Ζώδια Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ Μέσα στο διήμερο θα είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε παραστάσεις καθώς θα είναι έντονη η ανάγκη σας για μία εξόρμηση, όμως αν κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Οι λάτρεις των χειμερινών σπορ, καλό είναι να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Σελήνη και Άρης σε δυσαρμονικές όψεις μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην οικογένεια. Οι ελεύθεροι, θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πού δυνατό ερωτικό ειδύλλιο. Δίας και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις, φέρνουν τύχη στον ερωτικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ Οι γεννημένοι το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο είστε σε πολύ δημιουργική φάση, με αποτέλεσμα τα οικονομικά σας να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο. Οι υπόλοιποι, μπορεί να διαλύσετε μία συνεργασία, εξαιτίας οικονομικών διαφορών, ή να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Γενικά καλό θα είναι να αποφύγετε την ενασχόληση με οικονομικά θέματα. Την Κυριακή, προβλέπονται νεύρα και δυσκολία στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Φίλοι μπορεί να καβγαδίσουν επειδή δεν θα συμφωνούν οι διαθέσεις τους, ζευγάρια μπορεί να χαλάσουν τις καρδιές τους εξαιτίας τρίτων, θα είναι μία εκρηκτική μέρα και θα επηρεαστούν σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ Το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο σας σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό ευνοεί τις επαφές με φίλους και την κοινωνική σας ζωή, στον επαγγελματικό τομέα όμως, μπορεί να χάσετε την υπομονή σας και να φερθείτε απότομα στους συνεργάτες σας. Η Σελήνη εκτός από τις καλές όψεις, σχηματίζει και δυσαρμονικές με τον Δία και τον Άρη, και δυσχεραίνει τις σχέσεις σας. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για τον τομέα της καριέρας και επειδή θα εκτιμηθούν οι δεξιότητες και οι προσπάθειες σας, Η επιβράβευση θα είναι οικονομικής φύσεως. Πολλά τα έξοδα που κάνετε οι ελεύθεροι καθώς είστε σε μια συνεχή κίνηση και αναζήτηση ερωτικού συντρόφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Πολύ καλή στιγμή για την καριέρα σας καθώς προκύπτει μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία και είστε πολύ ικανοποιημένοι, όμως επειδή προβλέπεται ένα αρκετά κουραστικό διήμερο όσον αφορά τις υποχρεώσεις σας, δεν θα λείψουν οι εντάσεις στην καθημερινότητα σας.   Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει να εστιάζετε στις προσωπικές σας επιθυμίες. Προκειμένου να τις ικανοποιήσετε, μπορεί να γίνετε πιεστικοί με τα οικεία σας πρόσωπα. Αποφύγετε τη γκρίνια μιας και θα είναι πρόσφορο το έδαφος για καβγάδες.

ΛΕΩΝ Στον τομέα της καριέρας οι εξελίξεις είναι αρκετά ικανοποιητικές, όμως επειδή έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι ευθύνες σας, έναν εκνευρισμό τον έχετε. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Η Σελήνη στους Διδύμους σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό, ευνοεί τις επαφές και προβλέπονται καινούριες φιλίες μέσω ενός μακρινού ταξιδιού που θα κάνετε.   Την Κυριακή περνά η Σελήνη στον Καρκίνο και καθώς θα κάνει τρίγωνο με τον Κυβερνήτη σας Ήλιο, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να προωθήσετε τα ταλέντα σας και να αυξήσετε τη δημοφιλία σας. Ιδανική μέρα για γάμο και για οικογενειακές στιγμές. Ένας καινούριος έρωτας, χρήζει προσοχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Προσέξτε λίγο οι Παρθένοι τι θα πείτε και πώς θα το πείτε καθώς προβλέπονται εντάσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δημιουργήσετε οικογένεια, ευνοείστε από το τρίγωνο του Δία με Αφροδίτη και Πλούτωνα και προβλέπονται ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Την Κυριακή, περνά η Σελήνη στον Καρκίνο και προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όμως μπορεί να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με φιλικό σας πρόσωπο και θα χαλάσει η διάθεση σας. Ερωτικές διεκδικήσεις ρίχνουν τις μάσκες και κάποιοι θα πέσετε από τα σύννεφα.

ΖΥΓΟΣ Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί για οικονομικούς λόγους, ίσως όμως να σας βγει τελικά σε καλό. Η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και τον Άρη και προκαλεί ανατροπές σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις, ενώ υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί αρμονία και περνάτε όμορφες στιγμές. Την Κυριακή περνά η Σελήνη στον Καρκίνο σχηματίζοντας δυσαρμονικές όψεις με το Κρόνο και θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό ζήτημα. Στον τομέα των μετακινήσεων, η δυσαρμονική όψη επίσης της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί να προκαλέσει εμπόδια ή ατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πολλές οι μετακινήσεις σας μέσα στο διήμερο και κάτι καλό θα προκύψει μέσα από μια καινούρια γνωριμία. Μπορεί να κλείσετε μία επαγγελματική συμφωνία, ή να σας σαγηνεύσει ένα νέο πρόσωπο, κάτι που θα σας ωθήσει σε υπερβολές με το ξόδεμα των χρημάτων σας. Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα κοντραριστείτε έντονα με το ταίρι σας. Την Κυριακή δεν ευνοούνται οι μετακινήσεις και δεν θα είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι για επαφές και επικοινωνία. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο σας προκαλεί κυρίως τους ελεύθερους μια εσωστρεφή διάθεση καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τα γεγονότα εναλλάσσονται το ένα το άλλο καθώς είστε σε πολύ δημιουργική φάση και δεν προλαβαίνετε ούτε με το ταίρι σας να βρεθείτε. Μέσα στο διήμερο ειδικά εσείς του τρίτου δεκαημέρου, δύσκολα θα βρείτε ευκαιρία για ανάπαυλα, όμως πολύ σύντομα θα απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Την Κυριακή Αφροδίτη, Άρης και Ερμής σε δυσαρμονικές όψεις μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στον οικογενειακό τομέα και καλό θα είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι. Ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις όλων και να ξεσπάσετε έντονα. Μία βόλτα θα σας κάνει καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πολύ επικοινωνιακό προβλέπεται το διήμερο και θα γίνουν αρκετά θετικά πράγματα καθώς εκτός από κάποιες καλές γνωριμίες που θα κάνετε και θα ευχαριστηθείτε πραγματικά εποικοδομητικές συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, μια καλή είδηση που θα αφορά την οικογένεια θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Στον ερωτικό τομέα, το πάθος δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα. Την Κυριακή θα πρέπει να την αφιερώσετε στη σχέση σας και την προσωπική σας ζωή, ειδάλλως προβλέπονται εντάσεις που θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Ο ελεύθεροι έχετε βαρεθεί να γνωρίζετε συνεχώς καινούρια πρόσωπα που δεν έχουν κάτι να σας πουν και αναπολείτε έναν πρώην έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η γνωριμία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο μπορεί να σας αφήσει αδιάφορους, καλύτερα όμως να δώσετε σημασία και να την αξιοποιήσετε. Δεν είστε και πολύ συγκεντρωμένοι στα καθήκοντα σας καθώς έχετε έντονες τάσεις φυγής και υπάρχει κίνδυνος παραλείψεων. Αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι πορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές.   Την Κυριακή, Σελήνη και Κρόνος σε δυσαρμονικές όψεις φέρνουν μία αναστάτωση στις σχέσεις σας και δύσκολα θα βγάλετε συνεννόηση είτε με το ταίρι σας, είτε με τα παιδιά, ή ακόμα και με μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Η ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο θα είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΣ Όμορφες στιγμές προβλέπονται για τους Ιχθύς μέσα στο διήμερο και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, εσείς κυρίως του πρώτου δεκαημέρου που έχετε χαθεί από τον περίγυρό σας λόγω υποχρεώσεων. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν ανεξέλεγκτα πάθη που σας βασανίζουν και δεν μπορείτε να απολαύσετε μια καινούρια σχέση.   Την Κυριακή, περνά η Σελήνη στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο κυρίως στα παιδιά. Οι ελεύθεροι όμως, θα έχετε έντονες ορέξεις για ψυχαγωγία και δεν προβλέπεται να επιστρέφετε στο σπίτι πριν τις πρωινές ώρες. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ αν οδηγήσετε.