Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 06/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου και καταφέρνεις κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Σε συναισθηματικό επίπεδο αναζητάς έναν σύντροφο που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή μόνο, στις απαιτήσεις σου, οι οποίες είναι ομολογουμένως μεγάλες και δογματικές! Ναι στην επιμονή λοιπόν σήμερα, αλλά όχι στο πείσμα και στην… ξεροκεφαλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά και δεν έχεις μάτια για άλλον! Αν είσαι ελεύθερος αποφασίζεις να αλλάξεις την οπτική, με την οποία αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Πλέον προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληρεί αρκετές προϋποθέσεις των ονείρων σου! Εμφάνιση, πίστη και φυσικά… οικονομική άνεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία σου και η τιμιότητα σου! Οικονομικά, απολαμβάνεις από το πουθενά, έξτρα έσοδα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σίγουρα δεν μπορείς να θεωρηθείς το άτομο που βαριέται πολύ εύκολα και γρήγορα, αλλά σήμερα, θες να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα, φίλε Ταύρε! Καταφέρνεις και γυρνάς εύκολα τη σελίδα, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει στο τέλος της και δεν φοβάσαι να το κάνεις τώρα αμέσως αυτό! Ιδανικοί σύμμαχοι σου σήμερα, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα, γι’αυτό καλό είναι να ακούς τις συμβουλές τους, προτού κάνεις κίνηση για οτιδήποτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα! Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με σοβαρότητα, όμως την σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση! Έχεις έναν ξεχωριστό τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον σε γνωρίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι με τους άλλους! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, αφού σήμερα βρίσκεις μία λύση σε ένα σου πρόβλημα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Καταφέρνεις και δένεσαι πολύ γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις τις οικογενειακές και συγγενικές! Δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα του άλλου και αυτό θα ανταμειφτεί σίγουρα κατά την διάρκεια της ημέρας, από τους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου! Ιδανική περίοδος, για διακόσμηση ή ανανέωση σπιτιού και γενικά εσωτερικών χώρων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή σήμερα, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές… υπερβολές! Θα διαπιστώσεις πως δεν σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον ήδη υπάρχοντα σύντροφο. Και ναι, σήμερα μπορεί να βρεις τον μεγάλο τον σίγουρο έρωτα, όπου θα μπορέσεις να δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις και με φροντίδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεται επαγγελματική εύνοια αφού δείχνεις πλήρη αφοσίωση στις υποχρεώσεις σου και δεν αφήνεις τίποτα σε εκκρεμότητα! Κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε είσαι πραγματικά… έξω καρδιά! Μπορεί κάποιες εξελίξεις να είναι επεισοδιακές, εκκεντρικές και ίσως υπερβολικές, αλλά δεν θα σε πειράξει καθόλου, αφού παραδόξως έχεις την ανάγκη την σημερινή ημέρα να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος, αφού σήμερα έχεις την τάση να δραματοποιείς τις καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπέρμετρο! Όπως και να έχει η σημερινή ημέρα θα μείνει ως μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση και καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, δώρα και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου, θα πίνει νερό στο όνομά σου, δεν θα έχει μάτια για άλλο άτομο και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε θέλουν ή αισθάνονται ερωτευμένοι μαζί σου και σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν! Απόλαυσε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, βελτιώνονται σημαντικά, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας! Οικονομικά οι δυσκολίες φεύγουν και εσύ διώχνεις το άγχος!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητό Λιοντάρι, σήμερα θα είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν θα παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σήμερα για καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Παρ’όλ’αυτά, θα πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις αρχίσει και βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και αναζητάς το τέλειο και το ιδανικό! Μην αναλύεις στο μυαλό σου την κάθε μικρή λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες! Αν είσαι δεσμευμένος δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος θα νιώσει δυσαρεστημένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το αξιόλογο μυαλό σου, οι ικανότητες σου αλλά και την ωριμότητά σου, θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία! Ίσως σήμερα ξοδέψεις αρκετά για τους ανθρώπους που αγαπάς, γιατί νιώθεις υπεύθυνος για την φροντίδα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε σε χαρακτηρίζει χάρη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ξεχωριστό ταμπεραμέντο! Πολλές θα είναι οι επαφές και οι νέες γνωριμίες και θα έρθει κοντά σου με ευκολία όποιο άτομο θες να πλησιάσεις, για οποιοδήποτε λόγο! Η ημέρα θα έχει σίγουρα πολλές στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και ευθύνες, θα σου φέρει άλλου είδους δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη με κάποιον, κάποια διλήμματα, αναποφασιστικότητα αλλά και τάση ψυχρότητας από μέρους σου, θα φέρουν αρνητικότητα, γι’αυτό εμπλούτισε την σχέση σου και με συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ είναι το ταλέντο σου σήμερα! Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και με απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και καλοπέραση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είναι αρκετά τα λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν σταματήσεις τις υπερβολές έγκαιρα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μάλλον θα σε πιάσουν οι καχυποψίες σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και ίσως προτιμήσεις τις μοναξιές σου ή έστω, θα θες να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Πιθανόν, γι’αυτήν σου την αντιμετώπιση, να φταίει μία σημερινή αποκάλυψη, που ρίχνει κάποιες «μάσκες» και σε κάνουν να συνειδητοποιείς πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την παρέα και την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη! Αν είσαι σε σχέση, απολαμβάνεις πλήρη αποκλειστικότητα από τον σύντροφο, αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος δεν δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή τα συναισθήματά σου και απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλά, μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αυτό αρέσει σε σένα, αλλά και στους γύρω σου! Είσαι χαρωπός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος! Η ημέρα θα σου φέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες ένταση και περιπέτεια! Ιδανική ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας ή οργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για ανούσια επανάσταση και εμμονή πως όλοι περιορίζουν την ανεξαρτησία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και ιδίως τις στιγμές που νομίζεις πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντας σου τους όρους του, ενώ απλά εκείνος σου εκφράζει κάποια «θέλω»! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα μοιράζεται μαζί σου τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα! Επειδή όμως ο έρωτας δεν είναι ένας ενθουσιασμός που έρχεται και φεύγει με ταχύτητα φωτός, φρόντισε και εσύ να δώσεις την ανάλογη χαρά στον άλλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα είναι αρκετές οι προκλήσεις στην εργασία, αλλά εσένα δεν σε πειράζει καθόλου, αφού σου αρέσουν τα δύσκολα και πάντα πετυχαίνεις! Τα οικονομικά μπορεί να φαίνονται εντάξει, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, γι’αυτό προσοχή στα έξοδα και στα προσωπικά σου αντικείμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα μπορεί να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος, απ’ότι συνήθως και αυτό γιατί δεν θες κάποιος, να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου! Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των άλλων, την έμπρακτη προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους, αφού αυτή η ξαφνική συντηρητική σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν καλύπτεσαι πια από επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Ετοιμάσου λοιπόν, για αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες, γίνονται πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μελετάς διεξοδικά κάθε νέα ευκαιρία που προκύπτει και φυσικά πετυχαίνεις! Οικονομικά, να θυμάσαι πως κάποιες στιγμές θα πρέπει να ξοδεύεις και για απολαύσεις! Όχι μόνο για υποχρεώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκρηκτικά και απρόβλεπτα συναισθήματα από τους άλλους και ίσως σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Ωστόσο ο τομέας που είναι φανερά ευνοημένος, είναι αυτός της φιλίας! Φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους και μην επιτρέπεις να ενταχθεί ο καθένας στη ζωή σου, ενώ δεν σε συγκινεί πνευματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και έχεις τελευταία την αίσθηση πως η ερωτική σχέση έχει φθαρεί, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την ανατροπή, να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν έχεις διαλευκάνεις και σιγουρέψει ότι τα συναισθήματα του άλλου είναι αμοιβαία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξέρεις να διαχειρίζεσαι σήμερα άψογα τα χρήματά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Είσαι έξυπνο, δημιουργικό, έτοιμος για αρκετές δραστηριότητες που θα σε ανανεώσουν σε δουλειά και χρήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα φίλε Υδροχόε, η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Ένα μόνο σου βλέμμα αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινής, έμπιστος και αληθινός! Ξέρεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα! Παρασκηνιακές ιδίως επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό έστω σήμερα, μην είσαι τόσο… «ανοιχτό βιβλίο»!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι η μέρα σου! Μαζί με αυτό το άτομο θα ζήσετε ένα ειδύλλιο έτσι όπως το φαντάζεσαι και το θες, γεμάτο πάθος και συναίσθημα! Αν πάλι δεν σε αφορά κάτι τέτοιο, προσοχή σήμερα στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και να αρνείσαι να δουλέψεις, γεγονός που θα φέρει πολλές εκκρεμότητες αργότερα! Οικονομικά, έφτασε η μέρα που θα μετανιώσεις για κάποια έξοδα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ διψάς για περιπέτεια, προσωπική προβολή και μπόλικη εμπειρία! Παραδόξως δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή! Μην ενθουσιάζεσαι όμως τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά όχι υπερβολική έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα σήμερα, θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και πείσμα! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και είναι δύσκολο κάποιος να καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και αυξημένη γοητεία σου. Ετοιμάσου για νέες μοναδικές συναντήσεις ή γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος και καυτές στιγμές με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην εργασία και φυσικά έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου! Οικονομικά θα υπάρξουν λάθη στην διαχείριση λόγω βιασύνης ή αφηρημάδας!