Ζώδια Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ Διευκολύνονται οι υποθέσεις σας μέσα στο διήμερο και θα έχετε έντονη επιθυμία για να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, οπότε μην το πολυσκέφτεστε και οργανωθείτε εγκαίρως. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με το όχημα σας, ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης. Πολύ καλή στιγμή για τα οικονομικά σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Έντονη κοινωνική ζωή και για αρκετούς από εσάς θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος για τα ερωτικά σας τώρα που περνά ο Άρης στον Σκορπιό, ο οποίος ενδυναμώνει την ερωτική σας διάθεση, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Η λογική και το συναίσθημα θα αλληλοσυγκρουστούν.

ΤΑΥΡΟΣ Είστε αναποφάσιστοι σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα και καλό θα είναι να το αφήσετε στην άκρη τουλάχιστον μέχρι να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Αποφύγετε τη λήψη πολλών ευθυνών γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε φέρει τον οργανισμό σας στα όριά του, με αποτέλεσμα να σας χαρακτηρίζει μια ένταση που φέρνει σε αμηχανία τους γύρω σας.  Παίζετε σε διπλό ταμπλό με τα αισθηματικά σας και όσο απολαμβάνετε τις στιγμές προς το παρόν, σύντομα θα προβληματιστείτε πολύ καθώς θα πρέπει εκ των πραγμάτων να επιλέξετε μεταξύ ερωτικών συντρόφων, οπότε μην δένεστε και μην δίνετε υποσχέσεις. Η περίπτωσή σας χρειάζεται λεπτό χειρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ Αν και υπάρχει μια σχετική στασιμότητα στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς έχετε συγκεκριμένα πράγματα που περιμένετε, οπότε επικεντρωθείτε σε απλά καθημερινά ζητήματα που χρήζουν μεγάλης προσοχής και μην τα υποτιμάτε, ώστε να μη συσσωρεύονται. Η τύχη είναι με το μέρος σας και κάποια σημάδια θα σας το κάνουν αρκετά σαφές.  Δεν έχετε και πολλή ενέργεια για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι, κάτι που σας δημιουργεί ενοχές και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε. Η συσσωρευμένη κούραση βγαίνει πλέον στην επιφάνεια και η αδυναμία σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, σας δείχνει πως είναι απαραίτητο να ξεκουραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε από πριν το άγχος και την κεκτημένη ταχύτητα της καθημερινότητας, ώστε να μην το κουβαλήσετε μαζί σας. Εγκλιματιστείτε εγκαίρως με τη νέα κατάσταση που βιώνετε, ώστε να απολαύσετε κάθε στιγμή, ειδάλλως δεν έχει νόημα να βρεθείτε στην άλλη άκρη για να σκέφτεστε και πάλι αυτά που σας προβληματίζουν. Κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για κάποιο χόμπι ή κάτι σχετικό με τη δουλειά σας. Με τη σωστή χρήση του διαδικτύου, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα και μάλιστα με ελάχιστο ή και μηδενικό κόστος.

ΛΕΩΝ Ορισμένα προβλήματα μπορεί να προκύψουν σχετικά με επαγγελματικά ή νομικά ζητήματα, αλλά καθώς σημειώνεται μια βελτίωση στα οικονομικά σας, αντιμετωπίζετε τα πάντα με περισσή σιγουριά και αισιοδοξία. Όσο πιο σύντομα απαλλαγείτε από τα συγκεκριμένα βάρη, τόσο πιο πολύ θα απολαύστε τις ευχάριστες εξελίξεις δίχως περισπασμούς. Η απόμακρη στάση του συντρόφου σας θα σας βάλει σε σκέψεις και θα πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως κάνετε κάπου λάθος. Σε περίπτωση που είστε σίγουροι για τη συμπεριφορά σας απέναντί του, τότε μάλλον έχει αρχίσει να ξεφτίζει το πράγμα, οπότε πάρτε το απόφαση προτού βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Στον οικονομικό τομέα, θα έχετε μια ενίσχυση από εκεί που δεν το περιμένατε και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες αγορές ώστε να καλύψετε ορισμένα έξοδα. Μέσα στο διήμερο, πιθανή συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ενώ μπορεί να κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι ελεύθεροι. Προστατέψτε τα χέρια σας και τα πόδια σας από το κρύο, καθώς είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός μας κι από εκεί ξεκινούν τα περισσότερα κρυολογήματα. Αν είστε ήδη στα πρόθυρα κρυολογήματος, περιορίστε το κάπνισμα άμεσα και εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά.

ΖΥΓΟΣ Το πάθος σας για επαγγελματική καταξίωση και οικονομική άνοδο είναι αρκετά αυξημένο κι ενδεχομένως να μη μπορέσετε να εκτιμήσετε σωστά κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αν στο παρελθόν έχετε ξανακάνει το πείραμα με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, καλό θα είναι να μη γίνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά. Ξαφνικές μετακινήσεις που θα προκύψουν σε σχέση με την υγεία ενός συγγενικού σας προσώπου και κάποια απρόσμενα έξοδα θα σας προκαλέσουν κάποια σύγχυση, οπότε έχετε το νου σας και μην αρπάζετε τους άλλους από τα μούτρα ενώ θα προσπαθούν να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αρκετά ανεβασμένη θα είναι η διάθεσή σας εξαιτίας της θετικής έκβασης ενός προσωπικού σας ζητήματος που σας ταλάνιζε το τελευταίο δεκαπενθήμερο και καθώς θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια, θα γίνετε πόλος έλξης κι άλλων θετικών καταστάσεων, κάτι που θα σας κάνει να διαπιστώσετε για μια ακόμη φορά πως όλα είναι θέμα διάθεσης. Ο τομέας της φιλίας θα τονωθεί ακόμα περισσότερο μέσα στο Σ/Κ καθώς θα εκτιμηθούν οι ειλικρινείς σας προθέσεις και αισθήματα δεόντως. Ιδανική στιγμή για να λύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις ή για να εκφράσετε απλώς τα συναισθήματά σας στα πρόσωπα που εκτιμάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Στον τομέα της φιλίας είναι στραμμένη η προσοχή σας το Σάββατο. Ενδεχομένως μια δυσαρέσκεια που νιώθετε από ορισμένων τη στάση να θέλετε να την εκφράσετε, ώστε να μη χρειάζεται να παίζετε τον παπά κάθε φορά που θα έρχεστε σε επαφή με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, ώστε να τους φέρετε στο φιλότιμο. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε και που να καταλήξετε. Αν έχετε κάποιο δικό σας άτομο που έχει γνώσεις, μπορείτε να ζητήσετε την άποψή του, αλλιώς μπορείτε κάλλιστα να κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο καθώς υπάρχουν άπειρες ιδέες και λύσεις για όλα τα βαλάντια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με πεσμένη ψυχολογία σας βρίσκει το Σ/Κ και δεν έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις και καθήκοντα. Όσο κι αν θα θέλατε να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι εσείς κι οι σκέψεις σας, θα πρέπει να αποβάλλετε σύντομα αυτή σας την τάση καθώς δεν έχετε την πολυτέλεια για χάσιμο χρόνου. Αργότερα θα βρίσκετε σταδιακά και πάλι τους ρυθμούς σας. Στον ερωτικό τομέα, για τους αδέσμευτους, στάσιμη είναι η κατάσταση κι αυτό οφείλεται στη δική σας πεσμένη ψυχολογία. Αν δεν κυκλοφορήσετε, ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε και κανέναν άνθρωπο, μην περιμένετε να έρθει από μόνος του και να σας χτυπήσει το κουδούνι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η συζήτηση με ένα οικείο σας πρόσωπο (μπορεί να είναι ένας φίλος ή ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον), σας βοηθά να ξεμπλοκάρετε και να δείτε μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα. Ακούστε προσεχτικά αυτά που θα σας πει δίχως να θυμώνετε αν δεν σας αρέσουν αυτά που ακούτε, ακολουθήστε τις συμβουλές του και δεν θα χάσετε. Προσέξτε πιθανή ένταση που μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με τον σύντροφό σας και να χαλάσει όλα τα σχέδια που είχατε για ένα όμορφο και ρομαντικό διήμερο. Φροντίστε να κρατήσετε μια ψύχραιμη στάση κι επιστρατεύστε το χιούμορ σας ώστε να καλμάρει η ατμόσφαιρα σύντομα.

ΙΧΘΥΣ Οι αυξημένες ευθύνες σας προκαλούν άγχος κι αναστάτωση καθώς δεν είστε σίγουροι αν θα τα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε κάθε επίπεδο, έτσι όμως προκαταβάλλετε τον εαυτό σας για ενδεχόμενη αποτυχία. Βάλτε τα δυνατά σας και μην τα σκέφτεστε όλα μαζί ώστε να μη σας φαίνονται βουνό και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κοινή διαχείριση χρημάτων με τρίτους. Μια αποκάλυψη σχετικά με ένα ψέμα κάποιου κοντινού σας ατόμου θα σας κάνει έξαλλους σε σημείο να μην θέλετε να το ξαναδείτε. Από τη μια απαιτείτε από τους γύρω σας να είναι ειλικρινείς κι από την άλλη όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας μετανιώνει κανείς την ώρα και τη στιγμή.