Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 03/07/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Καρκίνου, μπορεί να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι, αλλά σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα με άτομα που αγαπάς, αποζητώντας την οικογενειακή θαλπωρή, αφού θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια σου! Απόλαυσε τώρα, τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αλλά και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, πριν κάνεις παράπονα στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου είναι σχετικά ήρεμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν! Έχεις αρκετή εύνοια για επανασύνδεση, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ψευδαισθήσεις και απατηλές προσδοκίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να αναμένεις έκτακτα έξοδα τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Επαγγελματικά νιώθεις και πάλι σιγουριά, αφού καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα περνάει η Αφροδίτη στο Ζώδιο του Καρκίνου, γεγονός που θα φέρει εύνοια σε επαφές και μετακινήσεις! Επίσης, απολαμβάνεις ωφέλιμες συζητήσεις και συναντήσεις, που βοηθούν την εκπλήρωση των στόχων σου! Διαπροσωπικές σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, βελτιώνονται στο έπακρο! Δέχεσαι απανωτά ευχάριστα νέα, χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σε ανανεώνουν ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να βρεις εύκολα λύσεις σε ένα πρόβλημα της σχέσης σου, μετά από μία ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ και μόλις ήρθε μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει ερωτική επιτυχία μέσα από συζητήσεις, μηνύματα και ειδήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές οι γκάφες που κάνεις στον οικονομικό τομέα και πιθανόν, να το μετανιώσεις αργότερα! Επαγγελματικά έχεις ευκαιρία να πετύχεις σήμερα, μία συμφωνία που περίμενες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σε ανταμείψει με αρμονία, ηρεμία και ησυχία, σε όλα τα θέματα που σε
απασχολούν! Η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, με αυτοεκτίμηση και άπειρη αυτοπεποίθηση! Μπορείς και απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή, με ποικίλους τρόπους! Απέφυγε μόνο, διατροφικές υπερβολές και παράλογα πείσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι βέβαιος, σβήνοντας κάθε αμφιβολία, όσον αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, προς εσένα και επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί στιγμές γεμάτες αισθησιασμό! Αν είσαι ελεύθερος άρπαξε την δυνατότητα που σου δίνεται, να αρχίσεις κάτι σταθερό στην ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, ώστε να μην χάσεις την ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να αναμένεις νέες πηγές εσόδων, που πραγματικά θα σε ανακουφίσουν! Επαγγελματικά, πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, ώστε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα, με σπουδαίες για σένα εξελίξεις, αφού η Αφροδίτη περνά πλέον στο δικό σου Ζώδιο! Θα έχεις σίγουρη εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, αλλά και σε θέματα ομορφιάς, εμφάνισης και λάμψης! Χρησιμοποίησε την ακαταμάχητη γοητεία σου, σε επικοινωνίες και συζητήσεις, προκειμένου να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη για μέλλον! Είναι σίγουρο πως θα χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα τα θέματα που αφορούν την ερωτική σου σχέση, βελτιώνονται με ευκολία, αφού οι ευκαιρίες και η εύνοια, χαρακτηρίζουν τώρα, την ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την βελτιωμένη σχέση, που έχεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά βρίσκεις λύσεις και κάνεις νέα σχέδια για να αυξήσεις τα έσοδά σου!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, από σήμερα, έχεις σκοπό να αναθεωρήσεις σχέσεις, αισθήματα και καταστάσεις, ώστε αργότερα να προχωρήσεις με σωστά βήματα! Έχεις ήσυχη την συνείδηση σου και καταφέρνεις να διαφυλάξεις με επιτυχία τα μυστικά σου! Στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματα σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Ωστόσο, μην ανοίγεσαι στους πάνες, διότι ποτέ δεν ξέρεις, ποιοι σε ζηλεύουν ή ποιοι σε φθονούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, απολαμβάνεις σήμερα στο έπακρο τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό της ημέρας! Πολύ πιθανόν, μια παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα σε συναρπάσει, θα σε παρασύρει και θα ταράξει την καθημερινότητα σου, με ευχάριστο όμως τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, απέφυγε αφηρημάδα και λάθη! Οικονομικά, αρπάζεις ευκαιρίες για να διευθετήσεις σημαντικές εκκρεμότητες για την δουλειά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο του Καρκίνου σήμερα, θα σου δώσει την ικανότητα για την μεγάλη θετική αλλαγή που εδώ και καιρό θες! Θα έχεις σαφώς βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες που θα σε χαροποιήσουν και θα σε ανανεώσουν! Ήρθε η ημέρα, που επιτέλους, μετά από μία ομολογουμένως κουραστική και πολυάσχολη περίοδο, οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου και εσύ θα έχεις μόνο επιτυχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δέξου την συμβουλή από έναν καλό φίλο, για να σου δώσει την λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, πιθανόν να σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις ευχαρίστηση! Προσέγγισε τον διακριτικά, ώστε να διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή σήμερα, στα παρορμητικά έξοδα! Επαγγελματικά, έρχονται αλλαγές και εσύ πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς πλέον να καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους υψηλούς στόχους σου, αλλά και σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις! Σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις μετά από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η στιγμή να σοβαρευτείς, να επικεντρωθείς σε φιλοδοξίες και να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά για εκείνες! Επίσης, κερδίζεις με ευκολία τον σεβασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα τώρα, να συζητήσεις για επισημοποίηση ή για να επιδιώξεις μία κουβέντα με τον σύντροφο σου, για επίλυση προβλημάτων! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας, που η μεταξύ σας σχέση, θα αποκτήσει απρόσμενα ερωτισμό και έλξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αρπάξεις ευκαιρίες και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σε κάνει χαρούμενο, τολμηρό και ιδιαίτερα αισιόδοξο! Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα τυχερή, δραστήρια, έντονα κοινωνική και επικοινωνιακή ημέρα! Ευνοείσαι σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, ειδήσεις, νέα, γνωριμίες και τηλεφωνήματα, όπως και σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, εκπλήρωση στόχων, συγγενείς εξ αγχιστείας ή άτομα που βρίσκονται μακριά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, συναντήσεις και νέα ερωτικά ξεκινήματα κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται σήμερα οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αφού θα βρεθούν ξαφνικά λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και αυτό αργότερα θα σου φέρει πιέσεις και απώλειες! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους, αρκεί να αποφύγεις επιπολαιότητα και ρίσκα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Καρκίνου, η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους σου, όπως και η ισχυρή πειθώ σου! Είσαι ομολογουμένως γοητευτικός, μυστήριος και έχεις δυνατή διορατικότητα! Αποφασίζεις να μεταμορφώσεις την ζωή σου, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με πλάγιους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τώρα μία γοητευτική γνωριμία και την σαγηνεύεις, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις το ερωτικό πάθος των ημερών με τον σύντροφό σου και ζείτε μαζί καυτές αισθησιακές στιγμές! Ωστόσο, απέφυγε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αφού έρχονται λύσεις σε κάθε εκκρεμότητα! Επαγγελματικά, απέφυγε το άγχος και θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου και καταφέρνεις να διορθώσεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα και έρχεσαι πιο κοντά με άτομα που είχες , για κάποιο λόγο, απομακρυνθεί! Έχεις πια την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές! Σαφώς, η ευγένεια σου, η γοητεία σου και οι καλοί σου τρόποι, θα εξυπηρετήσουν τους προσωπικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα σκεφτείς το επόμενο βήμα, την επισημοποίηση ή την συγκατοίκηση! Γενικά, απολαμβάνεις μία άκρως συντροφική και ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, νέες γνωριμίες που πιθανόν να προχωρήσουν σε μία νέα όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, απολαμβάνεις πετυχημένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, όλα κυλούν θετικά αρκεί να μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, αποκτάς το σθένος, την ικανότητα και την όρεξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου, να διευκολύνεις την ζωή σου με ποικίλους τρόπους, αλλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου, την ψυχολογία, την εμφάνιση, την καθημερινότητα και το σώμα σου! Το ενδιαφέρον σου, θα στραφεί σε πρακτικά θέματα και στην άμεση διευθέτηση των υποχρεώσεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να προχωρήσεις ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, που θα σου αλλάξει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα ίσως φέρει στασιμότητα στην σχέση σου, αλλά και επιτέλους ηρεμία! Κινήσου με βάση την λογική και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείται απόλυτα σήμερα, ο επαγγελματικός τομέας, αφού έχεις άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις! Επιπλέον, μπορείς να βρεις οικονομικές λύσεις σε ό,τι σε προβληματίζει!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου, είσαι σίγουρα δημοφιλής και ομολογουμένως ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Νιώθεις πως όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα! Σε χαρακτηρίζει κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη και αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και να βελτιώσεις την φήμη σου, φανερώνοντας τα ταλέντα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα στην σχέση σου και κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα έχεις όλα με το μέρος σου, στον ερωτικό τομέα! Οφείλεις λοιπόν, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου και να απολαύσεις κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμό και επιτέλους χαμογελάς και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκπληρώνεις φιλοδοξίες και στόχους, με περίσσια ευκολία! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα σήμερα!