Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 05/07/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα προσπαθείς αποτελεσματικά, να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων, γεγονός που σε γεμίζει κέφι, ικανοποίηση και φυσικά αυτοπεποίθηση! Πέρασε, όσο πιο ωραία μπορείς, την σημερινή ημέρα, αφού θα είναι γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη! Έχεις αρκετή τύχη σχετικά με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, θέματα παιδιών, καλλιτεχνικές και δημιουργικές απασχολήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει αστάθεια στις ερωτικές σου υποθέσεις και ίσως κάποιες στιγμές συμπεριφερθείς με έπαρση και εγωισμό στον σύντροφο σου, χωρίς πραγματικά να το θες! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, παθιασμένος και λαμπερός σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προσπαθείς να προβάλλεις τον εαυτό σου, κάνοντας υπερβολικά έξοδα! Στον τομέα της καριέρας, είσαι ιδιαίτερα ικανός και αποτελεσματικός, κυρίως για λάβεις επαίνους!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να επικεντρωθείς στις ψυχικές σου ανάγκες και στα συναισθήματα σου, ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι στην ζωή σου! Τώρα θα έχεις ευκαιρία να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι και την οικογένεια σου. Έχεις την ανάγκη, να ησυχάσεις από τον έξω κόσμο και από τις έντονες κοινωνικές συναναστροφές, που τον τελευταίο καιρό, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερβολικά προστατευτικός με τον σύντροφο σου και πολύ παραπονιάρης χωρίς λόγο! Άνοιξε το μυαλό σου και προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις, ιδίως συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα ευκαιρία, για να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος και να πετύχεις επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις άριστη απόδοση, παρά τις όποιες ανασφάλειες! Θα χρειαστεί να κάνεις παραπάνω έξοδα σήμερα για οικογενειακούς λόγους!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα φρόντισε να μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Προσπάθησε με σωστή συζήτηση, να διατηρήσεις καλές σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς, συγγενείς, αλλά και γείτονες! Πλέον ενδιαφέρεσαι για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου και ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και έτσι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες, που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σήμερα θετικά αποτελέσματα για σένα, ιδίως αν επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις κάπως τον έλεγχο, λόγω της υπερβολικής ανεμελιάς και επιπολαιότητας που σε διακρίνει σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη στην ζωή σου. Φρόντισε μόνο να μην βρεις διέξοδο σε διατροφικές υπερβολές, που αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσεις! Γενικά, θα καταφέρεις να αποφύγεις κάποια γεγονότα που πιθανόν σου δημιουργούν ανασφάλεια και πλήττουν την αυτοεκτίμησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς. Ωστόσο η ημέρα έχει και αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να προκαλέσουν καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν πολλές νέες ερωτικές εξελίξεις σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα δίνει μια αστάθεια στα οικονομικά και επαγγελματική σου ζητήματα και αισθάνεσαι ανασφαλής!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, αν φερθείς έξυπνα και σοφά, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις, ευχάριστες αλλαγές και όλα τα φώτα πάνω σου. Μπορείς εύκολα να γίνεις ο επικεφαλής των καταστάσεων και να κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες άμεσα να δρομολογηθούν! Είσαι ικανός, έξυπνος, με ταλέντο στους σχεδιασμούς και στα νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στην λογική σου. Αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις, ιδίως αν περιμένεις από τον άλλο να δείξει το ενδιαφέρον του σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να επιστρατεύσεις το πάθος σου, αλλά να τιθασεύσεις τα νεύρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη σήμερα! Οικονομικά, θα πρέπει να γίνεις άμεσα πιο υπεύθυνος, περιορίζοντας τα έξοδα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, μην διστάσεις να στηριχτείς στην διαίσθηση σου σήμερα! Είναι αυτή που θα σου δώσει τις σωστές απαντήσεις και ιδέες! Θα νιώσεις την επιθυμία και την ανάγκη, να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του περίγυρου σου. Όλη αυτή η στάση σου, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς και τους στόχους σου, μακροπρόθεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποφασίζεις σήμερα, να κρατήσεις την συναισθηματική σου ζωή μυστική. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θες να προστατέψεις την ευτυχία σου με τον σύντροφο σου, από φθονερούς αντιπάλους, είτε ότι ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο! Αν είσαι ελεύθερος, το βράδυ να αναμένεις ένα μήνυμα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ίσως κάποια προβλήματα συνεννόησης με τους συναδέλφους σου, γεγονός που θα σε απογοητεύσει! Οικονομικά έχεις εύνοια, ιδίως αν θες να κάνεις μία νέα συμφωνία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, λόγω γεγονότων και συγκυριών οι φιλικές σχέσεις, είναι πολύ πιο ουσιαστικές και φυσικά βοηθητικές στους προσωπικούς σου στόχους και σκοπούς! Γενικά, η συναισθηματική επαφή με τους φίλους σου, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα και αν θες να πεις ή να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα έχεις μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος, ένας καλός σου φίλος θα σε συμβουλέψει σχετικά με την σχέση σου, ώστε να λύσεις τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την περίοδο με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είναι τώρα η ιδανική ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιους στόχους και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Οικονομικά, κάποια έξοδα θα σε αγχώσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η γνώμη των άλλων σε ενδιαφέρει λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως και θα νιώσεις αρκετές φορές σαν να εξαρτάσαι από την αποδοχή τους! Οι ανησυχίες σου ωστόσο μέχρι το τέλος της ημέρας, θα έχουν ξεπεραστεί, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Γενικά, θα είναι δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα που αφορούν τον εαυτό σου, γι’αυτό φρόντισε να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, ωριμότητα και σοβαρότητα, την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός τώρα να εξελιχθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να κάνεις το πρώτο βήμα εσύ προς το άτομο , είτε για να τον προσεγγίσεις, είτε για να λύσετε τυχόν διαφορές μεταξύ σας, επιδιώκοντας μία συζήτηση ήρεμη και ειλικρινή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δουλεύεις σκληρά και αυτό αναγνωρίζεται στον τομέα της καριέρας! Οικονομικά θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά χωρίς ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα σε χαρακτηρίζει κέφι και αισιοδοξία! Νιώθεις έντονα την επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο και να περάσεις όμορφα! Σχεδίασε την σημερινή ημέρα, ένα ταξίδι, οργάνωσε μία κοινωνική έξοδο, βρες καινούργιους τρόπους να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου και τα χόμπι σου και πραγματοποίησε μία διαφυγή, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην κλειστείτε στο σπίτι με τον σύντροφο σου! Κάντε μία βόλτα, βγείτε για φαγητό και δοκιμάστε εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινήσει το ενδιαφέρον σου ένα άτομο άλλης εθνικότητας ή να φλερτάρεις με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και στο τέλος δεν προλαβαίνεις! Οικονομικά, πες ναι σε συμφωνίες σήμερα, όχι όμως σε έξοδα που δεν είναι αναγκαία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την βοήθεια της πειθούς, αλλά και της διορατικότητας σου, θα καταφέρεις να πετύχεις τους σκοπούς σου, μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές! Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις παρεξηγήσεις, επειδή πιθανόν να γίνεις λίγο πιο αδιάκριτος και απότομος, από ό,τι συνήθως! Επίσης, λόγω κάποιων αποκαλυπτικών γεγονότων, θα γίνεις αρκετά πιο καχύποπτος με κάποιους ανθρώπους και θα προσπαθήσεις να εντρυφήσεις πιο βαθιά στα λόγια τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και θες να σαγηνεύσεις τώρα, το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα από ποτέ! Ακόμα και με ένα σου βλέμμα ή μία μόνο λέξη, γοητεύεις! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι δεδομένη η βελτιωμένη σεξουαλική ζωή, γι’αυτό πες ναι σε αισθησιασμό και όχι σε ζήλια σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προσήλωσή σου στην εργασία σήμερα, ανταμείβεται, κυρίως με οικονομικές απολαβές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι στενοί σου συνεργάτες ή φίλοι, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις εγωισμούς και υποκειμενικότητα. Αν θες όντως ενδυνάμωση διαπροσωπικών σχέσεων, ο σωστός τρόπος είναι η προσαρμοστικότητα και όχι η ανούσια κόντρα! Κράτα χαμηλούς τόνους και θα μπορέσεις να απολαύσεις την αρμονία και την γαλήνη που επιθυμείς την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις ανάγκη από συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη στην ερωτική ζωή! Λόγω της αυξημένης σου γοητείας, είναι πολύ πιθανό, να κάνεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις και αν το καταφέρεις αυτό, όλα θα πάνε όπως θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας συνάδελφος σήμερα θα σου ζητήσει ή θα σου προσφέρει βοήθεια! Είναι λοιπόν ευκαιρία, να δείξεις πόσο καλός συνεργάτης είσαι! Οικονομικά, μην πάρεις σήμερα απόφαση για μία νέα σημαντική αγορά!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με έμπρακτη προσφορά βοήθειας, προσωπική υγιεινή, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της καθημερινότητας! Αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Επίσης, υπάρχει περίπτωση τώρα, να σε απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με το κατοικίδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αρκετά εγκρατής και σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή. Ωστόσο, η εμφάνιση σου είναι στα καλύτερα της και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις με ποικίλους τρόπους, τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της τελειομανίας και έχεις συνεχώς απαιτήσεις και παράπονα από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, θα διαπρέψεις σήμερα και θα πετύχεις πολλούς στόχους! Οικονομικά, θα βρεθείς σε μία σύγχυση σήμερα!