίοδο! Οικονομικά έχεις εύνοια, σε κάθε σου δραστηριότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η επαφή κάθε είδους με φίλους, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Εάν θες να πεις ή να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο, με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιδιώξεις και να συζητηθεί! Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αρκετά ευαίσθητο ή περίεργο θέμα, τόλμησε το! Οι συναναστροφές με τους φίλους σου, είναι τόσο ευνοημένες, που θα βρεις σίγουρα τον σωστό τρόπο να το φέρεις στην επιφάνεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις έντονη επιρροή στην ερωτική σου ζωή, από κάποια φίλη ή φίλο σου σήμερα! Είτε θα σου μεταφέρει μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, είτε θα σου γνωρίσει ένα νέο πρόσωπο! Αν είσαι ελεύθερος, επίσης ένας φίλος, θα σε συμβουλέψει σχετικά με την σχέση σου, ώστε να λύσεις τυχόν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είναι τώρα η ιδανική ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιους στόχους και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Οικονομικά, υπάρχουν έξοδα, που θα σε επιβαρύνουν αρκετά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα που αφορούν τον εαυτό σου, όπως και κάποιες απόψεις σου ή σκέψεις σου! Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, ωριμότητα και σοβαρότητα, την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, για να μην χαλάσεις την εξαιρετική σου φήμη! Σήμερα η γνώμη των άλλων σε ενδιαφέρει λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως και θα νιώσεις κάποιες φορές σαν να σε περνούν από «τεστ»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αρκετά συνεσταλμένος ερωτικά σήμερα και έχεις αρκετές επιφυλάξεις όσον αφορά την συναισθηματική σου προβολή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού έχεις ανασφάλεια όσον αφορά ! Μην φοβηθείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσεις τον σύντροφο σου, για να λύσετε τυχόν διαφορές μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δουλεύεις σκληρά και αυτό αναγνωρίζεται στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, πες ναι σε μία συμφωνία σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο, να αποκτήσεις κέφι και αισιοδοξία και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Σχεδίασε ένα ταξίδι ή μία εκδρομή, οργάνωσε μία κοινωνική έξοδο, βρες καινούργιους τρόπους να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου και απέκτησε νέες εμπειρίες με όποιο τρόπο μπορείς! Δραστηριότητες μέσω διαδικτύου, ευνοούνται σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην χαραμίσετε την σημερινή ημέρα στο σπίτι με τον σύντροφο! Κάντε μία έξοδο, κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω, περάστε υπέροχα και ανανεώστε την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σε προσεγγίσει ένα άτομο διαφορετικό από αυτά που είχες συνηθίσει! Μην διστάσεις να πεις ναι στο διαφορετικό, γιατί αναμένεται συναρπαστικό για την ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, βάζεις πολλούς στόχους μαζί, υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και τελικά δεν προλαβαίνεις! Οικονομικά, πες ναι σε συμφωνίες και υπογραφές σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Λόγω κάποιων αποκαλυπτικών γεγονότων και μοιραίων συγκυριών, θα γίνεις αρκετά πιο καχύποπτος με τους άλλους και θα προσπαθήσεις να εντρυφήσεις πιο βαθιά από τα λόγια τους, μαντεύοντας τις προθέσεις τους, απέναντι σου! Με την βοήθεια της πειθούς, αλλά και της διορατικότητας σου, θα πετύχεις πολλούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και θες να σαγηνεύσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα από ποτέ, αφού σε διακρίνει έλξη και η γοητεία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις βελτιωμένη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σου σήμερα! Πες ναι στον αισθησιασμό λοιπόν και όχι στη ζήλια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η απόδοση σου στην δουλειά, σήμερα ανταμείβεται! Οικονομικά θα έχεις μόνο κέρδος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να στρέψεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές και στενές σου σχέσεις, να επιδιώξεις βελτίωση αυτών και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό και ζεστό τρόπο. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το στενό σου περιβάλλον, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις εγωισμούς, απαιτήσεις ή υποκειμενικότητα. Αν θες όντως να φτιάξουν τα πράγματα, ο σωστός τρόπος είναι η προσαρμοστικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις επιλογές σήμερα, επηρεασμένες από την ανάγκη σου για συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη! Λόγω της αυξημένης σου ώριμης γοητείας, είναι πολύ πιθανό, να κάνεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσετε μαζί με τον σύντροφο, στιγμές τρυφερότητας και αγάπης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας συνάδελφος σήμερα θα σε βοηθήσει πολύ σε κάτι που πρέπει να τακτοποιήσεις! Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις για σημαντικές και μεγάλες αγορές!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και δουλειές! Καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες, τρεξίματα, προσωπική ευεξία, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της ρουτίνας σου! Υπάρχει πιθανότητα επίσης, να σε απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με το κατοικίδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά εγκρατής και μάλλον σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή ή ψυχρότητα, γεγονός που απογοητεύει τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η εμφάνιση σου είναι σαφώς βελτιωμένη και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Μία μάλιστα κατάκτηση, θα έρθει από τον χώρο της εργασίας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα έχεις σίγουρα επιτυχία σήμερα! Πολλές οι υποχρεώσεις, πολλά και τα έξοδα για αυτές…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου! Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη! Έχεις ιδιαίτερη τύχη σε θέματα που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιδιά, καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικές απασχολήσεις! Προσπαθείς αποτελεσματικά, να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των γύρων σου, γεγονός που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση! Πέρασε, όσο πιο όμορφα μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, λόγω αυξημένης γοητείας και φλογερής προσωπικότητας, θα έχεις πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για σένα, ώστε να κάνεις ένα νέο συναρπαστικό νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει μάλλον έπαρση στις ερωτικές σου υποθέσεις και ίσως κάποιες στιγμές συμπεριφερθείς με εγωισμό στον σύντροφο και ενδεχομένως να το μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, είσαι ιδιαίτερα ικανός και αποτελεσματικός, κυρίως για λόγους αναγνώρισης! Μην επιλέγεις να προβάλλεις τον εαυτό σου, κάνοντας υπερβολικά έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Βοηθάς και φροντίζεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη σου! Κάποια γεγονότα ή συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για σένα και τις αποφάσεις σου! Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει αυτό που θες, χωρίς όμως υπερβολές και «πυροτεχνήματα»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός και επιθετικός, χωρίς λόγο με τον σύντροφο! Εκμεταλλεύσου τον αισθησιασμό και τον έντονο συναισθηματισμό της ημέρας, χωρίς να ζητάς περισσότερα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές εξελίξεις σήμερα, δεν θα είναι τόσο σημαντικές! Οικονομικά όμως, βρίσκεις λύση, σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα ενδιαφερθείς για ουσιαστικότερη επικοινωνία με τον περίγυρο σου! Ξέρεις ακριβώς τον τρόπο να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει πλήρως! Μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, έστω και κατά λάθος, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Επίσης φρόντισε με σωστή συζήτηση, να διατηρήσεις καλές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σίγουρα σήμερα κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδίως αν επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, κατακτήσεις και καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις μάλλον τον έλεγχο της αυτοσυγκράτησης! Γι’ αυτό προσοχή…