Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 03/08/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με έμπρακτη προσφορά βοήθειας, προσωπική υγιεινή, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της καθημερινότητας! Καλό είναι να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Υπάρχει περίπτωση τώρα, να σε απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με το κατοικίδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, στο φλερτ είσαι αρκετά εγκρατής και μάλλον σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή. Η εμφάνιση σου ωστόσο, είναι στα καλύτερα της και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις λεκτικά ή έμπρακτα, τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της τελειομανίας και έχεις συνεχώς απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θα διαπρέψεις σήμερα και ένας σου στόχος επιτυγχάνεται! Τα έξοδα θα είναι πολλά, αλλά αναμενόμενα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς! Έχεις ιδιαίτερη τύχη σχετικά με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, θέματα παιδιών, θέματα καρδιάς, καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικές απασχολήσεις! Ετοιμάσου για απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη! Τραβάς εύκολα τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων, γεγονός που σε γεμίζει κέφι, ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός, γοητευτικός, παθιασμένος και λαμπερός σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα
πόδια σου! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, ώστε να κάνεις ένα νέο συναρπαστικό νέο ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει αστάθεια στην συμπεριφορά σου και ίσως κάποιες στιγμές χαρακτηρίζεσαι από έπαρση ή εγωισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι σαφώς ικανός και αποτελεσματικός, κυρίως για λόγους αναγνώρισης και επαίνου! Μην κάνες υπερβολικά και επιπόλαια έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, είναι μια ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι και την οικογένεια σου. Έχεις έντονα την ανάγκη, να ησυχάσεις από τον έξω κόσμο και από κοινωνικές συναναστροφές! Επέλεξε λοιπόν τώρα, να περάσεις ευχάριστες, χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν και να περάσεις όμορφα και ήρεμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο σου και ίσως υπερβολικά παραπονιάρης! Προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις, ιδίως συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις σήμερα, μια συνειδητή προσπάθεια για να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος. Ωστόσο, καλύτερα να περιμένεις από τον άλλο το πρώτο βήμα, ώστε να αποφύγεις απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις άριστη απόδοση, παρά την ανασφάλεια σου! Οικονομικά, θα χρειαστεί να κάνεις έξοδα σήμερα για οικογενειακούς λόγους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει συναισθηματικά και ψυχικά! Προσπάθησε μόνο, να μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, διότι κινδυνεύεις να εκτεθείς! Προσπάθησε με σωστή συζήτηση, να διατηρήσεις καλές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, αλλά και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, ιδίως να επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου! Προσπάθησε μόνο να είσαι αντικειμενικός σε αυτά που λες! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις κάπως τον έλεγχο σήμερα, λόγω της υπερβολικής ανεμελιάς που σε διακρίνει σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη. Επίσης, πιθανόν να υπάρξουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις, που μέχρι τώρα είχες δεδομένες, αλλάζουν και αυτό ίσως σε αγχώσει και σου φέρει ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, μαζί με το άλλο σου μισό, ενώ η αρνητική πλευρά, αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία θα φέρουν κόντρες χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα δίνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου ζητήματα. Επαγγελματικά οι καταστάσεις, επίσης θα εναλλάσσονται συχνά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, μπορείς εύκολα να γίνεις ο επικεφαλής των καταστάσεων και κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες καιρό να δρομολογηθούν! Είσαι ικανός, έξυπνος, με ταλέντο στους σχεδιασμούς και στα νέα ξεκινήματα και σίγουρα θα πέσουν όλα τα φώτα πάνω σου και να τραβήξεις την προσοχή! Αν φερθείς έξυπνα, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι στο ένστικτο περισσότερο, παρά στην λογική σου. Η τάση σου αυτή, ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις, ιδίως αν περιμένεις από τον άλλο να δείξει το ενδιαφέρον του! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψέματα και μυστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη , λόγω παρορμητικότητας! Επίσης, θα πρέπει να γίνεις άμεσα πιο υπεύθυνος οικονομικά, περιορίζοντας τα έξοδα σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν, ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όντως θέλουν το καλό σου! Μην διστάσεις να στηριχτείς στην διαίσθηση σου και στην διορατικότητα σου λοιπόν! Γενικά, θα νιώσεις την επιθυμία και την ανάγκη, να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είτε θες να προστατέψεις την ευτυχία σου με τον σύντροφο σου, κρατόντας την κρυφή από τα αδιάκριτα μάτια, είτε ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο! Αν είσαι ελεύθερος και περιμένεις τηλεφώνημα ή μήνυμα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, ετοιμάσου να το λάβεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ίσως προβλήματα συνεννόησης με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά έχεις εύνοια σήμερα, ιδίως αν θες να κάνεις μία συμφωνία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η συναισθηματική επαφή με φίλους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, ιδίως αν θες να πεις ή να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο με κάποιον από αυτούς! Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αρκετά ευαίσθητο ή αμήχανο θέμα, οι επαφές με τους φίλους σου είναι τόσο ευνοημένες, που θα βρεις σίγουρα τον σωστό τρόπο να το αναφέρεις και να βρεις λύση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έντονη επίδραση στην ερωτική σου ζωή, θα έχει κάποιος φίλος σου σήμερα, αφού θα σου μεταφέρει μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος, επίσης ένας φίλος θα σε συμβουλέψει σχετικά με την σχέση σου, ώστε να λύσεις προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είναι καλή ευκαιρία τώρα να επανεξετάσεις κάποιους στόχους και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Οικονομικά, ανησυχητικά τα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα φίλε Τοξότη, η γνώμη των άλλων σε ενδιαφέρει λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως και θα νιώσεις αρκετές φορές σαν να περνάς από κριτική επιτροπή! Γενικά, θα είναι δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα που αφορούν τον εαυτό σου, αφού η έκθεση του, είναι σχεδόν σίγουρη! Φρόντισε να διατηρήσεις με υπευθυνότητα, ωριμότητα και σοβαρότητα, την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και είχατε τελευταία μία διαφωνία με τον σύντροφο σου, καλό θα ήταν να κάνεις το πρώτο βήμα εσύ, είτε για να τον προσεγγίσεις, είτε για να λύσετε τυχόν διαφορές μεταξύ σας, επιδιώκοντας μία συζήτηση ήρεμη, ώριμη και έντιμη! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δουλεύεις σκληρά και αυτό αναγνωρίζεται στην καριέρα, ακόμα και με οικονομικές αποδοχές ως έπαινο! Άψογη η σχέση σου με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ιδίως με τους ανωτέρους σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, ξυπνάς με κέφι και αισιοδοξία! Σχεδίασε λοιπόν ένα ταξίδι, οργάνωσε μία κοινωνική έξοδο, βρες καινούργιους τρόπους να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντα σου και ακόμα κι αν δεν γίνεται να συμβούν άμεσα όλα αυτά, βάλ’τα στόχο, για την ερχόμενη περίοδο! Νιώθεις έντονα την επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο και να περάσεις όμορφα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινήσει το ενδιαφέρον σου ένα άτομο που θα σε συναρπάσει με ποικίλους τρόπους! Μην φοβηθείς να πεις ναι στο διαφορετικό, γιατί αναμένεται απόλυτα ευχάριστο! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κλειστείτε στο σπίτι με τον σύντροφο σου! Κάντε μία βόλτα ή βγείτε για φαγητό σε ένα εστιατόριο ή διασκεδάστε σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, βάζεις πολλούς στόχους ταυτόχρονα και στο τέλος δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις! Οικονομικά, πες όχι όμως σε έξοδα που δεν είναι αναγκαία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις, επειδή πιθανόν να γίνεις λίγο πιο αδιάκριτος και αγενής, από ό,τι συνήθως! Θα βιώσεις διαθέσεις και συναισθήματα, τα οποία θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Λόγω κάποιων αποκαλυπτικών γεγονότων, θα γίνεις αρκετά πιο καχύποπτος με κάποιους ανθρώπους και θα προσπαθήσεις να εντρυφήσεις πιο βαθιά στα λόγια τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου σήμερα για έντονες συναισθηματικές εμπειρίες! Η έλξη και η γοητεία, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας! Αν θες να σαγηνεύσεις τώρα, το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε αισθησιασμό και την σεξουαλικότητα και όχι στη ζήλια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προσήλωσή σου στην εργασία, σήμερα ανταμείβεται! Συνέχισε έτσι! Οικονομικά, δεν υπάρχουν εναλλαγές!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, αν θες σήμερα ενδυνάμωση σχέσεων, ο σωστός τρόπος είναι η προσαρμοστικότητα και όχι η ανούσια κόντρα! Κράτα χαμηλούς τόνους και θα μπορέσεις να απολαύσεις την αρμονία και την γαλήνη που επιθυμείς την σημερινή ημέρα! Ήρθε η ώρα να στρέψεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές σου σχέσεις, να επιδιώξεις βελτίωση αυτών και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό τρόπο απ΄ό,τι εκφράζεσαι συνήθως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις έντονα την ανάγκη από συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη στην ερωτική ζωή σήμερα! Λόγω της αυξημένης σου γοητείας, είναι πολύ πιθανό, να κάνεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας συνάδελφος σήμερα θα σου προσφέρει την βοήθεια του! Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις για μία νέα σημαντική αγορά!