Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 02/04/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ενεργοποιεί τα κρυφά σου όνειρα, τα απωθημένα σου και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες και προσδοκίες σου! Ίσως τώρα, επανέλθουν κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες, ιδίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις, που θα φέρουν μπροστά σου την αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, αρνιόσουν να δεις και να δεχτείς! Προστάτεψε λοιπόν τις ψυχικές σου δυνάμεις και μην εμπιστεύεσαι τώρα, ούτε την ίδια σου την διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι εμπλεκόμενος σε έναν κρυφό και παρασκηνιακό έρωτα, κινδυνεύεις σήμερα να αποκαλυφθείς και η αποκάλυψη αυτή να σε εκθέσει! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος ή σοκαρισμένος! Την σημερινή ημέρα, ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό, επέλεξε το μυαλό και μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι κάπως αφηρημένος, αλλά με ασθενή μνήμη! Οικονομικά, «κάνε κράτει», για να μην έχεις απογοητεύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ίσως έρθουν σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, αγαπητέ Ταύρε, ιδίως μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα, τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα ιδανικά σου! Ίσως τελευταία, να έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε κάποιους ανθρώπους και τώρα εκείνοι φέρονται αχάριστα! Επίσης, φρόντισε να αποφύγεις κουτσομπολιά με φίλους και γνωστούς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε προδώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην υποθέτεις τόσο εύκολα, πως μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας! Πιθανόν, αν πάρεις πρωτοβουλία προσέγγισης, να απογοητευτείς από την μη ανταπόκριση του άλλου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, καυγάδες και τσακωμούς! Μην θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα και ρισκάρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αν αποφύγεις καυγάδες λόγω οξυθυμίας, θα έχεις επιτυχία και ικανοποίηση μέσα από εκπλήρωση στόχων! Απέφυγε τα έξοδα για τους άλλους και κοίτα λίγο και τον εαυτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα θέλει αρκετή προσοχή και κυρίως λογική! Με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, πρέπει να δώσεις πολλή προσοχή σε όλους τους σοβαρούς και σταθερούς τομείς της ζωής σου! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να κάνεις λανθασμένες ενέργειες και παρασπονδίες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και μείνε στο περιθώριο, αν δεν θέλεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είναι μεν κατανοητό ότι θες να βρεις το άλλο σου μισό, αλλά μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι σε βολεύει να πιστεύεις κάποια πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μην δίνεις υποσχέσεις και μην κάνεις συμφωνίες, που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις! Οικονομικά, όλα καλά, αρκεί να αποφύγεις συμβόλαια και υπογραφές σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Θα χρειαστεί σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σε τυχόν συζητήσεις και επαφές, που ενδεχομένως να κρύβουν μεγάλες παγίδες, τις οποίες όμως, για κάποιο λόγο, δεν μπορείς να αναγνωρίσεις με τη μία. Αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος και συνεπής! Προσοχή χρειάζονται επίσης και οι συγγενικές σου σχέσεις ή με άτομα που βρίσκονται μακριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις, συγκυρίες και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες τελικά απατηλές ελπίδες και μεγάλες προσδοκίες για
ένα θέμα που αφορά τον σύντροφο και πιθανόν τώρα να απογοητευτείς! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου για ένα συγκεκριμένο άτομο! Δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα, απαιτεί άμεσα σοβαρότητα, εργατικότητα και ωριμότητα από μέρους σου! Για τα οικονομικά σου ζητήματα, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει έντονα η τάση για απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν. Μην πιστεύεις αλόγιστα υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αφού ξέρεις καλά, πως οι λέξεις χωρίς πράξεις , δεν είναι για να τις εμπιστεύεσαι! Χρησιμοποίησε την ισχυρή σου διορατικότητα, για να ξεσκεπάσεις ανεντιμότητες και ψέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κάποιους μικρούς κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια ο σύντροφος σου, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και στην καταπίεση! Διατήρησε την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως θέλει χρόνο… διερεύνησης, πριν επενδύσεις επάνω της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! ! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τα συμφέροντα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σε αφορά άμεσα και δημιουργεί σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί ανασφάλεια, αβεβαιότητα και λάθος κρίση! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ψέματα και να έχεις άσχημες συνέπειες! Επιπλέον και εσύ, εμπιστεύεσαι λανθασμένα μεγάλα λόγια, απατηλές υποσχέσεις και υποθέσεις του νου και της φαντασίας σου, με αποτέλεσμα να προσγειωθείς απότομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση σου σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και η αποκάλυψη της αλήθειας, θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι σήμερα να μην επενδύεις τώρα σε νέες γνωριμίες, απλά επειδή ακούς, αυτά που θέλεις να ακούσεις! Αν σε ενδιαφέρει ήδη ένα άτομο, βγάζεις λάθος συμπεράσματα και έχεις ελπίδες για πράγματα που ουσιαστικά, δεν υφίστανται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, η συμπεριφορά των συναδέλφων και συνεργατών σε απογοητεύει! Προσοχή χρειάζεται και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις και θέματα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, αυξάνονται σήμερα τα καθήκοντά σου, τα τρεξίματα, όπως και οι υποχρεώσεις σου με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες! Οφείλεις να επιστρατεύσεις άμεσα τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις δουλειές της καθημερινότητας σου. Μην αποδίδεις ευθύνες σε άλλους, ενώ εσύ είσαι αυτός που έχεις κάνει λάθη ή παραλείψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος η γοητευτική και ανανεωμένη σου εμφάνιση, φέρνει θαυμαστές και κατακτήσεις, στον δρόμο σου! Φλερτ θα έχεις επίσης και μέσα από τον χώρο της εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι καλό που περιποιείσαι και φροντίζεις τον σύντροφο, αλλά αν τον κακομάθεις, θα ζητάει όλο και περισσότερα και πιθανόν να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επηρεάζεται άμεσα ο τομέας της εργασίας σου σήμερα, γι’αυτό έχε το νου σου και μην κάνεις λάθη από απροσεξία! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις, λόγω της ευστροφίας σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μπορεί να ενισχύεται η δημιουργικότητά σου και η λάμψη σου, βοηθώντας σε να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και την προσωπικότητα σου, ωστόσο θα φέρει απώλειες, αν φερθείς ανέμελα, ανέντιμα, εγωιστικά και επιπόλαια. Φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένος και ολιγαρκής, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία ή φήμη και τις κολακείες, γιατί θα προσγειωθείς απότομα! Πέρασε καλά, αλλά με μέτρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό, πάθος και φλογερό έρωτα με τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν μπορείς να τηρήσεις στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός και προσγειωμένος σε νέες γνωριμίες και φλερτ, που μπορεί να μην είναι τόσο ιδανικές, όσο φαίνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έρχονται νέες ευκαιρίες, αλλά καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, αφού πολλά θα αλλάξουν στο μέλλον! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο και τις υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα που πραγματοποιείται η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου σε καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα! Πιθανόν να υπάρξει τώρα σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή σε μία υπόθεση που αφορά το σπίτι και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις! Επίσης, προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, σε πιθανές βλάβες ή ζημιές στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι λανθασμένα με ένα άτομο του παρελθόντος! Μπορεί να φαίνεται πως ανταποκρίνεται αλλά δυστυχώς, αν δεν επιστρατεύσεις λογική, θα διαπιστώσεις ότι σπατάλησες χρόνο, ελπίδες και ενέργεια σε μία σχέση που πάντα θα σε πληγώνει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφο, γιατί το ψέμα θα αποκαλυφθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανέδειξε ωριμότητα και σοβαρότητα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Οικονομικά, απέφυγε αγορές ηλεκτρονικών ή ηλεκτρικών ειδών, όπως και ότι έχει να κάνει με μετακίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες σήμερα, ίσως νιώσεις πως βρίσκεσαι σε νοητική σύγχυση! Η λογική σου δεν μπορεί εύκολα να
σε βοηθήσει σε αποφάσεις, ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου διαίσθηση και δημιουργικότητα! Είναι σίγουρο, πως την σημερινή ημέρα, πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα, σοβαρές συζητήσεις και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι αλόγιστα τους πάντες και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος οφείλεις σήμερα να αποφύγεις παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση, στην σχέση σου! Καλό είναι λοιπόν, να μείνεις μακριά από σοβαρές συζητήσεις που ενδεχομένως να καταλήξουν σε διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην φλερτάρεις ασύστολα, γιατί αυτός που θα πληγωθεί θα είσαι εσύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά αναθεωρείς γνώσεις, εμπειρία και συγκυρίες, λόγω κάποιων ανατροπών! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα, κυρίως για μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ίσως νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να προσκολληθείς περισσότερο από ποτέ, στα υλικά αγαθά! Πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως όσον αφορά πρακτικές υποθέσεις! Μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά τον οποιονδήποτε, για να μην νιώσεις προδομένος και αδικημένος! Φρόντισε να στηρίζεις τις αποφάσεις σου σε αντικειμενικά κριτήρια, για να μην απογοητευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην νομίζεις ότι μπορείς να απολαύσεις τη χαρά του έρωτα και της σχέσης, χωρίς να καταπιέζεσαι από κανόνες και «πρέπει»! Προσπάθησε λοιπόν να είσαι έντιμος και ολιγαρκής, χωρίς κόντρες με τον σύντροφο και χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο φαίνεται να έχει ερωτικά συναισθήματα για σένα και σε σοκάρει, γιατί τόσο καιρό δεν είχες καταλάβει τίποτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, νιώθεις πιεσμένος χρονικά, από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, ενώ υπάρχει εύνοια, κάνεις λάθος διαχείριση!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με την Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στο δικό σου Ζώδιο, ήρθε η ώρα να προσγειωθείς απότομα, λόγω λάθος επιλογών, ψεμάτων και ψευδαισθήσεων! Ναι, μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις, που σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο πρέπει να διατηρήσεις όσο πιο χαμηλά μπορείς τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση, λόγω απομυθοποίησης και απογοήτευσης! Μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια για σένα. Είναι γεγονός, πως θα υπάρξουν νέες ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες όμως χρειάζονται προσοχή και πιθανόν καχυποψία! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να έχεις εύνοια αλλά μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση! Αν συνεχίσεις τις υπερβολές, θα έρθουν απώλειες!