Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 01/08/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο φιλικό για σένα, ζώδιο του Λέοντα, σου δίνει την ευκαιρία την σημερινή ημέρα, αλλά και γενικά αυτήν την περίοδο, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να προβάλλεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να χορτάσεις θαυμασμό των άλλων, αφού θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσετε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, θα σου δείξει την αδυναμία του και δεν αποκλείεται να σου κάνει μία έκπληξη από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις σου σήμερα, θα είναι πολλές, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογες! Ίσως προτιμήσεις το φλερτ, από την ασφάλεια που σου προσφέρει μία μόνιμη σχέση αυτήν την φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αναδεικνύεις την καλή πλευρά του επαγγελματία και φυσικά την δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, προκειμένου να γίνεις αρεστός και δημοφιλής στους άλλους, ξοδεύεις αλόγιστα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε καλό μήνα! Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα συσφιχτούν ξανά! Μάλιστα, ορισμένες συγγενικές προβληματικές σχέσεις, θα εξομαλυνθούν αυτό το διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να συναντήσεις άτομα από το ερωτικό παρελθόν, που έχεις να δεις καιρό, να επικοινωνήσεις μαζί τους ή ακόμα και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδεχόμενο συγκατοίκησης, είναι πολύ πιθανό τώρα! Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τότε απλά καταφέρνεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που έχουν να κάνουν με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για να διορθώσεις παλαιά λάθη στον εργασιακό τομέα και για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε καλό μήνα! Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Διψάς για γνώσεις, προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία κατά την διάρκεια μίας εξόδου ή εκδρομής, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Επίσης, φλερτ μέσω διαδικτύου, ευνοείται ιδιαίτερα τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την πεζή καθημερινότητα, να ανανεωθείτε, ακόμα κι αν χρειαστεί σήμερα να οργανώσετε μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές δημόσιες σχέσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν ωφέλιμες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα! Ιδανική ημέρα για αγορά αυτοκινήτου ή για αγορές μέσω διαδικτύου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με κάθε τρόπο! Μπορεί να είσαι κάπως απόλυτος στις απόψεις σου, ωστόσο οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, για να επιτύχεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και να τους πείσεις τους άλλους για αυτό που ουσιαστικά θες και χρειάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και βεβαιότητα στον έρωτα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού μέσα από πράξεις του, σου δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ήταν αρκετά θολή και επιφανειακή μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πιθανόν σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου, δεν σε βοηθήσουν στους στόχους σου και στην εκπλήρωση τους! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις κάποια θέματα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά σε καθιστά, τον πρωταγωνιστή! Όλοι οι προβολείς είναι πάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους πετύχεις! Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη μίας περιόδου, όπου θα δρομολογήσεις ό,τι αλλαγές χρειάζεσαι, ό,τι νέο ξεκίνημα επιθυμείς και όποια βελτίωση θες να κάνεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, και ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να υιοθετήσεις ένα καινούργιο στυλ που θα σου προσδώσει γοητεία και φυσικά πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις προτάσεις για επισημοποίηση και ιδιαίτερα ευχάριστα νέα από τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πετυχαίνεις σήμερα στόχους που μπορεί να σου εξασφαλίσουν, ένα νέο ξεκίνημα! Οικονομικά, η εύνοια είναι σχεδόν σίγουρη, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα, στο ζώδιο του Λέοντα, σε ωθεί να μείνεις στην απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό θόρυβο, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Κάνε την ενδοσκόπηση σου, άκου την καρδιά και την διαίσθηση σου και επέλεξε την συντροφιά των λίγων και καλών ανθρώπων που αγαπάς και εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αρνηθείς προσκλήσεις και προτάσεις για συνάντηση ή και για φλερτ και να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή, που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως παρασυρθείς τώρα, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο! Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ, αφού κινδυνεύεις από απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου όλο και βελτιώνονται! Τα επαγγελματικά σου ωστόσο, θα παρουσιάσουν προβλήματα, κυρίως λόγω της ασθενούς σου μνήμης που θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Λέοντα, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές ομαδικότητας. Επιτέλους, έχεις πολλές δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά κενά που είχες τον τελευταίο καιρό στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η ερωτική σου ζωή, έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές! Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου και να ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος καλωσόρισε νέες γνωριμίες και αποδέξου, χωρίς δεύτερη σκέψη ή δισταγμό, κάθε πρόταση που θα έχεις και θα εγγυάται καλοπέραση, αλλά και ερωτικές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά υπάρχει εύνοια, ιδίως αν προσπαθείς να βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους, κάτι που θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Λέοντα, είναι ιδανική για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος! Να είσαι σε απόλυτη ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, καθώς θα υπάρξουν νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα στην ερωτική σου σχέση θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Αν είσαι ελεύθερος, τυχόν νέες γνωριμίες, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα ευνοημένος θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και η ημέρα είναι ιδανική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή και έναρξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων! Οικονομικά, πες ναι σε συμφωνίες και συμβόλαια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε Τοξότη, καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα! Θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από συζήτηση και εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σου με το ταίρι σου και ανανεώνεται! Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ, ραντεβού και γνωριμίες! Επιπλέον, σήμερα θα έρθει ένα καλό νέο όσον αφορά τα ερωτικά σου και θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα έρθουν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν σπουδαίο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο γενναιόδωρος, διότι κινδυνεύεις να ξεμείνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από τις τοξικές! Επίσης, ένα μυστικό που σου αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας, σου δίνει απόλυτη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ιδιαίτερα θετικές οι εξελίξεις αναμένονται σήμερα! Μια ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, είναι πολύ πιθανόν να έρθει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά αποτελεσματικά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου με ποικίλους τρόπους! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Λέοντα, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές σήμερα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα και εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις τσακωμούς και να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση σου με τον σύντροφο σου, κάνοντας μαζί μία νέα αρχή και πολύ πιθανόν τώρα, να μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα είναι η ιδανικότερη ημέρα για να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη, καμία νέα γνωριμία ή ερωτική επικοινωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία, μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ θετικά και να σου εξασφαλίσει την μελλοντική σου ευημερία! Οικονομικά, τα πράγματα είναι στάσιμα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ καλό μήνα! Λόγω της Νέας Σελήνης στον Λέοντα που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι σαφώς καλύτερα τον χρόνο σου και ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Επίσης, ασχολήσου περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση και βελτίωσε τις διατροφικές σου συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα και μάλιστα να εξελιχθεί! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στον σύντροφο σου, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού ό,τι έχεις σκοπό και στόχο, θα καταφέρεις να το πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, αλλά είναι αναμενόμενα!