Ζώδια Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Σελήνη, Κρόνος και Ουρανός σε αρμονικές όψεις το Σάββατο, εκτός ότι ενισχύουν την ανάγκη σας για προβολή και βελτίωση της εικόνας σας, σας κάνουν και πιο ανεξάρτητους, πιο θαρραλέους και αρκετά δημοφιλείς και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Ψυχαγωγία, ταξίδια και επαφές με ενδιαφέροντα άτομα ευνοούνται. Την Κυριακή, πρέπει να κοντρολάρετε την τάση να επιβάλλετε τη γνώμη σας στους άλλους και να εκτονώσετε πιθανή ένταση μέσω μιας δημιουργικής δραστηριότητας. Ο Άρης σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα βγάζουν στην επιφάνεια όνειρα και φαντασιώσεις που θα σας προκαλέσουν μια αίσθηση ανικανοποίητου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση είναι σε υψηλά επίπεδα, προσέξτε όμως καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης αν πέσετε με τα μούτρα σε ένα ερωτικό ειδύλλιο. Ωστόσο, είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε προτεραιότητα τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, ελεύθεροι και μη. Ταξίδια και εκδρομές θα σας φέρουν σε επαφή με καινούρια πρόσωπα. Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού και οργάνωσης, μπορεί όμως να το παρακάνετε με την τακτοποίηση του χώρου σας με αποτέλεσμα να εξαντληθείτε και να σας πιάσει εκνευρισμός. Εξοικονομήστε χρόνο και για την προσωπική σας φροντίδα, ώστε να νιώθετε όμορφοι και ανανεωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα στο διήμερο μπορείτε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα κυλούν ομαλά, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Μία εκδρομή ενδείκνυται για την ευεξία σας. Την Κυριακή η δημιουργική σας διάθεση θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας και είναι ιδανική ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας με τις δημιουργίες σας, να ετοιμάσετε νοστιμιές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να φτιάξετε διάφορες χειροτεχνίες με τα παιδιά και να χαρείτε τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε το διήμερο για να κάνετε όλα αυτά που δεν προλαβαίνετε τις υπόλοιπες μέρες και κυρίως για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύντομη εκδρομή θα είναι ιδανική ευκαιρία για να αλλάξετε παραστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν μείνετε στην πόλη δεν θα περάσετε όμορφα.   Την Κυριακή, μπορεί να απογοητευτείτε αν δεν βρείτε παρέα για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να έχετε τη λανθασμένη εντύπωση πως κάποιοι σας αποφεύγουν. Ωστόσο, αν δείτε τα γεγονότα αποστασιοποιημένοι, θα καταλάβετε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες αν δεν ικανοποιήσετε άμεσα την ανάγκη σας για επικοινωνία και επαφές με κόσμο, κινδυνεύετε να πέσετε σε κατάθλιψη. Η συνεχής ενασχόληση με τα εργασιακά και τις υποχρεώσεις σας, σας έχουν απομακρύνει από το περιβάλλον σας και πρέπει επειγόντως να αναπληρώσετε τα κενά. Κάντε ό,τι τραβάει η ψυχή σας δίχως να βάζετε πρόγραμμα. Η ερωτική σας διάθεση είναι πεσμένη και δεν δείχνετε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όσους σας πλησιάζουν, όμως θα γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο άτομο που θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και θα κυριαρχήσει στη σκέψη σας. Μην αποκλείετε τίποτα και πηγαίνετε με την ροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευοίωνες είναι οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας και νιώθετε ήδη περισσότερη σιγουριά, ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον σας με περισσή αισιοδοξία. Φροντίστε να είστε τυπικοί απέναντι στους όρους μιας συμφωνίας και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μέσα στο διήμερο, αφιερώστε χρόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την ευεξία σας. Η ερωτική εξομολόγηση ενός φιλικού σας προσώπου θα σας προκαλέσει αμηχανία και έκπληξη, αν το καλοσκεφτείτε όμως, μπορεί να νιώσετε γοητευμένοι και να αρχίσει να σας αρέσει όλο αυτό το παιχνίδι και μάλιστα με ένα άτομο που γνωρίζετε καλά και το εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αυτή την εποχή μια δυναμική που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στο περιβάλλον σας και αν αξιοποιήσετε αυτή σας την ιδιότητα, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Μέσα στο διήμερο οι ρυθμοί της δουλειάς σας θα ενταθούν, θα ενισχυθεί όμως και το εισόδημα σας και θα μείνετε αρκετά ευχαριστημένοι.Προωθήστε μια ιδέα σας σε άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.   Στον οικογενειακό τομέα ίσως προκύψουν κάποια ζητήματα που θα σχετίζονται με την αδιαθεσία ενός παιδιού, αλλά δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσουν ιδιαίτερα καθώς θα είναι κάτι παροδικό. Δώστε έμφαση στη διατροφή σας εμπλουτίζοντάς την με φρούτα και λαχανικά, ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό όλων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όμορφες στιγμές προβλέπονται μέσα στο διήμερο με πρόσωπα που σας εκτιμούν και θέλουν την ευτυχία σας και εσείς που έχετε τα γενέθλια σας πρέπει να αφεθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, χωρίς να σας πιάνει μελαγχολία για το χρόνο που περνά ανεπιστρεπτί. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και αφήστε στην άκρη τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση ή ακόμα και σε μια καινούρια που σας έχει βαρέσει ο έρωτας κατακούτελα και σκέφτεστε να την επισημοποιήσετε, είναι ιδανική στιγμή για να γνωρίσετε τους γονείς του συντρόφου σας καθώς έχετε την εύνοια της Αφροδίτης και του Δία με το μέρος σας. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας όλο αυτό το διάστημα και πλέον μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας, ώστε να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι θα είναι βασικό σας μέλημα, προσπαθήστε όμως να μην αναλώνεστε μόνο με θέματα της καθημερινότητας. Η εποχή ευνοεί την διασκέδαση. Η υπερβολική σιγουριά κι αυτοπεποίθησή σας μπορεί μεν να σας βοηθά να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γοητεύσετε με ιδιαίτερη άνεση τους άλλους, αλλά μπορεί και κάποιοι να σας παρεξηγήσουν, ειδικά αν νιώσουν πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το ερωτικό παιχνίδι και τίποτε παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς ορίζετε την τύχη σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα δίνοντας τέλος σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μέσα από έναν ήρεμο διάλογο θα καταφέρετε να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες και είναι κάτι που σας δημιουργεί μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας. Ρίξτε την προσοχή σας στη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μια ερωτική σχέση που βρίσκεται στα σκαριά μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα και να αλλάξει η ζωή σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, ενδεχομένως να χρειάζεστε κάποιο χρόνο μακριά από το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ευχαριστημένοι/ες με κάποιες εξελίξεις στα προσωπικά σας, παρ όλα αυτά όμως, δεν σας φεύγει το άγχος καθώς ξέρετε πως έχετε αρκετό δρόμο ακόμα να διανύσετε. Όπως και να έχει, μην προδικάζετε καταστάσεις και βιώστε το παρόν εκτιμώντας την κάθε στιγμή ηρεμίας και γαλήνης. Μέσα στο διήμερο, θα καταφέρετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να σας πιάσει μανία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά σας και επειδή δεν είστε καθόλου ψύχραιμοι, κινδυνεύετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε

ΙΧΘΥΣ

Τα νεύρα σας μπορεί να γίνουν αιτία να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα είναι κρίμα να χαλάσετε τις καρδιές σας για μικροπράγματα. Τα προβλήματά σας θα πρέπει κάποιες φορές να τα κλειδώνετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ώστε να ξεκουράζετε το πνεύμα σας και να μη ρημάζετε την ψυχολογία σας. Ξεκουραστείτε μέσα στο Σ/Κ. Την Κυριακή, ασχοληθείτε με το ταίρι σας, όχι επειδή είναι μια ξεχωριστή μέρα ντε και καλά, αλλά επειδή θα έχετε την ευχέρεια χρόνου οπότε τι καλύτερο από μια μέρα γεμάτη βόλτες, καλό φαγητό και ψυχαγωγία. Εσείς που έχετε γοητευτεί από ένα πρόσωπο που σας κάνει το δύσκολο, δείξτε λίγη αδιαφορία. Πηγή: www.lifo.gr