Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 05/05/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε ωφελήσει πολύ, αφού θα απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με ποικίλους τρόπους, αλλά και να ανακτήσεις την ηρεμία σου και να επαναφέρεις την αυτοεκτίμηση σου! Οι ευκαιρίες είναι πολλές και η εύνοια είναι παρούσα, η οποία όμως θα φανεί μέσα από αργές, αλλά σαφώς θετικές εξελίξεις! Απέφυγε μόνο, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επιτέλους κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η κατάσταση σταματά να είναι θολή και αβέβαιη! Θα ξέρεις πια, που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πραγματικά αισθάνεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωση του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, απέφυγε αργούς ρυθμούς, αλλιώς αργά ή γρήγορα θα πελαγώσεις! Οικονομικά τα νέα είναι πιο καλά από ποτέ! Νέες πηγές εσόδων έρχονται!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, στρέφει όλη την εύνοια στους στόχους σου, στους τρόπους που θα τους πετύχεις και στα νέα ξεκινήματα που θες να κάνεις! Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη έναρξη, για να δρομολογήσεις ό,τι αλλαγές χρειάζεσαι να κάνεις, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και λογικός! Απέφυγε μόνο, πείσματα και δογματικές συμπεριφορές σε διαπροσωπικές σχέσης, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την παροντική περίοδο, πρόταση για επισημοποίηση ή απλά πλήρη ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, έρχονται τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλα τα φόντα, αλλά και την τύχη για ένα νέο επαγγελματικό επιτυχημένο ξεκίνημα! Οικονομικά, η εύνοια είναι επίσης εδώ, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου, σε ωθεί να «επικοινωνήσεις» με τον εαυτό σου, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να ακούσεις την καρδιά και την διαίσθηση σου! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό που σε αφορά, το οποίο είναι ωφέλιμο για σένα και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Απέφυγε μόνο, βιασύνες, νεύρα και απροσεξίες σε κάθε τομέα της ζωής σου, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να παρασυρθείς αυτήν την περίοδο, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο, αλλά καλύτερα να το ξανασκεφτείς, αφού απρόσμενες αποκαλύψεις, μπορεί να βλάψουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αργά ή γρήγορα θα το απομυθοποιήσεις και θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, βρίσκονται λύσεις από το πουθενά και επιτέλους ηρεμείς από το άγχος! Στην καριέρα, πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα, λόγω της απροσεξίας και της αφηρημάδας σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο φιλικό Ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά από τα κενά που έχεις, στην ζωή σου! Η ημέρα θα φροντίσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα παρελθοντικά προβλήματα και βάρη, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις και φιλικές σχέσεις και συναναστροφές! Απέφυγε μόνο, πράξεις και κινήσεις που δίνουν λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά εναντίον σου, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου για μόνο ευχάριστες στιγμές που θα ανανεώσουν την σχέση σου με τον σύντροφο και θα περάσετε σίγουρα πολύ όμορφα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις πολλές νέες γνωριμίες και προτάσεις για συναντήσεις! Πέρα από αυτό όμως, ίσως σήμερα μία φιλία, μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο έρωτα! Μην διστάσεις να κάνεις το βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να αναμένεις αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν τώρα αλλά και στο άμεσο μέλλον! Οικονομικά έρχονται ξαφνικές λύσεις και έσοδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Ταύρου, είναι η κατάλληλη για να αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι και να διεκδικήσεις τις φιλοδοξίες σου! Να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, αφού θα έρθουν συγκυρίες και γεγονότα, που θα σε βοηθήσουν και θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, κοινωνικά! Απέφυγε μόνο, καυγάδες και λάθη που έχουν να κάνουν με το φιλικό σου περιβάλλον, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα καλό θα ήταν να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις καμία ουσιαστική ευκαιρία για άνοδο στην ερωτική σου ζωή! Κάποιες νέες αξιόλογες γνωριμίες που έρχονται, θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες στην σχέση σου, αρκεί να μην προσπαθείς πάντα να έχεις το «πάνω χέρι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχώρησε σήμερα χωρίς κανένα δισταγμό, σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές και συμβόλαια! Επιτυχία θα έχεις επίσης, σε κάθε σου εργασιακή υπόθεση, αλλά και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα! Άρπαξε ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν σίγουρα να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να πετύχεις υψηλούς στόχους! Απέφυγε μόνο, συμπεριφορές που σε εκθέτουν και χαλούν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να ανανεώσεις και να βελτιώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο, μέσα από συζήτηση και εξόδους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έρθει ένα πολύ καλό νέο, που αφορά τα ερωτικά σου! Χορταίνεις μηνύματα, φλερτ, ραντεβού, νέες γνωριμίες και άπειρες ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, «κόψε» άμεσα τα περιττά έξοδα, γιατί θα ξεμείνεις αργά ή γρήγορα! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν πολλές απρόσμενες εξελίξεις που θα ευνοήσουν την πρόοδο σου και έναν στόχο σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Ταύρου, θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά! Γενικά, οι συνθήκες πλέον, είναι απόλυτα ευνοϊκές για να ζητήσεις μία χάρη ή εξυπηρέτηση, λόγω της ισχυρής πειθούς σου! Επιπλέον την σημερινή ημέρα, η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα ευνοήσει απόλυτα τους σκοπούς σου! Απέφυγε μόνο, υπεραισιοδοξία, επιπολαιότητα και απροσεξίες σε μετακινήσεις, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπυρώνεις το πάθος και τον ερωτισμό με τον σύντροφό σου και απολαμβάνετε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις! Μία γοητευτική και άκρως παθιασμένη γνωριμία, αναμένεται τώρα και θα αλλάξει τη ζωή σου! Αν όμως, σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις, σήμερα μπορείς να το κάνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα σε βοηθά πολύ, να βελτιώσεις σημαντικά τα οικονομικά σου θέματα και να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς που έχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντι από σένα ζώδιο, αυτό του Ταύρου και θα σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές σήμερα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ωφέλιμη επίδραση σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Τώρα, μπορείς να τολμήσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες, ώστε να δρομολογηθούν νέα ξεκινήματα και εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων! Απέφυγε μόνο, καχυποψία, ξεσπάσματα και παιχνίδια εξουσίας, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις τώρα να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις καυγάδες και να βελτιώσεις πλήρως, την σχέση σου με τον σύντροφο και πολύ πιθανόν τώρα, να μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι η πλέον κατάλληλη, για να καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, αφού μία νέα γνωριμία ή ερωτική επαφή, θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, θα εξελιχθεί θετικά και μάλιστα θα σου εξασφαλίσει και οικονομικό κέρδος!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου σωστά και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι αρκετά καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις καταστάσεις που θα προκύψουν και ανταπεξέρχεσαι πλήρως σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Απέφυγε μόνο, υπερβολικό εγωισμό σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σου, ακόμα κι αν έχεις προτεραιότητα τις πρακτικές σου υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, που ενδεχομένως να εκδηλωθεί τώρα, χωρίς καν να το περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ιδίως αν πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα! Οικονομικά, θα καταφέρεις και ισορροπείς έσοδα με έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι απόλυτα θετική για σένα! Έχεις την ευκαιρία σήμερα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ευχαριστηθείς κάθε είδους απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να δεχθείς τον θαυμασμό των γύρων σου και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής, αφού θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Απέφυγε μόνο, αναβολές και λάθη σε δουλειές και υποχρεώσεις, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ανοίγεται μπροστά σου νέοι δρόμοι για τον ερωτικό τομέα, γεμάτος απολαύσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και ερωτική τύχη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, ο οποίος θα σου δείξει την αδυναμία του και θα σε κακομάθει με κανακέματα και εκπλήξεις! Απόλαυσε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, προβάλλεις την βελτιωμένη σου εικόνα και φυσικά την δημιουργικότητα σου, κατακτώντας φιλοδοξίες! Οικονομικά, μην ξοδεύεις αλόγιστα και μην ρισκάρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ξεκινά μια περίοδο για σένα, που το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, τομέας που θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου από εδώ και πέρα! Είναι η κατάλληλη περίοδος λοιπόν, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα εξομαλυνθούν σημαντικά! Απέφυγε μόνο, έπαρση, υπερβολική επίδειξη και τάσεις εγωκεντρισμού, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι η κατάλληλη για απόφαση συγκατοίκησης ή απλά για να καταφέρεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος και να ανανεώσεις συναισθηματικά την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, πιθανόν να επικοινωνήσει μαζί σου και έτσι να επιδιώξεις και να καταφέρεις την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις σήμερα να διορθώσεις παλαιά λάθη στον επαγγελματικά τομέα, βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα και οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και φυσικά νέες γνωριμίες! Κατάλληλη ημέρα η σημερινή για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές! Απέφυγε μόνο, καυγάδες και κόντρες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία να ξεφύγεις τώρα μαζί με τον σύντροφο, από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να ανανεωθείτε ή ακόμα και να οργανώσετε μια μικρή εκδρομή, που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης ή μέσα από φλερτ στο διαδίκτυο, είναι πολύ πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ορθές συναδελφικές σχέσεις, θα σε βοηθήσουν αποτελεσματικά στον επαγγελματικό τομέα! Ιδανική ημέρα η σημερινή για αγορά αυτοκινήτου ή για αγορές μέσω διαδικτύου!