Ζώδια Σαββατοκύριακο 04-05/11

Κριός

Τσα τσαα! Αυτός είναι ο ήχος που θα ακούσετε όταν ξυπνήσετε το Σάββατο, καθώς η Πανσέληνος στον Ταύρο βάζει φωτιά στον δεύτερο Οίκο σας, των οικονομικών. Κρατήστε στο μυαλό σας ένα παλιό ρητό που λέει: Η επιτυχία είναι αυτό που συμβαίνει όταν η τύχη συναντά την ετοιμότητα. Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που ακολουθούν αυτή την σεληνιακή εκδήλωση, βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά, δεχτείτε κάθε ευκαιρία με αυτοπεποίθηση και θα χτυπήσετε τζάκποτ!

Οι συζητήσεις για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα μπορεί να θερμανθούν την Κυριακή. Χάρη στον φλύαρο Ερμή που μπαίνει στον Τοξότη και στον ανεξάρτητο ένατο Οίκο σας για μια εκτεταμένη περιήγηση, μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Οι ιδέες έρχονται τόσο γρήγορα που δεν θα μπορέσετε να συμβαδίσετε με τον εαυτό σας. Αλλά μην παίρνετε ρίσκα, Κριοί. Ερευνήστε προσεκτικά πριν επενδύσετε. Μια πολυπολιτισμική συγχώνευση και τα ταξίδια θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο μεγάλο σας σχέδιο.

Ταύρος

Ολέ, Ταύροι! Κανένα ταβάνι, κανένας ταυρομάχος δεν μπορεί να σας συγκρατήσει αυτό το Σάββατο, όταν η Πανσέληνος στον Ταύρο ανέβει στον ουρανό. Τα τρεχάματά σας των τελευταίων έξι μηνών μπορεί να αποφέρουν τεράστιες ανταμοιβές στις δύο επόμενες εβδομάδες. Αλλά μην περιμένετε τα χρήματα να πέσουν από τον ουρανό. Το δουλευταράδικο ζώδιό σας ξέρει ότι οι μέρες πληρωμής είναι ανάλογες με την προσπάθεια. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πιέσετε και μερικούς ανθρώπους που παίρνουν τις προσπάθειές σας δεδομένες.

Αν τεμπελιάζατε, αυτή είναι η κλήση αφύπνισης για εσάς. Δεν είναι πολύ αργά για να παρακινηθείτε, οπότε επιλέξτε ένα έργο και βάτε το είναι σας σε αυτό. Την Κυριακή, όταν ο αγγελιοφόρος Ερμής μπει στον Τοξότη και στον έντονο όγδοο Οίκο σας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου θα εξοικονομήσετε πολλή ενέργεια. Ο εσωτερικός σας κύκλος μπορεί να συρρικνωθεί και μόνο οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά κερδίσει την πίστη σας θα μπουν στην ομάδα. Βυθίστε στα βάθη με τους ανθρώπους που λατρεύετε. Αυτός ο στενός κύκλος είναι ιδανικός για την δυναμώσετε τους δεσμούς σας.

Δίδυμοι

Μείνετε στο κρεβάτι λίγο περισσότερο κάτω από την Πανσέληνο του Σαββάτου στον Ταύρο και στον χαλαρό δωδέκατο Οίκο σας. Δίνατε μέχρι να πονέσετε και θα χρειαστεί να θέσετε καλύτερα όρια με τον εαυτό σας! Ακυρώστε όποια σχέδια έχετε κάνει για το Σαββατοκύριακο που σας κάνουν να αισθάνεστε κουρασμένοι απλά και μόνο στην σκέψη τους. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για μια αναζωογονητική θεραπεία σε σπα και περάστε χρόνο οργανώνοντας τον προσωπικό σας χώρο. Ένα καθαρό περιβάλλον είναι ένα εύφορο τοπίο για σαφείς, δημιουργικές σκέψεις.

Την Κυριακή, ο εκφραστικός Ερμής περνάει στον Τοξότη και στη ζώνη της συντροφικότητας σας για μια εκτεταμένη περιοδεία, η οποία διαρκεί μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν το επίπεδο επικοινωνίας τους. Εάν δεν έχετε μοιραστεί μερικές από τις πιο βαθιές σκέψεις, τις ελπίδες και τους φόβους σας, αυτό και μόνο θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τη σχέση. Μόνοι; Η χημεία είναι απαραίτητη, αλλά τίποτα δεν θα σας ανάψει περισσότερο από μια διεγερτική συζήτηση.

Καρκίνος

Ομαδική αγκαλιά! Ή τουλάχιστον μια ομάδα σέλφι; Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ταύρο και στον ενδέκατο Οίκο σας, της συντροφιάς, φωτίζει την αληθινή ομάδα σας. Η αφοσίωση είναι τα πάντα για το επιλεκτικό ζώδιό σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας σχετικά με το ποιος ανήκει στον εσωτερικό κύκλο σας και ποιος μπορεί να πρέπει να υποβιβαστεί μια βαθμίδα παρακάτω.

Ένα συνεργατικό έργο μπορεί να είναι έτοιμο για την μεγάλη αποκάλυψή του μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, έτσι βάλτε τις τελευταίες πινελιές και σχεδιάστε το πάρτι εγκαινίων σας. Θα πάρετε κάποια βοήθεια από τον ξύπνιο Ερμή. Από την Κυριακή μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, πραγματοποιεί μια εκτεταμένη περιήγηση στον συστηματικό έκτο Οίκο σας. Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, από τις γραμματοσειρές που επιλέγετε για μια παρουσίαση μέχρι το φαγητό που βάζετε στο πιάτο σας. Δώστε προτεραιότητα σε όλα τα πράγματα που είναι καθαρά, πράσινα και γαλήνια.

Λέων

Αναβάθμιση! Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ταύρο φωτίζει τον ελιτίστικο και επιτυχημένο δέκατο Οίκο σας. Έχετε προσπαθήσει για ένα στόχο τους τελευταίους έξι μήνες, και χάρη σε αυτές τις τυχερές ακτίνες της Σελήνης, η επιτυχία είναι στο δρόμο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους πιο σημαντικούς στόχους σας και μην αφήσετε τίποτα να σας εκτροχιάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες, Λέοντες. Σε σχέση με τη σταδιοδρομία σας, μπορεί να ακούσετε για μια σημαντική θέση που ανοίγει ή θα μπορούσατε τελικά να βρείτε το θάρρος να ξεκινήσετε κάτι μόνοι σας.

Χτυπήστε και το δικό σας τύμπανο επίσης, το οποίο δεν θα είναι δύσκολο από την Κυριακή, όταν ο φλύαρος Ερμής ξεκινήσει ένα παρατεταμένο ταξίδι μέσα από τον εκφραστικό και παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Για κάποιους Λέοντες αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείτε κυριολεκτικά πάνω στην σκηνή, ενώ για άλλους αντιπροσωπεύει έναν ηγετικό ρόλο ή την ενεργή συμμετοχή σε δημιουργικές αναζητήσεις. Όποιο και αν είναι το φόρτε σας, από τώρα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, το σύμπαν σας προκαλεί να εκθέσετε αυτά τα ταλέντα.

Παρθένος

Λονδίνο, Λίμα ή ίσως Λ.Α.; Είναι πολύ πιθανό ότι να εργάζεστε από μια πολύ μακρινή διεύθυνση IP στο εγγύς μέλλον, χάρη στην Πανσέληνο του Σαββάτου στον Ταύρο και στον ένατο Οίκο σας. Οι ευκαιρίες από μεγάλες αποστάσεις μπορεί να βρεθούν στην αγκαλιά σας τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ακόμα κι αν δεν μετεγκατασταθείτε γεωγραφικά, ήρθε η ώρα για επέκταση και λήψη μεγάλων ρίσκων. Κοντά στο σπίτι, οι διαπολιτισμικές συνεργασίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν το εισιτήριο για την επιτυχία όλο το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, ο αγγελιοφόρος Ερμής, σας βάζει να σκεφτείτε την οικογένεια. Μέχρι την 11η Ιανουαρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει μέσα από τον συναισθηματικό τέταρτο Οίκο σας, σπρώχνοντας σας να επανασυνδεθείτε με τον εσώτατο κύκλο σας πριν τις γιορτές. Είναι μια καλή ιδέα, καθώς αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει μια αναδρομή από τις 3 έως τις 22 Δεκεμβρίου. Καθαρίστε την ατμόσφαιρα τώρα και οριστικοποιήστε το πρόγραμμα φιλοξενίας και ταξιδιών, ώστε να μπορέσετε να πλεύσετε αυτή την εποχή χωρίς άγχος.

Ζυγός

Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, Ζυγοί; Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον αποφασισμένο Ταύρο και στον αλχημικό όγδοο Οίκο σας γράφει πάνω της «μεταμόρφωση». Ίσως θέλετε να βελτιώσετε την καριέρα σας ή να εμβαθύνετε μια σχέση. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Στραφείτε σε ένα φίλο ή ένα μέντορα που έχει περάσει κάτι παρόμοιο και έχει αποκτήσει πραγματική σοφία για τη ζωή.

Και ξεκινώντας από την Κυριακή, μπορείτε με επιτυχία να κάνετε μόνοι σας ντόρο γύρω από το όνομά σας, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής περνά στον Τοξότη και στον Οίκο της επικοινωνίας σας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Οι σωστές λέξεις σπάνια ξεφεύγουν από το εύγλωττο ζώδιό σας, οπότε ξεκινήστε να γράφετε τις ομιλίες και τις εκκλήσεις σας. Εάν μπορέσετε να κλείσετε μια μεγάλη συμφωνία ή να κερδίσετε τον πελάτη των ονείρων σας πριν από την αναδρομή του Ερμή (3 έως 22 Δεκεμβρίου), θα είστε πολύ μπροστά στο παιχνίδι. Για τους Ζυγούς που δούλεψαν πολύ σκληρά αυτή την περίοδο, τώρα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με τους δικούς σας.

Σκορπιός

Έρωτα, πιάσε το τιμόνι! Η περίοδος του ζευγαρώματος σας χτυπάει κατακέφαλα αυτό το Σάββατο, καθώς η μόνη Πανσέληνος του 2017 στον Ταύρο προσγειώνεται στον Οίκο της σχέσης σας. Ένα φλερτ που ζυμώνετε για εβδομάδες (ή μήνες!) θα μπορούσε τελικά να φτάσει στο σημείο ανατροπής. Μην παραβλέπετε το ενδιαφέρον σας. Οι Σκορπιοί σε σχέση μπορεί να αναβαθμίσετε την κατάστασή σας, ίσως προσθέτοντας ένα ακόμα κλειδί στη συλλογή σας ή ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας.

Αυτές οι ακτίνες της Σελήνης είναι καλές και για τις επιχειρηματικές συνεργασίες, αλλά κάντε τα όλα γραπτά για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, ειδικά από την Κυριακή όταν ο λεπτολόγος Ερμής προσγειώνεται στον Τοξότη και στον δεύτερο Οίκο σας. Μέχρι την 11η Ιανουαρίου έχει τον ισολογισμό σας στο στόχαστρό του και το μήνυμά του είναι «οικονομία, όχι σπατάλες». Όχι, αυτό δεν και το καλύτερο με τα γενέθλιά σας και τις γιορτές να έρχονται. Αλλά αν σκεφτείτε τις αγορές σας ως επενδύσεις, θα καταλήξετε με πράγματα που αγαπάτε, όχι ένα σωρό τυχαία σκουπίδια.

Τοξότης

Άλλο ένα φλιτζάνι καφέ, Τοξότες; Τι λέτε για ένα λάτε με γάλα καρύδας καλύτερα; Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα της ευεξίας σας και σας ενθαρρύνει να προσθέσετε περισσότερα θρεπτικά στα νόστιμα των αγαπημένων σας συνταγών. Η άσκηση, επίσης, είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να εξαφανίσετε τον λήθαργο. Συνδυάστε τις υπαίθριες βόλτες για να εγκλιματιστείτε το σώμα σας στις θερμοκρασίες και βρείτε ένα γυμναστήριο που να διαθέτει σάουνα και ατμόλουτρο.

Ξεκινώντας από την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής ακονίζει το πνεύμα του με εσάς ως όχημά του. Μέχρι την 11η Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι μέσω του Τοξότη. Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια αναδρομή από τις 3 έως τις 22 Δεκεμβρίου, οπότε αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, να δημοσιεύσετε ή να εκδώσετε, κάντε το στις αρχές του Δεκεμβρίου. Θα μπορούσατε να αλλάξετε το προσωπικό σας στυλ ή, εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, το φίρμα σας. Στοχεύστε στην προσεγμένη φινέτσα με μια πολύχρωμη πτυχή, και μην φοβάστε να καυχηθείτε λίγο περισσότερο.

Αιγόκερως

Μην φύγετε για πρωινό μέχρι να είστε έτοιμοι για το Instagram αυτό το Σάββατο. Η Πανσέληνος στον Ταύρο ηλεκτρίζει τον πέμπτο Οίκο σας της δημιουργικότητας, του πάθους και της φήμης και μπορεί να σας φέρει μεγάλη αναγνώριση για το έργο σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην επιθυμία να αναγνωριστείτε, οπότε προχωρήστε και προωθήστε τον εαυτό σας. Σε αυτή την εποχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαδώσετε το μήνυμά σας. Και, αν δώσετε έμφαση στα πιθανά πλεονεκτήματα για τους άλλους, κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για ναρκισσισμό. Ερωτικά, αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να επιταχύνει τις εξελίξεις, από το πρώτο φιλί μέχρι την διαλογή δαχτυλιδιού ή ακόμα και ονόματα μωρών!

Η παραμυθένια ενέργεια γίνεται ισχυρότερη την Κυριακή, όταν ο Ερμής περάσει στον Τοξότη και στον ονειρικό, ενδοσκοπικό δωδέκατο Οίκο σας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Αλλά ενώ κοιτάτε από την μία, ο φτερωτός αγγελιοφόρος μπορεί να μπει βαθιά μέσα στο συναισθηματικό ντουλάπι σας και να ξεθάψει κάποια κρυμμένα, παλιά πράγματα. Είστε έτοιμοι να τελειώσετε με αυτά μια για πάντα, γι’ αυτό επενδύστε στη θεραπεία σας. Γράψτε, διαλογιστείτε και ζητήστε βοήθεια από σοφούς επαγγελματίες. Θα συμβούν αποκαλύψεις!

Υδροχόος

Νιώθετε ευτυχισμένοι στο σπίτι, Υδροχόοι; Αν θέλατε να κάνετε κάποιες αλλαγές, η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Ταύρο θέτει σε κίνηση τα ένστικτά σας. Τι φαντασιωνόσαστε τελευταία: μια ανακαίνιση στην κρεβατοκάμαρά σας, ένα πάρτι στο σπίτι ή ίσως να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και να μετακομίσετε σε άλλο ταχυδρομικό κώδικα; Συλλέξτε τα δείγματα υφασμάτων ή κατεβάστε τις εφαρμογές αναζήτησης. Δώστε προτεραιότητα στην οικογένειά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτές οι συζητήσεις από καρδιάς θα είναι θεραπευτικές.

Το συνεργάσιμο ζώδιό σας θα είναι πραγματικά στο στοιχείο του ξεκινώντας από την Κυριακή, όταν ο Ερμής μπει στον ενδέκατο Οίκο της ομαδικής εργασίας σας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Διευρύνετε την προσέγγισή σας και συγκεντρώστε ανθρώπους γύρω από έναν σκοπό στον οποίο πιστεύετε. Αυτή είναι η εποχή που πρέπει να δώσετε και να επιστρέψετε. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη που βρίσκεται στους αριθμούς και οργανώστε την δική σας φιλανθρωπική εκδήλωση για τις γιορτές.

Ιχθύες

Ελέγξτε τις τοπικές καταχωρήσεις πρώτα αυτό το Σάββατο. Η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον Οίκο των τοπικών γεγονότων θα σας ωθήσει στην καρδιά της γειτονιάς σας. Ίσως να εκπλαγείτε από το πόσο σας αρέσει να έχετε έναν δημόσιο ρόλο στην γειτονιά σας, στον συνεταιρισμό τροφίμων ή στον οικοδομικό σύλλογο. Αναζητήστε συγγενικά πνεύματα και δείτε τι δημιουργικά ή φιλανθρωπικά εγχειρήματα μπορείτε να μαγειρέψετε μαζί. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να φιλοξενήσετε μια εκδήλωση μαζί με μια επιχείρηση της περιοχής και, στη διαδικασία, να ξεκινήσετε μια εντελώς νέα σκηνή!

Δώστε προσοχή σε αυτούς που έχουν επιρροή ενώ γυρίζετε τριγύρω. Από την Κυριακή μέχρι την 11η Ιανουαρίου, ο φλύαρος Ερμής περνάει από τον Τοξότη και τον αριστοκρατικό δέκατο Οίκο σας. Οι συζητήσεις που ξεκινούν χαλαρά μπορεί γρήγορα να μετατραπούν σε κοινές προσδοκίες στην καριέρα σας. Και αν βρεθείτε να κάθεστε δίπλα σε κάποιον CEO στο πάρτι των γιορτών, να είστε έτοιμοι να γυρίσετε τον διακόπτη και να ενεργοποιηθείτε!