Ζώδια Σαββατοκύριακο

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό συμβαίνει στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας και βοηθά αυτό το αίσθημα του πάθους να ξαναγεννηθεί. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε δεσμευμένοι είτε σε πολύπλοκη κατάσταση, αυτό το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα καυτά. Με λίγη περισσότερη προσπάθεια, οι αδέσμευτοι Κριοί μπορούν να συναντήσουν ένα ταίρι που να αξίζει ή να συναντήσουν έναν επιχειρηματικό συνέταιρο. Αυτό δεν χρειάζεται να διαρκέσει για πάντα για να αλλάξει τη ζωή σας με θετικό τρόπο. Τα ζευγάρια μπορούν να δυναμώσουν τους δεσμούς ανάμεσά τους κάνοντας κάτι που βρίσκεται εκτός της ζώνης άνεσης τους.

Αλλά οι διαμάχες για την εξουσία μπορεί να ξεσπάσουν την Κυριακή, καθώς ο κυβερνήτης σας, Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον αυταρχικό Πλούτωνα. Αν και είναι Σαββατοκύριακο, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον ανταγωνιστικό συνάδελφο που διψάει για περισσότερη δύναμη ή έναν φίλο που προσπαθεί\ να πάρει τον έλεγχο των προσεκτικά σχεδιασμένων πλάνων σας. Επιβάλλετε τον νόμο, Κριοί, και εκφράστε καθαρά τα όριά σας.

αύρος

Το Σάββατο είναι μια μεγάλη μέρα για τους Ταύρους, όσον αφορά τα ερωτικά σας. Η μόνη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2017 φλέγει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων και ξεκινά ένα τρελό και υπέροχο εξάμηνο παιχνίδι. Επειδή αυτή η φάση της Σελήνης φέρνει ξεκινήματα, είναι η χρυσή σας ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι ή περάσετε την υπάρχουσα σχέση σας σε πιο βαθιά νερά. Οι σχέσεις για να μείνουν δυνατές χρειάζονται προσοχή και στοργή. Δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία σαν αυτή φέτος, Ταύροι, γι’ αυτό να είστε τολμηροί.

Την Κυριακή, μην αφήσετε τον θυμό να σας κυριεύσει. Με τον φλογερό Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τον αυταρχικό Πλούτωνα, οι άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαροι με τα συναισθήματά τους. Ξεσκάστε και βγάλτε το άγχος σας με ένα μάθημα γιόγκα ή μια έντονη άσκηση. Η ανοργανωσιά μπορεί να τροφοδοτεί τα επίπεδα του στρες. Δημιουργήστε ένα λογικό σύστημα αποθήκευσης και δώστε ένα σπίτι στο ντουλάπι ή σε ένα ράφι για το κάθε πράγμα σας.

Δίδυμοι

Δέστε τα κορδόνια των αθλητικών σας και ξεκινήστε μια πιο υγιεινή ζωή. Το Σάββατο, η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας της υγείας και σας κινητοποιεί. Γραφτείτε σε νέα μαθήματα, σε έναν μαραθώνιο πέντε χιλιομέτρων ή σε ότι κι αν είναι αυτό που σας αρέσει. Προσέξτε τις διατροφικές σας συνήθειες: Ποιες μικρές αλλαγές μπορείτε να κάνετε, έτσι ώστε να μην νιώθετε στερημένοι, αλλά να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη;

Η Κυριακή έρχεται με μια προειδοποίηση για ένταση, καθώς ο φλογερός Άρης συγκρούεται με τον αυταρχικό Πλούτωνα. Καθώς προσπαθείτε να έρθετε κοντά με κάποιον, τα αισθήματα ζήλιας ή παλιά θέματα εμπιστοσύνης μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Είναι πιο πιθανό τα συναισθήματα σας να έχουν να κάνουν με παλιές πληγές σας, παρά με οτιδήποτε που συμβαίνει στο εδώ και το τώρα. Και αν πρέπει να συζητήσετε το θέμα με το άτομο αυτό, κάντε το όταν θα είστε και οι δύο ψύχραιμοι, όχι πάνω στην ένταση της στιγμής.

Καρκίνος

Το Σάββατο, η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας και ανοίγει ένα συναρπαστικό εξάμηνο κεφάλαιο στο βιβλίο της αγάπης. Αν είστε μόνοι και λαχταράτε μια ερωτική αναγέννηση, κατεβάστε εφαρμογές για ραντεβού ή ζητήστε από φίλους να σας κάνουν κάποιες συστάσεις. Θέλετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας; Ό,τι κι αν κάνετε, κάντε το διαφορετικά! Πηγαίνετε για ένα ραντεβού με ένα ακόμα ζευγάρι, περάστε μια νύχτα σε ξενοδοχείο ή πειραματιστείτε με μερικά νέα παιχνίδια που μπορούν να βάλουν αλατοπίπερο στη σχέση.

Την Κυριακή, μια σύγκρουση ανάμεσα στον δυνατό Πλούτωνα και στον πολεμιστή Άρη σας πιέζει να ξανασκεφτείτε την διαφορά ανάμεσα στην συμπόνια και στην εξάρτηση. Αν νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται, σταθείτε στο ύψος σας και ασκείστε περισσότερη αυτοεκτίμηση. Δεν χρειάζεται να είστε χαλάκι ή σφουγγάρι στα συναισθήματα των άλλων, όσο κι αν αυτοί αγγίζουν τις χορδές σας. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε σε αυτούς που αγαπάτε είναι η ενθάρρυνση και όχι το να πάρετε τη θέση τους.

 Λέων

Το Σάββατο, η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τέταρτο Οίκο σας και βάζει τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια στο προσκήνιο. Μην καθυστερείτε άλλο, Λέοντες. Χρειάζεστε νέο συγκάτοικο, θέλετε να μετακομίσετε, εύχεστε να τα πηγαίνατε καλύτερα με κάποιον συγγενή σας; Τους επόμενους έξι μήνες, αυτή η σεληνιακή ώθηση θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

Την Κυριακή, μην θολώνετε το όριο ανάμεσα στο γεγονός και τη γνώμη. Με τον πειστικό Πλούτωνα και τον πιεστικό Άρη σε μια μπερδεμένη όψη, η σχέση σας με την αλήθεια μπορεί να είναι λίγο πολύπλοκη. Εξετάστε τα γεγονότα πριν επιμείνετε ότι γνωρίζετε το θέμα, και να θυμάστε ότι ορισμένες συζητήσεις έχουν να κάνουν με την οπτική του καθενός και όχι πάντα με την πραγματικότητα. Αυτή η όψη μπορεί να σας αποσπάσει λίγο την προσοχή. Να προσέχετε πολύ όταν δουλεύετε με τα χέρια σας και αφήστε το κινητό σας στην άκρη όταν οδηγείτε ή περνάτε τον δρόμο.

Παρθένος

Το Σάββατο φέρνει την μόνη Νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό, η οποία πατάει το κουμπί της ανανέωσης στον τρίτο Οίκο σας, των τοπικών εκδηλώσεων. Ψάχνετε νέα συναρπαστικά πράγματα; Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά. Ίσως σας περιμένουν στην γωνία. Τους επόμενους έξι μήνες μπορεί να ανακαλύψετε πολλή διασκέδαση, δημιουργικότητα και κοινότητα. Αν ψάχνατε μια οργάνωση που να αξίζει την προσοχή σας, ξεκινήστε να μιλάτε με τοπικούς επιχειρηματίες και πάρτε την γνώμη κάποιου που ξέρει τι γίνεται.

Με τον μαχητικό Άρη και τον μυγιάγγιχτο Πλούτωνα να είναι σε κατάσταση πολέμου την Κυριακή, τα συναισθήματα σας είναι έντονα και οι έντονες αντιδράσεις μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες μιας σχέσης. Μπορεί να νιώθετε άγχος για τα χρήματα ή πίεση στη δουλειά σας. Πριν εξαφανιστείτε, κάντε κάτι διασκεδαστικό για να ξεδώσετε. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά ή και τίποτα. Ένα μάθημα χορού, καραόκε, μια ταινία, οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τα μπερδέματα του Σαββατοκύριακου.

Ζυγός

Το Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών. Αν πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα, αυτές οι ακτίνες σας βοηθούν να μπείτε σε ένα προσωπικό, εξάμηνο πρόγραμμα οικονομικής ανάκαμψης. Καθώς τα λεφτά δεν θα πέσουν πιθανότατα από τον ουρανό, κάντε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να τα κερδίσετε. Φτιάξτε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn και κυκλοφορήστε ανάμεσα σε αυτούς που έχουν επιρροή στον τομέα σας. Μια ειλικρινής συζήτηση που θα έχετε αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία.

Το φιτίλι σας δεν θέλει και πολύ για να ανάψει την Κυριακή, καθώς ο φλογερός Άρης έρχεται σε σύγκρουση με τον έντονο Πλούτωνα. Αν δεν είχατε χρόνο για τον εαυτό σας τελευταία, τα επίπεδα της απογοήτευσης θα ανέβουν. Αντί να ξεσπάσετε σε κάποιον αθώο που τυχαίνει να στέκεται δίπλα σας, ακυρώστε σχέδια που δεν θέλετε να ακολουθήσετε και αφιερώστε την ημέρα σε δραστηριότητες και έργα που αναβάλλατε. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μασάζ ή ένα γεύμα από το αγαπημένο σας εστιατόριο. Δεν είναι εγωιστικό! Όταν οι δεξαμενές σας είναι γεμάτες ικανοποίηση, μπορείτε πιο εύκολα να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους γύρω σας.

Σκορπιός

Ευτυχισμένο το νέο κοσμικό έτος! Το Σάββατο φέρνει την μόνη Νέα Σελήνη του 2017 στο ζώδιό σας και θα είναι σαν δώρο από τον παράδεισο. Είναι η ώρα να φυτέψετε νέους σπόρους, επειδή η Νέα Σελήνη σας υπόσχεται ότι, αν τους ποτίσετε και τους φροντίσετε, θα μεγαλώσουν και θα είναι έτοιμοι για συγκομιδή μέχρι την Πανσέληνο στον Σκορπιό, έξι μήνες από τώρα. Δημιουργήστε ένα ταμείο για την εξέλιξη του εαυτού σας. Η καλύτερη επένδυση που θα κάνετε ποτέ είναι για την δική σας, προσωπική ανάπτυξη.

Την Κυριακή, σκεφτείτε πρώτα και μιλήστε έπειτα, καθώς οι συγκυβερνήτες σας, ο φλογερός Άρης και ο διαπεραστικός Πλούτωνας μπαίνουν σε διαμάχη. Μπορεί να πείτε κάτι αρκετά σκληρό, που μπορεί να φαίνεται πως προέρχεται από το πουθενά. Σύμφωνα με την φροϋδική θεωρία, αυτό το παραπάτημα μπορεί να είναι σημάδι (ελαφρώς καλυμμένης) πικρίας, που βγαίνει στην επιφάνεια. Ξεκαθαρίστε το με ανοιχτό διάλογο. Ας ελπίσουμε ότι οι όποιες γκάφες θα δώσουν θέση σε παραγωγικές κουβέντες. Αν θέλετε να περάσετε το μήνυμά σας, μην περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας.

Τοξότης

Μπορεί να χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλη την δράση αυτό το Σάββατο, καθώς η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό συμβαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, της θεραπείας και του κλεισίματος. Είναι καλύτερο να χαλαρώσετε και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι που σας παθιάζει. Ή να κουλουριαστείτε αγκαλιά με ένα βιβλίο ή μια σειρά ή να συζητήσετε με κάποιον πνευματικό φίλο σας. Έχετε κάτι (ή κάποιον) που πρέπει να αφήσετε; Φτιάξτε το σχέδιο εξόδου σας και σιγά – σιγά οπισθοχωρήστε.

Την Κυριακή, τα θέματα χρημάτων μπορεί να γίνουν περίεργα μέσα στην παρέα σας, χάρη στην ένταση ανάμεσα στον θερμόαιμο Άρη και στον επιτακτικό Πλούτωνα. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε σε κάποιον από τον κύκλο σας και σκεφτείτε το διπλά πριν μπείτε σε δουλειές με φίλους. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε, μιλήστε με έναν δικηγόρο, για να διασφαλίσετε ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι ξεκάθαρες. Ακόμα καλύτερα, ξεκινήστε δοκιμαστικά αυτή την επαγγελματική σχέση με ένα μικρότερο έργο.

Αιγόκερως

Το Σάββατο φέρνει την μόνη Νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Ελπίζατε να διευρύνετε τους κοινωνικούς ορίζοντές σας; Ξεκινήστε να ψάχνετε τριγύρω σας, γιατί κάτω από αυτή την Σελήνη, θα βρείτε πολλές αδελφές ψυχές και πιθανούς συνεργάτες. Ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, οπότε μπορεί να ανακαλύψετε την ομάδα σας ονλάιν.

Αν έχετε παραγεμίσει το πιάτο σας, τα αστέρια της Κυριακής σας φέρνουν σε επαφή με την πραγματικότητα. Μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον φλογερό Άρη και στον έντονο Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας δείχνει σε ποιον τομέα έχετε πιέσει πολύ τον εαυτό σας. Για να αποφύγετε την εξάντληση, αποφύγετε δεσμεύσεις που δεν σας βοηθούν στην πορεία σας προς την κορυφή. Και αν και σας αρέσει να βοηθάτε, σκεφτείτε το πριν δώσετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας ή πριν συμφωνήσετε να αναλάβετε τα προβλήματα κάποιου άλλου. Μπορείτε, ωστόσο, να δείξετε στους άλλους τους πόρους και να τους ενθαρρύνετε να το κάνουν μόνοι τους.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Σκορπιό ανοίγει ένα νέο, εξάμηνο κεφάλαιο στον τομέα της καριέρας σας, καθώς συμβαίνει στον δέκατο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Δείτε ξεκάθαρα τους στόχους σας, γιατί πρόκειται να είστε σε κατάσταση εκπλήρωσης από τώρα και μέχρι την Πανσέληνο στον Σκορπιό που θα συμβεί σε έξι μήνες από τώρα. Ποιες είναι οι πραγματικές επιθυμίες σας: Μια θέση στο προεδρικό τραπέζι; Ένα εξοχικό σε ένα μέρος με τροπικό κλίμα; Όποιο κι αν είναι το όνειρό σας, φέρτε το στο επίκεντρο της προσοχής σας και, καθώς μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, βάλτε το πάνω σε έναν πίνακα με τίτλο: το όραμά μου.

Με την σύγκρουση της Κυριακής ανάμεσα στον διαπεραστικό Πλούτωνα και στον επιθετικό Άρη, τα λόγια σας είναι σαν γροθιά. Δεν μπορούν όλοι να δεχτούν την σκληρή αλήθεια, Υδροχόοι, έτσι νερώστε τον ορό της αλήθειας σας με μια δόση συμπόνιας. Μην ξεκινήσετε την σαπουνόπερα και μην αρχίσετε τις φράσεις σας με: «αυτό που πρέπει να κάνεις είναι…». Αν βρεθείτε στην απέναντι πλευρά του κηρύγματος, πείτε τους ευγενικά ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Ιχθύες

Το Σάββατο, η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον παγκόσμιο ένατο Οίκο σας και σας δίνει την ακαταμάχητη επιθυμία να βρεθείτε αλλού. Αν δεν έχετε άλλη άδεια ή διακοπές για τις γιορτές, αφιερώστε λίγο χρόνο από το Σαββατοκύριακο σας για να βάλετε σε κίνηση κάποιες ιδέες. Μιλήστε με φίλους ή με τις προσωπικές σας επαφές για να δείτε ποιος θέλει να σας αφήσει να ζεστάνετε τον καναπέ του για μια βδομαδούλα.

Την Κυριακή, μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον φλογερό Άρη και στον απρόβλεπτο Πλούτωνα μπορεί να αναγείρει αισθήματα καχυποψίας ή ζήλιας στην ομάδα σας. Μπορεί να ανησυχείτε ότι κάποιος μιλάει πίσω από την πλάτη σας ή μπορεί εσείς να αισθάνεστε περίεργα όταν βρίσκεστε γύρω από συγκεκριμένους φίλους. Μην ξεκινήσετε να ρίχνετε το φταίξιμο πριν τελειώσετε την έρευνά σας. Μπορεί, ωστόσο, να έχει έρθει η ώρα να διακόψετε ορισμένες συμμαχίες που σας αδειάζουν και να δημιουργήσετε χώρο για μια παρέα που αντηχεί πραγματικά σε αυτό που είστε.