Ζώδια πως δεσμεύονται και τι αναζητούν απ’ τη σχέση

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή Λέων και Τοξότη, έλκονται από ζώδια του αέρα όπως Δίδυμους, Ζυγό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ζυγό που βρίσκεται απέναντί τους- και Υδροχόο, ενώ δεν συμβαδίζουν με Καρκίνο και Αιγόκερω

Οι Κριοί ουσιαστικά δεν δεσμεύονται εάν αισθανθούν πως δεν έχουν τον έλεγχο σε μία σχέση. Στη σχέση αναζητούν πάθος και θέλουν να αισθάνονται αρχηγοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ζώδια της γης, δηλαδή Παρθένο και Αιγόκερω, έλκονται από ζώδια του νερού όπως Καρκίνο, Σκορπιό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Σκορπιό που βρίσκεται απέναντί τους- και Ιχθείς, ενώ δεν συμβαδίζουν με Λέων και Υδροχόο.

Οι Ταύροι ουσιαστικά δεσμεύονται εάν αισθανθούν πως υπάρχει σταθερότητα στη σχέση και στη συμπεριφορά του συντρόφου. Στη σχέση αναζητούν εξασφάλιση. Θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς και πως έχουν ζεστασιά και αγάπη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα, δηλαδή Ζυγό και Υδροχόο, έλκονται από ζώδια της φωτιάς όπως Κριό, Λέων και Τοξότη -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Τοξότη που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Παρθένο και Ιχθύ.

Οι Δίδυμοι συχνά διεγείρονται εγκεφαλικά και βρίσκονται σε μία σχέση αλλά δεν θεωρούνται και απ’ τους πιστούς συντρόφους. Στη σχέση αναζητούν ουσιαστική επικοινωνία και επαφή.

   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ζώδια του νερού δηλαδή Σκορπιό και Ιχθείς, έλκονται από ζώδια της γης όπως Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Αιγόκερω που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Κριό και Ζυγό.

Οι Καρκίνοι δεσμεύονται σχετικά εύκολα καθώς έχουν στόχο να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια. Στη σχέση αναζητούν θαλπωρή και κοινά σχέδια.

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Κριό και Τοξότη, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους, Ζυγό και Υδροχόο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Υδροχόο που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Ταύρο και Σκορπιό.

Οι Λέοντες αναζητούν σύντροφο για να αισθανθούν έρωτα, θαλπωρή και εκτίμηση και θαυμασμό. Στη σχέση αναζητούν ένα σύντροφο πιστό που θα τους θαυμάζει και θα τους αποδέχεται.

  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο και Αιγόκερω, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ιχθύ που βρίσκεται απέναντί τους- ενώ δεν συμβαδίζουν με Δίδυμους και Τοξότη.

Οι Παρθένοι δεσμεύονται θέλοντας να προσφέρουν στο σύντροφό τους όσο περισσότερα μπορούν. Στη σχέση αναζητούν αρμονία, συναίσθημα και συμπαράσταση.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Δίδυμους και Υδροχόο, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Κριό που βρίσκεται απέναντί τους- Λέων και Τοξότη, ενώ δεν συμβαδίζουν με Καρκίνο και Αιγόκερω.

Οι Ζυγοί ουσιαστικά δεσμεύονται εύκολα καθώς το Ζώδιό τους αντιπροσωπεύει την συνύπαρξη. Στη σχέση αναζητούν συντροφικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Καρκίνο και Ιχθύ, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Ταύρο που βρίσκεται απέναντί τους- Παρθένο και Αιγόκερω, ενώ δεν συμβαδίζουν με Λέων και Υδροχόο.

Οι Σκορπιοί δεσμεύονται εφόσον αποκτήσουν εμπιστοσύνη που έρχεται σιγά – σιγά μετά από δοκιμασίες και την πάροδο του χρόνου. Στη σχέση αναζητούν ασφάλεια, έλεγχο του συντρόφου σε σημείο που γίνονται κτητικοί και πιεστικοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Κριό και Λέων, έλκονται από Ζώδια του Αέρα όπως Δίδυμους -αλληλοσυμπληρώνονται με τους Διδύμους που βρίσκονται απέναντί τους- Ζυγό και Υδροχόο, ενώ δεν συμβαδίζουν με Παρθένο και Ιχθύ.

Οι Τοξότες δεσμεύονται σχετικά εύκολα αλλά δεν θα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερα πιστοί. Στη σχέση αναζητούν επικοινωνία και γενικά εμπειρίες απ’ τον κοινό τρόπο ζωής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια της Γης δηλαδή Ταύρο και Παρθένο, έλκονται από Ζώδια του Νερού όπως Καρκίνο  -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Καρκίνο που βρίσκεται απέναντί τους- Σκορπιό και Ιχθείς, ενώ δεν συμβαδίζουν με Κριό και Ζυγό.

  Οι Αιγόκεροι δεσμεύονται εάν αισθανθούν πως υπάρχουν προοπτικές ώστε η σχέση αυτή να είναι μακρόχρονη αλλά και κοινωνικά αποδεκτή. Στη σχέση αναζητούν ηρεμία της οικογενειακής ζωής και μακροχρόνια σχέδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Αέρα δηλαδή Δίδυμους και Ζυγό, έλκονται από Ζώδια της Φωτιάς όπως Κριό, Λέων -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Λέοντα που βρίσκεται απέναντί τους- και Τοξότη, ενώ δεν συμβαδίζουν με Ταύρο και Σκορπιό.

Οι Υδροχόοι μπορούν να δεσμευτούν εάν αισθανθούν πως υπάρχουν με το σύντροφο και απόψεις που μπορούν να ανταλλάξουν και σεβασμός στην ελευθερία και ανεξαρτησία του ενός προς τον άλλον. Στη σχέση αναζητούν επικοινωνία, ύπαρξη κοινών σχεδίων και χώρος στις φιλίες τους και στα χόμπι τους.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς ταιριάζουν με τα υπόλοιπα Ζώδια του Νερού δηλαδή Καρκίνο και Σκορπιό, έλκονται από Ζώδια της Γης όπως Ταύρο, Παρθένο -αλληλοσυμπληρώνονται με τον Παρθένο που βρίσκεται απέναντί τους- και Αιγόκερω, ενώ δεν συμβαδίζουν με Δίδυμους και Τοξότη.

Οι Ιχθείς δεσμεύονται ουσιαστικά χωρίς να το καταλάβουν και οι ίδιοι αλλά δεν θεωρούνται απ’ τα ποιο πιστά άτομα. Στη σχέση αναζητούν γαλήνη και συναίσθημα.

από την Μαρία Μιχαήλου