Ζώδια Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ Θέματα σπουδών και επαγγελματικά ζητήματα θα σας είναι αδιάφορα μέσα στο διήμερο εξαιτίας της διάθεση σας για απόδραση από την καθημερινότητα, ωστόσο επειδή σας απασχολούν τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να ακυρώσετε σχέδια σας και σίγουρα δεν θα έχετε την πιο θετική διάθεση. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού και το τετράγωνο με Πλούτωνα, απαιτούν προσοχή.  Η έντονη ερωτική σας διάθεση που σε κάποιες φάσεις μπορεί να σας κάνει απαιτητικούς με το ταίρι σας, θα προκαλέσει ένα αμήχανο κλίμα. Οι ελεύθεροι ενδεχομένως να βλέπετε πιο ψυχρά αυτή την εποχή τις σχέσεις και να δίνετε περισσότερη προσοχή στο ερωτικό κομμάτι.

ΤΑΥΡΟΣ Μπορεί να έρθετε σε έντονη διαμάχη με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί από την πλευρά σας αρκετή ψυχραιμία. Είναι λίγο περίεργο το διήμερο όσον αφορά τις επιρροές Σελήνης και Αφροδίτης καθώς σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις και έχουν να κάνουν κυρίως με τις σχέσεις σας εργασιακές και διαπροσωπικές, οπότε κρατήστε αποστάσεις. Όμορφες στιγμές με φίλους και με το ταίρι σας προβλέπονται για εσάς που θα αποφασίσετε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς, ώστε να δώσετε έμφαση στην αναψυχή. Εσείς που για κάποιο λόγο έχετε μουλαρώσει και κάνετε τη ζωή των άλλων (και τη δική σας) δύσκολη, κοντρολάρετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν μέσα στο Σ/Κ και επειδή θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ίσως επικεντρωθείτε υπερβολικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα προκαλώντας τους ασφυξία. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και φροντίστε να ξεκουράσετε το σώμα και το πνεύμα σας μέσω μιας εκδρομής, ή κάνοντας οτιδήποτε άλλο σας ευχαριστεί. Η εργένικη ζωή μπορεί να σας εξασφαλίζει την ανεξαρτησία που τόσο αναζητάτε, όμως υπάρχουν στιγμές που θα θέλατε έναν άνθρωπο δικό σας που θα σας καταλαβαίνει και θα συμπορεύεστε αρμονικά. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα ερωτικά σας και κυνηγήστε την τύχη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τάσεις φυγής, απογοήτευση με τα οικονομικά σας, ανάμεικτα συναισθήματα που σας κάνουν σκεφτικούς και απόμακρους μπορεί να προκαλέσουν ερωτήματα στο περιβάλλον σας και αν θέλετε να μην ασχολούνται μαζί σας, προσπαθήστε να η δώσετε κανένα δικαίωμα. Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, μη σκέφτεστε τα προβλήματα σας και απολαύστε τις χαρές της ζωής. Κοινωνικές υποχρεώσεις την Κυριακή θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και μπορεί να το διασκεδάσετε πραγματικά αν αφήσετε την αρνητική σας διάθεση στο σπίτι και δεν προεξοφλήσετε καταστάσεις ότι – για παράδειγμα – θα βαρεθείτε, δεν θα έχετε κάποιον να μιλήσετε, κλπ.

ΛΕΩΝ Το διήμερο προβλέπεται αρκετά εποικοδομητικό και επειδή θα κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα, θα σας φανεί ακόμα μεγαλύτερο. Στον οικονομικό τομέα είναι αρκετά ενθαρρυντική η κατάσταση και είναι ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Έξοδοι, ψώνια, εκδρομές, θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Την Κυριακή μπορεί να σας πιάσει μια μελαγχολική διάθεση καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και μπορεί να σας πιάσουν οι ανασφάλειες είτε για τη σχέση σας, είτε για το μέλλον γενικότερα. Μπορείτε να σταματήσετε τις αρνητικές σκέψεις με διαλογισμό, άσκηση ή κάνοντας κάτι δημιουργικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι Παρθένοι νιώθετε εξαντλημένοι εξαιτίας των ρυθμών που ακολουθείτε, κυρίως όμως εξαιτίας του συνεχούς άγχους για θέματα της καθημερινότητας και ίσως προτιμήσετε πιο ιδιωτικές καταστάσεις, μακριά από κόσμο και βαβούρα, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να ξεκουραστείτε. Βάλτε μέσα στο Σ/Κ σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Κάποιο άτομο από τον κύκλο σας μπορεί να σας βλέπει ερωτικά και επειδή δεν θα θέλετε να το πληγώσετε, θα απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα, μέχρι τουλάχιστον να ξεθυμάνει το θέμα. Η ερωτική σας ζωή είναι άστατη και δεν είστε καθόλου σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ Μέσα στο Σ/Κ πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί όσο αφορά τη συμπεριφορά σας στα μέλη της οικογένειας, καθώς ο Άρης στο ζώδιο σας σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και μπορεί από μια ασήμαντη αφορμή να χαλάσετε τις καρδιές σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε έκταση σε τυχόν εριστικές συμπεριφορές, ώστε να περάσει γρήγορα η ένταση. Σας πιέζουν κάποιοι να πάρετε στα σοβαρά τη ζωή σας (μπορεί να είναι συγγενείς ή φίλοι) και όλο αυτό σας προκαλεί την αίσθηση της θηλιάς στο λαιμό σας, με αποτέλεσμα να σας πιάνει μια επαναστατική διάθεση, ενώ ταυτόχρονα, θέλετε να απομακρυνθείτε από τους πάντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μέσα στο διήμερο, σας δίνεται η ευκαιρία να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να δώσετε έμφαση σε τομείς της ζωής σας που έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας των ατελείωτων υποχρεώσεων. Ακολουθείστε το ένστικτό σας, αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει και προσπαθήστε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.   Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για να κάνετε ένα ταξίδι, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις και να καθαρίσει το μυαλό σας καθώς σας έχει «φάει» ο προβληματισμός και έχετε αρχίσει να χάνετε το νόημα της ζωής. Η εποχή ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς σκοπούς χρήζουν προσοχής, δεν θα λείψουν όμως οι ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που σας απασχολούν. Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες που σπαταλούν αδίκως τον χρόνο σας καθώς μπορείτε να τον αξιοποιήσετε με πιο σημαντικά έργα και αξιολογείστε σωστά τις γνωριμίες που θα κάνετε. Συγκεχυμένα είναι τα μηνύματα που παίρνετε από το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει και τη μια πετάτε στα ουράνια με μια λάγνα ματιά που θα σας ρίξει, ενώ κάποιες άλλες στιγμές σας δίνει την αίσθηση πως δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ορισμένες αλλαγές στην καθημερινότητά σας αποδεχτείτε τες όσο το δυνατόν πιο σύντομα και ρίξτε μέσα στο διήμερο – που μπορεί να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο – την προσοχή στο σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι έχετε πολλές προοπτικές για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, αλλά σας έχει πιάσει μια μουργέλα που σας κρατά αποστασιοποιημένους. Την Κυριακή, μπορεί να συναντήσετε εμπόδια στις μετακινήσεις σας, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσετε πιο νωρίς την επιστροφή σας από μια εκδρομή. Γενικά είναι μια μέρα που πρέπει να είστε σε συνεχή εγρήγορση, κάτι που θα σας προκαλέσει κούραση και εκνευρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έντονες αντιπαραθέσεις για θρησκευτικά ζητήματα μπορεί να δοκιμάσουν τη σχέση σας με ένα άτομο από οικογενειακό ή το φιλικό σας περιβάλλον. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με την πίστη του καθενός που είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.Κάποιες αποκαλύψεις σας βάζουν σε σκέψεις καθώς έχετε την αίσθηση πως γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω σας, είναι όμως προτιμότερο να γνωρίζετε, παρά να μένετε στο σκοτάδι. Με το πέρασμα του χρόνου θα σας είναι πιο εύκολο να αποδεχτείτε τα νέα δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ Θέλετε να ξεκινήσετε μια καινούρια προσπάθεια σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, αλλά σας φοβίζει πιθανή αποτυχία καθώς είναι συγκεκριμένοι οι πόροι σας και δεν πρέπει με τίποτα να πέσουν έξω τα σχέδιά σας. Εγγυήσεις δεν μπορεί να σας δώσει κανείς για το μέλλον, οπότε αν δεν έχετε μέσα σας τη σιγουριά για αυτό που πάτε να κάνετε, αφήστε το καλύτερα. Το ενδιαφέρον σας για ένα καινούριο πρόσωπο τείνει να γίνει εμμονικό και επειδή έχετε παθιαστεί πολύ, υπάρχει κίνδυνος να πληγωθείτε. Μην εξιδανικεύετε και επενδύετε συναισθηματικά σε καταστάσεις για τις οποίες δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.