Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 01/08/2020

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ καλό μήνα! Η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός! ! Οφείλεις να βρεις τώρα πρακτικές λύσεις, χωρίς εντάσεις, σε θέματα ή αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Φρόντισε να διαχειρίζεσαι ορθά κάποιες καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει εντάσεις, κόντρες ή και σοβαρές συγκρούσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Καλύτερα να πεις όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και πολύ πιθανόν να σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στις συναδελφικές σχέσεις, σου χαλάει την διάθεση για δουλειά! Οικονομικά πιέζεσαι πολύ, αφού προκύπτουν μεγάλα έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε καλό μήνα! Σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή! Να είσαι τολμηρός στα λόγια σου, επικοινωνιακός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, απότομος, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες, οπωσδήποτε, ώστε να μην χαλάσουν οι κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη της ημέρας, επηρεάζει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις ή να ανταποκριθείς στα ερωτικά καλέσματα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις και επιλογές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, καλύτερα πες όχι υπογραφές και συμφωνίες σήμερα! Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να φερθείς έξυπνα και με ψυχραιμία, ώστε να κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, αλλιώς αν φερθείς παρορμητικά, το έχασες το παιχνίδι!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε καλό μήνα! Με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα θα τα δεις να απειλούνται! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προκύπτουν, από κάποια γεγονότα σήμερα και τώρα σου ξυπνά την ανάγκη της προσωπικής ανάδειξης της αξίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, που σίγουρα θα προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έχεις ανασφάλειες και νιώθεις πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί πια! Πολλοί οικονομικοί στόχοι πέφτουν στο κενό, αφού ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου χωρίς σύνεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε καλό μήνα! Η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες που δεν υπολόγιζες! Η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες ζημιές, αν δεν προσέξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δείξεις την μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία! Εμμονές, σκέψεις και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει την σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες στο άμεσο μέλλον. Πιεστική και δύσκολη ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις λάθη γιατί θα υπάρχουν κυρώσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα καλό μήνα! Σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και την λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου! Χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο, γιατί θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με τον σύντροφο, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, ώστε να ηρεμήσεις. Απέφυγε οπωσδήποτε, ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα σε παρασύρει, διότι υπάρχει περίπτωση να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι σήμερα, είναι και οι οικονομικές υποχρεώσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε καλό μήνα Η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου και μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα! Θα αναγκαστείς αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση ή παρεξήγηση, ορισμένες φιλικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την λογική! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, τώρα αποκαλύπτεται! Θα πρέπει όμως να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς και να μην παρεξηγηθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις! Στον τομέα της καριέρας, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη, επαναλαμβάνοντας τα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ καλό μήνα! Η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Θα ανακαλύψεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντικρούσεις! Οφείλεις να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν ως έχουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο σύντροφο τα νεύρα σου από την δουλειά και επίσης , μην προσπαθείς να του επιβληθείς με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν ζημιές και απώλειες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ καλό μήνα! Σήμερα πραγματοποιείται η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Οφείλεις λοιπόν οπωσδήποτε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα! Προσοχή χρειάζονται και οι κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία ερωτικού πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Μην παρασύρεσαι λοιπόν από πάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ένα γεγονός σε αγχώνει και αλλάζεις στρατηγική! Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη απανωτά, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη καλό μήνα! Σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν! Πιθανόν να αγανακτήσεις ή να εξαντληθείς με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τα πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος άτομο, που για άλλη μία φορά θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου και πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία εσωτερικού «ψαξίματος», σχετικά με τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, δυστυχώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ανατροπές! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, ακόμα κι αν σε απογοητεύσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε καλό μήνα! Η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει σημαντικά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών! Η όψη μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις! Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά εσύ πρέπει να προσέξεις τις αντιδράσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, λανθασμένα παρασύρεσαι σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος και εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στην σχέση σου, τώρα δείχνουν το μέγεθος τους και αναγκάζεσαι να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση, ηρεμία και λογική! Απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά ξοδεύεις πολλά για άλλους και ενδεχομένως να το μετανιώσεις κάποτε! Η επαγγελματική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, βασίζεται σε σχέσεις συναδελφικές ή κλονισμένες συνεργασίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε καλό μήνα! Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση! Η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες κάθε είδους, επιτέλους τακτοποιούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και φρόντισε να μην παρασύρεσαι σε αυστηρή κριτική του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις! Στον επαγγελματικό τομέα, παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη και γκάφες!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ καλό μήνα! Με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, να ενεργοποιεί κρίση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τα παιδιά, πρέπει να επιστρατεύσεις λογική και αυτοσυγκράτηση! Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους και κυρίως την ωριμότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο και απέφυγε απαιτήσεις και κόντρες χωρίς όρια! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού! Όμως πρέπει να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και έρωτες, που στο τέλος σε πληγώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη και την υπεροχή σου, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές, που θέλουν το κακό σου! Οικονομικά, απέφυγε τυχερά παιχνίδια και ρίσκα, σήμερα!