Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 02/02/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η γοητεία της προσωπικότητας σου σήμερα, φίλε Κριέ είναι ακαταμάχητη και απόλυτα ελκυστική! Χρειάζεται όμως προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες! Η σημερινή όψη Τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα που αφορά άμεσα το δικό σου ζώδιο, μπορεί να σου φέρει κέρδος, αλλά και μεγάλες ζημιές, εξαρτάται από το πως θα το χειριστείς και από το πόσο θα μείνεις συγκρατημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας, είναι αυτός που πρέπει να δείξεις την μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία! Εμμονές, σκέψεις και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως με τη μορφή σύγκρουσης και ρήξης. Καλό θα είναι να επιδείξεις ηρεμία και να σκεφτείς πολύ, κατά πόσο σε ικανοποιεί να διατηρείς σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται σε παιχνίδια επιβολής και εξουσίας! Όχι στον εγωισμό και στην παρόρμηση σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αφεντικά και ανώτεροι σε πιέζουν σήμερα να λάβεις αποφάσεις, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να θέσεις νέους στόχους, διορθώνοντας λάθη. Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ακολούθησε μεν την διαίσθηση σου, αλλά χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και ξεσπάσματα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, εντείνεται πολύ τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου! Όλο αυτό πιθανόν προέρχεται από κάποιες δυσκολίες που περνάς το τελευταίο διάστημα! Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πως το στρες δεν λειτούργησε ποτέ εποικοδομητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ό,τι κι αν σου συμβεί στα ερωτικά σου, καλό θα είναι να μην το πάρεις «βαριά» και να πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, ώστε να ασχοληθείς με ό,τι συμβαίνει μέσα σου. Πες όχι οπωσδήποτε, σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, γιατί θα πληγωθείς! Δεν αντέχεις την καταπίεση και ασφυκτιείς συναισθηματικά, από εντάσεις που δημιουργεί ο σύντροφος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ταρακουνιούνται για τα καλά οι εργασιακές σου σχέσεις σήμερα και καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Ένας από τους κύριους λόγους του άγχους σου, είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναθεωρήσεις, μετά από εντάσεις ή παρεξηγήσεις, κάποιες φιλικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν… «κρατάει χρόνια, αυτή η κολόνια»! Ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, μία σημαντική φιλία να έρθει σε ρήξη ή ακόμα και σε λήξη! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, ιδίως αν οι σχέσεις αυτές, εξυπηρετούν τους μελλοντικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους ερωτικούς σου στόχους και σκοπούς, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με όπλο την εντιμότητα στον συναισθηματικό τομέα! Κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που μέχρι τώρα έμενε κρυφό, αποκαλύπτεται! Προσοχή όμως, γιατί θα πρέπει να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς ή παρεξηγηθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, αναρωτιέσαι αν νιώθεις ικανοποιημένος όσον αφορά το πού έχεις φτάσει ως τώρα κι αν όντως έχεις εκπληρώσει τα όνειρα σου! Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, σε διακατέχει ανασφάλεια και νευρικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Η όψη Τετραγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές καταστάσεις και σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και να μην «γκρεμιστούν» λόγω ρήξεων και εντάσεων! Θα διαπιστώσεις, ίσως και με επίπονο τρόπο, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να μπουν στον δρόμο σου και να σου βάλουν εμπόδια, όμως η δύναμη του χαρακτήρα σου, θα τους αποτρέψει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον συναισθηματικό τομέα, μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα κοινωνικά! Μην μεταφέρεις στο σύντροφο τα νεύρα σου από την δουλειά και μην μπλέξεις ερωτικά με συνάδελφο ή συνεργάτη. Παράλληλα, καλό θα είναι να αποφύγεις εντάσεις και νεύρα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί σήμερα θα φέρουν σίγουρα αρνητικές συνέπειες για τη μελλοντική πορεία της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, αυθορμητισμός, εγωισμός, βιασύνη, νεύρα και απαιτήσεις, μόνο κακό θα φέρουν, γι’αυτό προσοχή!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Ο Άρης σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπητέ Λέοντα και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο, οφείλεις να είσαι πέραν του δέοντος προσεκτικός και οργανωμένος! Επιπλέον την σημερινή ημέρα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράξη τις ιδέες και τα πιστεύω σου μέσα από κοινωνικές επαφές. Καλύτερα να αναβάλεις αυτήν την κίνηση, για λίγες μέρες αργότερα, αφού τώρα τα λάθη, είναι πολύ πιθανά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά μπαίνεις σε μία διαδικασία περίεργου για τον χαρακτήρα σου, πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Αν είσαι ελεύθερος νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές, πέρα από αυτά που έχεις συνηθίσει, με τον σύντροφο. Ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε ανώριμες ή επιπόλαιες πράξεις, αλλά ούτε και σε προσδοκίες ή προκλητικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό, η αυξημένη αισιοδοξία σου, σε οδηγεί σε… γκάφες, που μετά θα είναι αργά για να τις διορθώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να επιδείξεις ψυχική δύναμη και αντοχή σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, ιδίως σε διαπροσωπικές σχέσεις! Ίσως αγανακτήσεις με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν, ακόμα κι αν αυτό σε πονέσει αρχικά. Θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να έχεις εσύ τον έλεγχο, μετά από σκληρό όμως, προσωπικό αγώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην ερωτική ζωή, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά μία σημαντική για σένα σχέση και πιθανόν σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου, αλλά και το κατά πόσο εμπιστεύεσαι αυτά που αποκομίζεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην αφήνεις κτητικότητα, τάσεις χειραγώγησης, σκληρότητας και απολυτότητας, να χαλάνε την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου αυτή τη περίοδο. Απόλαυσε τον έρωτα στο έπακρο, χωρίς νεύρα και απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, θα το δεις να εξελίσσεται, αλλά ίσως όχι έτσι όπως θα ήθελες! Γενικά, καλό θα είναι να αποφύγεις περιττές αγορές ή οικονομικά ανοίγματα, τώρα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Το σημερινό Τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεάσει και πιθανόν να πλήξει τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αγαπητέ Ζυγέ, φέρνοντας μέχρι και ρήξεις! Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στις σχέσεις σου, φέρνοντάς σε, σε σημείο να πρέπει να πάρεις άμεσα τελειωτικές αποφάσεις! Συνειδητοποιείς κάποιες αδικίες εις βάρος σου, τις οποίες δεν ανέχεσαι άλλο, ιδίως όταν η άλλη πλευρά ασκεί μία τεράστια εξουσία πάνω σου, ταλαιπωρώντας σε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στην ερωτική σου ζωή, τώρα φαντάζουν ζητήματα ζωής και θανάτου και βγαίνουν στην επιφάνεια! Πέρα από αυτό όμως, αυτήν την ημέρα πιθανόν να έχεις και μία έντονη αίσθηση του μοιραίου και του καρμικού, στον έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το σύντροφο έχει πάθος, αλλά αν δεν προσέξεις, δεν θα εξελιχθεί όπως ακριβώς επιθυμείς, λόγω του δικού σου εγωισμού, απαιτήσεων και οξυθυμίας. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική ή οικονομική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, έχει ως αποτέλεσμα να σε μεταμορφώσει και να σε κάνει να απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις, που εμποδίζουν την πρόοδο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Η ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση, φίλε Σκορπιέ! Η όψη Τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα, σε αναγκάζει να βρεις αποτελεσματικές λύσεις και να οργανωθείς, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Μερικά νέα δεδομένα που προκύπτουν μέσα στην ημέρα, σε αναγκάζουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες κάθε είδους, γεγονός που θα σε εξαντλήσει σωματικά, αλλά και πευματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν υπάρξει σήμερα, ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, πρέπει να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς! Σήμερα μαθαίνεις πως δεν πρέπει να βιάζεσαι όσον αφορά τις ερωτικές σου υποχρεώσεις, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη ή παραλείψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και μην παρασύρεσαι σε συνεχή και ενοχλητική κριτική του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυναμισμός, πείσμα και δράση σε χαρακτηρίζουν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη. Οικονομικά, τρέχεις σήμερα να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ενεργοποιείται το κομμάτι εκείνο της ζωής σου που σχετίζεται με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τα παιδιά. Όλοι οι παραπάνω τομείς, απαιτούν τώρα την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου! Αυτήν την περίοδο, ίσως να παρατηρήσεις μία αύξηση της ενέργειάς σου, όμως να ξέρεις πως οι παρορμητικές κινήσεις βλάπτουν και προκαλούν απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, νιώθεις σήμερα απόλυτα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού! Προσοχή μόνο στην ροπή που έχεις προς λάθος πάθη και έρωτες, συναισθηματικές «ζαβολιές», αλλά και εγωιστικές απαιτήσεις. Εκμεταλλέυσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να ξεφεύγεις από τα όρια! Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι, ίσως να κάνουν και μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που εκπέμπει μυστήριο, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπαθείς να εκτονώσεις την ενέργεια σου μέσα στην δουλειά και θες να πάρεις την όποια κατάσταση στα χέρια σου! Προσοχή όμως! Μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη σου, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές! Μακριά από τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν προσέξεις! Φρόντισε να δράσεις σωστά, έντιμα και ήρεμα, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις. Αν φερθείς εγωιστικά και σκληρά, θα υπάρξουν ρήξεις και καυγάδες. Η όψη θα φέρει σε πρώτο πλάνο το σπίτι και την οικογένεια και οφείλεις να βρεις τώρα πρακτικές λύσεις, χωρίς εντάσεις, σε θέματα ή αλλαγές που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις στην οικία και στην σχέση σου με τους ανθρώπους που σ’αγαπούν και αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, επίσης πρέπει να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Πες οπωσδήποτε όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και στενάχωρο! Αν είσαι ήδη με κάποιον, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει τριγμούς, κόντρες ή συγκρούσεις! Καλύτερα λοιπόν, να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος και οικονομικό πονοκέφαλο! Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στον επαγγελματικό σου χώρο, σου χαλάει την διάθεση, γι’αυτό κι εσύ, μην διατηρείς αυτό το ενοχλητικό συναδελφικό κλίμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, είσαι αυθόρμητος, ανοιχτός και απόλυτα γοητευτικός σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές κάθε είδους, φίλε Υδροχόε. Είσαι σίγουρα ακαταμάχητος στα εκφραστικά σου μέσα, αλλά χρειάζεται προσοχή! Να είσαι μεν τολμηρός στα λόγια σου αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες, ενώ καλό θα είναι να δώσεις βαρύτητα και στις σχέσεις σου με αδέρφια, γείτονες και συγγενικά πρόσωπα, τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους και ανανέωση ή αναθέρμανση σχέσης για τους δεσμευμένους! Ωστόσο, η όψη της ημέρας, επηρεάζει την επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, υπόγεια, νευρική, αλλά και χειριστική. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί μία διαμάχη έντονη, απλά για δυο λέξεις λάθος! Επιπλέον σήμερα, έρχονται ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, αν φερθείς έξυπνα και με ψυχραιμία, καταφέρνεις και κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, διότι ο λόγος σου αποκτά πυγμή και πειθώ! Οικονομικά, καλύτερα να αποφύγεις υπογραφές και συμφωνίες σήμερα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Ίσως να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προέκυψαν, από κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών και τώρα σου ξυπνά το ένστικτο της επιβίωσης. Για να δεις τα σχέδια σου να συνεχίζουν να εξελίσσονται, απάλλαξε την συμπεριφορά σου από πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου. Συγκεκριμένα, αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σε βασανίσει σήμερα ένα ερώτημα: Μου αξίζει αυτό που έχω ή είμαι εγκλωβισμένος σε μία σχέση που με πνίγει και δεν μου δίνει αυτά που θέλω; Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για παιχνίδια με ημερομηνία λήξης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλούς οικονομικούς στόχους, αν ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου συνετά και χωρίς παρορμητισμό! Επαγγελματικά έχεις ανασφάλειες σχετικά με την δουλειά που έχεις και δεν σε ικανοποιεί πια!