Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 04/03/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα παίρνεις δυναμικά την απόφαση να κοιτάξεις μπροστά και είσαι έτοιμος να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν πράξη και να υλοποιηθούν! Η φιλία είναι ο πρωτεύον τομέας για την σημερινή ημέρα, αλλά λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά στις επαφές με τους φίλους σου! Τα προβλήματα της ημέρας αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες, παρά με τον ίδιο σου τον εαυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από επαφές με φίλους και κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις και σίγουρα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η εγκεφαλικότητα σου, αλλά και η τάση σου για ανεξαρτησία, δεν σου αφήνουν χρόνο και διάθεση να παρασυρθείς σε συναισθηματισμούς, με αποτέλεσμα ίσως, να δυσαρεστηθεί ο σύντροφος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις επιτυχία χάρη στις νέες ξεχωριστές ιδέες σου, που βοηθούν την πρόοδο σου! Οικονομικά δέχεσαι μία ξαφνική οικονομική εύνοια, που δεν περίμενες καν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα είσαι εμφανώς δυναμικός, σίγουρος για τον εαυτό σου και περήφανος! Οι άλλοι πραγματικά σου δείχνουν με κάθε τρόπο τον σεβασμό τους και εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο, ιδίως μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και καλή φήμη, αφού την σημερινή ημέρα, αυτό είναι το προσωπικό σου μέτρο της δικής σου σημαντικότητας. Είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πως να δουλέψεις για να τους πετύχεις πλέον! Προβάλλεσαι πετυχημένα κοινωνικά, όπως επίσης κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στο ανούσιο φλερτ και στις αμφίβολες γνωριμίες και ασχολείσαι πλέον μόνο με μια σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτηση σου. Αν είσαι δεσμευμένος όμως, απέφυγε ψυχρότητα, δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις, απέναντι στον σύντροφο, διότι αντί να καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό του, μάλλον θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και θα τον εκνευρίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις σήμερα όποιους στόχους και φιλοδοξίες έχεις! Οικονομικά, αν έχεις σκοπό κάποια συμφωνία τώρα, διανύεις την κατάλληλη περίοδο!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα σε διακατέχει μία ταξιδιάρικη διάθεση κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά! Η ανάγκη σου για μάθηση είναι πιο μεγάλη από ποτέ και παράλληλα, την μεταδίδεις στους άλλους με ευκολία, μέσα από πολλές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως όλοι θαυμάζουν το οξυδερκές μυαλό σου, το χιούμορ σου και το πλούσιο επικοινωνιακό σου ταλέντο! Ασχολείσαι με χόμπι και πολλά ενδιαφέροντα, ενδεχομένως καθόλου συνηθισμένα! Η αισιοδοξία σου μόλις επανήλθε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον παραείσαι ανεξάρτητος και διοχετεύεις την ενέργεια σου, σε ατομικές ασχολίες, παρά στον σύντροφο σου, γεγονός που τον δυσαρεστεί! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασύστολα σήμερα, αλλά αυτό καθόλου δεν πειράζει, αφού έτσι, έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν αρκετά ξαφνικά έξοδα και κυρίως από δικά σου λάθη! Θα πρέπει να είσαι επίσης προσεκτικός και στον τομέα της καριέρας, αφού η οξυθυμία σου, ενδεχομένως να φέρει παρεξηγήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα είσαι περισσότερο από ποτέ διαισθητικός και διορατικός, αγαπητέ Καρκίνε! Δεν ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους, δύσκολα εμπιστεύεσαι, αλλά επιπλέον εσύ μπορείς, μένοντας αποστασιοποιημένος, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες να καταλάβεις τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του άλλου, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σε σένα! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει και επιπλέον, μια νέα μυστήρια γοητευτική γνωριμία θα προκύψει σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να είσαι κάπως παραπάνω ζηλιάρης και καταπιεστικός απέναντι στον σύντροφο σου, ο οποίος θα αισθανθεί, πως αγνοείς τα αισθήματα του και την στεναχώρια σου! Μην τον μπερδεύεις και μην τον ταλαιπωρείς, χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι γεμάτος εσωτερική ενέργεια και ιδιαίτερα οξυδερκής, γεγονός που σε βοηθά να πετύχεις βαθιές επιθυμίες! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι θετικές και σίγουρα μια είδηση θα σε ανακουφίσει!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι και ασχολείσαι κυρίως με το πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο είσαι αποδεκτός από εκείνους! Βέβαια, λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και των κοινωνικών σου ικανοτήτων, θα το πετύχεις πολύ εύκολα αυτό! Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση ή επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ευτυχής και ασφαλής! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι αναποφάσιστος σε σημαντικά θέματα, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο η δρομολόγηση των σχεδίων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια ημέρα, άκρως συντροφική, ήρεμη και συναισθηματική, αφού η σχέση σου ενδυναμώνεται και πιθανόν μαζί με το σύντροφο σήμερα, να συζητήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μια σημαντική και γοητευτική νέα γνωριμία, γιατί πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση, στο άμεσο μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, ωστόσο οι καλές συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν! Οικονομικά, προσπάθησε σήμερα να μην ξοδέψεις αρκετά, για λόγους ομορφιάς ή ψυχαγωγίας! Όλα έχουν μέτρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, έχεις αρκετές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και είναι σαν να ανταγωνίζεσαι, εσένα τον ίδιο! Επιπλέον απαιτήσεις όμως, έχεις και από τους άλλους, σε βαθμό ορισμένες φορές, να ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια και έτσι να προκαλείς λάθος εντυπώσεις στους άλλους! Αφού λοιπόν, αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους και τους εξυπηρετείς ή τους φροντίζεις, απέφυγε την περίσσια κριτική στους γύρω σου! Όπως και να ‘χει, βρες χρόνο για να κακομάθεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με και με τις δικές σου επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την στιγμή που εκδηλώνεται εκείνο το άτομο από την δουλειά, που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει και σε απασχολεί! Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς τον σύντροφο, με πράξεις και φροντίδα! Προσοχή όμως, η έλλειψη ισχυρού συναισθήματος και πάθους από μέρους σου, θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού πιθανόν να αισθανθεί ότι ψυχραθήκατε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα είσαι απόλυτα αποτελεσματικός και θα αποδείξεις την αξία σου! Επιπλέον, αρκετές οικονομικές εκκρεμότητές, σήμερα διεκπεραιώνονται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, βγάζεις το παιδί από μέσα σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Έχεις ιδιαίτερα βελτιωμένη διάθεση και θέλεις να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Ετοιμάσου, να βγεις, να διασκεδάσεις, να είσαι κοινωνικά περιζήτητος και δημοφιλής! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις το επίκεντρο και ο πρωταγωνιστής της ημέρα! Φρόντισε μόνο, να μείνεις ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση ή γάμο, ο σύντροφος θα σε κακομάθει λίγο παραπάνω σήμερα, αφού θα σου κάνει όλα τα χατίρια και θα σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη και τον έρωτα του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, πληθώρα κατακτήσεων και θαυμαστών και φυσικά ασταμάτητο φλερτ! Τραβάς εύκολα σήμερα την ερωτική προσοχή και το θαυμασμό των άλλων! .

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, ξεχωρίζεις και πετυχαίνεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, μην φοβηθείς να δοκιμάσεις την τύχη σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, θα απολαύσεις τον συναισθηματισμό από τους αγαπημένους σου! Θα πάρεις μπόλικη, βαθιά και ουσιαστική αγάπη κι αυτό δεν αφορά μόνο τα κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς και έχεις δίπλα σου! Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία και η ζεστασιά του σπιτιού την σημερινή ημέρα και έτσι μάλλον να μην έχεις όρεξη για εξόδους και πολλές κοινωνικές συναναστροφές! Προσφέρεις, αλλά και λαμβάνεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου μάλλον δυσκολεύεται μαζί σου, αφού είναι λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης! Επιπλέον η τάση σου να κρατάς κρυφές τις σκέψεις σου και να κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα τον κάνει να νιώσει πως απομακρύνεσαι από αυτόν! Αν είσαι ελεύθερος, την σημερινή ημέρα, θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, με το άτομο που σε απασχολεί ακόμα, από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, λειτουργείς προοδευτικά και σταδιακά, πετυχαίνεις σκοπούς! Οικονομικά, αναγκάζεσαι και ξοδεύεις χρήματα για οικογένεια και σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες για τους σκοπούς σου, δημόσιες σχέσεις! Πολλοί είναι οι άνθρωποι που σε θέλουν δίπλα τους και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις, γεγονός που επιφέρει τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο σου. Έρχονται σίγουρα ευχάριστες εναλλαγές στη ζωή σου, δεν θα πλήξεις ούτε στιγμή και όλες σου οι μετακινήσεις θα είναι επιτυχημένες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκινήσεις αυτήν την συζήτηση που θες εδώ και καιρό, με τον σύντροφο σου και να βρείτε μαζί, τις απαραίτητες λύσεις για να βελτιώσετε την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τον ερχομό καινούργιων πρόσωπων στη ζωή σου, αφού οι νέες γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα! Επιπλέον το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου σπορ και χορταίνεις κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι εύκολα με οποιεσδήποτε νέες συνθήκες! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και επιπόλαια, αλλά τουλάχιστον περνάς καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, καταφέρνεις να αισθανθείς επιτέλους ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα και ουσιαστική εύνοια! Είσαι ικανοποιημένος και ήρεμος, με τα αποκτήματα σου και τώρα, αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον εαυτό σου και την ήρεμη δύναμή σου. Στις διαπροσωπικές σου επαφές, στηρίζεις αποτελεσματικά τις ηθικές σου αξίες και την γνώμη σου και επιπλέον, διαθέτεις ισχυρή υπομονή και έντονη πειθώ στον λόγο σου! Σταθεροποιείς καταστάσεις και «βάζεις άγκυρα» σε σημαντικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις εύκολα την σταθερότητα που θες εδώ και καιρό στα συναισθηματικά σου! Βάζεις τέλος στα ερωτικά “παιχνίδια” και το φλερτ και αφιερώνεσαι σε μία γνωριμία ή σε ένα άτομο, που σου δίνει σιγουριά για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αισθησιακός, ερωτικός αλλά και αρκετά κτητικός απέναντι στο σύντροφό σου! Μην τον καταπιέζεις ή τον ζηλεύεις χωρίς λόγο, αλλά απολαύστε μαζί ερωτικές καυτές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά διαθέτεις μια ιδιαίτερη ικανότητα σε ό,τι κι αν κάνεις και καταφέρνεις τον στόχο σου, ακόμα και αργά! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητος! Όλοι θα θέλουν να σε έχουν δίπλα τους και θα δεις πως θα σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου! Βρίσκεις τρόπους να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Ξέρεις πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου, τα “θέλω” σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς. Διακρίνεσαι από γοητεία, αλλά και από αρκετό εγωκεντρισμό, γι’αυτό βρες τις σωστές ισορροπίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις και ίσως και ανατροπές σήμερα! Πιθανόν να ενθουσιαστείς πολύ γρήγορα με μία νέα γνωριμία τώρα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες και νόμιζες! Αν είσαι δεσμευμένος, αν περιορίσεις την τάση σου για εγωισμό, υπερβολή και απαιτήσεις, μπορείς να αναμένεις πάθος και αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, είσαι αρκετά απαιτητικός και παρορμητικός, γεγονός που ίσως φέρει παρεξηγήσεις! Οικονομικά, να ξέρεις πως οι υπερβολές στα έξοδα, θα φέρουν απώλειες στο μέλλον!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου ηρεμία και στην προσφορά σου, στους άλλους! Θες να κάνεις το καλό στους γύρω σου και να βοηθήσεις όσο μπορείς και μάλιστα μέσα από τέτοιες ανιδιοτελείς πράξεις, θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση! Επιπλέον, στρέφεσαι προς την ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό και καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες, ανασφάλειες και άγχη πιο εύκολα τώρα! Ιδανική μέρα για να κινητοποιηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα αντιμετωπίσεις τον έρωτα με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, γι’αυτό προσοχή στις εκτιμήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, να αποδεχθεί πως δεν είναι αυτό που νόμιζες και πως ξόδεψες ανούσια ελπίδες! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις υπερβολικά πολλές υποχωρήσεις στην σχέση σου, που σε αδικούν και επιπλέον είσαι επιρρεπής στα… παράνομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, έχεις αργούς ρυθμούς και θες τον χρόνο σου, προκειμένου να νιώσεις ασφαλής και να εκφραστείς δημιουργικά! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα ορισμένες, δεν θα τις περιμένεις καν!