Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 03/01/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, καλωσόρισε μία ημέρα γεμάτη ενέργεια, κέφι και αισιοδοξία! Η καλύτερη, για επαφές, για ωφέλιμες γνωριμίες, για εξόδους ή ακόμα και για την οργάνωση ή πραγματοποίηση ενός ταξιδιού! Ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου! Πέρασε όσο πιο καλά γίνεται και εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις και συζητήσεις! Η Τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα γνωριμία, μία είδηση ερωτική ή ένα μήνυμα συναισθηματικό, σου δίνουν χαρά! Μία εξομολόγηση έρχεται που θα αλλάξει την ζωή σου! Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα, λένε και ο έρωτας στο αποδεικνύει αυτό, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, πετυχαίνεις στόχους και έρχεσαι πιο κοντά με τους συναδέλφους σου! Προσοχή μόνο, χρειάζονται τα οικονομικά σου, γιατί κάνεις υπερβολικά έξοδα, χωρίς να ουσία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα μία είδηση ή ένα μήνυμα θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες! Νιώθεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα, γι’ αυτό μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο! Αποφασίζεις να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και ιδιαίτερα με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας! Η ιδανικότερη μέρα για να βγεις για ψώνια, είναι η σημερινή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές αλλά και πίστη από τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για σένα σήμερα και αυτό σου δίνει βάσιμες ελπίδες για κοινό μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, εκμεταλλεύεσαι την δυναμικότητα σου και πετυχαίνεις να τελειώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου, έστω και αργά! Έρχονται έξτρα έσοδα και οικονομικές λύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Η ιδανική μέρα, για σένα φίλε Δίδυμε, προκειμένου να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες! Είσαι κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Ωστόσο μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, θυσιάζοντας τα «θέλω» σου, για τους άλλους! Μην δεχθείς καμία αδικία εις βάρος σου και απλά πες ήρεμα αυτό που θες! Με αυτό τον τρόπο, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τέλεια η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου! Ένα μεγάλο βήμα αποφασίζεις με τον σύντροφο τώρα και αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία! Απολαμβάνεις σταθερότητα και συντροφικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έρχονται επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες, σήμερα! Μην ξοδεύεις χρήματα μόνο για άλλους! Υπάρχεις και εσύ! Μην ξεχνάς τον εαυτό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου και την φυσική σου κατάσταση! Αν δεν σε πιάσει η τελειομανία σου και η τάση σου για γκρίνια, θα βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή , μέσα από ήρεμη συζήτηση! Βοηθάς τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό σε χαροποιεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή σε συμβουλεύει σήμερα: Δώσε, για να πάρεις! Γίνε γενναιόδωρος συναισθηματικά και δοτικός για να λάβεις ακριβώς τα ίδια, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Εγωισμοί δεν χωρούν στις σχέσεις τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά είναι η ιδανική μέρα για συμφωνίες, επιτυχία και πρόοδο! Τα οικονομικά σου, έχουν επίσης εύνοια και ίσως γίνεις υπερβολικά φειδωλός στις οικονομικές συναλλαγές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και περνάς υπέροχα! Είσαι κεφάτος, λάμπεις, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, απόλυτα δημιουργικός και δημοφιλής και έχεις αισιοδοξία! Η τύχη είναι με το μέρος σου και επικοινωνιακά-κοινωνικά παίρνεις Άριστα! Διεκδικείς επιθυμίες και φιλοδοξίες και τις πετυχαίνεις! Οι γύρω σου σε κακομαθαίνουν με επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού! Βρίσκεις και πάλι την χαμένη σου αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται στην αισθηματική σου ζωή, ρομαντικές, παθιασμένες και παραμυθένιες ερωτικές στιγμές! Απολαμβάνεις ερωτικές εξομολογήσεις, δωράκια και ερωτική τύχη! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα σε κάνουν να νιώσεις το επίκεντρο της προσοχής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αυξημένη σου δημιουργικότητα, αλλά και η Τύχη που σε συντροφεύει, σε οδηγούν στην επαγγελματική αναγνώριση! Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις, αλλά και τάση για υπερβολικά έξοδα πολυτελείας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Μπορείς τώρα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού, Παρθένε! Στον τομέα της οικογένειας, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης βρίσκοντας λύσεις για θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν! Η μέρα ενδείκνυται για να χαλαρώσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρά να ασχοληθείς με κοινωνικές ανούσιες συναναστροφές και εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό παρελθόν, θα σε απασχολήσει σήμερα μετά από την επιδίωξη ενός πρώην συντρόφου , να επικοινωνήσει μαζί σου! Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για επαφή και ίσως πετύχεις την πολυπόθητη επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχημένες επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και συμφωνίες, θα έχεις σήμερα, αρκεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Βρίσκεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που σε ταλαιπωρούσε καιρό!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Για σήμερα αγαπητέ Ζυγέ ευνοούνται για σένα οι επαφές, οι συζητήσεις, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, οι γνωριμίες αλλά και οι μετακινήσεις! Έρχονται σπουδαία νέα και ειδήσεις! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή ή γείτονα, λύνεται τώρα, χάρη στον καλοπροαίρετο χαρακτήρα σου και τα σωστά εκφραστικά σου μέσα! Μοιράζεσαι ένα χαρούμενο νέο με αδέρφια! Πιθανόν μέσα από κουτσομπολιά, μάθεις κάτι που σε αφορά άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, η συζήτηση είναι το κλειδί στην βελτίωση στην σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν όμως είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άφθονο φλερτ και συναρπαστικές γνωριμίες! Το κινητό, γίνεται η επέκταση του χεριού σου, για χάρη του Έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, το μυαλό σου «στροφάρει» και είσαι εσύ αυτός που ξεχωρίζεις με τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Θα έχεις ένα πολύ καλό νέο σε σχέση με επάγγελμα ή χρήμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Με τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα και φυσικά, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να πείθεις, θα καταφέρεις σήμερα να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ηρεμία, Σκορπιέ! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τα «θέλω» σου και λόγω του ρητορικού σου ταλέντου, να εκπληρωθούν! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση για υπερβολική κατανάλωση φαγητού, που μπορεί να επιφέρει αύξηση βάρους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία είδηση σχετικά με τον σύντροφο, σε βεβαιώνει ότι είναι αφοσιωμένος στην σχέση σας και ότι πραγματικά σε αγαπά! Αν είσαι ελεύθερος, μία πρόταση για… αισθησιακές στιγμές, σε δελεάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιδίωξε σήμερα οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές στον τομέα της εργασίας και πείσε όσους πρέπει, ότι αξίζεις μία αύξηση ή ένα bonus!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη κινείται στο Ζώδιο σου, συναντά τον Ερμή και εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες με μία σου μόνο λέξη, φίλε Τοξότη! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη έκφραση, γλυκύτητα, συναίσθημα, ευαισθησία έμπνευση και γοητεία! Κυνήγησε και διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, τον τρυφερό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Μπορείς σήμερα και βρίσκεις λύσεις, ώστε να ηρεμήσεις συναισθηματικά και ψυχικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις που θα σε συναρπάσουν! Απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση, μέσα από επαφές και συναντήσεις, ακόμα και με έναν έρωτα του παρελθόντος! Αν είσαι ήδη σε σχέση, απολαμβάνεις την αγάπη του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου, η διαίσθηση σου, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σου και καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θες και ζητάς! Στα οικονομικά μην κάνεις περιττές σπατάλες, λόγω παρορμητικότητας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί να είσαι ο απόλυτα λογικός και προσγειωμένος άνθρωπος, όμως σήμερα η διαίσθηση και το συναίσθημα σου, θα σου δείξουν τον σωστό δρόμο! Καλό θα ήταν λοιπόν, να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου και με οδηγό το ένστικτο σου, να προχωρήσεις παρασκηνιακά προς στους στόχους σου! Τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις άλλων μυστικών, σε καθησυχάζουν και ωφελούν τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας απαγορευμένος έρωτας σε συναρπάζει και σε παρασύρει συναισθηματικά! Κρυφές ερωτικές επαφές, σε ανανεώνουν! Αν είσαι σε γάμο ή σχέση, φρόντισε να είσαι πιστός και έντιμος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, εξουδετερώνεις εχθρούς και ανταγωνιστές, με την… καλοσύνη σου! Πετυχαίνεις χωρίς να βλάψεις κανέναν και κλείνουν στόματα! Οικονομικές δυσκολίες, βρίσκουν λύση σήμερα, απρόσμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα να είσαι απλά ο εαυτός σου και δεν θα χάσεις! Καταφέρνεις με ευκολία να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την γλυκύτητα του λόγου σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με έναν συγκεκριμένο φίλο και εκείνος με την σειρά του σε βοηθά με συμβουλές και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου σου! Πέρασε σήμερα όσο καλύτερα μπορείς και απέφυγε την μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα γνωριμία ή ένα μήνυμα από εκεί που θες, έρχεται σήμερα για σένα που είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις μία λύση μαζί με τον σύντροφο, για να ανανεώσετε την σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ιδέες σου και ο οραματισμός σου, είναι οι σύμμαχοι σου στην επαγγελματική σου πρόοδο σήμερα, ωστόσο είσαι παρορμητικός σε έξοδα και κάνεις υπερβολές!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, άκου το συναίσθημα σου, αλλά σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες! Είσαι ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με τα εκφραστικά σου μέσα, την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων! Σοβαρές υποθέσεις συζυγικές ή οικογενειακές, δρομολογούνται τώρα και βάζεις γερές βάσεις στα επιτεύγματα σου! Η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, βελτιώνεται, χάρη σε σένα και στις επικοινωνιακές σου δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα και λογικά, για το τι αισθάνεσαι και το τι θες! Κάνε εσύ τώρα το πρώτο βήμα και θα καταλάβεις τι ακριβώς νιώθει και το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μήπως ήρθε η στιγμή να μιλήσετε και οι δυο ανοιχτά;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είναι η ιδανικότερη ημέρα για να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Έρχονται επιπλέον οικονομικές απολαβές!